duminică, 6 septembrie 2015

Valul undelor X şi Trezirea în masă a Conştiinţei


Desigur că aţi auzit/citit cu toţii, despre razele gamma , care în aceasă perioadă inundă Terra, raze cu o frecvenţă foarte mare, dar nu de nesuportat pentru omenire, deoarece fraţii noştri galactici au fost prezenţi, până de curând, în ajutorul nostru, interpunând între Soare şi Pământ un "paravan filtrant"compus din mii de sfere care au avut rolul să atenueze din puterea razelor gamma emise în perioada 2012-2015.

Razele gamma se formeaz
ă în timpul exploziei unei stele masive ajunsă la sfârşitul vieţii, când corpul său se prabuşeşte în interior, formând o gaură neagră în jurul căreia se pot elibera două jeturi de raze gamma şi de particule încărcate energetic.

Intensitatea exploziei variază în funcţie de masa (marimea) stelei, de materia din care este compusă, de intensitatea/forţa cu care se produce explozia, iar în funcţie de aceste elemente se poate aprecia şi încărcătura  particulelor energetice. Oamenii de ştiinţă cred că exploziile de raze gamma sunt cele mai mari acceleratoare de particule din Univers.
In Univers există altă unitate de măsurare a timpului, astfel încât, nu putem vorbi  despre periodicitatea producerii unor asemenea explozii cu emisii de raze gamma, însă, este posibil ca în această perioadă în Univers să se petreacă concomitent mai multe explozii de stele ajunse la finalul vieţii lor, iar fasciculele de raze gamma emise de către acestea să formeze o masă mare şi amorfă, un fel de conglomerat energetic. Si pentru că aceste raze gamma nu pot fi direcţionate în mod natural către pământ, şi mai ales către pământeni, închipuiţi-vă cum acest flux energetic este direcţionat către Soarele nostru, care îl absoarbe, îl vacuumeazăeliberându-l apoi sub formă de raze gamma ce sunt pulverizate spre Terra.

Galacticii au facut "paravanul filtrant" în jurul Soarelui, pentru ca desele erupţii solare din ultimii ani să nu ne afecteze foarte tare din punct de vedere al sănătăţii noastre fizice şi structurii energetice, pentru a fi capabili şi bine pregătiţi în a prelua în mod individual aceste raze gamma.
Dealtfel, în această perioadă (august-sept) nu vor exista erupţii solare semnificative, Soarele având doar misiunea de a fi un fel de duş solar..un transmiţător care împrăştie aceste particule energetice. Am ţinut să fac precizările de mai sus pentru a nu se face confuzie între energia venită de la Soare prin erupţiile solare şi razele gamma care au o altă sursă. Dacă înaintea momentului 21 decembrie 2012, omenirea ar fi fost educată de către mass-media, societăţile civile, liderii religioşi şi structurile statale, în ceea ce priveşte evenimentul ce urma să se producă - Ascensiunea Pământului - noi toţi, ne-am fi unit gândurile într-un mod pozitiv, astfel încât s-ar fi atins masa critică necesară ascensionării Omenirii odată cu Pământul.

Dar nu s-a dorit acest lucru de către forţele oculte care domină şi manipulează această lume. Prin ştirile false şi alarmiste, n-au făcut decât să-i înfricoşeze pe majoritatea oamenilor, lucru pe care ei şi l-au dorit, şi care a făcut să scadă vibraţiile pozitive ale pământenilor. Cu toate acestea, se pare că Creatorul Divin, are alte planuri, cel mai important şi imperativ în acest moment fiind Trezirea în Masă a Conştiinţei. Se presupune că la momentul scufundării Atlantidei, pământul se afla în a cincea dimensiune (5D). Nici nu trebuie să ne surprindă acest lucru, având în vedere că la epoca respectivă existau două civilizaţii avansate: Lemuria-avansată din punct de vedere spiritual şi Atlantida- avansată din punct de vedere tehnologic. Odată cu dispariţia celor două civilizaţii (împreună cu teritoriile pe care le ocupau), se diminuase foarte mult (în proportie de 95%) şi populaţia Terrei, moment prielnic pentru forţele negative, archonice, de a captura pământul şi a-l reântoarce la a treia dimensiune (3D), printr-o buclă de timp.
De ce? pentru ca ei s
ă se poată manifesta în voie prin intermediul celor ce urmau să repopuleze Terra.

