luni, 26 octombrie 2015

Rezistența la MATRIX este codificată în ADN-ul nostru


  ,,Reacția și rezistența la Matrice este în ADN-ul nostru, pentru că strămoșii noștri - inconștient – au luptat cu sistemul invizibil, indiferent de amenințarea lui. A venit timpul să renunțăm “.  
                                        Arno Pienaar – Dreamcatcher Reality
Fără reacție, nu există problemă. Reacția este începutul oricărei probleme. De fapt, reacția este problema, pentru că fără ea nu poate fi reacție în lanț a mai multor probleme. Pare atât de ușor ca oprind doar reacția la toate capcanele aruncate nouă de către Matrice să nu mai avem probleme nu-i așa?
Dar chiar și atunci când te gândești să nu reacționezi e deja prea târziu, căci de fapt tu deja ai reacționat. Și gândul că nu ar trebui să reacționezi la o situație creată de Matrice este o dovadă a vinovăției rezultate deja din reacția ta. Deci, se pare că Matricea este cu un pas înaintea capacităților vehiculului nostru (corpul fizic 3D). Cum de pe Pământ, ar trebui să ne oprim să reacționăm la viață, care este ceea ce consolidează rezistența noastră la ceea ce nu ne dorim în viața noastră?

    Reacționând este Rezistență
Să realizăm că reacția este parte a machiajului nostru genetic, parte a ADN-ului care constituie corpurile noastre fizice și subtile. Suntem programați să reacționăm  la Matrice, și mai ales la ceea ce am fost programaț să percepem ca "rău." Pentru a-ți testa susceptibilitatea la reacții, te poți întreba pur și simplu dacă oricare dintre aparițiile din această lume te deranjează. Dacă răspunsul este da, atunci orice are puterea de a te deranja, nu va dispărea niciodată din viața ta, te va urma peste tot ca o umbră. Ai putea încerca să găsești cauza rădăcină la problema ta prin terapie psihologică sau spirituală, dar nu vei găsi răspunsul căci răspunsul ești TU - ca un software codificat din ADN-ul tău.

Emoțiile sunt principalii catalizatori care ne fac să reacționăm la stimulii externi ce sunt aruncați către noi de Matrice, în timp ce mediul academic ne învață că emoțiile sunt cauzate de percepțiile mentale și reacțiile la mediul extern. O altă minciună care ne umple de praf. Emoțiile sunt cuplate intern cu corpul, așa cum sunt ele simțite. Numai corpul simte, iar ADN-ul spune corpului ceea ce este, acest lucru înseamnă că modul în care tu simți, în principal, este modul în care familia ta predominant a simțit încă din rădăcina genealogică a familiei. Toate aceste bagajele informaționale se transmit de la o generație la alta. Acest organism-conștiință, la cea mai mare parte a omenirii dă naștere la toate bolile fizice experimentate pe Pământ. Sentimentele / emoțiile negative au o rată scăzută de vibrație, încetinind organismul atât de mult încât electromagnetismul începe să aibă disfuncționalități, ceea ce duce la putere insuficientă pentru toate funcțiile vitale necesare.

În literatura medicală chineză a fost documentat cum diferite emoții în exces cauzează multe disfuncții în interiorul corpului. Această lipsă de putere este în primul rând cauzată de vaccinuri, care modifică ADN-ul cu un amalgam toxic, determinând mutații, de a primi și transmite codurile de lumină insuficient pentru o sănătate optimă. Corpurile noastre sunt ținta extremă în acest plan, și în afară de vaccinurile pe care oamenii le fac încă și la vârsta adultă, genele noastre dețin de asemenea, programarea reacționară a familiei și strămoșilor noștri. Slaba sănătate nu rezultă pur și simplu din niște gene slabe. Slaba sănătate rezultă pe baza convingerilor ce reformează ADN-ul nostru de-a lungul vieții (informație confirmată și de dr. Bruce Lipton – a se vedea conferințele cu subt. RO de pe YouTube, n.b.). Unii dintre catalizatorii negativi sunt mama și tata, centrul lumii noastre involuntar, atunci când eram tineri și școlii căreia i-am permis să ne spună ceea ce este real și ceea ce nu este, ceea ce este bine și ce este greșit, invalidând  sufletul și idolatrizând un zeu fals ...  
De fapt, fiecare experiență după deconectarea de la conexiunea cu Unimea, am căzut tot mai departe în Never-Never Land. Din cauza amneziei, toate aceste evenimente schimbă ADN-ul nostru și apoi ADN-ul hrănește trupul nostru cu credințele cu care am fost programați. Cel mai important, starea de sănătate precară este experimentată din convingerea subconștientă că organismul este real și sub influența timpului, materiei și spațiului. Acestea sunt, de asemenea, credințele și toate credințele formează Matricea. Ești o ființă corp-minte-suflet, sau corp-suflet-minte?

