miercuri, 2 septembrie 2015

O operațiune militară la scară mică ar fi de ajuns pentru a înlătura Cabala Khazară de la putere – Ben Fulford – 1 sept.2015


În septembrie liderii sistemului mondial actual au planificat multe schimbări. Președintele chinez Xi Jinping, Papa, președintele rus Vladimir Putin și alții vor vizita SUA în luna septembrie, aparent pentru a sărbători 70 de ani de la fondarea ONU.
Liderii, au lansat de asemenea promisiunea de a anunța mai multe reforme, inclusiv promisiunea de a pune capăt sărăciei și a opri distrugerea mediului până în 2030. Există, de asemenea, planuri de a include yuanul chinez în Drepturi Speciale de Tragere ale Fondului Monetar Internațional sau valută DST. Papa, de asemenea a planificat să emită o enciclică care, oficial obligă creștinismul catolic la protecția mediului.

Toate acestea ni se promit că vin, deși este probabil, puțin prea târziu. Este matematic imposibil pentru sistemul mondial actual să continue fără a-și reforma sucursalele prin revolte sau chiar revoluție.
Primul lucru care trebuie realizat este ca sistemul financiar mondial babilonian, bazat pe sclavia datoriei trebuie să fie înlocuit cu un sistem financiar transparent controlat de oameni. Promițând că vor să facă mai mult bine în arhitectura actuală, este ca o vulpe prinsă la găini ce spune că de-acum înainte ea va fura mai puține ouă. Sistemul așa cum există în prezent lasă 50% din bogăția lumii în mâinile a doar 85 de persoane. Toate acestea în conformitate cu Oxfam : https://www.oxfam.org/en/pressroom/pressreleases/2015-01-19/richest-1-will-own-more-all-rest-2016

80% din populația planetei deține doar 5,5% din activele lumii. Acesta este rezultatul unui sistem care a dovedit că 8 din 10 americani sunt sclavii creanțelor iar standardele de trai s-au redus la nivelul celor din anii 1960. Aceasta este un fel de inegalitate care a dus la prăbușirea Imperiului Roman și acum va duce la prăbușirea sistemului actual cu o certitudine matematică, deoarece toată bogăția lumii (și resursele naturale) dispar într-o gaură neagră centrată în jurul celor hiper-bogați.

Deci, gândind din punct de vedere militar, ce trebuie făcut? Din punct de vedere militar o campanie pentru a schimba acest sistem ar fi destul de simplă. Aici sunt trei pași simpli care trebuie făcuți :
        În primul rând - naționalizarea tuturor băncilor centrale private. Dreptul de a crea bani a aparținut istoric guvernelor, pentru motive întemeiate deoarece guvernul reprezintă poporul. Emiterea monedei de către guvern ar permite guvernelor să plătească pentru educație, asistență medicală, armată, lucrări publice și de cercetare științifică de bază, fără a recurge la niciun fel de datorii sau de impozitare. Persoanele care doresc mai mult decât elementele de bază, vor continua să lucreze în sistemul capitalist, prin care pot prospera într-un mediu reglementat în mod corespunzător. Pentru a ocupa cele 12 filiale ale Federal Reserve Board și al sediului central al primelor zece megabănci ar necesita, cel mult 5000 de luptători din forțele speciale. Același lucru se poate face în Europa, cu chiar mai puțini oameni. Banca centrală a Chinei este deja în proprietatea guvernului, motiv pentru care China a fost în plină expansiune în ultimele câteva decenii.
       În al doilea rând - redistribuirea activelor care au fost furate în secolul trecut de la oameni de către băncile centrale private. Un simplu calcul ne arată că, în cazul Federal Reserve Board, dacă s-ar face acest lucru imediat, aproximativ 300.000 $ pentru fiecare femeie, bărbat și copil ar fi disponibili în Statele Unite ale Americii. Pe o scară globală ar trebui să fie posibilă creșterea activelor de bază în medie a celor mai săraci 80% aproximativ de 7 ori, sau creșterea valorii lor nete de la 3800 $ la 26.000 $. Făcând acest lucru ar aduce beneficii mult mai multor oameni decât cei 1% deja bogați, deoarece s-ar crea un boom imens cu lumea nou îmbogățită, clasa de mijloc, care ar începe să folosească noua lor bogăție.
       În al treilea rând - înlocuită oligarhia cu meritocrația. Sistemul mondial așa cum există în prezent este o oligarhie. Un grup mic de indivizi hiper-bogați și  familiile lor folosesc controlul financiar pentru a angaja mercenari, politicieni și propagandiști care execută ordinele lor, menținând în același timp o fațadă de control popular. Istoria ne arată că oligarhii sufocă inovația, crează sărăcie în masă și eventual implozie din cauza concentrării excesive a bogăției. Meritocrația este un sistem oarecum ca un concurs muzical. Oricine îl poate aplica și într-un mod cu totul transparent, cel care popular este considerat a fi cel mai bun, se ridică în frunte. Acesta este sistemul utilizat de armate, corporații, organizații de caritate, organizații religioase de succes și organizații birocratice. Acesta este sistemul care a permis Chinei să se bucure de zeci de ani de creștere economică de doua cifre, în timp ce Occidentul a devenit mai sărac în oligarhia controlată prin sclavia datoriei.

