joi, 3 decembrie 2015

COBRA - RAPORT la MEDITAŢIA EVENIMENTULUI din 21 noiembrie 2015


                                       –30 noiembrie 2015 –
Nota MarYan :
 Mda, se pare că evenimentele (şi informaţiile) au intrat „în linie dreaptă”, mai ales după această foarte interesantă Meditaţie pentru Apropierea Evenimentului”...
Acum, eu ce mai pot spune ?, după ce am transmis într-o PoVeste anterioară că Meditaţia pentru Apropierea Evenimentului a avut cel mai mare succes de până acum, când procentele de atingere a Masei Critice au crescut de la cele „uzuale”, de 40-60%, până la „uimitorul” 80% ! – ca, acum, Cobra să transmită că, prin această Meditaţie, am fost „foarte aproape” de a atinge Masa Critică...
Şi, corelat cu aceste tendinţe personale din ultimele zile – de a lucra intens la materiale care au legătură cu DEZVĂLUIREA (cea terestră, legată de uriaşa manipulare din mass-media şi de la alte niveluri) – iată cum, studiind acest mesaj al lui Cobra, observ că ne punem tot mai mult „de acord” în aceste privinţe!
Mai putem adăuga ceva la aceste CONFIRMĂRI ?...

    Dar iată ultimele informaţii : 


Meditaţia noastră pentru Apropierea Evenimentului A FOST UN SUCCES URIAŞ şi am fost foarte aproape de a atinge Masa Critică !

Surse Dragon au comunicat că LINIA TEMPORALĂ POZITIVĂ a fost puternic stabilizată, iar REZISTENŢA a comunicat că un număr uriaş de Bombe Strangelet şi Toplet au fost eliminate !

De la momentul Meditaţiei au loc negocieri intense care se desfăşoară în spatele scenei pentru DEZVĂLUIREA completă şi pentru predarea completă şi necondiţionată a tuturor Facţiunilor Cabalei, inclusiv CHIMERA !

Datorită succesului acestei Meditaţii, Forţele Luminii au cerut ca să schimbăm Meditaţia Săptămânală de Eliberare Planetară în MEDITAŢIA SĂPTĂMÂNALĂ PENTRU APROPIEREA EVENIMENTULUIîn fiecare DUMINICĂ, de la 19:00 UTC (N.MY.: Ora 21.00, ora României).
Nu este o coincidenţă faptul că multe ştiri pozitive au fost publicate în doar câteva zile, după Meditaţia noastră.

Doborârea avionului militar Rus de către Turcia a ricoşat, acum fiind expuse conexiunile Turciei cu Statul Islamic.
IEZUIŢII sunt tot mai conştienţi că planurile lor de a începe al treilea război mondial nu vor reuşi şi că proiectul Statul Islamic este deja sortit eşecului.


FORŢELE LUMINII au comunicat că, prin folosirea numelui „ISIS” pentru organizaţia teroristă, aceasta de fapt îi sprijină în mod energetic, acesta fiind numele pe care l-au ales, în mod ocult, pentru a se împuternici pe ei înşişi.
Dacă, în schimb, folosiţi alt nume (ISIL, Statul Islamic, Daesh), slăbiţi poziţia lor.
(Salut !
Numele meu este Isis. Probabil că ai auzit numele meu de multe ori în ştirile recente.
Aceasta se petrece pentru că a fost deviat de un grup care se numeşte, de fapt, Daesh.
Te rog, încetează să mai foloseşti numele meu atunci când te referi la Daesh. Te rog să îi numeşti Daesh după numele lor propriu. Mulţumesc.
Este foarte jignitor că media a ales să numească o organizaţie teroristă cu numele unei Zeiţe.
Grupul cunoscut iniţial ca „ISIL” şi-a atribuit numele „ISIS” prin media occidentală.
Aceasta nu ar face niciodată referire, la un grup terorist, cu numele de „Iisus” sau „Allah” sau „Dumnezeu” sau „Yehova”, aşa că încetează să îi mai numeşti „ISIS”.)


A fost creată o PETIŢIE, pentru a ajuta la conştientizarea acestui aspect, pe care o poţi semna aici.

La doar câteva zile după Meditaţia noastră, câteva evenimente, aparent necorelate, au avut loc, care ne vor aduce mult mai aproape de DEZINTEGRAREA (totală aVĂLULUI şi către DEZVĂLUIRE.


În al doilea rând, NASA a descoperit un indiciu indirect  despre TUNELURILE LUI SET care înconjoară Terra.


Oamenii care vor contribui la acest proiect vor avea acces la datele satelitului.


Acesta este primul satelit lansat de către public, care va căuta în mod activ pe orbita terestră prezenţa extraterestră, iar ceea ce este cel mai important, acesta va fi „în mâinile oamenilor”, şi nu ale NASA


Imaginează-ţi că vei avea posibilitatea ca să faci fotografii cu ajutorul unui satelit finanţat public, la doar câteva momente după ce NASA taie legătura directă de la ISS („Staţia Spaţială Internaţională”).
Forţele Luminii au cerut oamenilor care doresc şi care au capacitatea de a sprijini financiar acest proiect, să o facă aici.

   Victoria LUMINII !

 In fiecare duminica la ora 21.00, meditatie pentru grabirea manifestarii Evenimentului. Urmariti videoclipul : Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.