vineri, 2 octombrie 2015

Vaccinarea obligatorie este în mișcare - Fascismul medical se apropie rapid


       Vaccinarea obligatorie este foarte aproape
 California va avea foarte curând distincția oribilă de a deveni primul stat din SUA care va introduce vaccinarea obligatorie atât pentru copii cât și pentru adulți (hotărârea SB277 și respectiv, SB792). Acest lucru ne arată că Agenda Noii Ordini Mondiale (NOM) se îndeplinește pas cu pas și fascismul medical se apropie cu repeziciune.
Nu mai este timp pentru a sta la o cafea și a dezbate lucrurile intelectual sau a ne ascunde în spatele scuzei că nu am știut, iar anumite evenimente sunt doar conspirații nedovedite. Dintr-o dată vom fi puși în fața faptului împlinit. După cum probabil ați auzit, și în România există un proiect de lege pentru obligativitatea vaccinării. Dacă acest fascism medical nu-l oprim veți suporta consecințele îmbolnăvirii propriilor copii în mod conștient și-i veți avea pe conștiință toată viața. Dacă nu sunteți încă convinși de această realitate, că vaccinările sunt nocive oamenilor, mai citiți, mai informați-vă și vă veți convinge, dar obligativitatea vaccinării este un abuz la dreptul fundamental al omului de a dispune după propria conștiință de propriul lui corp, iar Guvernul și Parlamentul se declară stăpânii corpurilor noastre și copiilor noștri. Corpul meu este al meu și nimeni nu poate lua decizii în afara mea ce fac eu cu acest corp, PUNCT.

Deschideți-vă ochii și mintea și vedeți cine stă în spatele acestor decizii. Stau corporațiile farmaceutice (Big Pharma), care fac profituri enorme și îndeplinesc în același timp, conform ideologiei eugeniei, programul de depopulare planetar la care s-a referit pe șleau de atâtea ori Henry Kissinger sau Bill Gates. Cum pot hotărî un grup de oameni ca Guvernul, prin niște medici ignoranți sau dimpotrivă, interesați și stimulați financiar, să ne injecteze obligatoriu cel puțin 10 adjuvanți toxici și cancerigeni din vaccin (cum ar fi mercur, hidroxid de aluminiu, formaldehidă, celule diploide din țesutul fetușilor avortați, sau din uter de vacă moartă –info în articolul precedent – monoglutamat de sodiu, etc.) nu este o încălcare flagrantă a liberului arbitru și al dreptului la viață?!

      NVIC urmărea să înainteze 58 de proiectele de lege în 2014
NVICAP (National Vaccine Information Center Advocacy Portal) urmărea să implementeze 58 de proiecte de lege în 24 de state ale SUA în 2014, variind de la programul de vaccinare din copilărie pentru a elimina scutirile non-medicale (personale, religioase sau filozofice), până la introducerea vaccinării obligatorii pentru copii și adulți:
  ,, Oficiali din domeniul sănătății publice se alătură reprezentanților grupurilor de interese al companiilor farmaceutice și asociațiilor profesionale medicale la presiunea legislatorilor de stat pentru a adopta proiecte de legi ce necesită "educația vaccinării" și semnăturile medicilor sau altor lucrători din sănătatea de stat, pentru ca părinții să depună dosare de scutiri non-medicale de la vaccinare pentru copiii lor pentru a participa la grădiniță sau școală. Femeile gravide sunt, de asemenea, o populație țintă.

De exemplu, atât AL SB 294 (Alabama) și PA HB 1567 (Pennsylvania) solicită ca femeile însărcinate să primească informații despre vaccinul pertussis” (aici transpare faptul că în SUA pacientul este măcar informat despre vaccinul respectiv ceea ce la noi în România în niciun caz nu se face, la naștere copiii sunt luați, vaccinați și apoi sunt informate mămicile despre acest lucru, dar cu titlu de luare la cunoștință, n.b.).
   "Personalul medical, profesori, angajați și studenți din nouă state sunt ținte ale noii legislații, care propune a forța copiii și adulții să facă vaccinuri recomandate-federal sau vor suferi sancțiuni economice (ceea ce se pregătește și la noi în România, n.b.) și altele - de la negarea dreptului de muncă și educație până la decăderea din drepturile părintești!"

