marți, 15 decembrie 2015

COBRA - Actualizarea situației planetare – 13.12.2015


Curățarea grupului Chimera continuă. Problema principală care rămâne sunt implanturile membrilor Cabalei care sunt în legătură cu Tunelurile lui Set din vortexul de acumulare plasmatică Yaldabaoth care se extinde de-a lungul sistemului solar, legat de bombele cu plasmă strangelet și toplet.
Implanturile Lucrătorilor și Luptătorilor în Lumină sunt conectate la implanturile membrilor Cabalei cu Tunelurile lui Set și acest lucru împiedică progresul lor spiritual, dar în același timp, accelerează curățarea implanturilor Cabalei și dezintegrează caracatița vortexului de acumulare plasmatică Yaldabaoth.

Multă lume este conştientă de staţiile Chimera de pe sateliţii şi asteroizii din interiorul Sistemului Solar. Aici e nevoie să înţelegem că sunt numai câteva sute de sateliţi şi câteva milioane de asteroizi care sunt propice stabilirii unor baze fizice şi numai o fracţiune a acestora au într-adevăr baze în prezent.

Centura Kuiper, pe cealaltă parte, este enormă şi are miliarde de corpuri potenţiale care sunt propice să găzduiască o bază şi de fapt marea majoritate a bazelor fizice Chimera sunt poziţionate în interiorul centurii Kuiper şi formează aşa numitul Inel Kuiper, linia exterioară de apărare care protejează teritoriile controlate de Chimera din interiorul Sistemului Solar împotriva forţelor de eliberare ale Confederaţiei Galactice şi Comandamentului Ashtar. Centura Kuiper este situată în principal în planul ecliptic chiar în afara orbitei lui Neptun. Se poate vedea o imagine a obiectelor descoperite oficial în Centura Kuiper, văzută de sus. Punctul galben reprezintă Soarele, patru puncte roşii reprezintă planetele gazoase ale Sistemului Solar şi punctele albe şi albastre reprezintă obiectele oficial cunoscute din Centura Kuiper: 


Dacă suprapunem o hartă a bazelor Chimera (Inelul Kuiper) pe imaginea noastră cu Centura Kuiper obţinem această animaţie: 


Operaţiuni de eliminare a bazelor Chimera din Inelul Kuiper vor începe foarte curând. Voi informa despre asta cât de mult se va putea atît cât va fi strategic înţelept. Nu lăsați ca numărul acestor baze să vă descurajeze, planul de a le elimina este foarte solid şi situaţia va fi luată sub control cu eficienţă.
Este interesant să observăm că NASA tocmai a eliberat recent prima sa imagine a sondei spaţiale a unui obiect din Centura Kuiper:
http://www.nasa.gov/feature/a-distant-close-up-new-horizons-camera-captures-a-wandering-kuiper-belt-object
Recent au fost multe semne pe cer care anunţă întoarcerea Luminii, de la navele andromedane din Texas după cum informează American Kabuki: 
La suprafaţa planetei, Alianţa Estică este la un pas distanţă de Resetare căci Yuan-ul Chinez este pe cale de a fi inclus în coşul SDR de valute: http://www.reuters.com/article/us-imf-china-idUSKBN0TJ24Q20151201#9dsSDDLokLrYsPua.97

Finlanda este prima ţară de pe planetă care consideră în mod serios să dea cetăţenilor săi un venit bazic necondiţionat, fără obligaţii: http://qz.com/566702/finland-plans-to-give-every-citizen-a-basic-income-of-800-euros-a-month/

De asemenea Alianţa Estică va lansa o nouă agenţie de presă, China-Rusia în colaborare, pentru a contracara controlul Khazar asupra mass-mediei occidentale: https://jhaines6a.wordpress.com/2015/12/02/rt-china-russia-to-launch-joint-news-agency-to-boost-eurasian-integration/ 

Sursele Chineze informează că deşi Alianţa Estică a reuşit destul de mult să progreseze la scală globală şi la nivel federal în China, încă există o masivă infiltrare de Iezuiţi/Rothschild şi multă lăcomie şi corupţie la nivel local.
Forţele Archoni/Iezuiţi/Khazari depun toate eforturile în menţinerea entropiei maşinăriei lor prin suprimarea energiei libere astfel încât să poată menţine în funcţiune economia bazată pe petrol, distrugând ţări (Siria), pentru a le permite să recolteze petrolul lor, suprimând vortexuri ale Zeiţei pentru a preveni trezirea spirituală (din nou Siria) şi prin prevenirea trezirii în masă reţinerea Dezvăluirii.
Ei nu reușesc să înțeleagă că mașinăria entropiei lor se supune legilor inecuațiilor semi-iterative și va fi dizolvată cu certitudine matematică.

Meditația noastră pentru Eveniment din 21 noiembrie a fost un succes imens și tot mai mulți oameni se alătură meditației săptămânale pentru Eveniment în fiecare duminică. Experiența arată că meditația schimba lumea: http://www.theguardian.com/teacher-network/2015/nov/24/san-franciscos-toughest-schools-transformed-meditation

Meditația săptămânală pentru Eveniment are acum propriul website : http://weeklyeventmeditation.com/
Frumoase clipuri video au fost create pentru această meditație în mai multe limbi:
 Română : 

3 comentarii:

 1. Anul 2017 este an de vibratie 1... asa ca nu mai avem mult de asteptat...
  DOAMNE AJUTA !!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Doamne ajuta! Lumina divina sa fie cu noi ♡.

  RăspundețiȘtergere
 3. NAMASTE ! ESTE ANUL MEU DE NAŞTERE DIN CIFRELE CÎND AM VENIT LA REÎNCARNARE PE MAMA GAIA ! ESTE ANUL MEU AL ÎNĂLŢĂRII MELE,ESTE ANUL 1 AL INTEGRĂRII MELE ,ELIBERAREA DE ATAŞAMENTE,DE OBICEIURI ,MOD GREŞIT DE A TRĂI. ŞTIU ASTA ! CIFRELE DE NAŞTERE SÎNT 19+4+1958=37= 0 =1

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.