Ei bine, momentul 21 decembrie 2012, a fost cel care a declanşat ascensionarea pământului, adică reîntoarcerea la traseul ascendent inţial, care, a parcurs în perioada dec.2012 - august 2015, drumul printr-a patra dimensiune (4D), iar acum se apropie să intre în 5D (este vorba despre drumul vibraţional de creştere a frecvenţei de vibraţie şi nu drum fizic prin spaţiu, n.b.). Insă Terra nu trebuie să intre singură în 5D, ea are nevoie de locuitorii săi, adică de noi copiii Ei. Iar pentru asta este nevoie ca noi să ne găsim la acelaşi nivel de vibraţie cu Noul Pământ şi pentru că în cei 2 ani şi jumătate scurşi din momentul în care pământul şi-a început mersul ascendent, omenirea nu şi-a ridicat în mod firesc şi natural vibraţia în 5D, dimpotrivă, a fost o perioadă de letargie în masă, atunci Forţele Universale ale Luminii, la comanda Creatorului Divin, au decis să ne impulsioneze prin emisia acestui "Val X", adică să ne mai dea o şansă de a ne elibera.

Totuşi, depinde de fiecare dintre noi câtă cantitate de energie va absorbi corpul nostru fizic, energie care să ne permită schimbarea ADN – ului şi depinde de conştiinţa noastră individuală câtă cantitate de energie vom absorbi pentru ridicarea pe o treaptă superioară a nivelului de conştiinţă. Totuşi, forţele răului acţionează de zor pentru a impiedica ascensionarea noastră, sens în care vor pune în funcţiune Acceleratorul de particule de la Geneva (CERN) pentru a respinge venirea în masă, pe Pământ, a razelor gamma. Probabil că cercetătorii implicaţi în acest proiect satanic, fie cred că este bine ceea ce fac - ei neavând habar de noţiuni de spiritualitate - fie că doar se supun directivelor date de stăpânii lor. Gradul de absorbţie al razelor gamma ar putea depinde de următorii factori :
1       Dacă în această perioadă corpul este sănătos din punct de vedere fizic, dar conştiinţa este foarte scăzută din punct de vedere evolutiv, absorbţia razelor gamma se va face cu predilecţie la nivelul conştiinţei, motiv pentru care corpul fizic va primi o cantitate mai mică de raze gamma, ceea ce va face ca pentru moment ADN-ul să sufere schimbări mai mici.

2       Dacă corpul este sănătos din punct de vedere fizic, iar conştiinţa este evoluată, cantitatea de raze gamma se va repartiza în mod uniform şi armonios în ambele zone, astfel încât se va produce o modificare semnificativă la nivelul ADN-ului.
3       Dacă corpul este bolnav/slăbit, iar conştiinţa este scăzută din punct de vedere evolutiv, ambele trebuiesc infuzate energetic cu raze gamma, motiv pentru care corpul s-ar putea să nu reziste acestor vibraţii foarte ridicate şi pentru mulţi să se termine viaţa fizică.
4       Dacă corpul este bolnav/slăbit, iar conştiinţa este ridicată, cantitatea de energie va fi ridicată şi va fi repartizată uniform şi armonios în ambele zone, producându-se o modificare semnificativă la nivelul ADN-ului.

După cum observaţi, cei de la punctele 2 şi 4, sunt cei mai avantajati, deoarece ADN-ul lor va suferi modificări semnificative ce vor influenţa şi şansele de a trece de "bariera" temporală în care ne aflăm. Mulţi o să vă întrebaţi de ce această "economie" de energie?! Ea este suficientă pentru toată omenirea. Nu, nu este chiar asa! Ascensionarea trebuie să se facă cu un anumit număr de persoane, fără o supraaglomerare în noua dimensiune, pe Noul Pământ. Pe de altă parte, dacă majoritatea nu au fost capabili până acum, sau nu au avut interesul să îşi ridice vibraţiile energetice, are cineva vreo vină decât ei ? Credeţi că aceştia pot recupera într-un timp atât de scurt ceea ce trebuiau să facă cu mult timp înainte? Nicidecum!
Pe Noul Pământ, în Noua Dimensiune, nu se va mai pune problema celui mai puternic sau a celui mai şmecher ca acum şi AICI, acolo oamenii vor avea statutul de "nou născuţi" din rândul cărora se vor ridica noi îndrumători spirituali şi noi terapeuţi (care vor avea misiunea să-i ajute în a se adapta pe cei cu traume archonice). Dar, înainte de a continua, haideţi să clarificăm anumite aspecte. 