    Decepția Karmei
Karma este o doctrină orientală care a apărut în timp ce încerca să explice de ce unii oameni trăiesc o atât de multă suferință, în timp ce alții se scaldă în glorie și plăcere. O persoană care se încarnează aici, trebuie inițial să se ocupe de rezultatul alternativei între Matrice și sufletele tuturor strămoșilor săi. ADN-ul este primul obstacol pentru a manevra în jurul succesului în matrice. Dacă strămoșii voștri au fost toți sclavi perfecți / clone ale Matricei, atunci veți experimenta, cel mai probabil fericirea și bucuria în ignoranță totală. Călugării ar spune că sunteți un om bun și meritați o karmă bună ...
Cu cât mai mult strămoșii voștri s-au închinat iluziei, cu atât mai mare este suferința pe care ar trebui să o experimentați când ați venit aici, mai ales dacă ați ales misiunea de deprogramare a ceea ce strămoșii voștri au experimentat și crezut în ultimele milenii. Amintiți-vă că ADN-ul vostru este conectat cu ADN-ul membrilor familiei și în special cu cea a mamei și tatălui, în funcție de atașamentul față de ei și dorința voastră de a accepta că, dincolo de fizic nu sunteți "membru al familiei" aferente.

Agenții Smith (aluzie la agenții Smith din filmul MATRIX, unde oricâți sunt uciși reveneau tot mai mulți, n.b.) vă afectează, deși sunt cei de la care vă așteptați cel mai puțin, de aceea este atât de important să tăiați legăturile cu cei care nu sunt benefici pentru misiunea voastră de a vă deconecta de la Matrice. Obiectivul inconștient de a avea un copil în Matrice pentru cei mai mulți, este de a împărtăși povara întregii negativități astfel încât ei să fie și mai împovărați de greutatea exigențelor Matricei.  Mulți copii sunt victime ale proiecțiilor umbrei ego-ului părinților ... Ei nu au cerut asta, nu au fost răi în vieți anterioare, acesta este doar modul în care miezul lor se prabușește în realitatea virtuală 3D. Suntem cu toții negativitatea împărtășită de familiile noastre colective.

Acest lucru se întâmplă până în momentul în care recunoaștem că trebuie să-i iertăm, pentru că ei nu știau ce fac, și apoi va fi un lucru natural a ne permite pur și simplu să ne detașăm

La fel ca toate doctrinele, karma este o minciună! Suntem cu toții auto-creați, suntem cu toții înzestrați cu aceeași cantitate de liber arbitru. Cu cât mai adânc cade victima inconștientă în Matrice, cu atât mai mult îi este luat din cele cinci elemente, care sunt cele ce îi oferă liberul arbitru și manifestarea capacităților potențiale latente (este vorba despre cele cinci tattve sau elemente primordiale din spiritualitatea orientală care stau la baza Creației : pământ, apă, foc, aer și eter cu care rezonează frecvențial chakrele noastre crescător, de la bază spre creștet, n.b.)
Singurul vinovat pentru vânzarea iluziei ești tu însuți, cu cât mai mult luați din ea, cu atât mai mult vă veți pierde în realitatea falsă și în acest sens, pășiți mai departe în întuneric și mai adânc în suferință.

