miercuri, 23 septembrie 2015

"VALUL undelor X" nu este un eveniment de ascensiune în masă, este un pas din întregul proces de evoluție


                                                                   de Lisa Rising Berry

Așa cum mulți dintre noi știu, există un eveniment energetic în această lună care este în creștere cu apogeul său în 28 septembrie. De aproape un an, în jurul planetei noastre are loc un fenomen energetic cunoscut sub numele de Mișcare Eterică.
Tot acest proces este precum coacerea unui tort, așa cum apare în etape, și nu într-un singur mare eveniment. Chiar acum există mulți ce vorbesc despre Undele X, la fel cum a fost despre anul 2012. Sunt atât de multe postări pe Internet care descriu acesata ca un eveniment de ascensiune în masă, iar acest lucru este absolut greșit. Persoana originală care a vorbit despre acest "eveniment" al undelor X, nu a spus niciodată nimic despre ascensiunea în masă, acest element fiind scos din context, cunoștințele sale bazându-se pe știință.
Părerea mea nu este științifică, ci de la capacitatea mea de clarvăzător și călătorie astrală. Am venit aici și am intrat în acest organism, cu scopul de a lucra și de a fi sigură că această planetă este gata de a primi această energie înaltă. Am făcut acest lucru din 2008.

    Începutul Epocii de Aur
Suntem chiar la începutul Epocii de Aur. Cu scopul de a merge mai departe în această nouă eră a anului galactic, este necesar ca totul să fie curățat. Acest întreg proces este precum coacerea unui tort care a început în jurul anului 2008, poate puțin înainte. Prima fază a fost să se curețe tărâmurile superioare și o enormă muncă energetică în nivelurile astrale și eteric a fost făcută. Cea mai mare parte a acestei lucrări a fost realizată între 2008 și 2013. Acum, scena a fost stabilită a fi cu un statut curat, iar vidul creației a fost adus pe planetă. A fost energia neagră a Genezei, bine cunoscută ca Eter. Aceasta a avut loc la sfârșitul anului trecut. Eterul s-a mișcat și a acoperit întreaga noastră planetă. Eterul este elementul 5 și are o culoare negru și mov. Am văzut această mișcare din astral în timpul uneia dintre experiențele mele de acolo și am scris despre asta. Acest eveniment uriaș s-a desfășurat în cea mai mare parte neobservat, cu excepția unui alt scriitor clarvăzător. Sunt sigură că alțițiva l-au observat.

Următoarea fază a fost ca Eterul negru-violet să fie transformat în auriu- strălucitor, care s-a întâmplat în jurul lunii aprilie a acestui an. Eterul a fost transformat în Azot, de asemenea, cunoscut sub numele de ,,apă de foc”. Acest element uimitor nu a fost experimentat pe această planetă de mii de ani. Acesta este elementul Epocii de Aur. El reprezintă totul în infinit, motivul pentru care primele litere sunt A și Z. Începutul și sfârșitul, Alfa și Omega. Acest an este un an  8 (2+0+1+5)... anul infinitului.
 Deci, 2015 a fost anul perfect pentru ca energia Azotului să-și facă apariția. Întregul univers și dincolo s-a mutat la un nivel mai ridicat de existență. Cel mai simplu mod de a descrie ceea ce s-a întâmplat este să privim imaginea dintr-un plan energetic inferior ca vibrație. Acest plan este realitatea în care am fost de mii de ani și în care am căzut cu mult timp în urmă. Am trăit într-o lume cu susul în jos, acolo unde lucrurile pur si simplu nu au sens ... violența este divertisment, etc .... Acum, că Azotul este prezent, ne-am mutat pe un plan mai sus (vibrațional) și suntem într-o nouă zonă. Aceasta va dura ceva timp până când toate acestea vor fi filtrate în jos, în lumea noastră fizică, dar se va întâmpla. Realitatea noastră va bascula spre o vedere înaltă, corectă.

    Ce sunt Undele X cu adevărat
Acum, acest lucru ne duce la ceea ce numim Undele X. Acest "val" este unul din multele creșteri uriașe pe care le vom experimenta acum, că ne-am mutat într-un plan superior. Ceea ce se numește X, este doar primul. Fiecare eră dintr-un an galactic trecut este de aproximativ 2 mii de ani, iar aceasta este prima creștere importantă. Vă puteți imagina cât de multe schimbări vor avea loc în următorii 2 mii de ani ?! Dar pentru noi, deoarece am trăit într-o lume cu susul în jos, acest prim pas este cel mai mare. Am fost în întuneric și într-o densitate profundă pentru prea mult timp, astfel încât orice creștere va fi foarte mare. Nu-mi place cuvântul ,,val”, pentru că face un sunet ca și cum nimic nu a fost aici și acum valul aduce totul. Am primit o creștere în ceea ce este deja în vigoare. Este următorul pas în procesul nostru de coacere a tortului. Azotul va fi activat pentru prima dată de către razele soarelui. Aceasta este ceea ce se numește Undele X.