Informatiile de pe net privind acest apropiat eveniment au doua surse:
-prof.Steven Atkins
-chaneller-ul Michael

Dac
ă primul dă o conotaţie ştiinţifică viitoarelor evenimente, informaţii în care face vorbire şi despre Federaţia Galactică şi Alianţa Sferelor, cel de-al doilea le redă într-o formă spiritualizată,vorbind despre ascensionare ca urmare a unor informaţii primite sub formă de comunicare telepatică cu o entitate astrală, mai precis Arhanghelul Michaell, el pretinzând că este manifestarea umană / pământeană a acestuia.

Cei care au venit primii în mass media romanească cu aceste informaţii, au comasat informaţiile şi au reuşit cu brio să creeze confuzii şi interpretări eronate. Acum haideţi să le luăm pe rând :
    A- Despre
întâlnirile dintre Papa Francisc şi preşed. Obama (23 sept.2015), despre discursul Papei în faţa Congresului american (24 sept.2015) şi despre discursul Papei la ONU (25.sept.2015), se ştie din presa oficială. Curios este că despre întâlnirea dintre Papă şi Obama presa tot discută încă din 2013. Oare de ce s-a tot amânat această întâlnire? De ce nu a fost sigură timp de 2 ani? Se ştia cumva încă de pe atunci că în septembrie vor exista anumite evenimente ce pot duce la schimbarea prevăzută luna aceasta?
Conform predic
ţiilor, întâlnirea se va face între ultimul preşedinte al Americii şi primul preşedinte negru şi ultimul Papă al catolicilor denumit Papa Negru din cauza apartenenţei sale la Iezuiţi (nu actualul Papă este Papa Negru, este un alt personaj care nu este figură publică, n.b.). 

   B- Despre asteroidul ce ar urma s
ă aibă impact cu Terra în perioada 15-25 sept 2015, se ştie din anunţul făcut de NASA. Conform presei, căderea acestui asteorid pe Terra, nu ar duce neapărat la distrugerea ei, ci la câteva dezastre notabile în zona de impact (America de Nord,) precum distrugerea vegetaţiei, tsunami, iarna glaciară, cutremure. Ca dată precisă ar fi ziua de 25 sept.2015, dacă socotim cele 500 de zile de la data când ministrul de externe al Franţei a ţinut o conferinţă de presă la Casa Albă, spunând că au mai ramas 500 de zile până la producerea unui haos climatic. Ceea ce este curios este faptul că traiectoria acestui asteroid a fost deviată, din greşeală, de către sonda spaţială Philae. Oare a fost din greşeală deviată sau în mod intenţionat?!

   C- Alte evenimente ce se întrevăd în cursul lunii septembrie, au la bază previziuni ce sunt de natură religioasă, mai precis cele patru eclipse Lunare, denumite LUNA SANGERIE şi care au legatură cu profeţiile iudaice (ciclul Shmitah de 7 ani, n.b.) ultima eclipsă trebuind să aibă loc pe 28 septembrie 2015, atunci când va fi cea mai importantă sărbătoare iudaică, Yom Kipur (ziua ispaşirii).

   D- Erup
ţii solare ce vor avea loc pe parcursul lunii septembrie 2015. Este bine de ştiut că aceste erupţii solare (urmate de obicei de furtuni magnetice) au loc din ce în ce mai des în ultimii ani, poate şi datorită faptului că Soarele este într-un proces de stabilizare a schimbării polilor săi magnetici. Este posibil ca în această lună emisiile solare să fie modulate de aşa manieră de către galacticii despre care vorbeam la începutul articolului (care fac parte din Alianţa Sferelor), încât fiecare organism uman să îşi ia atât cât are nevoie, fără ca acestea să-i perturbe ritmul biologic ca până acum, lăsând loc razelor gamma să se infiltreze în organismele noastre (acest proces are loc exact conform legilor fizicii, adică legii rezonanţei, dacă structura energetică a fiinţei vibrează pe o frecvenţă apropiată frecvenţei acestor unde ele sunt asimilate şi integrate, n.b.).

