miercuri, 4 noiembrie 2015

Oportunitatea schimbării destinului României + update 5 noiembrie


Din 2013 de la crearea acestui blog, prin articolele pe cât mai diverse subiecte, fac apel continuu la trezirea oamenilor, atât în plan general cu referire la evenimentele globale cât şi în plan naţional, la trezirea românilor. Se confirmă iarăşi că românii nu se trezesc decât sub influenţa puternic emoţională a unor evenimente tragice, cu alte cuvinte la noi schimbarea cere sânge şi sacrificiu uman.
Nu puteam trece peste aceste evenimente care ne-au luat prin surprindere şi care se desfăşoară sub ochii noştri. Acum noi românii avem oportunitatea de a schimba destinul acestei ţări prin mobilizarea tinerilor prin reţelele de socializare, comunicare în timp real, empatie cu valori morale şi sociale benefice, pozitive spre adevărata libertate şi prosperitate a tuturor.

Odată cu demisia acestui guvern de incompetenţi şi trădători de ţară trebuie să mergem mai departe cu cererea dizolvării Parlamentului şi schimbarea acestui sistem capitalist sălbatic care activează împotriva oamenilor şi naturii. Inlăturarea tuturor partidelor din viaţa economică a ţării şi înlocuirea conducătorilor cu specialişti cu integritate morală şi patrioţi care vor să-şi ofere serviciile pentru binele general al naţiunii. Ne-am convins în 25 de ani de această clică politică care a început odată cu criminalul de Iliescu şi Petre Roman imediat după 1989 până în prezent. Industria distrusă din temelii, agricultura adusă la stadiul ciocoilor din Evul Mediu, poporul sclav corporaţiilor pe un salariu de 200 de euro şi îndatoraţi băncilor străine menajate de evreul mason Isărescu. Asta în contrast cu îmbogăţirea politicienilor şi clicii lor într-o perioadă de timp care subminează orice teorie economică a unui german, austriac sau francez. Legile aşa-numitului Parlament sunt legi pentru protecţia lor date de incompetenţi şi interlopi.

Trebuie schimbată Constituţia şi legile ţării. Pentru 10 lei şpagă să poţi executa 20 de ani puşcărie. Averile îmbogăţiţilor ilicit să fie confiscate iar cu aceşti bani să se construiască autostrăzi, spitale, şcoli, etc. Să trecem de la aşa-zisa democraţie reprezentativă la cea participativă. Legile să fie făcute de oameni responsabili, morali şi patrioţi iar ele să fie votate de întreaga populaţie prin referendum. Trebuie instaurată MERITOCRATIA. Schimbarea legilor permisive vis-à-vis de corporaţiile străine care ne fură resursele naturale şi banii şi distrug mediul.

S-a demonstrat că partidele sunt organizaţii mafiote care sug vlaga acestei naţiuni de 25 de ani, promovează interesele străine pentru propriul lor beneficiu, un club de ,,lătrători” ignoranţi, incompetenţi, aroganţi care şi-au arogat doar drepturi fără responsabilităţi, moralitate şi patriotism. ACUM TREBUIE SA SCHIMBAM ACEST SISTEM ! România să fie a doua după Islanda care face acest lucru. 
Naţionalizate toate domeniile importante ale economiei inclusiv băncile iar corporaţiile aruncate afară din ţară sau supuse unei fiscalităţi drastice tuturor acestora să le fie impusă condiţia ca sediul să fie în ţară în băncile româneşti iar conturile în ,,off-shoruri” să fie interzise. 
Există această alternativă, nu mai credeţi dezinformările de la TV că fără clasă politică nu există stat democratic. Dacă numesc alţi oameni ai partidelor nu se va schimba nimic, va fi o altă minciună şi trebuie să n-o mai înghiţim.

Suntem descendenţii bravilor daci şi nu mai trebuie să permitem imperiul răului să ne mai asuprească! Cei ce ne-au condus nu sunt români!

                                                                  M.S. - administratorul blogului 

 Video, Revoluţie! Actualitatea Românească :


  Actualitatea Românească din 5 noiembrie 2015 :        Drum drept spre Lumina !

6 comentarii:

 1. Domnilor ! Nu Politicieni sunt de vină ,ci sistemul (amenințarea).Domnule Marius,fiți obiectiv. Va mulțumesc ! Cu drag,marginalizat,"economic" adica(muncesc pentru bani"existența")...

  RăspundețiȘtergere
 2. NAMASTE ! MERITOCRAŢIA

  SALVEAZĂ ROMÂNIA !

  RăspundețiȘtergere
 3. Superb acest articol!!! DOAMNE AJUTA-I PE ROMANI !!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Urasc politica,serviciile secrete,marionetele,pupincurustii,biserica,popartoii,doctorii(macelarii)....dar Ponta merita felicitari!Trebuie sa-i urmeze si ceilalti!lasilor!Ce mai asteptati pui de lele,de reptilieni,vai de voi cand s-o atinge "masa critica"! Sa vina SANANDA!!! ps:se construiesc cruci pentru denaturati,cazuti,decazuti(joganis,opris,basis ce mai asteptati?) Nu mi-e frica de "moarte",de nimic,oricum ma intorc la sanul Domnului !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Masele si-au demonstrat puterea dragilor, asa cum va spuneam de multe ori in articolele mele. Politicienii sunt panicati acum si nu trebuie sa renuntam, sa mergem pana la capat. Trebuie sa dizolvam sleahta cea mare din Parlament! Acum este momentul sa schimbam soarta nu numai a noastra ci si a copiilor nostri. Avem sansa sa schimbam nu numai politicienii ci chiar sistemul.
   Toti meritocratii din Romania sa iasa in fata si sa imparta flaiere cu principiile Meritocratiei. Lumea este indusa in eroare acum de TV si propaganda cu sloganul: ,,OK, inlaturam partidele dar ce punem in loc, caci va fi haos...?!" Oamenii n-au auzit de Meritocratie si principiile acestei miscari iar ONG-urile lui George Soros vor lucra la dezbinarea noastra si la mentinerea acestui sistem capitalist salbatic cu alti politicieni necunoscuti de mase care ne vor lucra tot ca inaintasii lor. Nu cadeti sub propaganda televiziunilor, toate sunt finantate ori de catre CIA ori de MOSAD. Acestia deja s-au mobilizat si tineti-va de ideile voastre si nu renuntati la ideile iesirii din strada.
   NU RENUNTATI, FARA PARTIDE SI POLITICIENI ! Noi suntem deja in ilegalitate, punem democratia Rothschild in pericol asa cuma a facut Islanda....NU RENUNTATI !

   Ștergere
  2. Orice poveste are un sfarsit,bun sau rau,in cazul acesta vreau sa fie unul benefic pentru popor,nu stiu cat de mai suporta romanii de rand massmedia asta scarboasa,manipulatoare,oribila.Oricum telecomanda(decizia)e la ei,s-o foloseasca pentru ei nu pentru decazuti. https://www.youtube.com/watch?v=a3x4ObnpRcM

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.