duminică, 22 noiembrie 2015

Planul globalist de a prelua întreaga lume


Un plan globalist sinistru pentru a genera haos și distrugere peste întreaga planetă este acum desfășurat de cea mai mare Organizație a Crimei: Cabala. Este timpul a expune pe deplin liderii săi de top și ordinea de zi reală, astfel încât să poată fi opriți la timp. Acum un om, Președintele Putin are capacitatea de a opri acest plan prin eliberarea tuturor informațiilor pe care le deține despre cine a atacat într-adevăr America în 11- 09 -01 care creează, susține și desfășoară teroarea în lume prin mercenari ai armatelor private Blackwater, Academy și inclusiv NATO.


   Liderii globaliști de bază (puteți conta pe cele două mâini) rulează un plan ocult vechi de generații să preia controlul complet asupra întregii lumi

Ei folosesc un secret bine disimulat, al ,,Artelor Negre” oculte din vechiul Babilon, bazat pe Agenda de a ataca pe ascuns întreaga lume într-un efort bine organizat de-a o prăbuși în haos și apoi de a o prelua pas cu pas, națiune cu națiune, om cu om. Dacă lumea va conștientiza vreodată cine sunt și Agenda lor secretă de a genera haos mondial și distrugere, de a prelua fiecare națiune a lumii, pas cu pas, aceștia vor fi terminați.
   Agenda acestor Globaliști este de a stabili sistemul Noii Ordini Mondiale ca tiranie mondială

Pentru a atinge acest deziderat ei știu că trebuie să distrugă complet Vechea Ordine Mondială, pentru a putea apoi să aducă Noua Ordine Mondială în locul său și acest lucru va fi Noua Ordine Mondială globalistă. Și acești "criminali cei mai răi din istorie" își dau pe deplin seama că, pentru a prelua întreaga lume vor avea nevoie în cele din urmă să își stabilească centralizat propriile forțe militare și puterea poliției secrete masiv.

   Cei mai mulți oameni normali ar defini acestea ca crime împotriva umanității precum tirania crudă și psihopatia dincolo de imaginație

Si asta este exact ceea ce sistemul face. Acești Globaliști încearcă să genereze, tiranie mondială și propriul sistem de supraveghere 24/7 coordonat pentru a produce ceea ce este cel mai bine descris ca un bocanc virtual în fața întregii omeniri 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, fără niciun sfârșit vreodată.

   Metodele de exploatare ale Globaliștilor se bazează pe eforturile atente, sistematice pentru a crea haos în fiecare națiune și societate existentă, în scopul de a prăbuși vechea ordine naturală

  În acest fel, acești Globaliști distrug ordinea naturală existentă a oricărei societăți și națiuni. După această distrugere instalează matricea lor de control prin ,,Magie Neagră Ocultă” în loc și crează un stat-proxy sclavagist pentru noul lor sistem globalist.

Desigur știm acum cu certitudine că recentul aflux masiv de refugiați islamici din Orientul Mijlociu în națiunile europene a fost orchestrată de acești Globaliști ai Cabalei (finanțat în principal de miliardarul evreo-american George Soros prin ONG-urile sale, n.b.)
Soros chiar a recunoscut că a plătit pentru unele dintre cheltuielile de deplasare ale acestor refugiați. Și puteți paria că recent în stil Gladio atacul steag fals de la Paris din 13-11-15 a fost de asemenea proiectat și pus în scenă de către acești lideri globaliști ai NOM ai Cabalei (mai multe amănunte aici: http://300spartans.com.au/index.php?option=com_content&view=article&id=850152%3Abusted-totally-proven-beyond-all-doubt-the-french-government-staged-the-attacks&catid=218%3Aguest&Itemid=5582&lang=en&utm_source=newsletter_3090&utm_medium=email&utm_campaign=busted-totally-proven-beyond-all-doubt-the-french-government-staged-the-attacks ). 

Care sunt caracteristicile specifice ale acestei incredibile malefice Agende Globaliste utilizate pentru a prelua întreaga lume ?:
1.     A genera războaie și conflicte peste tot în lume pentru a crea haos, moarte în masă și suferință umană inimaginabilă (este exact ceea ce trăiește o mare parte din umanitate în prezent) ca un sacrificiu de sânge continuu către Lucifer (acesta este un derivat al vechiului cult babilonian al zeului Baal). Acest lucru ține masele divizate iar cuceririle oferă putere și bogăție crescută pentru Secreta Cabală globalistă a NOM (Noua Ordine Mondială). Dacă liderii mondiali nu sunt dispuși să genereze fără milă moarte în masă și suferință umană, ei cred că nu vor fi recompensați de Lucifer cu putere sporită, bogăție și stare socială.

