vineri, 11 septembrie 2015

Răspunsul lui Putin la provocările agenților sataniști ai Noii Ordini Mondiale


The Guardian publica în 3 septembrie o afirmație a lui David Cameron (marioneta a cabalei,n.b.), care-l compara pe președintele Putin cu Hitler. Alte publicații și ziariști, obedienți ierarhiei Noii Ordini Mondiale îl descriu pe Putin ca dictator, iar sistemul socio-economic al Rusiei ca dictatură, de asemenea că Rusia a încălcat tratate internaționale privind așa-zisa extindere teritorială, iar exemplele pot continua. 

Dar iată cum răspunde președintele Putin la toate acestea.   
,,Vă invit să publicați harta lumii în ziarul dumneavoastră și să marcați toate bazele militare americane pe ea. Veți vedea diferența ...”

,, Submarinele americane sunt în alertă permanentă în largul coastei norvegiene; acestea sunt echipate cu rachete, care pot ajunge la Moscova în 17 minute. Dar noi am demontat toate bazele noastre din Cuba cu mult timp în urmă, chiar și cele non-strategice. Și ne numiți pe noi agresivi?

,,În ceea ce privește extinderea, noi nu ne extindem nicăieri; este infrastructura NATO, inclusiv cea militară, care se îndreaptă spre granițele noastre. Asta este o manifestare de agresiune din partea noastră?

,, În cele din urmă, Statele Unite ale Americii s-au retras unilateral din Tratatul privind rachetele balistice, care a fost în mare măsură piatra de temelie a întregului sistem internațional de securitate.”

,, Sisteme anti-rachetă, baze și radare sunt amplasate pe teritoriul european sau în mare, de exemplu în Marea Mediterană și în Alaska. Am spus de multe ori că acest lucru subminează securitatea internațională. Credeți că acest lucru este un afișaj al agresiunii noastre?

Aici Putin distruge de fapt proiectul sionist pe care închinătorii Satanei și agenții Noii Ordini Mondiale (NOM) au încercat să-l pună în aplicare de ani de zile, în Occident. Agenții NOM nu vor accepta provocarea lui Putin tocmai pentru că ei au folosit necontenit SUA pentru a distruge țările din Orientul Mijlociu și din alte părți. Încă o dată, în cazul în care acest lucru este o noutate pentru unii, aruncați o privire spre Irak și Afganistan. Mai mult decât atât, în timp ce neoconservatorii și alți sioniști cu inițiative emblematice doresc să distragă atenția asupra țărilor precum Rusia, China, Brazilia, și Coreea de Nord, aceiași oameni nu doresc să se confrunte cu faptul că atenția noastră ar trebui să fie pe țara care a distrus America și o mare parte din Occident : Israel. Rusia sau China nu au amenințat că vor anihila orice țară, dar Israel a făcut-o! 

Dacă acest lucru este din nou o noutate pentru unii, atunci trebuie să ne aducem aminte de istoricul militar israelian Martin van Creveld, care a spus fără echivoc:
 "Avem mai multe sute de focoase nucleare și rachete și le putem lansa spre obiective în toate direcțiile, poate chiar la Roma. Cele mai multe capitale europene sunt ținte pentru forța noastră aeriană .... Avem capacitatea de a doborî lumea odată cu noi. Și pot să vă asigur că se va întâmpla înainte ca Israelul să se prăbușească."

Imaginați-vă dacă oficialii iranieni sau Putin ar fi rostit o astfel de declarație. Ar fi fost propagată în toată mass-media vizuală și scrisă la infinit de către sclavii obedienți. Amintiți-vă cum au perpetuat ridicol minciuna că Ahmadinejad (fostul președinte al Iranului) a vrut să șteargă Israelul de pe hartă? Ceea ce vedem aici este că Putin continuă să joace cu aceleași cărți cu acești agenți ai NOM și închinători ai Satanei în propriul lor joc. Putin nu a folosit termeni foarte tehnici. El a folosit bunul simț și o doză mică de înțelegere. Agenții NOM nu pot gândi într-o logică simplă.