Dealtfel,
în ultima jumătate din luna septembrie, în Romania vremea va fi schimbătoare, temperaturi scăzute, precipitaţii, iar razele solare vor avea intensitate redusă şi chiar dacă el nu va străluci, este prezent la locul lui, emiţând razele gamma. Credeţi că septembrie a fost ales întâmplător? Echinocţiul de toamnă începe în noaptea de 22 spre 23 septembrie 2015, adică chiar în ziua în care Papa se va întâlni cu Obama. Iată, aşadar, că avem un meteorit şi o lună sângerie despre care s-a anuntat oficial şi care se vor manifesta între 24-28 septembrie.
La aceste dou
ă evenimente mai adaugăm şi cele 3 întâlniri oficiale ale Papei, care nu pot produce nişte calamităţi naturale, poate doar nişte dezvăluiri notabile privind istoria omenirii, viaţa extraterestră şi tehnologiile avansate. Intrebarea este: de ce şi-a ales Papa această perioadă?!

Pe fondul acestor evenimente, mai apare şi channell-erul Michaell cu aceste evenimente de natură spirituală (Trezirea Conştiinţei în Masă ), evenimente despre care nu vorbeşte decât el, fiind curios faptul că este singurul channel care a primit informaţii în acest sens. Si cu toate acestea, vuieşte internetul privind acest presupus eveniment. Vorbeam anterior despre informaţii eronate, confuze. Nu cunosc care este primul site/blog românesc care a conceput articolul care circulă pe internet şi care are comasate cele două tipuri de informaţii, însă eu l-am găsit pe efemeride.ro, care la rândul lui îl preluase dintr-o altă sursă (sursazilei.ro).

Iat
ă care sunt informatiile confuze, contradictorii şi amestecate :
1-    Se afirmă că dr.Simon Atkins ar fi spus ca programul Jade Helm ce se desfăşoară în SUA în perioada 15 iulie -15 august 2015, are ca scop observarea/studierea efectelor energiilor cosmice asupra populaţiei din zonele în care acesta se desfăşoară, cu scopul de a gestiona mai bine schimbările pe care le declanşează în umanitate.
Total eronat! Cum po
ţi să observi cele de mai sus în condiţiile în care guvernul a desfăşurat forţe armate la fiecare colţ de stradă din zonele respective?!
De c
ând se face "observarea" cu soldaţi şi blindate şi nicidecum cu echipe de psihologi şi oameni de ştiinţă?! (defapt acest exerciţiu este foarte probabil să fi avut ca scop pregătirea trupelor pentru gestionarea situaţiilor de criză, căderea asteroidului, prabuşirea Bursei şi dolarului care sunt iminente, etc.; sunt mărturii că militarii au făcut răpiri din rândul populaţiei civile, în special din Texas, şi au fost cipate cu forţa, n.b.).

2-    Se spune că printre modificările care vor fi declanşate prin intrarea energiilor cosmice, este eliberarea de informaţii referitoare la tehnologii avansate, programe spaţiale şi viaţa extraterestră, fără să se precizeze cine anume va face aceste dezvăluri, presupuand că Oculta Mondială şi slugile lor (mass media, guvernele, corporaţiile, anumiţi oameni de ştiinţă şi serviciile secrete) nu au niciun interes s-o facă aşa, hodoronc-tronc, riscând să creeze panică în rândul populaţiei.

3- Se afirmă că dr.Atkins ar fi spus că punctul culminat al "trezirii spirituale" ar fi 28.09.2015, orele 11:11, ora la care aceste raze gamma sunt la apogeu, producând o schimbare instantanee de ADN. 
Asta nu ar fi nimic, dar, acelasi dr.Atkins a spus că fiinţele care au cel puţin o frecvenţă de 17 Hz pe rezonanţa Shumann, vor fi propulsaţi direct în a cincea dimensiune (5D).
Nici aici nu se explic
ă clar, astfel încât, o persoană ce este total pe dinafară privind aceşti termeni şi acest subiect, nu mai înţelege nimic.
Trebuie spus c
ă începând din 21 decembrie 2012, populaţia Terrei s-a divizat, în sensul în care, majoritatea trăiesc tot în 3D, iar o parte din ei în 4D. In atare situatie, este de presupus că doar cei din 4D, vor putea să-şi modifice instantaneu nivelul de conştiinţă şi, implicit ADN-ul, fiind ajutaţi şi de o cantitate suplimentară de raze gamma, astfel încât vor fi propulsaţi direct în 5D.