2.     Preluarea controlului creării și împrumutării banilor către utilizatori prin camătă nocivă (prin intermediul sistemului bancar actual). Acest lucru va oferi Cabalei puterea să facă ce vrea cu banii, cumpărând orice și mituind pe oricine.

3.     Cumpărarea și mita ia dreptul de proprietate al fiecărui politician ales și numit oficial și-l face fără nici o importanță. Implementând un sistem sofisticat organizat pe nivele, prin capcane de pedofilie, corupție și alte compromisuri umane înseamnă să preia controlul asupra procesului de recrutare pentru noi membri ai Cabalei criminale. Acest lucru le oferă siguranța că toate marionetele (șefi de state, prim-miniștri, lideri ai unor organizații internaționale, etc.) să le fie loiali, pe deplin angajați pentru a face progresele necesare implementării NOM (uitați-vă la conducătorii sau politicienii noștri și vedeți desfășurarea acestui proces pas cu pas).

4.     Configurarea pe un sistem secret multi-nivel al matricei Luciferice, cuprinzător folosit pentru a induce și a promova persoanele selectate care sunt dispuse să facă acte josnice anti-umane în schimbul recompenselor extreme de faimă, bani și putere, în schimbul disponibilității de a renunța la sufletele lor. Acest lucru oferă un cadru de profundă ,,lepădare de sine” în mâna controlorilor de top și care pot fi eliminați mai târziu, când aceste marionete nu mai sunt necesare. Secretul abject al întregului lor sistem odată expus, devine caduc și se fărâmițează.

5.     Preluarea controlului complet al tuturor informațiilor și cunoștințelor care pot fi achiziționate de către omul de rând. Aceasta înseamnă să consolideze și să stabilească controlul asupra sistemelor de învățământ și al mass-mediei Majore. Asta oferă un mijloc de control al minții în masă și de-a le menține sub control pentru a se comporta așa cum se dorește prin distribuirea și difuzarea de Mari Minciuni Guvernamentale, false narațiuni și Propaganda globalistă a NOM.

6.     Preluarea controlului asupra Sănătății și implementarea, de asemenea, conform ideologiei eugeniei (cultul elitelor și exterminarea maselor de oameni considerați ca subrasă, n.b.) de sofisticate metode de a ucide în masă (prin vaccinări și consumul de medicamente de sinteză, crearea de pandemii cu arme biologice prin chemtrails, etc.,n.b.), creând astfel o bază pentru a supradimensiona concernele BIG Pharma pentru a păstra masele cu voință slabă, bolnave, demente și prostite. Acest lucru le face mult mai ușor să fie înrobite, controlate și să profite de ele și de a reduce numărul celor care pot fi rebeli, cei ce pot ,,rupe rândurile”.

7.     Menținerea secretului abject față de public despre liderii oculți de bază ai Cabalei Criminale și Agenda lor globalistă. Acest lucru înseamnă că odată intrat în cercurile de top de putere ale sistemului globalist de secrete Luciferice, individul trebuie să aibă capacitatea de a fi cu două fețe, având abilitatea de a fi incredibil de rău în timp ce pune o față publică nevinovată și grijulie. Cei care vorbesc trebuie să fie amenințați cu asasinarea, deghizată aproape întotdeauna ca sinucidere și exemplele trebuie să se facă periodic.

8.     Instituirea unui sistem juridic pervers care să provoace, "multă mizerie" și care să pedepsească masele. A face drogurile ilegale în același timp cu contrabanda lor pentru a destabiliza și a crea haos și pentru a furniza fonduri uriașe pentru Operațiunile Negre. A face fiscalitatea și alte legi neconstituționale tiranice, ce pot fi folosite pentru a oprima și asemenea, "murdări" populația. În acest fel, masele pot fi aduse într-o mocirlă în care identitatea de grup și respectul de sine pot fi distruse și va ajuta la a preveni orice disonanță organizată sau rebeliune în cifre semnificative. 