Planurile sunt bine făcute și cu adevărat în mișcare; se preconizează astfel prin acest sistem vaccinarea tuturor copiilor din SUA până la sfârșitul lui 2015 http://www.thedailysheeple.com/the-vaccinate-all-children-act-of-2015-bill-seeks-to-blackmail-states-into-full-compliance_052015


      Australia și alte națiuni sunt pe calea de a obliga vaccinarea
Medicina lui Rockefeller - BIG FARMA – NOM, împing spre vaccinările obligatorii care, din păcate, nu se limitează doar la SUA. Aceasta, sub oblăduirea OMS, care este tot organizația cabalei, se desfășoară la nivel mondial. În încercarea de a crește rata ,,imunizării” (un termen frecvent folosit care este pervers și neadevărat, pentru că vaccinurile bulversează și ineficientizează sistemul imunitar al pacientului,n.b.), guvernul australian a eliminat scutirile religioase pentru vaccinuri, pentru a injecta mai multe vaccinuri, iar celor care refuză pentru copiii lor să fie pedepsite financiar. Alte națiuni au deja legi de vaccinare obligatorii (fie la nivel de stat sau federal) : Malaezia, Letonia, Slovenia și Croația (va urma curând și România).

OMS poate comanda vaccinarea obligatorie în toate cele 194 de națiuni semnatare

Pentru cei care urmează desfășurarea Noii Ordini Mondiale, este, de asemenea surprinzător faptul că OMS (Organizația Mondială a Sănătății), o altă filială a ONU, creată de către Rockefeller, are legi în măsură să declare vaccinarea obligatorie în toate statele cele 194 de state semnatare.
Jane Burgermeister relatează : "Reglementările Sanitare Internaționale (RSI) în temeiul articolului 21 din Constituția OMS a intrat în vigoare în iunie 2007 și permite directorului general al OMS să declare o situație de urgență internațională de sănătate. În acest caz, directorul general poate impune reglementări, inclusiv "cerințe sanitare și de carantină și alte proceduri menite a preveni răspândirea internațională a bolii", de asemenea, restricții de călătorie. Dacă OMS declară o pandemie, are autoritatea de a ordona vaccinarea forțată în întreaga lume. Toate cele 194 de țări semnatare trebuie să respecte RSI."
Ciudat cum toate aceste organizații ca ONU, OMS și Guvernul SUA au "generali", cum ar fi un director general, chirurgul general sau secretarul general. Poate pentru că de fapt ele sunt organizații corporative și militare deghizate - cu intenția și, eventual, capacitatea parțială de a forța lucrurile, cum ar fi vaccinările obligatorii asupra populației.

     Companiile aeriene discută despre vaccinarea obligatorie de asemenea
Se pare că fascismul medical nu se limitează doar la pământ. Au existat rapoarte, în februarie 2015, ale companiilor aeriene care aveau în vedere posibilitatea de a introduce, de asemenea, vaccinările obligatorii. Din fericire nimic nu a transpirat încă… Cu toate acestea, simplul fapt că liniile aeriene chiar se joacă cu ideea de a forța oamenii să se vaccineze pentru a urca la bordul unui avion este de foarte rău augur. Ne confruntăm cu posibilitatea foarte reală ca, dacă nu ne supunem și închinăm la Big Pharma, cu toată luarea ei de mită, influență politică nejustificată, marketing fraudulos, falsificarea și manipularea datelor personale și știința murdară (include tot ce ne este introdus pe gât prin propagandă ca: ,,cercetări științifice susțin că…”, ,,specialiștii susțin că…”, toate acestea fiind profund false pentru a forma credințe false oamenilor și a se supune actualului sistem de așa-zisă sănătate malefic, n.b.) vom pierde drepturile și libertățile noastre, sau capacitatea de a trăi o viață "normală" în această zi și eră, care include lucruri cum ar fi transportul aerian.

Ideea de vaccinare obligatorie bazată pe Mitul pseudoștiințific al imunității turmei
Principala scuză și justificare derulată de Guvern, Big Pharma, instituțiile medicale Occidentale și altele pentru un sistem național sau global de vaccinare obligatoriu, este imunitatea turmei. În spate stă ideea de colectivism sau "pentru binele general". Imunitatea turmei este un pseudoștiințific mit. Pentru neinițiați, imunitatea indusă de vaccin nu este echivalentă cu imunitatea reală, natural dobândită. Logica dictează că, dacă într-adevăr vaccinurile lucrează, vaccinații nu ar trebui să-și facă griji cu privire la o boală presupusă a fi răspândită prin nevaccinați, deoarece vaccinații vor fi protejați. Însuși faptul că aceștia sunt îngrijorați arată că există dubii serioase asupra eficacității vaccinurilor.

