marți, 8 septembrie 2015

Rezumat al interviului cu Dr. Simon Atkins despre pregătirea pentru întâmpinarea valului undelor X care vor inunda Pământul la sfârșitul lunii septembrie


 Prin bunăvoința unui cititor al acestui blog, Deea Mihai puteți avea un rezumat al interviului cu Dr. Simon Atkins. Mulțumim Mihai și Drum drept spre Lumină !
 Inițiative de acest fel sunt binevenite…

      Partea 1
Valul X este termenul dat de Dr. Simon Atkins valului mare de frecvență electromagnetică despre care se spune că va ajunge pe planetă la sfârșitul lunii septembrie 2015 din altă galaxie. Este considerat a fi trimis de la Sursă, este de iubire și va crește conștiința umanității. Vindecarea are loc chiar acum pe planetă iar lumea va realiza că sunt ființe spirituale care au o experiență fizică. Umanitatea a transmis telepatic că rasa acestei planete e gata să accepte această energie a valului încă din anii ‘70. 
Persoanele care sunt mai calme în această perioadă înseamnă că asimilează bine energiile X despre care se spune că încep să vindece corpul, că datorită lor oamenii încep să-și afle scopul, să se trezească, să-și dea seama cine sunt, vor avea noi abilități, între sfârșitul lunii august și sfârșitul lunii septembrie 2015. 
Referitor la ce ar trebui făcut în perioada aceasta menționează de mai multe ori ridicarea vibrației ca fiind cel mai important lucru, apoi odihna (el doarme 10-12 ore pe zi în perioada asta), împământare și centrare, scăparea de credințe limitative, căutarea de surse alternative de vindecare holistică (fără a renunța la medicamente) și susținerea altor persoane. In perioada asta ar trebui să vă ridicați frecvența, să ajungeți ca niște copii bucuroși. Am găsit în altă postare despre această perioadă menționat și faptul că trebuie să fiți în aliniere cu Sursa, în aliniere cu Dumnezeu (dacă știți vreo modalitate simplă vă rog să-mi spuneți și mie) și în aliniere cu Legile Cosmice și de asemenea că sentimentul de s-a terminat, de vid, de gol, de insensibilitate care te face să te simți gol e de bine, înseamnă că ești gata să fii umplut cu energiile înalte care vor urma.

Dr. Simon Atkins recomandă să vă întrebați “cum pot să mă ajut să vibrez mai înalt ?” De asemenea spune că e important ca oamenii să înțeleagă aura și să știe să se protejeze cu ajutorul ei ( a spus că înainte de a face sex cu un partener nou trebuie să-i ști înainte câmpul energetic deoarece poți lua ce e rău din câmpul lui în al tău, și să eviți asta). Nu lăsați pe nimeni să vă atingă zona celui de-al treilea ochi, nici chiar la masaj spa, deoarece este un punct sacru, aveți nevoie să fie deschis și doar voi îl puteți atinge, vă puteți săruta partenerul în zona lui dar nu atingeți cu mâna.

Energiile valului X pot cauza unor persoane anxietate, palpitații, tot felul de dureri, scot la suprafață ce trebuie eliberat, face oamenii să-și schimbe obiceiurile alimentare, vor spune mulți că dacă nu sunt onorați atunci ei pleacă (de exemplu de la serviciu).
Ascultă-ți vocea interioară, permite-ți să fii ghidat, nu trebuie să faci nimic dacă nu ești onorat, decide să nu-ți fie frică.  

Spune că oricând până atunci v-ați putea trezi într-o dimineață și să observați că vă simțiți diferit, calm și împământat dacă nu vă simțiți deja așa.
După acest val X oamenii vor avea sentimente diferite ca: vor fi mai puțin încăpățânați, vor pierde ego-ul și mândria, vor avea mai puțină frică, vor fi mai puțin blocați în trecut, mai generoși, vor avea noi abilități, se vor afla în situații noi care le plac, nu-i vor mai descuraja pe alții de la visele lor, vor fi mai puțin copleșiți și stresați, vor ști că e mai bine să aibă mai puține lucruri materiale decât multe și să devină descurajați, nerabdători din acest motiv, nu-și vor mai judeca așa mult emoțiile (judecarea altora e vibrație joasă), or să aibă încredere în viață, nu vor mai fi așa protectivi ci se vor bucura de viață.

Probabilitatea ca acest lucru să reușească (ca valul X să ajungă pe planetă) este de 85-90% și de 10% să nu reușească dacă CERN va împinge valul X, deoarece valul X înseamnă creșterea conștiinței umanității, mai putin control asupra umanității și mai multă libertate pentru oameni.  