Se poate spune cu ușurință că Putin este un produs a ceea ce Hegel ar fi numit "viclenia rațiunii." Viclenia rațiunii este de fapt un termen pentru ,,o dialectică dinamică ascunsă care însumează consecințele acțiunilor în moduri neprevăzute de către actori." 
Robert C. Tucker ar rezuma punctul lui Hegel aici:
,,Ideea rațiunii nu funcționează în istorie într-un mod care ar părea rezonabil la suprafață. Nu este actualizată în etapele sale ca o consecință a adoptării conștiente a oamenilor ca și ideal al lor și a străduinței de a-l traduce în realitate, prin modul lor de viață și de conduită.”

Istoria, apoi, "îndeplinește ulterior aspectele sale raționale într-o manieră indirectă și vicleană. Ea face acest lucru prin apelarea în joc, a elementului irațional din natura umană, pasiunile." Hegel susține foarte clar că această lume "nu este o pradă a șansei și cauzelor externe, ea este guvernată de providență." 
El spune mai departe că "evenimentele din lume sunt controlate de providență, într-adevăr, prin providența divină," iar această "providență divină este înțelepciunea, cuplată cu o putere infinită, care realizează scopurile sale, și anume, proiectarea absolută și rațională a lumii ...”

Deci, contrar a ceea ce metafizica darwinistă a postulat mai târziu, istoria, universul sau chiar ființele umane nu sunt lipsite de sens sau de scop. Există un logos în istorie, care poate fi reținut de către cei care iubesc adevărul. Dacă istoria este lipsită de sens, atunci nu există nici un motiv final de a lupta pentru ceea ce este drept, să urmărim adevărul și să demascăm mituri și ideologii. 
Hegel scrie:
,,Că istoria lumii este guvernată de un design final, acesta este un proces rațional – care raționalitate nu este cea a unui anumit subiect, dar a unui motiv divin și absolut - este o propunere al cărei adevăr noi trebuie să ni-l asumăm; dovada acestuia se află în studiul istoriei mondiale în sine, care este chipul și actul normativ al rațiunii.”

Un exemplu clasic al principiilor lui Hegel ar fi și aici: Putin și Uniunea Sovietică. Practic, nimeni nu ar fi crezut că fosta Uniune Sovietică ar putea produce un om ca Putin. Sigur, el este imperfect; la fel cum puteți găsi defecte în viața fiecărei ființe umane. Dar dacă vă place sau nu Putin, el cu siguranță îi face pe agenții Noii Ordini Mondiale și închinători ai Satanei furioși, ceea ce este un lucru bun. Putin a  schimbat cursul istoriei atunci când a susținut că Noua Ordine Mondială se închină lui Satan și a schimbat raportul de forțe planetar.
Putin este în conformitate cu gândirea creștină și chiar musulmană, pentru că se spune că Satana caută să distrugă "națiunile lumii" (Isaia 14:12). 
Iată ce spune  Neoconul evreu Michael Ledeen : ,,Distrugerea creatoare este numele nostru mic, atât în cadrul societății noastre cât și în străinătate. Noi dărâmăm vechea ordine în fiecare zi, de la afaceri la știință, literatură, artă, arhitectură, și cinema, în politică și lege. Dușmanii noștri au urât întotdeauna acest vârtej de energie și creativitate care amenință tradițiile lor (oricare ar fi) și le e rușine pentru incapacitatea lor de a ține pasul ... Noi trebuie să-i distrugem pentru a avansa misiunea noastră istorică.

