duminică, 27 decembrie 2015

Alianța care va dărâma Noua Ordine Mondială


Datorită articolelor pe care le citiți pe acest blog, poate o mare parte dintre voi aveți o minimă speranță, că, cu întreaga conspirație planetară care există în prezent, omenirea va ieși la Lumină. Acesta este și scopul acestui blog, de a expune tuturor lucrurile ascunse care s-au petrecut și se petrec pe planetă și astfel, prin filtre proprii fiecărei ființe umane să ne schimbăm modul de percepție a lumii față de cel programat de sistem. De aici putem avea cu deplină conștientizare speranța că declinul acestui sistem parșiv și malefic se întâmplă deja în ciuda aparențelor, iar la nivel planetar există forțe pe măsură care să ducă la această izbândă. Poate că știți deja de această alianță sau poate că nu. Un lucru este sigur, deși, indiferent dacă credeți sau nu, această alianță este foarte reală ... și este câștigătoare.
  Noțiunea de bază a acestui articol este cea de Conturi Colaterale(de Garanție) Globale. Pentru a înțelege contextul de mai departe citiți articolul despre acestea și Neil Keenan : http://burebista2012.blogspot.ro/2014/04/scurt-istoric-al-conturilor-de-garantie.html .


Aceste Conturi Colaterale Globale în curând vor fi deschise de către Neil Keenan, și urmează să fie utilizate în mai multe proiecte umanitare pentru a ajuta cu adevărat transformarea lumii noastre într-o lume mai bună. Neil de asemenea, va recompleta un proces anterior (în care sunt implicate ONU și alte câteva figuri proeminente), prin care se arată modul în care aceste conturi de garanție la nivel mondial au fost folosite ilegal de către Rezerva Federală, UE, FMI și alte multe binecunoscute familii bogate din Occident. Acesta este același Neil Keenan, care a depus un Ordin de încetare în februarie 2014, către regina Elisabeta a II-a, Evelyn și Iacov Rothschild, David Rockefeller, Hilary Clinton, George Herbert Walker Bush, George Soros, Casa Albă și Senatul Corporației Statelor Unite, printre alții.


    Acordurile de la Monaco
În luna august a anului 2011, un grup de reprezentanți ai finanțelor din 57 de națiuni diferite s-au reunit în largul coastei statului Monaco pentru a discuta despre crearea unui nou sistem financiar global ca o modalitate de a dărâma Noua Ordine Mondială. Țările reprezentate a inclus Rusia, China, Elveția, Olanda, Brazilia, Venezuela și multe altele, inclusiv diferiți jucători de mare putere - cum ar fi facțiunea pozitivă (împotriva NOM) de la Pentagon și CIA (de care amintește des Benjamin Fulford în comunicările sale). Interesant, Neil Keenan, de asemenea, a fost cel care a stabilit această întâlnire, pe care unii au numit-o Acordurile de la Monaco. Nu există națiuni din Occident care să fi fost invitate, pentru că aproape toate primesc ordine de la NOM.

Mai multe rapoarte au arătat că, atunci când Jay Rockefeller a încercat să ajungă pe navă, el a fost oprit de Neil Keenan însuși. Rockefeller l-a întrebat pe Keenan: "Știi cine sunt eu?" Neil i-a răspuns: "Da, ești exact persoana pe care nu o vrem pe această navă." Inutil să spun că Rockefeller nu a avut acces acolo și reuniunea a început fără nici o infiltrare a NOM. De fapt, această întâlnire a fost atât de importantă încât elicoptere Blackhawk curând au venit și au survolat iahtul încercând să folosească tehnologia cu puls electromagnetic pentru a strica întâlnirea. La scurt timp după aceea, avioane de luptă franceze au zburat deasupra elicopterelor Blackhawks și le-a dat un avertisment de a părăsi zona. Aceste avioane de luptă franceze au ajutat la protejarea alianței și schimbarea jocului întâlnirii.