      Partea a 2-a
Dr. Simon Atkins a spus că dacă nu se va reuși împingerea valului X cu CERN atunci vor fi folosite arme neuro-electromagnetice împotriva umanității nemaifolosite înainte și de control al mulțimii ca să stea calmi, mai ales în emisfera nordică unde sunt majoritatea populațiilor mari, că va fi cel puțin un major ,,steag fals”, pentru ca lumea să fie în frică. Orașele mari din SUA sunt pregătite pentru asta, Chicago este centrul principal al acestei tehnologii, apare ca o lumină albastră care clipește pe autostrada despre care se zice că e de la telefoane mobile sau tehnologie.
Dr. Simon Atkins a spus că de fiecare dată când își amintește de asta și are ocazia zilnic, își imaginează că acea probabilitate de 10% nu există, își imaginează probabilitatea de 90%, apoi de 91%, apoi ajunge la 92% și tot așa până ajunge la 100% și apoi spune “și așa este” (and so it is). 
Cheia ca să nu fii afectat de aceste arme și nici de viruși este să ai o vibrație înaltă. Discernământul e mai important decât locația casei tale.

A mai spus că ce s-a întâmplat la Tianjin a fost o armă nouă a SUA folosită împotriva Chinei deoarece a fost la 10-12 ore după ce China a devaluat mult dolarul american, că 11 septembrie a fost doar holografic, fenomenul de îndoire (bending) a dimensiunii unde se întâlnesc două dimensiuni unde de obicei cad avioanele sau dispar ca în triunghiul Bermudelor care e cel mai puternic de acest gen de pe planetă, avionul despre care se spunea ca au găsit o parte după câteva luni a fost unul din cele dispărute astfel, se știe că sunt centrii de energie activați de energia multidimensională care vine pe planetă, și orice avion sau persoană care ajunge într-un asemenea loc sunt levitați instantaneu la 200 metri în afara suprafeței planetei, că nu s-a ajuns pe Lună deoarece spațiul multidimensional e diferit, s-ar fi dezintegrat și nu ar mai fi putut fi refăcuți. Se recomandă evitarea statului în soare pentru că de fapt pe masură ce oamenii devin multidimensionali soarele deschide chakrele și ridică nivelul de conștiință al oamenilor, și a recomandat statul cu moderație în soare dar nu chiar 2 ore în mijlocul zilei. Când vi se deschide chakra coroană vi se pare că aveți o pălărie pe cap. Dacă o să vi se pară că sunt 2 sori este datorită reflectării multidimensiunii Soarelui, tot doar unul singur este. Anii 2016 si 2017 vor fi de fapt ani de răcire planetară

Previziuni : Predicții 2 cutremure. Probabilitate 80% ca până la sfărșitul lunii octombrie acest an să fie un cutremur devastator de cel puțin 6,5-7 grade în nordul Californiei până în NV Sacramento. Probabilitate 90% ca până la sfârșitul lunii octombrie anul acesta să fie un cutremur de aproape 9 grade care să fie apoi cunoscut ca cel mai mare din ultimii 100 de ani de pe planetă în zona Iran, estul Turciei, Georgia. Iran a avut deja cutremure mici iar acolo sunt mulți asteroizi, meteoriți care s-au activat, ca urmare a acestui posibil cutremur va fi haos social datorită prețului petrolului. Nu vă panicați, ca să nu vă scadă vibrația. Asta dacă chiar o fi s-o dea cât mai cotit pe lângă Turcia, că alea au prostul obicei să ajungă și prin România.  
Atunci când se fac rugăciuni în masă pentru anularea cutremurului într-un anume loc, lumea se comportă ca zeitate și poate fi unul în altă parte mai puternic, de aceea trebuie rugat pentru binele întregii umanități, nu doar pentru un singur oraș. 

Spuneți :“orice e valul ăsta X, orice e bun primesc și orice nu e, respingși exprimați-vă recunoștința în fiecare zi, folosiți-vă abilitățile, nu fiți în conflict cu voi inșivă.
(Poate și varianta lui Pavel CoruțDumnezeul creatorilor morali mă inspiră, mă ajută și mă ocrotește, fapt pentru care sunt mereu sănătos și reușesc în tot ce întreprind” de 20-30 de ori dimineața.)

A fost o interventie a unei femei în timpul interviului radio care spunea că desenează în perioada asta după intuiție și simbolurile pe care le-a desenat i-au dat așa multă energie că nu prea mai poate să doarmă. Desenatul și pictatul sunt modalități de ridicare a vibrației.  

    Partea a 3-a
A recomandat cartea lui Louise Hay - Poți să-ți vindeci viața  (există și documentar și interviu cu Louise Hay cu subt. RO pe YouTube, n.b.) pentru această perioadă. Protejati totul energetic.
Tesla a spus că dacă vreți să înțelegeți secretele universului trebuie să gândiți în termeni de energie, frecvență, vibrație. Stephen Hawking a spus recent că găurile negre sunt puncte de intrare către alte dimensiuni și universuri.  
Invățați să vă protejați aura dacă intrați în alte dimensiuni ca proiecții astrale deoarece atunci intrați pe alte dimensiuni, în spațiul altei realități.

   Mulțumim Mihai

 Drum drept spre Lumină !

