sâmbătă, 10 octombrie 2015

Fundaţia Keshe lansează global dispozitivele ,,Free Energy” în această lună


Intr-un articol din iulie anunţam cititorii blogului despre evenimente majore care se vor desfăşura în această toamnă. Optimismul a fost cel care m-a îndemnat să subliniez posibilităţile unui viitor posibil pozitiv de schimbări planetare, având în vedere anumite conjuncturi astrale şi celebra săptămână din septembrie în care liderii lumii s-au întâlnit cu ocazia celebrării înfiinţării ONU. Dintre acestea nu s-a materializat nimic, dar am o veste măreaţă pentru toată lumea.


Atunci anunţam că Mehran Keshe prin Fundaţia sa în această toamnă, va face un anunţ important şi iată că s-a adeverit, acel anunţ a fost enunţat şi vi-l voi dezvălui şi vouă. După cele câteva postări despre tehnologia Fundaţiei Keshe în care relatam că acestea vor fi puse la dispoziţia întregii umanităţi, s-au găsit tot felul de postaci ,,Gigi contra” care să comenteze răuvoitor…Iată că acum a sosit momentul adevărului.

In expunerea video pe care o face Dr.Mehran Keshe spune că aceste dispozitive funcţionează pe baza plasmei (starea intermediară dintre materie şi energie, n.b.) şi va revoluţiona modul în care trăieşte omenirea în prezent. Aceste dispozitive vor avea impact major în toate domeniile vieţii de pe planetă. Ele vor fi disponibile tuturor la un preţ de 200$ , au mărimea unei cutii solide, indestructibile. Prin aceste dispozitive vă puteţi genera energia pentru locuinţă sau orice altceva, ceea ce vă va face independenţi de sistemele centralizate de generare a energiei electrice, termice, gaz, etc.

  Iată un fragment din expunerea sa (pentru subtitrare daţi click pe dreptunghiul alb din dreapta jos şi apoi din ,,roata dinţată”- setări, alegeţi subtitrare lb.română) : 


Eliberarea acestor tehnologii ale plasmei va însemna sfârşitul actualei ere de control guvernamental şi sclavie financiară. Se vor aplica în domenii ca: hrană, apă, energie, sănătate, religie, frontierele naţionale, călătorie – planetară şi extraterestră şi toate acestea sub sloganul: Energie în schimbul Păcii .

Acest lucru va însemna că vom renunţa drastic la folosirea combustibililor fosili şi tehnologiilor poluante pentru planetă, inclusiv energia nucleară. Această energie a plasmei este şi va fi gratuită şi teoretic infinită, deci cât de mult pentru toată lumea. Nu există licenţe, brevete şi niciun fel de poluare pentru noi sau planetă. Putem folosi aceste dispozitive la orice, de la alimentarea unui laptop, a maşinii, a casei, etc. Vom avea o nutriţie de calitate, tratamente energetice (ptr. că în Univers totul este energie), vom călători unde vrem când vrem pe planetă în mai puţin de 30 de min., graniţele nu-şi vor mai avea rostul. Oamenii vor avea apă, alimente, căldură, lumină, transport, fără niciun cost. Vom trăi abundenţa pe o planetă sănătoasă. Toate zonele poluate, inclusiv nuclear, vor fi depoluate în maxim un an.

Producţia de masă va începe în curând şi s-au luat măsurile necesare pentru ca niciun guvern să nu poată opri asta. Mehran Keshe a repetat că nu va conta dacă o ţară va semna Tratatul de Pace, deoarece unităţile de producţie vor fi pe întreaga planetă iar dispozitivele vor fi produse oricum şi distribuite doritorilor. El spune că în următoarele 6 la 12 luni, omenirea va fi schimbată complet.
  Iată şi video cu un astfel de dispozitiv (reactor cu plasmă) : 


Aici este un interviu cu Keshe luat de către Mike Harris (activaţi subtitrarea ca mai sus): 
Aici aveţi site-ul oficial al Fundaţiei Keshe : http://www.keshefoundation.org/

Aici un interviu mai vechi al lui M. Keshe cu subtitrare RO : 
 Detalii ulterioare ce vor fi publicate voi publica pe blog…
Fiţi optimişti, deschişi schimbării căci vom trăi foarte curând această schimbare!