Se spune c
ă numărul acestora va fi puţin peste 2,3 miliarde de pământeni. Iată că noi, ăştia, care ne ocupăm cu channeling, nu batem toţi, câmpii şi unele informaţii se confirmă ulterior şi din alte surse.
In urm
ă cu doar 4 zile (27 august 2015) dr. Atkins a venit cu noi explicaţii privind atitudinea pe care trebuie s-o avem şi măsurile pe care trebuie să le luăm înainte şi după evenimentul anunţat.
Pe de alt
ă parte, ele vin şi cam târziu, rămânâd doar câteva săptămâni până la producerea evenimentului.

Pe de altă parte, Cobra vine şi el cu articolele sale periodice, în care se referă la un cu totul alt eveniment, şi anume resetarea financiară, fapt care dacă se va petrece nu va schimba prea multe la nivel de conştiinţă individuală. Cu alte cuvinte: nu va dispărea manipularea, spălarea pe creier, răutatea omeneasca, violenţele verbale şi fizice, lăcomia. Se va schimba doar starea materială a omenirii, iar până la definitivarea acestei stări de lucruri este posibil să se creeze haos şi confuzie generală.
In opinia multora este de preferat s
ă se producă modificări de conştiinţă care să permită majorităţii dintre noi să ascensioneze în 5D.
Mai jos o sa vedeti ca in primele 3 zile (23-24-25), se petrec c
âte două evenimente. La fel şi în ultima zi. Oare să fie o coincidenţă?

         23.09.2015,
-Papa se va
întâlni cu Obama
-Incepe echinoc
ţiul de toamnă
         2+3+9+2+0+1+5=22
Din punct de vedere numerologic cifra 22 este alaturi de 11, un num
ăr maestru, iar cei ce sunt născuţi în aceste zile au o misiune spirituală, în special cei cu cifra 22.
Reduc
ând cifra 22, obţinem cifra 4, care semnifică ARMONIA
In ceea ce prive
şte cifra 5( ziua de 23) aceasta se referă la schimbare şi diversitate.

Cumulate cele doua cifre (5
şi 22), se poate vorbi despre o misiune sacră (a Papei, care în calitatea sa de lider religios are legatură cu spiritualitatea) ce anunţă o schimbare (a modului de viaţă pe Pământ, o schimbare de viziune, de concepţii, etc), odată cu schimbarea anotimpului.
Este posibil ca la aceast
ă întâlnire programată încă de acum doi ani, cei doi să decidă a face dezvăluiri cu privire la viaţa extraterestră, la noile tehnologii, cât şi cu privire la istoria reală a umanităţii şi pentru că Papa a tot pus în discuţie, de mai multe ori, subiectul pe tema extratereştrilor, s-ar putea ca tot el să ducă până la capăt aceste dezvăluiri, fiind faţă bisericească, având mulţi adepţi şi fiind mai credibil decât Obama (dacă se cor face aceste anunţuri şi dezvăluiri nu ei decid acest lucru, ci sunt cei care fac aceste dezvăluiri, n.b.).

Aici avem doua siruri de c
âte 2 cifre (22 si 23) ;(4 si 5)
            24.09.2015,
- Papa se va adresa Congresului american
-CERN va
încerca să devieze razele gamma care se îndreaptă spre Pământ.
             2+4+9+2+0+1+5=23
Reduc
ând 23 la o singură cifră, rezultă tot 5.
Ziua (24) redus
ă la o cifră rezultă 6
Adun
ând 5 cu 6, rezultă 11, adică a doua cifră maestră.
Adres
ându-se Congresului american, Papa nu va face decât să-şi îndeplinească misiunea sacră (cifra 11), căutând să schimbe (cifra 5) mentalitatea auditoriului, care va trebui să accepte că pe pământ va exista un alt stil de viaţă, posibil o viaţă alături şi împreună cu alte fiinţe provenite din alte galaxii şi în care aceşti politicieni (de nivel mondial) să nu mai joace niciun rol, ei trebuind să se retragă, iar cei care se fac vinovaţi să plătească. Cu această ocazie se poate stopa experimentul celor de la CERN.