Acest argument poate fi usor de explorat în alte teritorii. De exemplu, în jurul lui 2003, neoconservatorii au tras o linie pe nisip și au început să numească țările care ar trebui să fie distruse: Algeria, Libia, Egipt, Sudan, Liban, Siria, Irak, Arabia Saudită, Iran. Iată :
În 1992, un document uimitor s-a scurs din biroul lui Paul Wolfowitz la Pentagon. Barton Gellman de la Washington Post l-a numit "plan secret destinat să ajute, care setează direcțiile națiunii pentru secolul următor”. 
Documentul lui Wolfowitz solicita o prezență militară permanentă a SUA pe șase continente pentru a descuraja toți "potențialii concurenți care aspiră la un rol regional sau global mai mare." 
Mulțumiți de strategia victorioasă a Razboiului Rece, au dat drumul la o nouă strategie ambițioasă concepută pentru a "stabili și proteja o nouă ordine mondială." 
Deși documentul lui Wolfowitz a fost denunțat și respins în 1992, a devenit politică americană în 33 de pagini, Strategia Națională de Securitate (SNS) emisă de președintele Bush la 21 septembrie 2002. 

Tim Reich, reporter la Washington Post îl descrie ca fiind un "moment de cotitură în politica externă a SUA", care "inversează principiile fundamentale care au ghidat președinții succesivi pentru mai mult de 50 de ani: de izolare și descurajare”.

Aceasta este în mod clar o activitate sub acoperire care este în mâinile directoare ale închinătorilor Satanei și agenților Noii Ordini Mondiale, cum ar fi Leedeen, Bill Kristol, Daniel Pipes, etc. Uneori, acest plan ascuns poate fi foarte nelegiuit și rău și cel mai important diabolic. 
Dacă aveți nevoie de dovezi iată ce spune Pipes : ,,America ar trebui să sprijine atât pe rebelii / teroriști cât și pe Assad, astfel încât ambele părți ar ajunge la uciderea reciprocă! Când sângele va curge peste tot în Siria, atunci când Assad și teroriștii sirieni nu vor mai exista, agenții Noii Ordini Mondiale și închinători ai lui Satan ca la un fluier vor putea proclama victoria”.

Putin a inițiat o provocare împotriva premisei diabolice în condiții morale și religioase. Dr. Kevin Barrett, redactor la Veterans Today, specialist în islamism și un vehement critic al politicii americane a războiului și terorismului fabricat declară: "Dumnezeu să-l binecuvânteze pe președintele Putin, care a pus frica de Dumnezeu în Noua Ordine Mondială."

    Concluzie bloger
Iată deci oameni buni că sunt și intelectuali americani, patrioți care-l laudă pe Putin (sper că unii cârcotași nu-i vor categorisi și pe aceștia drept rusofili sau comuniști…). In SUA în prezent există grupuri de patrioți tot mai numeroase printre veterani, Pentagon, Serviciile Secrete și populația civilă care s-au trezit cu adevărat, se organizează și vor acționa la momentul oportun. Tot ce ni se implementează în prezent prin mass-media este o realitate falsă :

Economia își revine – fals -  economia mondială este în cădere liberă, dovada, cea mai eficientă economie a lumii – cea a Chinei intră în stagnare și foarte curând în colaps (cea a SUA a intrat din 2008), iar în septembrie va fi colapsul mondial motiv pentru care va trebui să se facă în sfârșit Resetarea Financiară Globală.

Izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial – fals – neoconii folosesc amenințarea pentru a intimida Rusia, China și în general Alianța Estică pentru a-și continua politica de expansiune globală și subjugare a națiunilor sub umbrela conceptului de ,,democrație” și ,,stat de drept”. Sub aceste sloganuri din 1995 până în prezent, analizele ONU s-au confruntat cu 400 milioane de victime în toată lumea prin ,,Crime împotriva umanității”, acestea incluzând pe lângă războaie și conflicte locale, victime ale sarăciei în masă până la nivel de stat provocate PREMEDITAT de corporațiile internaționale (aici putem trece pe listă și România trecând peste imaginea de suprafață prezentată la TV). Statele estice nu doresc război, iar civilizațiile ET care ne supraveghează nu permit acest lucru; mai ales un conflict cu arme nucleare.