23 de comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Bună seara.Sper să nu poată reacționa în nici un fel.Dacă ar fi să analizăm puțin ce mă face să sper asta,este că,respectul pentru însăși viața din jurul nostru,l-a ajutat pe acest respectabil fizician Keshe,să realizeze această tehnologie.Asta îi garantează nu numai succesul,dar să-i spunem...o oarecare...protecție mai...divină,să-i spunem.Bine...poate e impropriu spus,în oarecare măsură.Dar în esență tot de garantarea protecției este vorba.Dacă în conținutul articolului se spune despre faptul că s-au luat toate măsurile,ca niciun stat să nu limiteze accesul la această tehnologie,se pot lua în calcul N și N variante în sensul ăsta. Dar elita lepădăturilor din umbră(cabala),nu au așa ceva,adică respectul pentru viață.Și nici nu vor avea.Iar asta le accelereza sfîrșitul.Și ca ființe,și ca organizație secretă infectă.Gata.Timpul lor a expirat.E rîndul nostru să fim propriii noștri stăpîni. Salutare,și s-auzim de și mai bune.

   Ștergere
  2. Felicitari pentru postare.

   Eu am o intrebare : de unde se poate achizitiona acest dispozitiv???

   Ștergere
 2. Sper să se realizeze tot ce spune omul acesta.Trebuie să recunoaștem că a muncit pentru asta.Respect oamenii de genul ăsta.Tot ce am înțeles din spusele lui,este că noi oamenii sîntem un microcosmos care se continuă în macrocosmosul format din galaxiile,stelele,și planetele prezente în el.Am fost creați să fim parte din Cosmos,componente esențiale în circuitul neîntrerupt din minus infinit,în plus infinit.Funcționarea corpului uman,precum și mișcarea tuturor corpurilor cosmice,se realizează în ordinea cea mai bine definită posibil.Ba chiar putem spune că sîntem poziționați în cea mai corectă ordine universală.Cosmosul și omul ca și corp material solid,eteric,astral sau cauzal,sînt concepuți sau concepute,să funcționeze în aceiași ordine.Fără de care,viața nu ar fi posibilă.înainte de a întreba un chimist despre substanțe,este mult mai elegant să întrebi un fizician cum funcționează micromecanismul care face să poată fi compusă substanța.Asta am înțeles eu,cu toate că nu am reușit să urmăresc video-ul pînă la capăt.Cine știe...poate într-un viitor,sper nu foarte îndepărtat,omul să realizeze cu puterea minții,ceea ce se realizează azi cu ajutorul tehnologiei.Nu am studii cine-știe de care.Am doar 8+școală profesională,sau de arte și meserii,cum i se mai spune.Sper să nu fiu prea bătrîn atunci.Îmi doresc și mie,dar vă doresc și vouă să ajungem să beneficiem din plin de toate acestea.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Formidabil comentariul tau, indiferent de studiile pe care le avem mai presus de orice suntem fiinte divine care suntem pozitionati pe evolutia personala si colectiva, trecand mereu, fiecare din noi prin experiente noi, degeaba au unii facultati daca sunt rau intentionati.
   Curand vor aparea aceste dispozitive si ne vom bucura din plin de beneficiile lor. Distribuiti mai departe pe orice cale, (Facebook, Blog-uri, etc.) aceste articole, cu cat vor afla mai multi de aceste dispozitive (formanduse masa critica minim necesare pentru lansarea lor) cu atat mai repede le vom avea fiecare in casele noastre.