     Vaccinarea obligatorie = Fascism medical și colectivism
Chiar dacă vaccinurile ar fi fost 100% eficace pentru toată lumea tot timpul – ceea ce este foarte, foarte departe de adevăr - vaccinările obligatorii sunt o manifestare oribilă, tiranică de colectivism, ideea că toate persoanele trebuie să sacrifice drepturile lor, dorințele și libertatea pentru un bine mai mare general. Desigur, marele bine general este întotdeauna definit de către statul sau grupul mic de persoane, de obicei, cu foame de putere, care au câștigat controlul în conducerea Guvernului. Guvernul acum, încearcă să pretindă că are dreptul legal de a face ce vrea cu corpul nostru, inclusiv injectarea de otrăvuri deghizate în "medicament" sau vaccinuri, indiferent de cât de nobil sună pretextul cu care vine.
Am intrat într-un periculos capitol din evoluția societății noastre; Putem doar spera ca suficiente persoane să recunoască tirania inerentă a vaccinării obligatorii și să se ridice împotriva lor. Chiar dacă oameni ca Dr. Ron Paul, care, ca medic occidental este, de fapt în favoarea vaccinărilor, a vorbit împotriva ideii de vaccinare obligatorie pe motive de libertarianism și drepturi individuale și merge doar pentru a arăta că nu trebuie să fi împotriva vaccinurilor crezând în libertățile de bază.

      Concluzie
Desigur, dacă oamenii se vor conforma opresiunii, cum ar fi vaccinurile obligatorii rămâne de văzut ... Dar ar fi bine să nu… Mă bazez pe una din legile fizicii care spune că unei forțe i se opune o forță egală și de sens contrar și pe faptul că atunci când orice sistem, inclusiv dictatorial a încercat să imprime ceva prin forță, oamenii chiar binevoitori sau supuși înainte, au reacționat și nu s-au mai supus. Si nu în ultimul rând natura umană nu va claca – uitați-vă în natură… în unele locuri unde omul a distrus mediul, viața tot a izbândit și natura s-a refăcut, dar fiind vorba despre ființe înalt-conștiente aici, nu vă lăsați înșelați de către acești asasini și nu lăsați firavele vlăstare umane să fie nenorocite pe viață de către aceștia…..

 Iată în California oamenii se mobilizează și strâng semnături pentru a bloca introducerea obligativității vaccinării : http://www.infowars.com/group-submits-signatures-to-repeal-california-vaccine-law/  

 Va mai urma un articol despre adjuvanții toxici din vaccinuri….toate astea pentru informarea dvs. completă….Apoi, sunteți responsabili direcți de sănătatea copiilor sau nepoților voștri !

Copiii nevaccinati sunt mai sanatosi :     Traducere, adaptare și completare M.S. – administratorul blogului     Drum drept spre Lumină ! 

8 comentarii:

 1. NAMASTE ! Cu cît vom trimite acest detaliat comentariu şi poziţie a noastră a celor din (civilie) către cît mai mulţi semeni cu atît vor conştientiza că ACEASTĂ IMPUNERE ARE SCOPUL DE A NE DISTRUGE SINGURI PRIN ACCEPTARE sau încrederea în medici-mulţi dintre ei luînd de bună această obligaţie. Nu ar fi rău PRIETENE MARIUS CA PE LÎNGĂ INFORMAŢIA DE BAZĂ SĂ VENIM ŞI CU EXEMPLE-CAZURI ÎN CARE BEBELUŞII ÎN URMA ADMINISTRĂRII OBLIGATORII DE VACCINURI SĂ LI SE PERICLITEZE ANUMITE PĂRŢI ALE CORPLUI SAU VIAŢA ÎN ÎNTREG.Au fost semnalate în informaţiile şi ştirile de radio şi televiziune cazuri în care prin adm.de vaccin cei mici au suferit şi avut efecte secundare,pe care medicii le-au explicat părinţilor ca INTOLERANŢA CORPULUI LA VACCIN sau explicaţii rizibile dacă nu ar fi vorba de viaţă sub toate aspectele ei. Mulţumesc mult. GeorgedeDrobeta.

  RăspundețiȘtergere
 2. Parerea mea e ca are rost sa comentam si nu sa ne uitam in cealalta directie. Chiar rog pe cei care au avut experiente nedorite cu vaccinul sa uite pt. un mom de suferintza lor si sa exemplifice celorlalti realitatea lor - care nu mai coincide cu realitatea promovata in media cum ca n-ar fi pericol. Poate asa parintii vor deschide ochii si vor intelege. Lumea trebuie sa stie si de cazurile care nu se dau la tv/radio. Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu sunt mama a doi copii mici. Cum lupt eu care nu vreau sa-mi vaccinez copiii, cand ma ameninta ca nu mi-i mai primeste la scoala sau la gradinita, daca fac asta. Ce cai legale am pentru a refuza?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doamna acesta este un abuz. In Constitutia Romaniei sunt urmatoarele : La Capitolul II, Articolul 22 : Dreptul la viata la integritatea fizica si psihica ; Paragraful 1 : Dreptul la viata, precum si dreptul la integritatea fizica si psihica sunt garantate;
   Apoi Articolul 32, paragraful 1 spune: Dreptul la invatatura este asigurat prin invatamantul general obligatoriu, prin invatamantul liceal si prin cel profesional, prin cel superior, precum si prin alte forme de instructie si de perfectionare.
   Cat despre vaccinare, legea nu este inca aprobata, iar daca va fi aprobata, parintele copilului va plati o amenda; DAR, dvs. nu refuzati vaccinul, mergeti la doctorul care insista sa va vaccineze copilul si-i spunti ca nu aveti incredere in acel vaccin si-i cereti medicului sau Casei de Asigurari Medicale, sa dea o Declaratie in fata unui Notar Public, ca vaccinul nu va declansa reactii adverse, iar daca se va intampla acest lucru va plati despagubiri 100.000 de euro si tratamentul copilului toata viata !
   Asta este pretentia dvs. si nimeni nu va poate face nimic prin asta. Si fiti sigura ca NIMENI nu va va da aceasta declaratie. Deci asta-i dovada ca nici ei nu cred in vaccinari...!!!
   Vizionati filmuletul din articol si celelalte doua din articolul cu cei 10 adjuvanti toxici !