5 comentarii:

 1. NAMASTE ! Interesante şi consistente informaţii pentru cei DISPUŞI SĂ SE SCANEZE,MEREU EVALUEZE şi să-şi îngrijească aspectul exterior dar şi felul de a gîndi. Mă alătur cu toată disponibilitatea acestei iniţiative şi fac o propunere : Toţi cei care-ţi citesc frecvent site-ul să vină cu adnotări personale,ca din experienţele lor să facem un cumul generalist al noilor lumini în care ne aflăm ,pentru a înţelege în amplitudine dar şi în profunzime manifestările interioare,sentimentele,noile direcţii ce sînt luate de către toţi cei care ÎN MOD SINCER DORESC să-şi mărturisească schimbările interioare şi senzaţiile persistente sau pasagere ale încărcării ADN ului propriu cu aceste NOI ENERGII. Cred eu că în acest fel ne vom şi cunoaşte mai bine,ne vom povesti aşa ca unui frate sau soră mai mare sau mai mic (ă), lucrurile care în faţa altora despre care nu ştim ce gîndesc şi cum ne cataloghează,fiind reţinuţi, să putem VORBI LIBER fără tema de a fi supuşi acelui atît de cunoscut surîs sau chiar rîs zeflemitor,noi avînd durerosul sentiment că sîntem văzuţi şi catalogaţi cu dungă roşie pe buletin. O spun ,pentru că eu am trecut prin acest diagnostic primit tocmai de la persoane dragi. Prima oară m-a afectat rău de tot,apoi cînd mi-am dat seama că ei sînt sub toate aspectele departe de ceea ce eu chiar simt şi conştientizez ,i-am lăsat în plata domnului,retrăgîndu-mă dar şi regretînd că nu am ştiut eu să mă fac înţeles.Marius,aştept şi opinia ta ! TUTUROR DRUM DREPT ŞI LUMINĂ CÎT MAI MULTĂ LUMINĂ !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt de acord George. Toti cei care citesc acest blog sa-si marturiseasca trairile interioare si schimbarile din viata lor, cand acestea se produc si astfel sa vada si altii ca aceste transformari interioare se produc si nu sunt vorbe goale. La mine transformarea s-a facut incepand cu marele val din anii 1990, incet cu punerea bazei spiritualitatii prin cartile marilor yoghini indieni si practica yoga 5 ani zilnic cate 3-4 ore. Daca voi avea anumite salturi evolutive majore va voi destainui, deocamdata sunt perfect sanatos la 53 de ani, tin regimuri de purificare, fac meditatii si sunt total optimist la aceste schimbari.
   Gandesc in spiritul lui BABAJI, chiar daca mi s-ar oferi sansa sa ascensionez acum, voi ramane aici pentru a ajuta la trezirea ultimului semen al meu programat pentru a ascensiona in ,,ultimul val". Asa simt. Pana cand nedreptatea si suferinta nu va fi total eradicata de pe planeta nu voi pleca de aici !
   Asa sa fie !

   Ștergere
  2. Frumoasă și constructivă intenție! Cât privește pe cei care nu ne inteleg sau care ne privesc ciudat să avem răbdare și toleranță fata de ei. Nu sunt pregătiți sau poate nu-și doresc sa știe mai mult. Se întâmplă și altora. Aveți încredere în ce simțiți, este mai important.

   Ștergere
 2. Aaaa,şi ai e un aspect de care am uitat total ! Mulţi se duc la medic,crezînd că li se întîmplă ceva fatal şi necunoscînd situaţia reală bagă în sfînta disperare bani pe medicamente,dar constată că mai mult rău le fac ,deşi doctorii sinceri cu ei înşişi ,le zic că nu depistează nimic alarmant după investigaţii. Eu fiind cu probleme de sănătate şi pensionat pe caz de boală ,lunar cînd merg la consult în policlinica spitalului dar şi la medicul de familie,văd oameni în vîrstă sau părinţi cu copii în braţe care -spunea o doamnă -că îşi va schimba doctorul de familie deoarece actuala nu este competentă,deşi fiul dumneaei suferă de mai mult timp şi doctorul de familie nu i-a depistat nimic şi în consecinţă nu ia pus niciun diagnostic ! Am încercat,cît m-am priceput să-i spun că este posibil ca medicul să aibă dreptate deoarece acum pe pămînt nivelul de vibraţie a crescut în aşa de mare măsură încît pe mulţi mai ales dintre copii să aibă false senzaţii de disconfort ,care ,dacă ei nu ştiu să le descrie,părinţii să le ia ca pe manifestări alarmiste ale unor boli. Ve credeţi că mi-a replicat mămica ? "fugi domnule cu născocirile astea de aici" după care s-a îdepărtat uşor de mine........

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Domnule draga, imi pare rau ca dai peste oameni inchisi.In schimb mama mea pe unde se duce (fie cozi sau in parc) toata lumea o asculta si ii dau dreptate in sinea lor.Eu nu vorbesc despre spiritualitate cam cu nimeni in afara de mama mea de frica a ceea ce ti se intampla dumitale.Continua sa spui ceea ce ai de spus ...poate incep si eu .O zi buna ! Corina,Constanta.

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.