sâmbătă, 26 decembrie 2015

Conexiunea dintre 9/11, JF Kennedy și Conturile Colaterale Globale


Pe 22 noiembrie 1963 John Fitzgerald Kennedy, unul dintre cei mai iubiți și faimoși președinți americani a fost asasinat în Dallas, Texas. Deși există multe teorii cu privire la cine la ucis, pentru a ajunge mai aproape de adevăr trebuie să ne întrebăm de ce a fost ucis.
În orice anchetă de crimă, dușmanii victimei sunt de multe ori primii care se uită la ea. În acest sens, a fost bine cunoscut faptul ca Kennedy s-a opus puternic complexului militar-industrial, care include Rezerva Federală și CIA. Într-un discurs din 27 aprilie 1961 în fața Asociației Americane a Editorilor din New York City, domnul Kennedy a declarat în mod deschis opoziția față de "societăți secrete, pentru jurăminte și proceduri secrete." 
El a declarat opoziția în continuare față de o "conspirație nemiloasă ... o mașină extrem de eficientă care combină informațiile militare, diplomatice, economice, științifice și operațiunile politice. "
  Video - Discursul lui Kennedy :Crearea unui dezacord considerabil, cu status quo-ul și mai precis, cu Rezerva Federală și CIA, Kennedy a semnat Ordinul Executiv 11.110 într-o lege din 4 iunie 1963, care dădea președintelui dreptul de a emite monedă sprijinită pe aur, și asta  complet fără permisiunea Federal Rezerve. Dar pe ce se baza Kennedy când a emis un astfel de ordin, pentru a putea sprijini emiterea unor noi note de Trezorerie?

   Puțină istorie
În anii 1930, familiile regale din Asia au văzut că unele dintre exploatațiile lor de aur și argint din Asia de Sud erau jefuite de japonezi (aceasta a fost o operațiune pusă la cale și finanțată de către oligarhia Rothschild, Japonia după ultimul shogunat și până în prezent fiind un stat marionetă a acestei malefice oligarhii, n.b.) și era necesar a face ceva cu această situație. În 1938, guvernul Kuomintang chinez a trimis 7 nave de război încărcate cu aur si argint la Federal Reserve în SUA pentru păstrarea în siguranță. În schimb, chinezilor li s-au dat titluri de stat pe 60 de ani, subiect la care ne vom întoarce mai jos.
Câțiva ani mai târziu, în 1944, după devastatorul razboi mondial ce tocmai se încheiase, infamul Acord de la Bretton Woods a avut loc iar SUA, Franța și Marea Britanie și-au dat acordul unui mandat de 50 ani pentru modernizarea și transformarea lumii în bine. Sprijinirea acestui nou sistem financiar global care tocmai fusese înființat a fost estimat le 2 milioane tone de aur, deținute de acest grup de familii regale vechi din Asia, care sunt de asemenea, cunoscute sub numele de Familia Dragon. Pe 17 august 1945, președintele Soekarno al Indoneziei a fost ales "M1" sau Controlerul Monetar al aceastor mari active cash, acordate în conformitate cu Rezoluția Națiunilor Unite : MISA nr.81704, fiind denumită Operațiunea Heavy Freedom. Aceste active sunt mai bine cunoscute ca Conturile Colaterale Globale și au fost inițial destinate a fi utilizate pentru modernizarea lumii prin mai multe proiecte umanitare. Familia Dragon sunt deponenții legitimi ai acestor conturi. 


Prin 1955, s-a arătat că Fondul Monetar Internațional, care a fost de asemenea creat la Bretton Woods, nu a avut cuvânt și în schimb a servit numai interesul bancar și elita politică. Acesta a fost momentul când o alianță tot mai mare a început să se vadă, pentru că aceste fonduri au fost utilizate pentru a alimenta tensiunea Războiului Rece, iar aceasta a decis să se opună cu fermitate Cabalei bancare. Prin 1963, această alianță reunește resursele lor financiare împreună pentru a crea Acordul Memorial de la Green Hilton, care a fost semnat de către John F. Kennedy și președintele Soekarno și a fost finalizat la 14 noiembrie 1963. Acest acord legifera utilizarea Conturilor Colaterale Globale pentru dezvoltare la nivel mondial și proiecte umanitare (împreună cu o nouă notă a Trezoreriei SUA, susținută cu aur și care punea capăt sistemului Rezervei Federale și CIA). Doar 8 zile mai târziu, JFK a fost asasinat în Dallas.

   La scurt timp după asasinarea lui Kennedy, președintele Soekarno a fost debarcat de la putere printr-o lovitură de stat. In 1968, Bush, Kissinger, Rockefeller si alte familii influente au creat un moștenitor fals pentru drepturile Conturilor Colaterale Globale. Până la scrierea acestui articol, în noiembrie 2015, aceste conturi au fost în mod ilegal și fraudulos folosite de sistemul bancar central.

   Conexiunea cu lovitura 9/11
În 1998, după 60 de ani, când chinezii au solicitat aurul înapoi, Federal Reserve Board a schimbat aurul pentru obligațiuni în aur. După refuzul Fed, guvernul chinez Kuomintang a dat în judecată Federal Reserve. Curtea Internațională de Justiție a decis că Fed trebuie să returneze aurul. Prima plată a fost programată să fie livrată în 12 septembrie 2001. Interesant, la 10 septembrie 2001, fostul Secretar al Apărării, Donald Rumsfeld, a anunțat că 2,3 miliarde de dolari au dispărut din bugetul de apărare al Pentagonului. Chiar mai evident, Cantor Fitzgerald Securities, compania care se ocupa de hârtiile pentru aurul ce trebuia a fi livrat înapoi chinezilor, a fost în interiorul One World Trade Center la etajele 101-105. Toți cei 658 de angajați au fost uciși în acea zi când turnurile s-au prăbușit, iar aurul nu a fost returnat chinezilor. 