    Cum va fi acest efect de undă ca un întreg asupra Umanității
Acest lucru nu va crea o ascensiune în masă, extaz etc ... Toți vor primi această activare a energiei Azotului, dar nu toți vor putea să o folosească. Azotul este un angajator de șanse egale, dar trebuie să lucrezi pentru el. Dacă v-ați făcut alchimia voastră interioară fizic, atunci corpul vostru va vibra la un nivel care va porni ADN-ul vostru inactiv și vă va oferi posibilitatea de-a obține "cadouri". Aceste daruri sunt doar noi moduri de viață, este evolutie. Oamenii când sunt gata vor învăța cum să vadă prin clarviziune, și vor vedea dincolo de văl, ei vor vedea Azotul pentru ei înșiși, ca și cum l-ar vedea pe Dumnezeu. E tot ce pot descrie din experiența mea. Celelalte abilități vor urma, cum ar fi clarmirosul, clarauzul, etc ...

Alte abilități noi de evoluție vor include levitația, crearea și manifestarea din Azot și multe altele. Fiecare "cadou" vibrează la o frecvență diferită, și în timp ce vă ridicați vibrația, fiecare va fi oglindit. Acum ...... este foarte posibil ca cineva să aibă una sau mai multe dintre aceste abilități latente pornite deja și nu realizează încă asta. Odată ce au fost pornite, atunci este responsabilitatea dumneavoastră de a învăța cum să le folosiți, iar acest lucru ia practică. Veți scoate din această nouă energie ceea ce ați pus în ea. Nimeni nu o va face pentru voi. Mulți vor trăi și vor muri aici fără să știe ce au primit. Din păcate, acest lucru va avea loc când vom fi departe în Epoca de Aur. Deci, nu vă așteptați ca vecinii voștri să creeze elemente din Azot. Va trebui în continuare să trăim din inimile noastre.
Care este cerința pentru ca aceste daruri să fie utilizate, în primul rând. Nu puteți crea ceva greșit atunci când se face din inimă. Inima ta nu cunoaște dualitatea, numai mintea. Dacă o persoană este încă blocată în dramele minții, ea nu va putea obține abilitățile superioare, cum ar fi manifestarea.

    O Trezire globală în masă?
Acest eveniment al Undelor X va crea o trezire la nivel mondial : Da și Nu. Da, toți vor primi această energie, dacă toți sunt gata pentru asta ... da, îi va obliga să vadă lucrurile altfel ... vor fi la același nivel instantaneu ca și cei care au citit acest articol până la capăt? Nu .... Vor fi aceia dintre noi care au lucrat din greu pe alchimia noastră interioară pentru a fi înălțat pe o vibrație mai mare, de a trăi liber fata de cei care nu au fost în măsura sa urmeze calea? Nu .... Noi suntem copiii Gaiei și ne iubește pe toți, vom aștepta în continuare, să coexistăm și să-i asistăm pe cei care sunt în curs de "trezire". Fiind ,,în serviciu pentru alții” este motivul pentru care sunt aici, mai ales dacă ați citit acest articol în întregimea lui.

   Cu multă dragoste,

   Lisa Rising Berry / https://lisarisingberry.wordpress.com
traducere si adaptare administratorul blogului http://burebista2012.blogspot.ro/

Sunteți într-o perioadă de timp crucială - video  Drum drept spre Lumina !

3 comentarii:

 1. Subscriu la ceea ce afirmă Lisa despre Eter: am perceput și eu Energia/Frecvența negru-violet, în urmă cu câteva săptămâni!

  RăspundețiȘtergere
 2. NAMASTE CRISTI ! Eu nu am perceput ,sau poate să se fi întîmplat în mod inconştient,dar ieri noapte-spre zori,cînd visele le percep cel mai clar,am visat ,dar mai ales am trăit o stare de RAI....E ADEVĂRAT ŞI NU EXAGEREZ CU NIMIC,DEOARECE ACELE TRĂIRI DE NUMAI CÎTEVA CLIPE LE RESIMT ŞI ACUM ŞI SÎNT IMOPSIBIL CA EU SĂ LE POT TRANSFORMA ÎN CUVINTE.CEEA CE A AM TRĂIT,SIMŢIT .....NU ŞTIU CU CE SĂ LE ASEMĂN,NU ŞTIU CE CUVINTE,IDEI,FRAZE ,TABLOURI EXPLICATE ÎN CUVINTE -CHIAR ŞI POETIC VORBIND,TOT NU POT ATINGE CEL PUŢIN BEATITUDINEA TRĂIRII UNOR FERICIRI INTENSE ! În trecut ţi-am mai povestit şi alte trăiri onirice de-ale mele ,cum ar fi cu acele avioane -vreo cinci la număr care deşi aveau forme de avion,de un negru distinct,pe conturul exterior erau puternic marcate cu o culoare galben auriu,aveam senzaţia că acele contururi sînt chiar din aur, ....şi multe altele,care e adevărat nu mă conştientizează de fiecare dată ,unele fiind vise banale,eu care rar mi se întîmpla să visez........ Am primit un MODULATOR DE FRECVENŢĂ şi nu stiu la ce vibraţie-frecvenţă-să-l acordez în funcţie de datele mele personale-numerologice- în vederea aducerii la frecvenţa cu care MAMA PĂMÎNT ACUM VIBREAZĂ pentru ASCENSIUNE !. MULŢUMESC şi dacă mă poţi ajuta în problema asta,eu dîndu-ţi datele mele ,voi fi RECUNOSCĂTOR. GeorgedeDrobeta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. George, eu aș proceda așa: *Dacă acest modulator este de folos scopului meu, îmi exprim intenția fermă ca frecvențele sale să rezoneze cu, și să amplifice frecvențele mele celulare, pentru cel mai înalt bine al meu și al tuturor*!
   Cred că asta ar fi afirmația benefică! :)

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.