   Ștergere
 3. Va dati seama ca acest minunat fizician Mehran Keshe, este cel mai cautat om de pe planeta de cabala ? va dati seama ca pe acest om Mehran Keshe , cabala vrea sa-l elimine in urmatoarele ore si zile ? va dati seama ca daca cabala ar da gres cu acest minunat om si el ar reusi sa raspandeasca in lume aceste superbe tehnologii, omenirea va fii polarizata ? caci si cabala si noi ceilalti vom avea arme pe baza de mediul plasmatic si toate cele si ca ei cabalistii vor duce un razboi de dominare in continuare cu noi ? Deci ca omenirea noastra sa poata evolua si folosi liber si neschinderita de nimeni aceste tehnologii trebuia ca sa fie eliminata definitiv cabala... trebuie ca oamenii buni si a venit timpul ca ei sa faca curatenie si sa constientizam cu totii ca nu mai este timp sa pierdem sute si mii de ani de involutie..

  Ce ziceti? am dreptate ? Eu sunt optimist si increzator in fortele noastre pozitive, si eu ca si altii doresc sa evoluez nestingherit pe aceasta minunata planeta, pentru ca totii avem dreptul la un viitor mai bun, si la evolutie fizica si spirituala, asa sa ne ajute Dumnezeu. AMIN

  Doresc pe aceasta cale sa transmit tuturor celor de pe acest site, cat si vizitatorilor care-mi citesc comentariul si acest articol: TINE-TI APROAPE DE INIMA VOASTRA VIITORUL MINUNAT IN CARE VOM INTRA !!! Sa fiti sanatosi si fie ca visele voastre sa vi se implineasca , AMIN !!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. NOTA: Imi cer scuze de greseala, corectez la cuvantul : neschinderit cu cuvantul corect "nestingherit"

   Ștergere
  2. Sa fii sigur ca acum suntem mult mai multi care doresc si constientizeaza asta. Viitorul fie cu noi!

   Ștergere
  3. Suntem deja din ce in ce mai multi si nu vor putea sa ne opreasca.
   Curand vor aparea aceste dispozitive si ne vom bucura din plin de beneficiile lor. Distribuiti mai departe pe orice cale, (Facebook, Blog-uri, etc.) aceste articole, cu cat vor afla mai multi de aceste dispozitive (formanduse masa critica minim necesare pentru lansarea lor) cu atat mai repede le vom avea fiecare in casele noastre.

   Ștergere
 4. NAMASTE MARIUS ! Aduci VESTEA MULT AŞTEPTATĂ DE ÎNTREG MAPAMONDUL CONŞTIENT CĂ EXISTĂ ŞI ALTE OPŢIUNI LA SURSA DE ALIMENTARE A CABALEI. Nu va fi facil şi nici simplu.Nimeni nu se aşteaptă ca aceştia să stea cu mîinile în sîn fără a reacţiona. Se vor pune piedici-mă gîndesc,de exemplu -eu cumpăr cu 200 de dolari sau euro acest dispozitiv şi mă debranşez de la sursa clasică de alimentare din casa mea. În contra reacţie ,furnizorul CEZ MĂ VA AMENINŢA CU AMENZI SAU CHEMĂRI ÎN INSTANŢĂ că le-am violat dispozitivele de înregistrare a consumului. Alt scenariu posibil : Să zicem că 1000 de cetăţeni se debranşează sau purşisimplu renunţă la serviciile furnizorului,iar atunci cînd cititorii de contor vor constata că deşi utilităţile electrice din locuinţă totuşi funcţionează cu consum 0 ,îi vor acuza pe contractanţii -cei cu contract şi abonament de consum a energiei din reţeaua naţională de furt,în consecinţă îi vor obliga la plata unor aşazise despăgubiri sau mai grav îi vor tîrî prin tribunale,neacceptînd că ei nu ne mai sînt necesari,toată munca lor fiind inutilă nouă.Îşi vor pierde obiectul muncii ,implorînd -aşa după cum bine cunoaştem lozinca lor-" Se vor pierde locuri de muncă" ,ca şi cum brus i-a lovit grija pentru angajaţii de care oricum îşi bat joc în toate felurile. Care va fi contraofensiva marilor corporaţii ?-sînt sigur că vor veni cu măsuri ,de la abordarea cu duhul blandeţii de a nu renunţa la serviciile lor,ca apoi să apeleze la măsuri de intimidare,după care vor urma ameninţări dintre cele mai înfricoşătoare. Va fi o adevărată revoluţie a neacceptării că noi masa de manevră îi vom refuza . Parcă şi văd monopoliştii fierbînd cu spume la gură.......de unde vor mai veni BANII ? BANII,SÎNGELE LOR.VOR FACE STOP CARDIAC şi boala se va întinde în tot sistemul şi apoi în GUVERNE care îşi vor forţa popoarele prin alte măsuri-cum ar fi stoparea anumitor drepturi,reducerea sau diminuarea altor servicii-pîrghii indirecte prin care statul subvenţionează anumite sectoare publice. Deci,vezi ce implicaţii se vor succeda ? De aceea ,ESTE NECESAR CA OAMENILOR SĂ NU LE FIE FRICĂ şi nici să nu răspundă ofensiv la inerentele provocări la care se vor deda ANUMITE SERVICII.Pesupun că vom fi lucraţi în cel mai mişelesc mod pe la spate. Dar vom trăi şi vom vedea.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De ce spui tu asta, nu platesti curentul oamenii enelului-cez-ului te debranseaza (taie cablul).
   Nu trebuie sa-ti faci griji din acest punct de vedere, eu abia astept sa-mi cumpar sticla aia de plastic cu sarma minune din ea care produce curent.
   Cine poseda informatia are puterea, sa speram ca de aceasta data Keshe sa faca ce spune, mai sunt 3 zile!
   Daca si acum amana aceasta inseamna ca este un farseur in stil mare!
   Adica prea multi au cazut in capcana intinsa de el!

