vineri, 20 noiembrie 2015

Nassim Haramein – Intregul Negru (video cu subt.RO)


,,Provocările și crizele actuale sunt semne că planeta se află în mijlocul unei incredibile prefaceri evolutive. O gândire închistată nu poate prelucra aceste condiții, din simplul motiv că ele reprezintă cauzele principale ale crizelor ce par să ne amenințe, actualmente. In ,,Black Whole”, Nassim Haramein ne oferă o evadare strălucită din cadrul limitativ al științei moderne și o conexiune cu înțelepciunea antică, ce cutremură vechile mituri și rescrie istoria ce a modelat soarta civilizației. Modelul elegant al lui Nassim ne conduce, dintr-o lume a haosului, către un Univers al ordinei, tiparelor și continuei renașteri. Forțează gândirea… dar merită orice efort. “  
                                       Dr. Bruce H. Lipton
                          Biolog și autor al unor best-seller-uri ca: ,,Biologia credinței: Dezlănțuirea puterii Conștiinței” ; ,,Materie și Miracole”, etc.

 
Relaxați-vă și lăsați-vă mintea liberă să exploreze acest video excelent cu Nassim Haramein sau ,,Micul Einstein” al timpurilor noastre, cum este supranumit :


  
Intregul Negru 
  
Intregul_negru from mariussumedrea on Vimeo.

    Drum drept spre Lumină! 

2 comentarii:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=nT5pEYSkq3c&list=PLVOwQLKLBlsNHf_JfKHwPhdS9AXwwsfKQ&index=24 la ora 22 .12 ora Romaniei.NAMASTE.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.