Amenințarea terorismului de tip islamic – fals – NU EXISTA TERORISM! Terorismul a fost creat și este în prezent finanțat de către CIA și Israel.
Iată ce confirmă senatorul american Ron Paul despre finantarea ISIS de către CIA: 


Criza imigranților cu care se confruntă în prezent Europa se datorează politicii de subjugare dusă de Washington în colaborare cu Bruxelles. Toate astea pentru petrol și iată consecința, iar neoconii americani își astupă urechile și-și acoperă ochii și se fac că nu văd…ei ,,au inițiat Primăvara Arabă și până la urmă iată ce-a ieșit”… au vrut să aducă democrația în statele arabe iar acum acele state sunt distruse complet iar populația migrează unde văd cu ochii pentru a supraviețui. 

Vă întreb : Voi ce ați fi făcut? Ați sta într-o zonă de permanent conflict, unde apa nu mai există, alimente nici atât, iar bande psihopate de arabi spălați pe creier în colaborare cu criminalii Black Water, Academy și alte armate private ale Cabalei violează și fac crime odioase??!! 
Si mai nou, serviciile secrete ale armatei austriece au publicat un raport în care se stipulează faptul că ONG-uri americane, în special cele finanțate de către satanistul George Soros și care au invadat și România încă din anii 1990, organizează și conduc actuala emigrare a populației din Orientul Mijlociu spre Europa. De ce? 
Pentru destabilizarea țărilor europene și la un anumit moment, probabil la prăbușirea sistemului actual din septembrie-octombrie să creeze haos și probabil acițuni teroriste gen ,,steag fals”. 

Nu uitați de principiul lor călăuzitor : ,,Prin haos la noua ordine…”
Conform principiului Prorocoalelor Ințelepților SionuluiPrin Haos la Noua Ordine Mondială, totul se desfășoară conform planului, dar a apărut acest Putin care la început a intrat în jocul lor, dar când a sesizat că asta înseamnă obediență și donarea resurselor Rusiei către elita planetară, a ieșit din joc iar acum joacă cu aceleași cărți pentru că el cunoaște jocul, jockerii și escrocheriile acestui joc. Nu pot nega că Alianța Estică nu ar avea unele gânduri de dominare planetară prin anihilarea actualilor stăpâni, dar în prezent este singura forță care se poate opune cu putere actualei stăpâniri și trebuie să-i acordăm credibilitate. 
Această sectă de psihopați asasini trebuie anihilată cât mai rapid. Din acel punct, omenirii i se va revela adevărul despre Matricea iluzorie în care am trăit, ni se va spune cine suntem, de unde venim și încotro ne îndreptm ca ființe umane cu drepturi depline la existență și fericire în acest Univers armonios și plin de iubire.

Așa cum afirma și COBRA într-un interviu, când a fost întrebat cât reprezintă Lumină Rusia și Putin în acest context planetar, el a răspuns 80% ! De asemenea mulți prezicători faimoși au prezis că ,,Marele stat creștin de la Răsărit” va avea un rol major în lupta împotriva Intunericului ,, în zilele cele de pe urmă…”

Folosiți-vă intuiția luna aceasta și cea care urmează, pentru că ne va fi pusă la mare încercare. Este ,,Bătălia Finală” dintre bine și rău. Va urma o perioadă de mari încercări pentru toți, dar va fi ,,Marea Purificare” prin aceste evenimente extreme. 

Cine este OM va transcende, cine nu, va mai copilări prin alte lumi 3D și va trece în transcendență în alte timpuri și lumi. Răul în Univers se va sfârși odată cu sfârșitul lui pe acestă planetă, este ultimul său bastion…

  Așa să fie și așa va fi !