   Ștergere
 5. Cea mai mare vina din acest moment este a noastra. Trebuie sa incetam cu aceasta teama de INTUNECATI.. Trebuie sa ne aparam dreptul pe care-l avem pe aceasta planeta. Sa avem curajul sa infruntam INTUNERICUL.La noi este puterea. Ne lipseste curajul.Sunt increzator intr-un viitor luminos "DE AUR". NE VOM TREZII !!! ESTE DARUL UNIVERSULUI CATRE NOI PRIN ACEST SAVANT.

  RăspundețiȘtergere
 6. Namaste,tuturor ! Ce este pozitiv.asteptat si ireversibil se va produce. Cabala nu va reusi absolut nimic ! Se vor produce transformari in constiinta tuturor, si efectiv tot ceea ce este cabalist sau impus/subjugat de aceste sa le zicem..... fiinte se va dizolva de la sine ! Este inutil sa mai credem ca vor putea exista inca, aceste forte intunecate sa continue acest infern. Sunt forte pozitive /DIVINE ce protejeaza, tot ceea ce se va raspandi cu mare repeziciune si va salta omenirea, din groapa Valului in care am fost introdusi Acum 26000 de ani ! Nu avem cum judeca ,ceea ce va urma cu nivelul actual de constiinta caci nu poate fi compatibil. Tocmai saltul in constiinta/Noua Era/Evenimentul in aceasta consta, in neputinta de a exista aceste ineptii/inutilitati. Separarea de toate acestea se va produce instantaneu si ireversibil. Treptat ,nu se poate instala nimic. Nu are sens sa ne gandim dupa reguli actuale care aproape /deja sunt la timpul trecut,nu exista pentru viitor o astfel de dinamica. Inca nu suntem destul de evoluati sa ne putem imagina macar, indiferent de sursele virtuale de unde ne mai informam aspecte ale viitorului in Lumina. Dar,perceptia noastra pentru iminenta unui moment este chiar veridica. Adica noua realitate este deja in instalare dar,in alte coordonate de timp si in momentul constatarii noastre ea este natura/substanta noastra. Deci,nu suntem filozofi conform vechilor reguli si doar accesul limitat al nostru la actual/viitor aproape ceva in suspensie/imponderabil in executie asta ne permite sa ilustram. Sunt extrem de multe coeziuni ce practic nu exista, si sunt efectiv daramate/prabusite/nule/fara substanta in noua realitate. Atat timp cat acceptam asta pe deplin ,ne vine cu mult mai usor sa acceleram mersul nostru in constiinta inalta. Fara multe adaugari si explicatii, si cu gradul de discernamant al fiecaruia, vom fi situati/implicati definitiv in asta. Si tocmai in asta va consta polarizarea/polaritatea in ceva/cineva care exista/nu exista. Deci,nu putem sa ne indoim nici macar o miliardime de secunda ca Evenimentul nu ne ve introduce in alt timp ,ce contine doar ceea ce exista/urmeaza, si nu are nimic comun cu ceea ce simtim Acum !