În condițiile în care cea mai mare parte a aurului din lume este din Orient iar documentația pentru a doborî în mod legal instituțiile corupte care au utilizat ilegal Conturile Colaterale Globale, această alianță a decis să înceapă crearea unui nou sistem financiar global, garantat cu active și monedă în aur. Odată această întâlnire anunțată de-a lungul întregii lumi (pentru cei care au știut), multe alte națiuni s-au alăturat și au semnat recunoașterea Memorandumului și documentației Acordului, astfel această alianță mărindu-se la 182 de țări. Neil Keenan și echipa apoi a decis să permită națiunilor BRICS să continue cu planul de a crea un sistem financiar complet nou și separat de sistemul financiar occidental controlat de Cabala. Neil știa că această idee a unui nou sistem financiar ar putea extinde implementarea acestuia, chiar mai repede cu ajutorul Rusiei și Chinei. Acest lucru a dat lui Neil Keenan și echipei sale mult mai mult timp pentru a lucra în direcția deschiderii conturilor de garanție la nivel mondial în scopuri umanitare - care are cea mai adâncă mușamalizare prin sistemul financiar secret al cabalei bancare.
La scurt timp după aceea, Vladimir Putin și omologul său chinez au început să facă mișcări pentru a face publică alianța BRICS ... 


      Alianța BRICS
Țările BRICS reprezintă națiunile fondatoare ale acestei alianțe: Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud. Din 2011 s-au văzut mai multe mișcări ale BRICS care au fost evidente. Dintre ele voi sublinia patru dintre cele mai mari de până acum :
   1. La sfârșitul lunii iunie 2015, China a găzduit 56 de națiuni ca un total de 57, care au fondat Banca Asiatică de Investiții în Infrastructură (AIIB). Absente din listă au fost SUA și Japonia, două dintre ultimele țări care sunt controlate de Cabala;
    2. In 7 iulie 2015 a fost deschisă oficial Banca BRICS;
    3. In 9 octombrie 2015 China a lansat Sistemul Internațional de Plată (CIPS), bineînțeles excluzând dolarul american. Aceasta este o lovitură uriașă pentru sistemul de plăți SWIFT al Cabalei și este următorul mare pas în internaționalizarea yuanului și sfârșitul dominației dolarului;
    4. In 30 noiembrie 2015 Renminbi chinezesc a fost inclus oficial în coșul Fondului Monetar Internațional de valute de rezervă mondială. Cabala n-a avut într-adevăr nici o alegere. În cazul în care nu-l includea, alianța putea folosi pur și simplu propriile bănci (BRICS Bank, AIIB, etc.) pentru a face trecerea în sistemul financiar garantat cu active în metale prețioase. Cu includerea în FMI, Alianța a manevrat în esență, modul prin care acum va exercita o presiune mai mare pe sistemul financiar al Cabalei, care în liniște pierd controlul asupra sistemului financiar global sau se confruntă cu o acțiune în justiție pentru menținerea unui sistem financiar fraudulos. Toate ca toate, alianța pozitivă continuă să câștige impuls în încheierea controlului fraudulos bancar al lumii noastre.
   
       Anonymous
    1. În luna august a anului 2013, un raport detaliat a ieșit cu informații ale unui ,,insider” că anumiți membri din cadrul grupului de hackeri Anonymous, lucrează cu militari cu nivel de top al Comandamentului Militar / Pentagonului SUA pentru a doborî în mod sistematic sistemul politico/bancar al Cabalei.
    2. La 07 iul 2015, Anonymous anunța misterios pe Twitter : "întrebăm dacă mâine va fi rău pentru Wall Street ... putem doar spera." A doua zi, NYSE și Wall Street s-au prăbușit timp de mai multe ore. Conform acestui jurnalist, alianța BRICS / Pentagon / Anonymous au făcut o ,,mică testare", iar ce va să vină va fi cu mult mai mult.
    3. Apoi, la începutul lunii noiembrie 2015, Anonymous a amenințat că va elibera numele a până la 1.000 de membri ai KKK (Ku Klux Klan- organizație rasistă a albilor care luptă pentru exterminarea negrilor, n.b.) ... în care fac parte mulți senatori și primari ai orașelor mari din SUA. Anonymous va începe în curând a spune lumii despre abuzurile frauduloase a conturilor colaterale globale și că în curând aceste conturi vor fi deschise în beneficiul umanității? Vom vedea…