Aici avem iarăsi două siruri de câte 2 numere (23 si 24) ;(5 si 6)
             25.09.2015
 -Papa va
ţine un discurs la NATO
 -Un asteroid se
îndreaptă spre Pământ
           2+5+9+2+0+1+5=24
Reduc
ând 24 la o cifră, rezultă 6
Ziua (25) redus
ă la o cifră rezultă 7
După cum se vede, avem un şir de 2 cifre (24 si 25); (6 si 7)
Sapte este cifra divin
ă, ea numindu-se şi Numărul lui Dumnezeu.
Este posibil ca
în această zi să se petreacă două evenimente.
Primul ar consta
în discursul Papei către membrii NATO, care să fie atinşi şi ei în totalitate de razele gamma şi, pentru că reprezintă toate ţările membre, să înceapă o nouă ERA, o eră a păcii şi a iubirii pe pământ.

Al doilea eveniment s-ar p
ărea să fie căderea asteroidului în America de Nord, iar aceasta să producă o serie de calamităţi şi să lase în urmă victime, iar o serie de teritorii să fie rase de pe suprafaţa pământului.
Prin aceasta, oamenii vor deveni
înfricoşaţi faţă de puterile divine, iar această frică cumulată cu o cantitate de raze gamma, să ducă la trezirea spirituală în masă.
     Si aici avem 2 siruri de c
âte 2 cifre (24 si 25) ;(6 si 7)

Pun
ând în mod ordonat cifrele de mai sus, avem următoarele grupe:
    22, 23     4,  5
    23, 24     5,  6
    24, 25     6,  7
Dup
ă cum se vede, există o continuitate de cifre.. în care, a doua cifră se repetă în grupul următor (22,23,23,24,24,25); (4,5,5,6,6,7), în cel de-al doilea şir fiind primele cifre reduse la o singură cifră.
      28.09.2015
 -S
ărbătoarea Yom Kipurr
 -Ziua X = Orizontul Evenimentului
       2+8+9+2+0+1+5=27
Reduc
ând 27 la o cifră obţinem 9.
       28=2+8=10
       9=9
       2015=8

Conform unui analist evreu (din filmule
ţul postat pe blog de pe youtube cu subtitrate RO), întotdeauna după Luna sângerie urmează un eveniment negativ, ca un fel de pedeapsă divină, însă individul s-a referit strict la evenimente ce privesc poporul evreu.
Aici iar
ăşi avem un şir de numere continui:
10(ziua), 9(luna) 8(anul)
Numai c
ă, de data aceasta ele sunt expuse descendent/descrescător, iar  dacă analizăm în întregul lui şirul de numere simple, avem: 5,6,7,8,9,10. Adunând toate aceste cifre rezultă 45, care redus dă 9, iar cifra 9 reprezintă încheierea unui ciclu de viaţă. Posibil ca Terra să-şi încheie vechiul ciclu de viaţă şi să înceapă unul nou, cu oameni noi, pe un nou pământ.
Privind exodul de imigran
ţi musulmani din această perioadă şi acesta poate avea legatură cu evenimentele ce vor veni. 

Dac
ă majoritatea dintre noi aşteptăm o ascensionare în masă, poate pentru musulmani (ca şi pentru evrei) nu înseamnă decât venirea Profetului, respectiv al lui Messia, iar pentru asta, ei trebuie să fie omniprezenţi pe tot globul (aşa cum sunt evreii), gândindu-se că ei ar putea fi un fel de învăţători spirituali pentru creştini şi adepţii altor religii. Nu v-aţi gândit de ce ei nu s-au "refugiat" în zone /ţări din Orientul Mijlociu, în care predomină aceiaşi religie?
In ceea ce prive
şte ridicarea rezonanţei Shumann, sper să abordez acest subiect cât de curând.      Drum drept spre Lumină ! 