24 de comentarii:

 1. Cai verzi pe păreți ! Nu e așa, Putin e cel mai mare satanist din lume ! El nu va elubera Europa ci din contra, îl va destruge în cel mai groaznic scenariu ! Nu vedeți că se întrec care mai decare !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am preferat sa ma abtin ,era prea deplasata directia ta Ludmila. Uneori tacerea spune mult mai mult decat orice alte completari/replici. Nu trebuie sa faci lobby nimanui, ca sa demonstrezi sau nu gradul/nivelul de constiinta. Din pacate pentru tine,nu pot fi de acord cu aberatia de fond ce ai emis-o. Nu toti pot avea un grad de intelegere a fenomenelor in structura lor. Si totusi, mai sunt imens de mult prea multi, cu creierele chiar si mai spalate...

   Ștergere
  2. Bati campii cu gratie...Nu ai pic de cultura.Ce stii tu de Putin ? Ce stii tu de Rusia ? Ce tari a atacat Rusia ? Cu stii tu de poporul rus ? Eu nu am pic de sange rusesc in vene dar acolo ma simt ca acasa.

   Ștergere
  3. Si ca sa fi mai sigura daca vorbesti sau nu cu pacat Ludmila, te rog citeste si:
   http://www.veteranstoday.com/2015/09/12/syria-germany-breaks-out-of-u-s-alliance-against-russia/

   Ștergere
  4. Grigore draga problema cu tara sovietica e ca se invecineaza cu cine vrea. Nu pricepi umorul amar. Vezi istoria Finlandei de ex. .Si noi nu vedem realtatea globala din cauza vecinatatii cu marele popor sovietic si a bucuriilor ce decurg din asta. Pe cine a atacat marele popor frate si pretin?? Intrebare macabra !!!

   Ștergere
  5. Presedintele Putin a fost ales de poporul sau si isi dedica viata poporului rus. Este un Presedinte cum ar trebui sa avem si noi - se gandeste la binele si la un viitor mai bun pentru poporul sau. Voi stiti, de exemplu, ca Dumnealui a scos toate jocurile de noroc din zonele aglomerate ale Russiei?! Voi stiti cate familii se nenorocesc in Romania numai de pe urma cazinourilor si asa ziselor aparate?! Putin a mostenit de la Eltin o tara distrusa - se zbate de ani de zile sa ridice nivelul de viata a cetatenilor sai si nu vrea sa fie marioneta nimanui din "Marile Puteri" ale lumii. ESTE UN GOSPODAR BUN PENTRU TARA SA.CU CAT O TARA ESTE MAI MARE CU ATAT MAI MULTE PROBLEME ARE DE REZOLVAT. DUMNEALUI ESTE DOAR UN OM SI FACE TOT CE POATE PENTRU POPULATIA SA.

   Ștergere
  6. Se pare ca multi au uitat cat a fost teritoriul Romaniei inainte de al- II-lea Razboi Mondial si cui trebuie sa multumim pentru asta . Ucraina este un stat creat de rusi prin anexarea de teritorii apartinand altor state .Romania a avut granita cu Cehoslovacia si Polonia , acum mai are ? La cine sunt teritoriile ? Sa nu mai spun de teritoriile luate de la romani , de importanta stategica .Nu ii mai laudati pe rusi , si nu ii mai jeliti pe ucraineni . Daca eram un Stat si nu o colonie , nu semnam nici un acord cu ucraina pana nu primeam teritoriile care se afla la ei . Iar daca refuzau si noi aveam o armata , cand rusii au luat Crimeea (care a fost a lor ), luam si noi inapoi ce a fost al nostru .

   Ștergere
 2. Imperiul rus exista inca. Rusia poate incearca sa salveze ortodoxii de noua ordine mondiala. Dar, ce nu vedeti, ca ce fac altii in Orientul Mijlociu, ei fac in Ucraina, Moldova etc. Din cauza, ca nu intelegem bine situatia , alegem guverne instabile, tradatoare, hoti, corupti etc. Daca in acest moment am fi mai intelepti, am profita de situatie pentru consolidarea statului, a tarii noastre.