      Vladimir Putin
Alături de Neil Keenan, Vladimir Putin, de asemenea acționează ca un lider responsabil în doborârea cabalei. El i-a jucat continuu la rece, ca răspuns la  încercarea cabalei de a începe un potențial al treilea război mondial. El nu a înhățat momeala, dar a folosit în loc diplomația și tactica strategică pentru creșterea alianței, în special în Orientul Mijlociu, ca o modalitate financiară, politică și militară de a tăia tentaculele cabalei și a o pune la colț.
    1. La data de 9 noiembrie 2015, Rusia a anunțat că a distrus 448 de baze teroriste în doar 3 zile și că au mai rămas doar 34 baze Isil.
    2. Apoi, la 16 noiembrie 2015 Putin a anunțat lumii că serviciile de informații ruse a adunat informații că 40 de țări susțin financiar grupul Isil ... iar unele dintre ele fiind membre G-20. Țineți minte de asemenea, faptul că el a anunțat acest lucru la Summit-ul G-20. Vă puteți imagina panica care a trecut prin țările respective care au fost prezente la Summit? Putin continuă să trimită un mesaj foarte clar: El va ajuta la expunerea și încheierea acestei șarade mincinoase creată de cabala.
    3. La 18 noiembrie 2015, Rusia a anunțat că a distrus 500 de tancuri petroliere care transportă ilegal petrol din Siria și Irak. Acestea au fost auto-cisterne ale Isil care au fost generatoare de venituri pentru Isil. Principala lor sursă de finanțare este tăiată. Mohammad Ali al-Hakim, Managing Director al agenției de știri din Irak Al-Nakhil, a declarat: "Sfârșitul Isil, care a fost creată de occidentali este aproape."

        Judecătoarea Anna von Reitz
La 28 noiembrie 2015, judecătoarea statului Alaska, Anna von Reitz a adresat o scrisoare deschisă tuturor agenților federali, inclusiv FBI și Serifilor SUA să aresteze Congresul, președintele și secretarul Trezoreriei. Ea oferă detalii incredibile despre o mare fraudă comisă. Detalii aici: http://annavonreitz.com/dearfederalagents.pdf
    
       Punând toate împreună
Neil Keenan
Dacă am arunca o privire mai adâncă în ceea ce se întâmplă geopolitic, financiar și energetic asupra lumii noastre, este clar că există într-adevăr o alianță tot mai mare care acționează tot mai coordonat pentru a doborî sistemul bancar fraudulos al cabalei. Neil Keenan este pe cale de a deschide Conturile Colaterale Globale, care va marca într-adevăr evenimentele financiare și politice pe această planetă cum nu au mai avut loc până acum și eliberarea omenirii de sub control. Ultimele două actualizări ale lui Neil au fost foarte pozitive. El este pe cale de a face ceea ce au vrut să facă JF Kennedy și Soekarno (fost președinte al Indoneziei, amândoi fiind asasinați): utilizarea conturilor globale colaterale pentru a transforma complet lumea în bine. Recent Consiliul Ințelepților din Asia (aceștia fiind cei ce dețin cea mai mare parte a bogățiilor globale și care decid soarta lumii) l-a desemnat pe Neil Keenan Numărul 1 (N1) sau M1 cum va semna de-acum înainte în numele lor, pentru a fi liderul ce va decide direct cum vor fi gestionate Conturile Colaterale Globale.

