marți, 24 noiembrie 2015

Aluminiul și rasa de sclavi ai Matrix


Aluminiul este un prim receptor al semnalelor electromagnetice din tehnologia informației și este folosit pentru a menține o rasă de sclavi dedicată Matricei.

   Inceputul sclaviei
Fundamentul înfloritor pe această planetă fără a fi nevoie să depinzi de fapt de planetă și structurile ce o sprijină, este să-ți recâștigi elementul pământ. Cei care au elementul pământ sunt conectați la conștiința cosmică și legile divine, nu legile nu oamenilor. Când fundația de sine este reconectată, atunci există un singur centru al sufletului, fără diviziune, totul este una cu tine și răspunde în consecință. Războaiele sunt instigate și împinse în față de elita conducătoare. Ei știu că frica generală, suferința și moartea generate de războaie servește scopului de a deturna orice speranță a libertății înapoi la sclavie.

   Cel mai bun mod de a jefui omenirea de elementul său pământ este a începe un război
Produsul secundar al războiului este trauma, care este experimentată de toți cei ce sunt prinși în mijlocul lui: soldați, bărbați, femei și copii – în timp toți au fost prinși și au suferit prin războaie și în acest sens, și-au pierdut puterea în Acum și au provocat relativitatea matricei primare care a fost întărită asupra lumii. Multe povești folclorice vechi spun despre spirite care pot fi văzute în continuare adoptând scene pe câmpuri de luptă istorice, care sunt într-adevăr părți ale sufletelor ce sunt prinse în linia temporală. Indiferent dacă crezi în suflete fără trup sau nu, mulți oameni spun despre acest fenomen în care cred și-l fac să aibă în totalitate sens.
Aceste spirite sunt mărturie a efectului războiului asupra conștiinței: ce rupe practic conștiința, divizând ființa. Aceasta este într-adevăr agenda, astfel că bancherii și elita de guvernământ pot menține apăsarea asupra maselor fără suflet care sunt foarte ușor de controlat fără o bază și rădăcini pentru manifestarea în planul fizic. Odată ce sunteți fragmentați, vă veți pierde conexiunea cu natura absolută și cu puterea pe care sufletul o are peste orice din 3D și veți fi supuși constrângerilor și legilor oamenilor. Ați putea crede că chemtrails și HAARP afectează pe toată lumea, dar de fapt ele afectează doar rasa de sclavi, drone, pe cei  fără suflet. Cei care sunt deconectați sunt sub controlul tehnologiei informației, care are unicul scop să susțină matricea prin milioanele de vehicule ale sclavilor, departe în interiorul marilor orașe.

    Aluminiul primește Tehnologia Informației
Aluminiul este principalul element atomic care este utilizat pentru a menține programul asupra sclavilor. Acest element este un prim receptor de semnale electromagnetice. Care este elementul principal ce se pulverizează peste tot prin chemtrails? Aluminiul, desigur. Care este principalul produs secundar elementar din prelucrarea soiei, care este, practic, în interiorul ciocolatei comerciale, care răsfață milioane de ființe? Aluminiul, desigur. Produsele din soia conțin niveluri ridicate de aluminiu, filtrate din rezervoarele de aluminiu în care acestea sunt spălate cu acid și prelucrate la temperaturi înalte.

Faptul că cele mai multe, dacă nu toate, capsulele medicamentelor conțin soia ca ingredient, ar trebui să fie un steag imens roșu pentru toată lumea. Poți avea deja o imagine a modului în care a fost desfășurată pe scară largă această armă? Chiar mai rău, 99% din soia de pe planetă este, de asemenea, modificată genetic. Glifosatul, ingredientul principal în produsele alimentare modificate genetic, stimulează de fapt corpul de a accepta și de a absorbi aluminiul, această revelație este într-adevăr de a ne deschide ochii și ar trebui să servească unei mișcări împotriva aluminiului.
Doctor Stephanie Senef, un om de știință, cercetător la Institutul de Tehnologie din Massachusetts, a ajuns la câteva concluzii uimitoare prin cercetările ei. Studiile sale fac un puternic caz din faptul că glifosatul și aluminiul lucrează împreună pentru a oferi un dublu efect pentru creier și sănătatea intestinului. 

"Mai mult decât atât, au descoperit că Glifosatul și aluminiul lucrează împreună într-un mod în care distrug flora intestinală sănătoasă. Studiul, care a fost publicat în Științele Agricole, spune că Glifosatul perturbă bacteriile intestinale, ceea ce duce la o creștere exagerată de Clostridium difficile. Produsul său toxic, p-crezol, este legat de autism în ambele modele, uman și al șoarecilor. P-crezol îmbunătățește absorbția aluminiului prin transferină."
"Chelați ai glifosatului, odată ingerați permit aluminiului să ocolească bariera intestinală. Acest lucru prin anemie induce hipoxia, provocând neurotoxicitate și deteriorarea glandei pineale. Atât glifosatul cât și aluminiul perturbă enzimele citocromului P450, care sunt implicate în metabolizarea melatoninei. Mai mult  decât atât, melatonina este derivată din triptofan, a cărui sinteză în plante și microbi este blocată de glifosat. "

  Mi-am petrecut ultimele trei luni în orașul Bangkok și am experimentat o incredibilă imagistică externă perturbatoare și gândurile din psihicul meu mă  îndeamnau să cheltui bani, iar o neliniște masivă mă provoca să fac lucruri pe care eu rațional nu vreau să le fac. Sentimentele, îndemnurile și gândurile sunt toate implantate în psihic prin intermediul tehnologiei HAARP și Wi-Fi, care are un efect asupra tot ce-i anorganic în câmpul de acțiune, cum ar fi depozitele de aluminiu din organism, care servesc ca receptori / emițători în glanda pineală din creier. Prin urmare, mintea poate fi influențată și controlată într-o anumită măsură de informațiile din fluxul tehnologiei.
Fiind într-o zonă care este una extrem de tehnologică poți experimenta mai multe întreruperi în psihicul tău, dintr-o origine străină. 
Prin urmare, am găsit mantra "Nu este Aceasta" (de exemplu, Tehnologia informației nu este tehnologia care mă ajută). Această mantra începe procesul de schimbare a distorsiunilor și crearea spațiului gol în psihic pentru scutirea de la neîncetatul flux al gândurilor. Atașamentele la datele din băncile de memorie ale minții sunt ținte ușoare pentru tehnologia informației. Gândurile recurente de la banca de memorie pot fi, de asemenea, vizate de mantra. Când vor fi în cele din urmă eliminate, ele nu vor mai fi în măsură să te mai perturbe.Trebuie să realizăm că conștiința este mai puternică decât toate aceste surse anorganice ale necazurilor noastre. 
 Notă blogger:  Nu mai folositi casnic, ibrice, tigăi, tăvi din aluminiu si de asemenea folie de aluminiu pentru coacere la cuptor. Nici cuptoarele cu microunde pentru încălzirea alimentelor.

    Sursa : Arno Pienaar/http://humansarefree.com
        Drum drept spre Lumină!    

2 comentarii:

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.