  RăspundețiȘtergere
 3. Atat timp cat suntem ingraditi de granite(ca oile docile) si cu constiinta joasa,e greu sa gandesti benefic,in spiritul iubirii neconditionate.Personal nici eu nu-l suport pe Putin,ce a facut comunismul in lume,dar atata timp cat s-ar pune capra contra cabalei ii felicit,ii sustin pe toti care sunt impotriva cabalei,a sleahtei care conduce lumea asta adormita.E foarte grav ca anumite femei,doamne,domnisoare au atata rautate in ele exprimate in cateva cuvinte,contraataca si cabalii prin cine poate,urat din partea dumneavoastra ca si energi feminine(de pace),in primul rand voua va face-ti rau imens,nu va obliga(sau da) nimeni sa intrati pe bloguri care ne invata despre evolutie spirituala,sau lucrati la ss.Frate Dinu, ce mai sti de Maria?ce blog mai are activ?Multumim Marius si celorlalti lucratori in lumina care au bloguri spirituale,de trezire.NAMASTE!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Ludmila draga si tu esti pe lista de plata a cabalei???

  RăspundețiȘtergere
 5. NAMASTE ! Mereu am afirmat că nu ne stă bine ca bipezi să atacăm OMUL ! De ce atacaţi dragi NE-TREZIŢI OAMENII ? În aceste bloguri este vorba de împărtăşirea informaţiilor a ideilor ,opiniilor .Ce aveţi cu cel care le emite ? ÎL cunoaşteţi atît de bine,sînteţi atît de apropiaţi încît să nu-L deranjeze jignirea ,dar mai ales simplul fapt de A NU ŞTI SĂ SCRIEŢI şi dacă totuşi o faceţi,se simte în amprenta scrisului vostru o răutate inexplicabilă pentru cititorii blogurilor de natură spirituală,mai ales cînd aceştia au o opinie personală,opusă ideilor voastre distorsionate. În concluzie ,abordaţi tema fără patimi,injurii. Faptul că Marius ne permite să ne exprimăm propriile opinii nu ne dă dreptul de a-L jigni.Dar, cum acea ludmila e gîrlă de răutate,nu am aşteptări de la ea ! Deci,pe un ton UMAN putem cu eleganţă COMBATE o opinie dar dacă vrem să ne IUBIM NECONDIŢIONAT aşa cum dumnezeu îşi iubeşte creaţia ,total, ar fi suficientă o simplă polemică-noi oricum şi oricît de sălbatici am fi în afirmarea adevărului personal ,tot nu ne vor lua în consideraţie cei care joacă zarul viitoarei Europe ! Cu stimă şi respect pentru fiecare respiraţie a voastră GeorgedeDrobeta .

  RăspundețiȘtergere
 6. Frumoasa lectura,nu spun ca nu este adevarat dar asta este de cand e lumea cei puternici asupresc pe cei slabi.La americani utativa in istoria lor,sau batut ca chiorii intre ei si cine sunt americanii??? tot europeni englezi, francezi,spanioli toti europani inclusiv rusi si chinezi.Dar hai sa fim seriosi ,cum sa r zice pe romaneste,pleaca ai nostri vin ai nostri noi ramanem tot ca prosti.Hai sa vedem dupa al doilea razboi mandial fiecare siau impartit teritoriile,da!!??? america si europenii cu partea lor rusi cu partea lor,acum ca Gurbaciov a facut o mare prostie sa faca rusi ca si america so imparta in sate dar nu a reusit,credeti ca acum rusia ca este stransa in corzi ca va reusi sa faca opozitie????,bun poate ca reuseste oarecum ca e dotata cu resurse dar pana cand??Parerea mea e ca pleaca dracul vine tasu si noi unde vom fi??!!noi tot aici,eu am trait aici in Romania mam bucurat de Revolutie dar uite ce sa intamplat,deic dragi mei oameni care e rezolvarea????si mai e si altceva dumneavoasra ati vazut dealungul timpului multe imperii au fost si??? toate au cazut nu rezista nici asta no sa reziste prea mult timp.Parea mea e ca tot ce se face este sa circule B A N U L

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ...ai uitat sau nu crezi ca cineva a tras si inca mai trage niste sfori? si asta chiar la nivel mondial...si da, SA CIRCULE BANUL care este sufletul celor care trag sforile.....