Putin și țările BRICS virează cabala în moduri diferite financiare și cu siguranță politice și militare. Vedem, de asemenea că Anonymous (care lucrează cu elemente pozitive din Pentagon) continuă atacurile cibernetice pentru a expune și a încheia iluzia bancară a cabalei. În cele din urmă, vom vedea un judecător proeminent impulsionat de propria conștiință care va ieși și va face apel Serifilor din SUA și FBI pentru a aresta membrii Congresului, președintele și secretarul Trezoreriei. Fiți încrezători și pozitivi, indiferent de otrava propagată de mass-media și guvernele occidentale. Lucruri foarte bune se întâmplă și lucruri chiar mai bune vin pentru lumea noastră. Totul se va schimba cât de curând chiar dacă cei ce acum dețin puterea nu vor asta. Ceea ce trebuie să se întâmple conform Voinței Divine se va întâmpla negreșit…


   Drum drept spre Lumină!

33 de comentarii:

 1. NAMASTE ! FIE DUPĂ VOIA CELUI PREAÎNALT ! Mă gîndeam ,citind acest material,ce ar fi dacă,trimiţîndu-l (acest material) la importantele posturi de radio şi televiziune din arealul românesc,cineva din redacţiile respectivelor posturi ar AVEA CURAJUL DE A TRIMITE PE CALEA UNDELOR ACEASTĂ BOMBĂ ? CE AR FI SĂ ÎNCERCĂM ? Parcă aud scuzele unora care se bat cu cărămida în piept care se dau patrioţi pur sînge ,ceva de genul : " nu e o ştire oficială,....nu are credibilitate în spaţiul public......tot felul de abureli cu iz de titlu oficial. Ce spuneţi domnule Rareş Bogdan-de la Realitatea Tv ? ce spuneţi domnule Cătălin Striblea sau Sabin Orcan de la B1 Tv ? ce ziceţi domnule Moise Guran de la Bizzi Day al Digi 24 ? Ce zic cei de la România Tv care plimbă pisica şi ne sperie cu şoarecii ? Sau România Actualităţi? ori posturile zonale de radio ? Ce ar fi şi cum ar suna ca un oarecare radioascultător al Europa Fm în dialog cu Moise ,să citească finalul acestui articol ? Credeţi că ar fi lăsat să-l ducă pînă la capăt ? Tare m-aş bucura ,dar nu cred.....sub pretextul crizei de timp ,i-ar fi tăiată macaroana ascultătorului de dialog. Ştiu că aşa se procedează şi o face cu vîrf şi îndesat ori de cîte ori este invitat la România Tv domnul general Emil Străinu,care în momentul în care deschide subiecte incomode ,vocea crainicei se ridică asurzitor peste cea a domnului general şi pe fond muzical se trece la un alt subiect . Nu ştiu de ce domnul Străinu mai merge la ăştia dacă tot nu este lăsat să spună şi să dezbată subiectele deja cunoscute de invitaţi ? Or fi şi banii un motiv !

  RăspundețiȘtergere
 2. E VIRAAAL....DA-ŢI-L MAI DEPARTE PE TOATE ADRESELE VOASTRE !

  RăspundețiȘtergere
 3. Noua Ordine Mondiala versus Meritocratie !
  Meritocratia este singurul sistem ce respecta legile Universului !
  Meritocratia inseamna democratie participativa, directa si guvern format din specialisti de inalta moralitate si adevarati patrioti, selectati prin teste si concursuri si apoi votati de catre popor !!!
  https://www.youtube.com/watch?v=KWvvDaQYD1I FARA PARTIDE SI FARA POLITICIENI !!!
  INFORMEAZA-TE !!!
  Site oficial: www.meritocratia.ro
  Youtube oficial: www.youtube.com/user/meritocratiaromania/videos
  Pagina de facebook oficiala: www.facebook.com/Meritocratia.ro/

  Poti alege sa nu iti pese de realitate dar nu poti fugi de consecintele ei !!!
  Inainte de a comenta aiurea citeste >> Meritocratia si Meritocratismul si Constitutia Meritocrata.
  "Cea mai mare pedeapsa pentru cei neinteresati de politica este aceea ca vor fi inevitabil condusi de cei foarte interesati de politica" -Arnold J.Toynbee, istoric englez

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. desigur ceea ce scrii are chiar puterea de a emotiona asa zici, asa sa fie !