   Ștergere
 4. Remarc lobby-ul pro-vaccin construit intr-o formulare aparent documentata si sunt adeptul conversatiilor cerebrale. Recunosc ca nu sunt la fel de documentat insa am niste nedumeriri ce deriva mai degraba din instinctul de conservare. Intr-adevar noi cei de varste mai coapte am crescut cu vacinurile aferente, vaccinuri care probabil prezentau si atunci acelasi pericol insa populatia nu avea asa multe surse de informare ca acum. Cu siguranta se mai intamplau si atunci accidente insa nu se dadeau publicitatii. Chiar daca sunt cazuri izolate, acestea totusi exista. Daca cei ce au interes sa forteze vaccinarea au vazut o reactie adversa puternica a opiniei pe net, corect era sa creeze o campanie de informare la fel de incisiva a populatiei cu argumente pro-vaccin (ca intr-un stat democratic ce suntem, cred ca in Germania si Spania nu e obligatoriu) si apoi sa lase pe fiecare sa decida pt. sine, nu sa impuna fortzat prin lege. Punand in balanta efectele unei rubeole nevacinate si a autismului pe de alta parte, nu stiu care parinte care-si iubeste copilul ar risca sa fie victima colaterala. Care parinte mai are nevoie de studii pt. demonstrarea legaturii dintre vaccinul facut si aparitia ulterioara a autismului, daca Doamne fereste se intampla?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vad ca insisti si esti convins de bunavointa celor care ne conduc iar vaccinarea nu este o campanie de imbolnavire si exterminare a omenirii, cand aceste campanii se duc pe fata acum, vezi discursurile lui Henry Kissinger sau Bill Gates. Campaniile de vaccinare din Africa au fost campanii de exterminare a celor bolnavi supervizate de ONU si OMS....
   Vis-a-vis de ce scriai mai sus, este nonsens ! Daca intr-o comunitate de copii vaccinati intra un copil nevaccinat si bolnav, ceilalti se imbolnavesc. Pai cum? Daca ceilalti sunt ,,imunizati" cum le place stiristelor de TV sa spuna, prin acel vaccin, cum sa se imbolnaveasca? Atunci s-au vaccinat DEGEABA acei copii si se demonstreaza ca vaccinarea nu are niciun efect.
   Referitor la tusea convulsiva EU am avut cand eram mic si am fost tratat naturist de bunici, nici n-am murit (dupa cum se vede) si nici n-am ramas cu sechele....Asa ca, las-o jos ca pute....pute rau!!
   Vaccineaza-ti tu copiii sau nepotii, iar dupa vor avea autism, ADHD sau alte boli aparute in anii dupa aceste campanii desantate de vaccinare, ne spui cum te ajuta statul si societatea in care crezi...
   Sa fii sanatos si vaccinat !

   Ștergere
  2. Regret ca nu intervin in discutie cei care au avut experiente nedorite legate de vaccin.
   Dupa ce i-am facut vaccinul ror copilului acesta a facut rubeola de 3 ori (ce-i drept forme mai usoare) si am mai remarcat scaderea poftei de mancare. Concret – inainte de vaccinare copilul manca foarte bine iar dupa vaccin si-a pierdut apetitul. Nu stiu daca e vreo legatura intre vaccin si apetit dar pt. mine e o realitate care nu poate fi combatuta de nici o teorie – e o constatare concreta. Nici un medic nu ma poate convinge ca e de la altceva – eu compar (inainte si dupa).
   La genul asta de realitate ma refer – starea de dinainte vs cea de dupa. Daca nu coincid sau mai rau se constata tulburari mai usoare sau mai grave, inseamna ca modificarea efectuata in organism n-a fost benefica. Ei, aceste tulburari nu sunt recunoscute de autoritati pt. ca nu sunt studii care sa demonstreze asa ceva. Ori realitatea nu poate fi combatuta cu teorii.
   Pana la urma “e vorba de a pune în balanță beneficiile vs riscuri”.

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.