12 comentarii:

 1. 3 precizări doresc să fac:
  1. Dacă Pământul fizic era în 5D Atlantida nu se mai scufunda...așadar, dacă privim logic și rațional, în momentul în care Atlantida s-a scufundat Pământul fizic era în 3D. Asta ar însemna că bucla temporală a fost creată (cu mult) înainte de scufundarea Atlantidei, pentru ca civilizația umană să involueze.
  2. Frecvența Gamma se manifestă, conform măsurătorilor tehnologiei umane, într-o bandă cuprinsă între (aprox) 40 și 5.000 Hz/sec (40-5.000 cicli/sec)...ar însemna ceva să funcționăm, la nivel cerebral conștient, pe o frecvență de 5.000 de cicli/sec, nu?!
  3. Numerele Maestru NU se reduc la o singură cifră...așadar, 22 rămâne 22, nu 4!
  Conform numerologiei ebraice, și având în vedere că cei care (încă) conduc lumea sunt evrei, numărul 22 (și ultima literă a alfabetului lor) ar reprezenta următoarele: crucea, legământul cu Dumnezeu, sigiliu, sinteză. *Legământul cu Dumnezeu* ar putea reflecta legământul lor cu *Dumnezeul* lor, nu *cel originar*, cu Sursa. Totuși, având în vedere că ei știu cum să distorsioneze Frecvența Originară, este posibil ca 22-ul lor (acel *legământ*) să fie *Originarul distorsionat*.
  Tot conform numerologiei ebraice, echilibrul/armonia este apanajul numărului 16 (4 x 4)...cifra 4 reprezintă *ușă, cale, a intra, autoritate*.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. NOTA 10 CRISTIAN. ..SI VAD CA SANT O PARTE( DIN CE SPUNE DOMNUL MAI SUS) EXACT IN 3 SI 5 D ASTA INSEMNAND DE FAPT CA ASA ESTE PERSONAL DEDUBLAT. ..FACE PERSONAL EROARE DE INFORMATII ,SI DACA PAPA PLEACA DIN EUROPA POSIBIL CA NASA SA FI DAR INFORMATII ERONATE DESPRE ASTEROID. ..ADICA ESTE POSIBIL SA FIE PESTE EUROPA

   Ștergere
  2. Pentru Cristian Andrei:
   Referitor la punctul 3-nr maestre.In numerologia occidentala 11 si 22 raman asa, in numerologia tantrica nu.Deci analiza este combinata.
   Referitor la punctul 1-5D este dimensiune ce se refera la planul emotional.Multi cred ca in 5D nu mai exista corp fizic.Total gresit!Chiar daca pamantul era in 5 asta nu a impiedicat scufundarea Atlantidei si a Lemuriei.Crezi ca Creatorul nu putea aplica aceasta "corectie" celor doua continente desi pamantul era in 5D?! De ce puneti voi mai mult accent pe existenta Atlantidei iar Lemuria o ignorati desi era o civilizatie mai avansata spiritual?! Se cunoaste ca majoritatea omenirii reprezinta urmasii atlantilor hibrizi ai draconienilor.
   Prezenta unui Ego incisiv, a unui spirit combativ si a unei agresiuni verbale si de idei confirma din ce in ce mai mult.Daca voi cunoasteti mai mult decat autorul acestui articol, de ce nu faceti si voi cateva cu ceea ce stiti? Cu drag le voi publica.
   Pace si Iubire!

   Ștergere
  3. Am specificat clar că este vorba despre *cunoașterea* mozaică...cu tot ceea ce implică ea! Și am mai specificat de ce am făcut trimitere la această *cunoaștere*! :)
   Știi, e greu ca o civilizație a cărei Conștiință este 5D-Planetar, să vrea să se auto-distrugă la nivel 3D-Fizic. Repet, Pământul fizic nu se afla în 5D...nu avea cum! Gândește-te la un singur aspect: Platon, unul dintre cei care au descris Atlantida, exista fizic în 3D! Crezi că o ființă 3D-Fizic poate vedea o civilizație 5D-Fizic?! Mă îndoiesc...crunt de tot! :)
   După părerea mea, Creatorului nu-i pasă alegerile *copchiilor* săi, atâta timp cât rămânem în zona liberului-arbitru *dăruit* de El. Totuși, eu fac o distincție...una MARE: am scris *Creator*, dacă tu te-ai referit la SURSĂ! Dacă nu te-ai referit la Sursă, atunci discutăm despre altceva! :)
   După opinia mea, Sursa-i Sursă...nu este *Creatorul*! Sursa *se pune la dispoziția* Creatorilor...nu degeaba i se mai spune *Tot Ceea Ce Este*, nu?! Sursa reprezintă *Câmpul de Potențialitate* din care se creează...Sursa nu creează...SURSA ESTE...și atât! :)
   Așadar, Sursei *nu-i pasă* de nimeni și nimic, atâta timp cât Ea oferă Programul! Nici mie nu mi-ar păsa, știind că Tot Ceea Ce Este sunt Eu Însumi, și știind că absolut totul se întâmplă ptr că așa trebuie să se întâmple...ptr că Eu Însumi sunt Tot Ceea Ce Se Întâmplă! :)
   Cu drag!