   Ștergere
 4. Multumim Marius pentru munca ta neobosita si toate informatiile deosebit de importante pe care le aduci la vedere in Drumul drept spre LUMINA !

  RăspundețiȘtergere
 5. China?Comunism ,dictatura...nu prea m-as vedea fericit intr-o lume condusa de chinezi

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ...doar atat poti comenta despre chineji?

   Ștergere
  2. bunicii mei spuneau ca in Biblie e scris cum ca Lumea va fi condusa de rasa galbena. Oare se adevereste ce scrie in ultima parte a Bibliei???

   Ștergere
  3. oare se adevereste Biblia, rasa galbena va conduce Lumea???

   Ștergere
  4. E clar Alina ca n-ai citit Biblia. Poti sa o citesti si cu lupa ca nu vei gasi respectiva legenda urbana.

   Ștergere
 6. Apocalipsa ne arata ca Dumnezeu va distruge pe Anticrist care nu este decat un mare lider al NOM

  RăspundețiȘtergere
 7. Atata timp cat este impicata Rusia China nu mi se pare ca ar fi ceva extarordinar de bine ,poate e si Corea de Nord si vom avea o democratie Globala de nu ne vedem

  RăspundețiȘtergere
 8. Noua Ordine Mondială își schimbă interfața, doar atât.
  Am spus de mai mult timp, am nuanțat despre cum cabala financiară va fi scoasă de la putere pentru a face loc Noii Ordini Mondiale ca " o provocare a sec XXI".
  Dialectica hegeliană funcționează, ignoranții cred.
  Practic liderii critică imperialismul capitalist pentru a deveni credibili.
  Concluzie :
  Avem de a face cu o altă alianță globală. Nu v-ați prins ?

  RăspundețiȘtergere
 9. Ma doare in baston .. oricum noi nu o sa avem niciodata acces la nici un fond indiferent ca este el brics sau fmi

  RăspundețiȘtergere
 10. Foarte correct si concis, am sesizat si eu evenimentele relatate aici si sper....sper sa fie cu un rezultat pozitiv. Probabil ca reprezentatii cabalei for trece la actiuni viloente si assassinate.

  RăspundețiȘtergere
 11. Democratie egal scalvie, trezitiva dracu la realitatea, astia vor UN sistem nou, dar tot condus prin bani, iar banu e unealta cu care noi oamenii de rand suntem supusi sa le muncim lor Toata viata... Scapi de dracu dai te tasu, nu se mai poate scapa din sistemu asta, oamenii is orbi, nu vad realitatea.. BANII se pot produce la infinit, ei au bancile, ei fac BANII, ei fac companiile, ei imprumuta tarile. ,le cumpara, le distrug, oamenii la fel , ii sclavesc ,ne sclavesc pe toti prin unealta asta principala numita bani,daca nu muncim nu putem trai..Sa mori tu CA nu pot trai fara sa traiesc, imi fac o casa in padure imi iau 10 gaini , 2 vaci, 2 porci , o turma de miei si oi, niste capre , plantez niste legume , 2 pomi ei asta e viata adevarata, nu sclav a unor creaturile ce nu isi iubesc acelasi sange, astia is demoni, nu oameni omorand si sclavind atatea vieti. Ba mediocrilor TEHNOLOGIA din ziua de azi va tine copii blocati Intro LUME virtuala, toti stau butonand si utilizand tot felu de retele de socializare, si voi va credeti buni. Va explic aici teorii conspirational dar sunteti mediocrii nu intelegi CA viata din ziua de azi e sub conducere, lucrurile si obiectele is mai indragite CA PROPRIA viata . Hai numai bine, oricum nu intelegi cursu vietii

  RăspundețiȘtergere
 12. O schimbare totala este prevazuta. Numai in acest mod este realizabila.