Foc, oxigen, pământ, apă și eter sunt pietrele de temelie ale întregului univers, și ceea ce constituie sufletul. Matricea a fost creată de către un grup răuvoitor care dorește să controleze puterea sufletelor noastre și să le manipuleze pentru a crea o lume iluzorie de placul lor ... Propria ta capitulare la mentalitatea luciferică este singura problemă la care trebuie să faci față, așa cum fiecare suflet va trebui în cele din urmă să se împace cu efemeritatea tuturor bogățiilor pe care Matricea o promite. Dacă karma a însemnat suferință prin detașarea de construcțiile egoiste luciferice, debarasarea de entitățile din lăuntrul tău care supraviețuiesc datorită celor șapte păcate de moarte, ar fi fost mai aproape de adevăr.
Karma este teama indusă de prostii religioase, creând atât cauza cât și efectul!
Aceste două doctrine sunt la fel, cum este convingerea că toate acțiunile anterioare dintr-un timp iluzoriu, determină realitatea pe care o experimentezi în prezent. Cu alte cuvinte, totul bazat pe timp! În prezent, ea (karma) atârnă ca un nor acoperind cu umbra deasupra capului celui devotat, interzicând libera alegere la doar ceea ce se vede la fel de bun sau în condiții de siguranță în ochiul tuturor, care te poate pedepsi cu efecte din originea acțiunii sau cauzelor. Singura pedeapsă aici este frica ta – ce induce convingeri, care cauzează vină - catalizatorul fricii dintr-un eveniment viitor inexistent așteaptă să stabilească scorul cu tine. Este exact la fel cu amenințarea iadului din Biblie, deși deghizată în termeni mai profunzi și gândită ca doctrină.

Ori de câte ori o noțiune dă relevanță posibilității de vinovăție și frică raportată la o linie temporală, atunci trebuie să o etichetezi ca minciună. Cauză și efect, karma, este o minciună. Poate fi cauză și efect, dacă crezi în ele. Frica este determinant major al efectelor, prin urmare, în cauză și efect este deghizată FRICA. Cauza și efectul sunt disponibile numai pentru cei care sunt legați de Matrice. Poți simți vibrația invocării de a da drumul la tot ce vă oferă această lume sub forma tehnologia informației. Aceasta conturează identitatea greșită a minții, ce este programată să descarce informația tehnologiei, în scopul de a crea o Matrice proprie cunoștinței care de fapt rulează pe un algoritm străin, răuvoitor.
  Folosiți mantra: ASTA NU-I ASTA !
Asta nu-i asta mută, de asemenea, problemele care decurg din ADN-ul care alimenta emoții, tendințe, obiceiuri și comportamente vechi ce ne duc la repetarea trecutului, devenind prins într-un cerc "temporal" care este mereu același.


  Drum drept spre Lumină !

7 comentarii:

 1. NAMASTE MARIUS ! E foarte greu să distingi după o viaţă trăită după regula altora ce e bine pentru tine,ce e rău pentru tine,ce e bine pentru alţii în raport cu tine,ce e bine pentru cei din apropierea ta,ţie făcîndu-ţi rău. ce e răul ? ce este binele ? cum discerni răul luat şi înghiţit ca bine ? Mii şi mii de frînghii mai groase sau mai subţiri te ţin legat de reguli,te împing ,te aruncă,ca apoi să te atragă înnapoi asemeni unui val care aduce o bucată de gunoi la ţărm,dar pînă a-l împinge pe ţărm se joacă cu el îtrun du-te vino ,ca apoi scîrbit de joacă să-l arunce ,spălîndu-se de el. Conştientizarea în prima fază că eşti asemeni acelui gunoi lăsat în voia jocului ,valului, se simte şi omul cînd este pus a face alegeri în societate,în destin,în "răul cel mai mic", în a înţelege că nu e decît o marionetă la voinţa ALTCUIVA-ACEL CINEVA ASCUNS ,DETERMINANT. Unii îi spun NOROC alţii GHINION cei mai mulţi fiind surprinşi de întorsătura evenimentelor. Şi dacă ar fi fost luaţi pe "pregătite" precauţi,cum le place să-şi spună,tot există doza aia de imprevizibil,susceptibilitatea că un curent neştiut umflă pînza sorţii schimbînd direcţia .Atunci omul scrutează în zodie,ascendent,soartă,,găsind la fiecare pas similitudini cu predispoziţiile planetelor care-i influenţează poteca. ATUNCI CÎND OMUL din neştiinţa sufletului -mulţi nici nu ştiu că au un SUFLET-cred că numai ŞI NUMAI CREIERUL ESTE şeful. Mereu caută undeva printre prezicătorii zodiacului,în numerologie,în astrograme. Tîrziu după ce se îmbolnăveşte stresat ,singur,stors de toate puterile,se întoarce către presupusul dumnezeu ,rătăcind cu privirea a dojană în sus,întrebă norii sau cerul -DE CE DOAMNE M-AI PEDEPSIT ŞI MI-AI LUAT SĂNĂTATEA ? Dar acel presupus nu trimite nicio adiere de vînt,nicio mişcare de crîng.....apoi resemnat OMUL dezarmează împăcat cu suferinţa,lăsîndu-le pe toate la voia întîmplării dar temător...FOOOARTE TEMĂTOR că nimeni nu e pe lumea asta să-l protejeze,însănătoşească să-l ajute măcar cu un brînci......Nu ştie că dacă s-ar uita preţ de o clipă ÎN EL,poateee poatee acolo undeva CINEVA I-AR SURÎDE,CHEMA,ÎMBRĂŢIŞA,UITA,IERTA....mai şti ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Am si eu o nelamurire. O fi adevarat ca nu exista nici o karma, dar cu copiii care se nasc cu malformatii cum ramane? Or fi gandit si ei negativ, de s-au nascut batuti de soarta? Sau mamele lor or fi atras o asemenea suferinta? Daca nu-i nici o plata nicaieri, atunci care-i intelesul unei asemenea dureri ingrozitoare? Sa fi hotarat ei acolo sus ca vor o astfel de soarta? Greu de crezut! Ce parere aveti?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In articol, autorul cred ca a vrut sa spuna ca nu exista karma, in sensul de a ne deprograma credintele noastre in sablonul social in care traim. Este la fel cum se spune in prezent ca nu exista Rai si Iad,pentru a ne deprograma de aceste credinte. Asa cum crestinii occidentali cred in asta, tot asa orientalii cred in karma. Vis-a-vis de karma ar fi multe de zis, de exemplu daca cititi articolul postat anul trecut ,,Lorzii karmei", acolo se itereaza faptul ca niste entitati manevreaza tot acest proces al reincarnarii pe Pamant. Apoi pe ,,exopolitics.com" se spune ca acest proces este la fel dirijat de pe satelitii lui Saturn de reptilieni si micii cenusii. Cat despre faptele noastre cu siguranta platim pentru tot ceea ce facem si gandim, iar acele fiinte nascute cu probleme pot fi unele care au facut rau in alte vieti...
   Numai bine

   Ștergere
  2. Asa credeam si eu. Asa mi se pare logic si in ordinea si echilibrul universului. Articolul nu era prea clar din acest punct de vedere. Numai bine. Bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza.

   Ștergere
  3. Nu au nicio vină, nici ei nici părinţii. Pur şi simplu ceva în ADN-ul lor nu a funcţionat. Asta este tot!

   Ștergere
  4. În rest doar pure speculaţii. Adevărul este că nimeni nu cunoaşte ceva cu certitudine, ori a cunoaşte fără certitudine se numeşte credinţă oarbă. Dacă ceea ce este scris în articol nu poate fi reprodus de toţi, atunci nu este niciun adevăr.

   Ștergere
 3. Bună dimineaţa. Să moară chinul, suferinţele, bolile, păcatele și moartea din VIAŢA UMANITĂŢII. Ar fi BINE să se intâmple asta?

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.