Acești Globaliști văd omenirea doar ca mâncători inutili, nevrednici de a trăi, iobagii și sclavii lor personali și cred că ei sunt singurii vrednici de viață și putere, deoarece aceștia au fost unși și selectați de către Lucifer să fie aleșii Săi  

Globaliștii au înregistrat acum planul lor pe termen lung în piatră în Ghidul de Piatră din Georgia (a se citi și articolul : http://burebista2012.blogspot.ro/2014/10/ghidul-din-piatra-din-georgia-dovada-ca.html ) care specifică implementarea unor noi Zece Porunci pentru umanitate și o drastică reducere a populației mondiale de 90%.

Unii cercetători au susținut că Ted Turner însuși a fost cel care a condus proiectul Georgia GuideStone și a amenajat pentru construcția și întreținerea acestuia. Orice lucruri diferite ce se întâmplă din punct de vedere politic în lume sunt pleavă.  Adevărata problemă este că acest grup de bază al Globaliștilor care au valorificat controlul asupra tuturor instituțiilor de bază ale Americii și aproape toate celelalte societăți, le folosesc pentru a genera haos masiv, pentru a distruge Ordinea Mondială naturală, astfel încât aceștia să poată împinge sistemul lor globalist al NOM în locul ei.

   Federația Rusă sub conducerea președintelui Putin pare a fi o excepție majoră la această matrice globalistă de control la nivel mondial
Unii se tem că Rusia joacă doar un rol dialectic alocat și nu luptă într-adevăr împotriva sistemului NOM pe care Globaliștii încearcă să-l introducă. Acum este momentul pentru Putin și Federația Rusă să arate în mod clar că este parte a adevărului, dacă este legitim în lupta împotriva globaliștilor și de a face mari dezvăluiri de informații (inclusiv despre prezența extraterestră pe planetă) public. Știm acum sigur că Federația Rusă are toți sateliții și resursa umană concentrate pe informații care arată în mod concludent că Israelul a organizat atacul 9-11-01 asupra Americii, cu ajutorul administrației SUA și cetățenilor americano-israelieni trădători, trădători în JCS, Pentagon, NORAD, și FAA.

   Dar rușii au, de asemenea, mult mai multe extrem de condamnabile informații despre inginerii teroriste și războaie puse în scenă de globaliști folosind Pentagonul și CIA ca decupaje majore ale NOM
Acum este momentul de a aduce această importantă "armă fumegândă" a informațiilor mai departe în întreaga lume. Numai acest lucru poate complet dez-împuternici elita globalistă a NOM. Cel mai rapid mod de a arăta culorile sale reale, este pentru Putin și Federația Rusă de a elibera toate informațiile pe care le deține despre 11 sept. 2001 imediat. Să elibereze, de asemenea, toate informațiile lor cu privire la formarea ISIS / Isil / Daesh / Al Qaeda și stilul Gladio de atac steag-fals din Paris din 13-11-15, precum și adevăratele cauze ale recentului aflux de refugiați în masă înspre Europa din Orientul Mijlociu (dealtfel la recentul summit G20 Putin a acuzat cu dovezi din sateliți si bancare că 40 de state, printre care se află si dintre cele G20, finanțează gruparea islamică ISIL).
     Discursul lui Putin la summitul G20


Până când președintele Putin va lansa toate aceste informații în MASS-MEDIA rusă și mass-media alternativă pe Internet, trebuie să ne rezervăm judecata care sunt adevăratele sale motive, în ciuda promisiunilor că acestea vor apărea curând.

 Nu există nici o îndoială că Putin și Federația Rusă au dat șah mat complet globaliștilor în Siria. În acest sens s-au expus lumii, de asemenea, decupajele și statele marionetă care au fost responsabile pentru crearea, susținerea, formarea și finanțarea ISIS, Isil, Daesh, Al Nusra și Al Qaeda (AL CIA Duh) și altele asemenea. A fost o mișcare deosebit de inteligentă a lui Putin. Și știm acum cine sunt aceste state marionetă: Israel, SUA, Arabia Saudită, Turcia, Qatar și alți câțiva jucători periferici.