   Acordurile de la Monaco, un proces de trilioane de dolari și BRICS  
În luna august a anului 2011, reprezentanți ai 57 de națiuni (nu a fost invitat nimeni din Occident) s-au întrunit în largul coastei Monaco pentru a crea o alianță concepută pentru a doborî în mod legal cabala băncară centrală și a crea un nou sistem financiar global, utilizând Conturile Colaterale Globale pentru dezvoltarea multor proiecte umanitare. Din rapoartele lui Neil Keenan, rezultă că acesta a fost pionul principal care a aranjat la această întâlnire istorică și a fost încredințat cu protejarea și refacerea drepturilor legale ale Familiei Dragon și soluționarea Conturile Colaterale Globale pentru beneficiul omenirii. Această alianță constituită la Monaco cuprinde acum 182 de țări și este condusă de națiunile BRICS (Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud). Neil a deschis, de asemenea, un proces în Districtul de Sud din New York, pe 23 noiembrie 2011 cu miza a peste un trilion de dolari împotriva Națiunilor Unite, Biroului Internațional de Control al Trezoreriei, Silvio Berlusconi, Ban Ki-Moon, Forumul Economic Mondial și mulți alții.
Din acel moment, Neil a retras dosarul (fratele lui Obama fiind consilier economic după ce a devenit judecător, el anterior nefiind judecător) și l-a depus într-o jurisdicție mai eficientă. Acest nou proces va fi mai mare și va expune UE, Rezerva Federală și toate părțile menționate mai sus, plus cu mult mai mulți. Neil Keenan a depus, de asemenea, drept de retenție și un ordin de încetare împotriva tuturor celor douăsprezece bănci centrale ale SUA și un ordin de încetare în numele Familiei Dragon, împotriva unor nume precum Regina Elisabeta a II-a, Hi(Kil)lary Clinton, George Herbert Walker Bush, George W. Bush, David Rockefeller și alte câteva nume bine cunoscute.

    Este lumea noastră pe cale de a fi liberă? 
Neil Keenan si Contele Albert al Familiei Dragon
Este această alianță masivă pe cale de a doborî această caracatiță politico-bancară a Cabalei? Este Neil Keenan și echipa sa în măsură să termine ceea ce JFK, președintele Sukarno și mulți alții au încercat să realizeze? Va ieși conexiunea 9/11 cu Conturile Colaterale Globale în cele din urmă la lumină? La aceste întrebări, Neil Keenan are o declarație pentru umanitate:
,,JFK, Soekarno, 9-11 și tot ceea ce înconjoară totul, se reduce la unul și același grup sau organizație, care este cunoscut sub numele de Cabala sau Noua Ordine Mondială. Nu căutați mai departe de Rothschild, Rockefeller, și pe o scară mai mică Bush, Netanyahu ... etc. Trebuie să ne amintim întotdeauna că în conformitate cu acești oameni noi "goyimii" (numele dat de evrei în cărțile lor sfinte celor neevrei, n.b.) sunt inamicul și în plus trebuie să înțelegem nu numai că sunt khazari (citit khazarii și imperiul lor), dar sunt sataniști și ne vor în mod clar pe toți morți. Ei vor această lume, această planetă și tot ce pot atinge. Ei viciază tot ce fac, ei merg atât de departe încât otrăvesc alimentele pentru copii (Johnson&Johnson este cel mai recent prinsă și a declarat pur și simplu că le pare rău și vor lua toxinele din produsele alimentare pentru copii), dar, atunci când au fost prinși, pur și simplu au mers mai departe lăsând o cale de distrugere totală pentru multe familii.

Este timpul să apărăm familiile noastre, planeta noastră, prietenii noștri și pe cei care vor fi în curând prieteni de viață lungă. Este timpul pentru a aduce planeta noastră împreună ca unul, și a lupta împotriva acestor criminali răi deghizați în politicieni. Este timpul pentru a lupta cu ei. Drumul spre conturile colaterale a fost inițial umplute cu gunoi. Din OITC (Ray Dam), OPPT (Heather Tucci), Swiss indo (chino), Karen Hudes (care nu a înțeles conturile colaterale și nu a auzit niciodată de Familia Dragon, atunci când ea a cerut ajutorul meu), Familia Red Dragon, Forumul Economic Mondial (Davos și Giancarlo Bruno), ONU, și mulți alții care au menționat toți hotărât la un moment sau altul că au deținut sau gestionat conturile atunci când, de fapt, niciunul nu a avut vreodată permisiunea deponenților pentru a reprezenta conturile menționate. Noi îi demascăm pe toți și îi punem să se odihnească, dar similar cu un scenariu de film se întorc de multe ori la viață și ia un al doilea șut după ce au luat o gura de aer, dar ... toate sunt ficțiune doar.
Suntem pe drumul spre conturi. Gunoiul a fost aruncat la gunoi și finalizarea acestui drum spre conturi va fi deschis. Marea întrebare, chiar și una de la Familia Dragon este ... voi fi capabil să mișc notele și răspunsul este DA! Vom fi capabili să îndeplinim această sarcină imposibilă și să eliberăm fondurile conform planului inițial în scopuri umanitare. Am nevoie de un pic mai mult timp pentru a ajunge la ceea ce trebuie să fim, dar vom fi acolo și astfel, atunci Cabala va fi terminată ...     
FRODO TRĂIEȘTE ... ..ha ha ha " 

  Citiți și următorul articol cu acest subiect …

      Sursa : http://themindunleashed.org/                      
                                                             

      

Un comentariu:

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.