  RăspundețiȘtergere
 7. Hello !
  Welcome. The "Directory Blogspot" it is not a spam, it's not a robot, it is a site like yours done by a person like you.
  The goal is to promote your blog in the world!
  I suggest you to publicize your blog by registering on the "international directory blogspot"
  The "directory" is 24 million visits, 194 countries of the world! and more than 19,000 blogs.
  In comments, please your URL. site name. and your Country
  Activity is only friendly
  Imperative to follow our blog to validate your registration
  We hope that you will know our site with your friends.
  Thank you for your understanding
  I wish you an excellent day
  sincerely
  Chris
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Thank you to follow my blog - it is greatly appreciated! O)
  We follow your blog, please follow us in return!
  +++++++++++

  RăspundețiȘtergere
 8. imi amintesc, nu demult, cand drone americane au fost deturnate cu ajutorul acestei tehnologii iar cabala a fost foooarte infuriata caci nu intelegeau cum s-a putut intampla asta...... si turbau la gandul ca iranienii doreau sa faca public de ceva vreme aceste tehnologii pt sa fi de folos tuturor.. au facut presiuni, au incercat sa stopeze, sa negocieze sa cumpere drepturile pt a putea ascunde sub obroc evolutia omului dar.. cineva acolo sus inca ne iubeste si ne vrea eliberati de povara sclaviei.
  acum multi o sa inteleaga de ce sua si israelul vroiau sa acuze pe nedrept iranul pt detinerea bombei nucleare si sa porneasca razboi in ideea instituirii acolo unui guvern marioneta si sa nu mai miste nimeni in front legat de aceste tehnologii, create de iranieni cu ajutorul unor parteneri din civilizatii avansate..
  acum ca iranul a dat mana cu rusia, care a parasit masa cabalei de ceva vreme si acum cand Iubirea infuzeaza progresiv planeta si toate intentiile egotice de control nu vor mai fi sustinute in aceasta energie, ba mai mult vor iesi la iveala toate manevrele ocultate.. fiara cabalei isi va regasi inevitabil sfarsitul.....
  suntem deja pe curbura in care nu prea mai au ce sa (ne) mai faca, decat sa urle de disperare si sa creeze panica prin trompetistii, minionii fideli, care le vor insotii caderea destul de rapid, pe masura ce Pamantul se inalta in constiinta..
  vesti bune pt inima omului doritoare de Pace.
  si acesta e doar inceputul.. iar ceea ce ne asteapta va depasii chiar si imaginatia noastra ce o credem bogata.
  sa fim iubiti dragilor!!!

  RăspundețiȘtergere
 9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 11. https://youtu.be/LlY90lG_Fuw

  ESTI LIBER!

  RăspundețiȘtergere
 12. Pe site pretul (pt dispozitivul destinat locuintei) este de 700 euro (din care 300 euro obligatoriu donatie - explica ei acolo...), nu 200 dolari...
  http://www.keshefoundation.org/shop-et-livres/product/view/7/147

  RăspundețiȘtergere
 13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 15. ...India ne-o ia inainte.....
  http://beforeitsnews.com/eu/2015/09/india-permits-free-energy-technology-despite-threats-from-uk-us-saudi-arabia-2590472.html?currentSplittedPage=0

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.