        Concluzie
Desigur, este un fapt evident că Federația Rusă, China și multe alte națiuni acum lucrează din greu pentru a construi un zid rigid față de petro-dolarul american și au înființat propriile sisteme de comercializare directă, fără ajutorul petro-dolarului american. Acest lucru ne dă speranța că Putin și Federația Rusă sunt setați pentru desființarea completă a acestor globaliști și a sistemului lor financiar care răspândesc haosul, teroarea, războiul și moartea peste tot în Orientul Mijlociu. Unii ,,din interior” sunt destul de optimiști și cred că lumea acum este la o cotitură majoră împotriva globaliștilor NOM. Un astfel de om este Benjamin Fulford, fostul editor al Forbes în Japonia și un om cu multe conexiuni de informații profunde. Sperăm ca acestea să fie corecte.
Acum este momentul perfect pentru președintele Putin și Federația Rusă să organizeze o masivă dezvăluire de informații și a stabili direcția pentru Federația Rusă o dată pentru totdeauna. După ,,steagul fals” din Paris, Franța formează o coaliție militară cu Rusia împotriva ISIL finanțată până în prezent de SUA și Israel (în principal), ceea ce cam dă peste cap planul sioniștilor de la Washington de a  atrage Europa într-un război mondial cu Asia (Rusia, China, India, etc.). Poate că a sosit timpul ca europenii să se rupă din această alianță nocivă cu SUA, să iasă din NATO și să se ralieze statelor asiatice. Angela Merkel a purtat de multe ori discuții în culise cu Putin. Oare a sosit momentul ruperii Europei de Occident și-n special de SUA și UK? Vom vedea… Oricum cele mai mari afaceri europene se desfășoară în Asia.

In prezent Rusia prin Putin a demonstrat lumii întregi că este singurul lider mondial care a luat atitudine față de crimele în masă făcute de psihopații Statului Islamic în general și împotriva creștinilor din Siria și Irak în special și care s-a opus pe față NOM și sioniștilor care vor să transforme planeta în ,,tarlaua lor de sclavi”. Noi românii și europenii din SE Europei, datorită crimelor sovietice din trecut și neputinței sau reavoinței de a ne detașa de racilele trecutului pentru a privi cu încredere în viitor și a ne asuma propria răspundere pentru acest viitor, vom rămâne până la  pierzanie cu aliatul nostru ,,strategic” SUA, care nu ne sunt prieteni, nu ne suferă, nu ne iubesc, ne vor doar ,,carne de tun” și bogățiile subsolului moștenit prin jertfe cu sânge de milenii. Viitorul lor s-a terminat și noi dacă nu vom ieși din această ,,relație toxică” vom muri de gât împreună…

   Dumnezeu să ne ierte…!!!

         (Concluzia îmi aparține… M.S.)

Si ca sa vedeti siretenia SUA, care oficial sustine ca lupta impotriva terorismului si din spate sustine teroristii ISIL - Serviciile de informatii ale SUA anunta cu 45 de min. inainte ca convoaiele cu petrol furate din Siria urmeaza sa fie bombardate : 
Sursa : Preston James/http://www.veteranstoday.com/

14 comentarii:

 1. Vă mulțumesc mult pentru informații!

  RăspundețiȘtergere
 2. NAMASTE ! MULTUMESC MARIUS ! CUM SA FACEM NOI SA STRECURAM IN INFO.OFICIALE DE LA RADIO,TELEVIZIUNE,PRESA CARE NAI APARE PE LA TARABE ACESTE INFORMATII ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. George salutari. Astfel de informatii nu sunt facute public deoarece totul este in mana corporatiilor iudeo-masonice. Dar sper ca vom vedea astfel de informatii , precum si cele privind Fratii nostri Stelari si multe altele dupa Eveniment...
   Pana atunci ne informam doar pe internet, cei cu mintea si inima deschise !
   Numai bine !

   Ștergere
 3. SA IMPINGEM SI NOI CUMVA SAU SA GRABIM TIMPUL DE MANIFESTARE ?- - Daca cei de buna intentie simnt ca le sintem alaturi,vor avea un motiv in plus si se vor simti mai siguri..............