  RăspundețiȘtergere
 13. De unde stim ca Vointa Divina nu e distrugerea lumii? In Biblie scrie clar despre sfarsitul lumii si de un inceput nou*un nou cer si un nou pamant). In textele sacre din India scrie clar ca lumea vă sfarsi prin foc si va fi un nou inceput. Astfel de referiri sunt si in alte scrieri religioase din diferite religii.

  RăspundețiȘtergere
 14. Suntem disperați sa credem ca suntem/vom fi in siguranta. Adevarul e ca e posibil sa fie mai rău sau mai bine !!!

  RăspundețiȘtergere
 15. cand am sa vad toate continentele in balans economic atunci am sa consider ca noul sistem economic a fost eficient, pana acum din acest articol nu am vazut nici o schimbare in bine, doar plecarea din tabara evreo-americana in cea a ruso-chineza...nu vad diferenta dintre a fi condus de putin sau familiile americane

  RăspundețiȘtergere
 16. Prea multe sperante pentru nimic. Actuala situatie nu duce catre un viitor prea bun si nu cred ca are rost sa ne amagim singuri ca va fi bine, nu va mai fi. Ca nu va fi NOM, desi putin probabil, va fi altceva controlat de aceleasi persoanje marcante. Apropo, regina Marii Britanii si papa Francisc ( profetul mincinos dupa spusele multor personaje care traiesc in mediul religios) au spus ca acest Craciun a fost ultimul pentru umanitate. Deci trebuie sa ne asteptam la tot ce e mai rau in urmatorul an. Sa nu uitam ca au forta sa porneasca razboaie, sa provoace o noua criza financiara. Am inteles ca ciparea deja a inceput prin unele zone ale globului ( nu am vazut nimic, dar din spuse, anumite persoane care sunt in tema ). Putin probabil ca ceva bun sa se mai intample in lume. Am luat-o pe un drum fara intoarcere, iar Biblia ( Apocalipsa) isi continua drumul catre celebrul final, cu sau fara vointa noastra.

  RăspundețiȘtergere
 17. Asta e evolutia unei civilizatii,noi avem un mare hop de trecut,au mai disparut si alte civilizatii superioare noua acum cateva zeci de mii de ani,nu suntem noi primii.Totul depinde de noi,de evolutia noastra spirituala,de bunatatea noastra,de intelegerea greselilor trecute(doar suntem atlanti,lemurieni etc.).Avem mare ajutor acum,dar trebuie sa stim sa-l gestionam.Dar daca tot o tinem cu carne(crime),alcool,tutun si alte vicii,drumul nu o sa-l gasim niciodata!Raul trebuie taiat de la radacina,totul e vointa(divina).Cu tot ajutorul primit(de la Compania Cerului si de la rasele et benefice super evoluate),de evoluat evoluam singurei prin constiinta individuala,colectiva si planetara,sau se crede ca se poate evolua(ascensiona) cu sticla de alcool in mana,mancand friptane si fluierand porcos dupa surori stelare.Toate cheile si codurile sunt la noi!Cei care au luat-o pe calea vegana si a evolutiei spirituale vor fi teleportati pe nave in cazul unei autodistrugeri a populatiei de la suprafata,de aceea se si taraganeaza cu punctul 0,cu dezvaluirea,cu Evenimentul mult asteptat,Ca sa se TREZEASCA cat mai multi semeni de pe tot globul.Suntem ajutati,dar mai intai trebuie sa ne ajutam noi primii,singur-singurei(este vorba de constiinta,constienta,iubire,compasiune,armonie....) Scuze daca v-am deranjat pe unii de la o piftie,carnat,sunculita,tzuiculitza,vinishor,bherica,hiphism,tzigaretha.....Va urez,ce imi urez si mie evolutie si ascensiune frumoasa si usoara. NAMASTE !!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai mare dreptate in ceea ce spui,fara ironii ieftine,dar ,cand vezi atata nedreptate si cand vezi ca o fac pe fatza nepasandu-le de tine omul de rand parca ai fi un gandac,ei bine pe mine cel putin m-apuca asa o furie si-o scarba pfuuu...Cat despre articol hm , eu unul ma cam indoiesc.Au venit blackhawk-urile cabalei si au fost izgonite de avioanele de vanatoare franceze.Pai stiind ca maharii mondiali controleaza marea majoritate a tzarilor si armatelor lumii ,cum s-au ridicat aparatele alea de la sol?????

