duminică, 15 noiembrie 2015

Scrisoare deschisă către Președintele României, Klaus Iohannis / Cu noul guvern Noua Ordine Mondială a fost instaurată în România!


    Domnule Președinte Iohannis,

A venit vremea să vă țineți de cuvânt… a venit vremea să ne luăm țara înapoi… cu sau fără voia dumneavoastră. Am prefera să o facem în mod pașnic, cu binișorul. Am prefera să vedem că această clasă politică mafiotă se trezește și alege să plece de bună voie acum, în ceasul al 12-lea. Să plece fără elicoptere… și fără plutoane de execuție, la fel ca înaintașii lor.
Acum încă se mai poate…

Domnule Președinte, spuneți-le să se oprească, spuneți-le gangsterilor, borfașilor,mafioților, interlopilor și trădătorilor de țară din Parlament și Guvern să înceteze a mai încerca să confiște această frumoasă Revoluție. Până nu e prea târziu…

POPORUL NU MAI VREA PARTIDE !
POPORUL NU MAI VREA POLITICIENI !
POPORUL NU MAI VREA PARLAMENT !

Poporul nu mai vrea acest sistem ticălos, această pseudo-democrație care în fapt este o dictatură politico-mafiotă !

Partidele și politicienii au început deja confiscarea mișcărilor din stradă cu ajutorul unor hoarde întregi de tineri “studenți”, toți “uniți în cuget și simțiri”, ce au invadat Piața și cer DOAR “reforma clasei politice”.

Nu schimbarea sistemului ! In niciun caz !
Tineri “studenți” și activiști ai ONG-urilor lui Soros, organizați și cu mare atenție conduși din umbră, au confiscat protestele cerând o nouă generație de politicieni. Politicieni noi, tineri… O noua generație de politicieni de succes. O nouă generație de lupi flămânzi ce vor jura că “ei nu o să fure”, că nu vor semăna cu generația lui Udrea, Anastase, Gorghiu, Ponta, Sova, MRU,  Rizea, Popoviciu, Boureanu, Ridzi, etc. La fel cum și aceștia jurau în urmă cu 15 ani că nu o să semene cu Iliescu, Cozmîncă, Hrebenciuc, Mitrea și compania.
Incă o păcăleală și încă 15 ani furați din viața românilor.

Oamenii fundațiilor lui George Soros se luptă pe toate televiziunile vândute serviciilor secrete să ne convingă de faptul că nu se poate fără politicieni, că avem o clasă politică bolnavă, dar care trebuie reformată. Pe toate canalele de televiziune, aceiași lefegii ai păpușarilor, autointitulați jurnaliști și care până mai ieri se întreceau în a cânta osanale politicienilor aflați la putere, se dau de ceasul morții să ne convingă de necesitatea păstrării sistemului, de indispensabilitatea partidelor și a politicienilor.

Nimeni nu are voie să pronunțe la TV cuvântul MERITOCRATIE !

Este interzis pe toate canalele mass media a se propune MERITOCRATIA ca alternativă la actualul sistem!

Simpli cetățeni și personalități publice sunt cenzurate, avertizate să nu propună în  cadrul unor reportaje sau emisiuni televizate, MERITOCRATIA ca alternativă la actualul sistem !

Poporul nu trebuie să știe că există o alternativă real democratică la actualul sistem. Poporul nu trebuie să afle că există o CONSTITUTIE MERITOCRATA care garantează o Românie independentă, suverană, o DEMOCRATIE DIRECTA, PARTICIPATIVA, o Românie condusă de oameni competenți, adevărați profesioniști de înaltă ținută morală și iubitori de țară.

Poporul român nu trebuie sub nicio formă să afle că se poate elibera din sclavia corporațiilor Noii Ordini Mondiale și a mafiei politice, că își poate recâștiga țara, libertatea și dreptatea.

Dar domnule Johannis, DUMNEAVOASTRA NE-ATI PROMIS IN URMA CU UN AN SI VA CONJUR SA VA TINETI DE CUVINT – DATI-NE ROMANIA INAPOI !!!
Laurentiu Primo
   Președintele Mișcării MeritocrateActualitatea Românească - 13.noe. 2015 


            Români treziți-vă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.