  RăspundețiȘtergere
 4. credinta ortodoxa are mult mai multe imformatii referitoare la aspectul acesta. Iisus Hristos a venit sa dea in vileag tocmai aceasta hidra cu multe capete si in acelasi timp sa ne ajute sa facem fata fenomenului deosebit de complex si superputernic. Nu stiu daca Rusia va putea gestiona acest conflict sau macar o parte. Se pare ca macar o parte, din ce spun cei din varful muntilor. Acesta este un examen pe care trebuia sa-l dea intreaga planeta. Nu va pierdeti speranta si sa fiti siguri ca Cineva acolo sus ne iubeste, inca.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dă-ne și nouă mai multe informații (sau chiar toate) pe care *credința ortodoxă* le are/cunoaște referitor la *acest aspect*. *Iisus Hristos* a lăsat numai *ortodocșilor* aceste informații?! Știi, oare, că actuala versiune a Bibliei, cea *autorizată*, a fost (re)scrisă de către Regele James, pentru Biserica Anglicană?! Ai cumva idee ce a păstrat și ce a eliminat acest James, din versiunile anterioare?!
   Ai cumva idee că Biblia reprezintă copierea și reinterpretarea după *bunul plac* al scribilor iudei (de fapt scribi egipteni convertiți la iudaism), a vechilor scrieri ale umanității?! Ai cumva idee că Biblia prezintă *Planul Lor* (celor care au condus și conduc lumea), în ceea ce privește *traseul de urmat (adică cel plănuit și impus de Ei) al societății umane*?!
   Ai idee că, de fapt, voi, credincioșii creștini, nu aveți nici cea mai vagă idee despre *scrierile biblice*, despre *Dumnezeul biblic*, despre cui anume vă închinați și, mai ales, de ce?! :)

   Ștergere
  2. Adevarul a fost dat tuturor. Nu reiese din ce am afirmat eu ca doar ortodocsilor. Este concluzia pe care o tragi tu, Cristiane. Te rog sa mai citesti inca odata. Pt ca am fost pasionat de acest domeniu am investit cativa ani pentru a-mi potoli setea de cunoastere. Concluzia la care am ajuns si trebuie sa intelegi ca este parerea mea, si e dreptul tau sa nu fi de accord cu mine, este ca ortodoxismul este corola de minuni a lumii, asa cum spune si Blaga:” Eu nu strivesc corola de minuni a lumii şi nu ucid cu mintea tainele ce le-ntâlnesc în calea mea în flori, în ochi, pe buze ori morminte. Lumina altora sugrumă vraja nepătrunsului ascuns în adâncimi de întuneric, dar eu, eu cu lumina mea sporesc a lumii taină - şi-ntocmai cum cu razele ei albe luna nu micşorează, ci tremurătoare măreşte şi mai tare taina nopţii, aşa îmbogăţesc şi eu întunecata zare cu largi fiori de sfânt mister şi tot ce-i neînţeles se schimbă-n neînţelesuri şi mai mari sub ochii mei- căci eu iubesc şi flori şi ochi şi buze şi mormïnte.” Acum, ceea ce spui tu despre versiunile traduse ale Bibliei este rezultatul cautarilor tale, este parerea ta pe care ti-o respect dar nu ti-o impartasesc. Concluzia la care am ajuns eu este ca trebuie sa faci tot posibilul sa dobandesti Duhul cu care a fost scrisa Sfanta Scriptura si dupa aceea o sa intelegi acele “ne-ntelese pline de-ntelesuri” cum spunea Eminescu. Daca se intampla minunea sa dobandesti Duhul cu care a fost scrisa, chiar si pentru o vreme scurta, atunci vei vedea dincolo de valul care este pus pe minte, citeste despre val in Scriptura si despre modalitatea de a se da la oparte. In lipsa dobandiri Duhului in care a fost scrisa, esuam in diferite variante scrise si rescrise, traduse bine sau mai putin bine, aspect observat si de tine si care iti poate crea acel sentiment de inutilitate sau manipulare. Iti recomand, atunci cand vrei sa aprofundezi aceasta cunoastere, daca vrei desigur, sa fi cum spunea Sorescu” Astfel atenti /La tot si la toate, /Am invatat mereu /Sa fim vesnici". Nu trebuie sa acuzi pe nimeni, incearca sa intelegi, ca fiecare dintre noi avem de rezolvat acest system de ecuatii, fiecare avem propriul drum de aceea avem si pareri diferite. Dar, retine ca exista deschisa o singura Cale care te duce sigur la Adevar. Atunci cand gasesti acea Cale, sau mai bine spus cand EA te gaseste pe tine, abia atunci realizezi cati din cei care au lasat ceva insemnari si pentru noi, vorbesc despre aceeasi poteca milenara. Cu privire la ideea inaintata de tine ca noi crestinii nu avem nici cea mai vaga idée despre scrierile biblice, sincer sa fiu, nu stiu de unde ai tras tu aceasta concluzie, dar eu, ca eu nu pot vorbi decat despre mine, stiu ce scrieri biblice am citit, stiu cati ani din viata mea am dedicate acestei pasiuni, stiu cati ani din viata mea am cautat impreuna cu alti credinciosi din alte culte sa intelegem cate ceva despre acest razboi de manipulare pe care multi il simtim, dar putini sunt cei care vad asezarea armatelor pe teatrul de operatiuni si luptele care se dau. Sa mai stii ca eu stiu carui Dumnezeu ma inchin si cred ca stiu si DE CE! Dar tu stii carui dumnezeu te inchini? Pentru simplu fapt ca cineva nu frecventeaza nici-o biserica, asta nu inseamna ca nu se inchina cuiva. Cei care au analizat in profunzime aceasta problema au ajuns la concluzia ca nu suntem decat niste pioni pe o tabla de sah. Si concluzia inteleapta, zic eu, la care au ajuns unii a fost urmatoarea: daca tot suntem pioni pe o table de sah atunici vrem sa fim pioni de parte Regelui care castiga… Un ultim sfat: nu abandona cautarea, este viata ta, este sufletul tau in joc, nu te lasa manipulat pentru ca traim intr-o lume unde manipularea a ajuns o arta. Incearca sa nu mai judeci oamenii dupa aparente, de fapt incearca sa nu-i mai judeci deloc. Nu vei castiga nimic din judecati superficiale, pentru ca superficiali suntem pana cand ne aflam sub umbrela Duhului lui Iisus Hristos. Si atunci cand ne aflam sub umbrela LUI, crede-ma ca nu mai vrem sa mai judecam pe nimeni… Un gand bun.