   Ștergere
 18. Prima incercare de a creea o banca paralela asa cum este BRICS a fost facuta de Ceausescu, Saddam si Gadaffi. Stim bine cum au sfarsit toti. Intre timp lucrurile s-au schimbat, lumea nu mai poate fi pacalita, sistemul creeat de sute de ani se autodevoreaza. Urmeaza vremuri interesante dar eu sper ca trecerea se va face totusi intr-un mod pasnic, altfel ne putem lua eja la revedere de la Terra.

  RăspundețiȘtergere
 19. Am citit articolul si am aflat ceva f important,si anume,caci raul va putea fi distrus .Domnul Dumnezeu sa ii ajute pe cei cu sufletul ptr oameni si pacea,linistea lor .Atita timp cit binele este scopul principal,eu ma rog si sper caci se va face voia Domnului .

  RăspundețiȘtergere
 20. Daca tot binele despre care vorbeste acest articol,se va intampla,eu ma bucur si ma rog ptr izbavire.Domnul Dumnezeu sa ii insoteasca pe oamenii care doresc binele acestei minunate planeta TERRA,mama noastra,si a omului,creatia DUMNEZEULUI nostru.

  RăspundețiȘtergere
 21. suntem fii ploii,o sa vbm singuri intr.-un viitor nu prea indepartat,de ce?¿?¿?pt ca un o sa mai avem incredere in nimeni,doar domnul nostru isus hristos,fiul celui pera-inalt sa se milostiveasca de omenire,insa ce va vrea atotputernicul.amin

  RăspundețiȘtergere
 22. Doar sa nu ne inselam.E posibil sa fie ceva adevarat,in cazul in care se opereaza pe baza pastrarii libertatii drepturilor omului si fara scopuri ascunse,e posibilitatea ca elita,cabala intentionat sa schimbe fatada,ei fiind cei mai bogati si influenti oameni de pe planeta.Deci doar o manipulare in obtinerea scopurilor lor de control al populatiei chiar daca isi denigreaza imagina temporar sa fie si in spatele acestor "schimbari in bine" foarte probabil.

  RăspundețiȘtergere
 23. Nu convine nimanui sa actioneze.toti se simt bine in actuala conjunctura. Orice iesire din aceasta unitate bancara pe cate tu o numesti Cabala ,la acest moment, ar insemna pierderi masive pentru toti participantii sprijinitori ai acestei unitati bancare, inclusiv grupul celor implicati in G-20.Noua ordine economica mondiala se va mentine pana la desfiintarea definitiva a tuturor granitelor.Odata cu acest fenomen urmarit indeaproape. Se va creea o lume GLOBAL-UNITARA. despre care acum nu putem pretinde ca stim prea multe.

  RăspundețiȘtergere
 24. Doamne Ajuta ! Sa fim fermi in credinta noastra si de nezdruncinat ! Transformarea va veni fie ca noi vrem, fie ca nu vrem si va veni cu ajutorul nostru sau fara ajutorul nostru si va fi buna ! ! !

  RăspundețiȘtergere
 25. Ce copilaresc. Miscarea contra NOM initiata de liderii si bogatii planetei impreuna cu gruparile gen Anonymous sunt chiar instrumentele masoneriei prin care vor initia o serie de evenimente de mare transformare prin care se va instala NOM

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.