   Ștergere
 2. ADEVARUL ESTE UNUL. ..ISUS NU ESTE NICI MACAR ZEU SAU INGER. ..ESTE UN MUSULMAN FOARTE ANALFABET IAR BIBLIA ESTE FORMATA DIN CEVA GASIT PE CAMP. ..IN CE CREDE OMUL? DACA CEI 12 APOSTOLI AU TRAIT IN ACEASI VREME CU ISUS, IAR SCRIERILE LOR SANT SCRISE DUPA PESTE 240 DE ANI DE APOSTOLI CAT DE BATRANI ERAU? ESTE ATAT DE SIMPLU DE VAZUT CA ESTE MINCIUNA INCAT RAMÂI BLOCAT. ..DAR SA CUNOSTI TEORIA SIMPLICITATII CARE TOTI O ARUNCA. ...CU TEORIA SIMPLICITATII DEVII UN MAESTRU IN MISTICISMUL CEL MAI SECRET DIN LUME.SANT 11

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ptr dragoste din inima.
   Comentariul nu are legatura cu subiectul articolului.Sunteti pe dinafara Eu nici macar nu am pomenit de Iisus in articol ptr ca nu cred in el, in popi si biserica.Am trecut de perioada maipularilor si nu am nevoie d intermediari intre mine si Creator.

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  4. Namaste Bird! Daca ar gandi majoritatea(sau toti) cu inima.....Iisus a fost incarnarea lui SANANDA,fiul Domnului,fratele nostru de Lumina!sau a-ti luat-o razna,sau lucrati la2si1/4?Rautati peste rautati,dar sunteti si pretentiosi,vreti resetari financiare!Au trecut oare 2000 de ani?Unde nu-i lumina e intuneric,unde nu-i iubire e frica. E chiar "ultima 100 de metri"TREZITI-VA!(cat mai e timp liniar) NAMASTE!!!

   Ștergere
  5. Prietenasilor numai aberati cu tampenii extraterestre ca nu aveti nici o sansa sa manipulati voi mintea umana in numele marelui creator sau a binelui, a iubirii, a luminii ca va asigur ca nu stapaniti si nici nu detineti controlul a ceea ce aberati pe aici, banuiesc ca la pe la orele de fizica nici nu dadeati dar pomeniti de unde gamma, de frecvente etc stati cuminti si ocupati-va timpul cu altceva ca nu aveti legatura cu domenii inventate de asa zisi intelectuali habarnisti

   Ștergere
 3. de aproximativ 1 an ma tot uit la ceasul de la telefon sau de la PC la 11:11. Pana sa citesc acest articol nu am stiut ce inseamna....

  RăspundețiȘtergere
 4. Dragii mei va jucati cu mintea umana crezand ca veti aduna cel putin simpatizanti intr-un domeniu sau altul pe care nu il stapaniti si despre care va asigur eu ca habar nu aveti despre ce va dati cu parerea, despre catastrofe, dezastre, disparitii firesti si ciclice de civilizatii inclusiv sfarsitul lumii fizice tot aud de vreo ceva decenii incoace, nimic nu s-a produs cu exactitate de clarvazatori umani dar va place din lipsa de ocupatie sa palavragiti aiurea si sa va dati cunoscatori, stati cuminti in banca voastra si ocupati-va timpul terestru cu ceva folositor voua si celor de langa voi, asta ca sfat ca sa nu deveniti mai penibili decat sunteti, pace noua muritorilor ca tare aberanti mai suntem

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.