   Ștergere
 5. Daca poate cineva sa (re)expliciteze putin termenul "cabala" folosit aici. La cine se refera am inteles, dar cum s-a ales acest termen nu cunosc. Pt. ca stiam despre acest cuvant ca e folosit cu alt sens. Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Motivele ptr. care s-a ales acest termen nu-l cunosc, dar este folosit in media alternativa cand se face referire la oligarhia militaro-financiara malefica, ce conduce inca planeta. Cabala este o stiinta ezoterica a evreilor si cuprinde adevarurile esentiale ale creatiei si vietii, Cei ce conduc planeta sunt in mare parte evrei khazari, autointitulati asa prin sec. 17. Probabil din aceasta cauza s-a ales acest termen....
   Numai bine

   Ștergere
  2. mik, poți citi despre diferența dintre Kabbalah (de aici vine denumirea Cabala) și Kathara, sau cum a fost creată Matricea-Fantomă ce a devenit Realitatea în care trăim, aici: https://lumeacarnavalului.wordpress.com/2015/01/23/kathara-harta-universului-vazuta-de-civilizatii-extraterestre-avansate-si-originea-kabbalah-partea-i/

   Ștergere
  3. Super! Multumesc frumos. Astea's lucrurile esentiale pe care ar trebui sa le cunoasca toata lumea. Din pacate nu le inveti nici la scoala, nici acasa, nici pe strada... Recomand tuturor (incepatorilor :) acest link.

   Ștergere
 6. Marius, ce articol ai publicat pe 12 februarie 2015? A facut tovarasul Putin ceea ce a promis? Tipul isi urmareste interesele strategice din zona de vest a Siriei si are un PR foarte bine pus la punct ca salvator al lumii. Mai vedem, ca incep vremuri tot mai tulburi. In Romania cabalistii au preluat in mod nemijlocit. Noi sa ne mobilizam si sa reusim sa ne unim impotriva acestora prin manifestari spirituale (meditatii, rugaciuni), ce sa duca la trezirea in masa a omenirii si sa nu cedam fricii si urii ce ni se insinueaza prin manifestarile acestea violente.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Poi asta asteapta si veteranii americani, publicarea informatiilor despre 9/11 si nu numai pentru a putea chema in instante pe cei vinovati si probabil, inlaturarea cabalistilor de la putere...Dar momentul cand Putin va face asta nimeni nu-l cunoaste.
   Se spune ca va fi lovitura fatala data oligarhiei planetare . Vom trai si vom vedea....

   Ștergere
 7. Hai, pana la urma e real ce spuneti voi? Intreb pt ca nu mai inteleg nimic cu ceea ce se intampla acum cu America si Trump

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.