   Ștergere
 7. ludmila invatate mai in tii sa scrii, studiaza realitatea

  RăspundețiȘtergere
 8. Granita fiind "gardul" nostru, a oilor din incita Romaniei. Turma de oi, fara granita si fara stapan, am fii niste hrana sigura pentru lupi cu o mintea intunecata. Russia ( tarc)este o tara bine ingradita, bine pazita si cu un stapan cu mana de fier. Daca am lasa turma de oi la pascut dupa capul lor, si departe de tarcul lor( granita) ar fii o hrana sigura, pentru lupi cu o minte intunecata. Un tarc plin cu oi, daca este bine pazita, cu lupi domestici, putem spune ca sunt in siguranta mult mai mare. Toti lupi vor in tarcul, plin de oi, doar ei sunt niste fiinte feroace si tind dupa sange, sangele oilor. Asa ca, suntem si vom fii, doar niste oi si boi fara tarc si fara stapan. Suntem expusi, lupilor. Granita noastra si a tuturor nationalitatilor inseamna, siguranta si incredere in sine.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Strict 3d,fara evolutie spirituala,sa nu miscam in front ca suntem papati de lupi(cabali).Uite ca, cateva oi se vor elibera si culmea lupii vor disparea, pentru unii nu se poate accepta iesirea din matricea 3d.Mai e o varianta pacifista:lupilor ramaneti voi fara oi,si oile fara voi!Ganduri negre strict 3d uek! ps OILE mai sunt pazite si de "CIOBAN" si de "CAINI CIOBANESTI",asa ca lupilor ramaneti in 3d! si oile(care isi doresc) sus in 5d! Victoria LUMINII este ff aproape!

   Ștergere
 9. Răspunsuri
  1. http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Stiri/Un+lup+a+fost+fugarit+de+o+oaie

   Ștergere
 10. Vorbiti numai prostii, in afara de TAR si PUTIN Rusia nu a avut conducator Rus. Stalin a fost Gruzin si-n tinerete ciripitorul Tarului iar ceilalti au fost Evrei incepand cu Lenin....

  RăspundețiȘtergere
 11. fiti cuminti ca si ursul poate face ham talent

  RăspundețiȘtergere
 12. Mai bine cu oricine decat cu USA!!! Spălători de creiere si cauzatori de terorism!! Câteodată tre sa fii de partea raului mai mic

  RăspundețiȘtergere
 13. Daca in acest an nu vad schimbari in bine si mai mor suflete nevinovate veti regreta amarnic,aviz celor care se cred buricul pamantului.;'; ]][][.

  RăspundețiȘtergere
 14. Rusia este forta de echilibru. Daca nu ar fi existat Rusia ca forta egala in armament cu SUA ar fi fost dezastru. SUA ar distruge si coloniza foarte multe tari din toate continentele. Este destul de clar ce au facut ei in tarile arabe, Afganistan etc. Trebuie sa fii tampit sa nu vezi ca ideea globalizarii (colonialismului) este in curs de desfasurare si foarte probabil ca vor fi conflicte majore in anii ce urmeaza. Romania este o colonie americana si europeana. Chiar si asa sunt destui cretini romani care nu vad. Nu stiu daca Putin este cel mai bun presedinte, dar el detine controlul si echilibrul. Si daca tot facem comparatii intre presedinti ganditi-va la cate razboaie au provocat presedintii SUA si cate au provocat presedintii Rusiei. Cate tari a distrus SUA si cate tari a distrus Rusia? Mentionez ca sunt impartial, apolitic dar nu sunt idiot.

  RăspundețiȘtergere
 15. SA NU UITAM CA DUMNEZEU NU A FOST DE ACORD CU BABILION ASA SE VA INTAMPLA CU NOM
  LUPTA VA FI INTRE BINE SI RAU

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.