Singurele organizații din lume cu posibilitatea de-a efectua astfel de reforme, fără a provoca anarhie majoră sau perturbări sociale, sunt organizațiile militare și de informații din lume. În special, complexul militar industrial american, armata Rusiei și armata Chinei necesită a se pune de acord într-un fel de proces de luare a deciziilor colective. Odată ce acest lucru este realizat, restul organizațiilor militare și de informații din lume nu vor avea de ales decât să se alăture (acest lucru, după cum evidențiază și Cobra este în curs de realizare, n.b.). Organizațiile de sub umbrela militarilor vor anunța apoi o urgență planetară. Să se spună clar că există cu adevărat o urgență planetară pentru ce se întâmplă, astfel încât aceasta să nu fie niciun pretext pentru fascism. 

Aici sunt unele aspecte ale situației de urgență:
  Am șters mai mult de 30% din toate speciile de viețuitoare de pe planetă în ultimii  100 de ani, iar rata de dispariție este în creștere ; peste 1 miliard de oameni sunt înfometați sau în pragul acesteia ; structura noastră mondială actuală de putere a fost preluată de fanatici religioși care vor să declanșeze al treilea Război Mondial ; o inteligență artificială necinstită a preluat deja controlul asupra calculatoarelor sistemului financiar și este la un pas de a fi capabilă să treacă peste sistemele electronice de control și hardware-ul militar modern ; suntem într-o stare de carantină, în imposibilitatea de a părăsi această planetă.

Deci, dacă sunteți în armată sau într-o agenție de informații și ați citit acest raport, contactați imediat ofițerul vostru superior și întreabă-l de ce nu ia măsuri. Există anumite persoane-cheie care trebuie să fie introduse în lucrarea de salvare a planetei. În SUA, acestea sunt Martin Dempsey - șeful Joint Chiefs of Staff și Ashton Carter - Secretar al Apărării. În Rusia, este Vladimir Putin, care trebuie să ia măsuri. În China este Xi Jinping și Marele Stat Major. Regina Angliei, în calitate de șef al Comitetului celor 300 și Papa, șeful oficial al lojii P2 de asemenea, trebuie să ofere binecuvântarea lor acestui proiect. Prim-ministrul Narendra Modi din India, de asemenea, trebuie să fie introdus la bord. Doar aceste 7 persoane și organizații mari pe care le reprezintă, au puterea de a salva planeta.

Instigatorii grupului care încă mai încearcă să înceapă al treilea război mondial și în mod artificial crearea unui Armageddon biblic sunt Benyamin Netanyahu, familia crimei Bush / Clinton, Sheldon Adelson și fanatici lor colegi Sabbateeni.
Cine sunt Sabbateenii, pentru cei care nu cunosc această problemă, sunt o sectă de gangsteri fanatici care cred că ei trebuie să efectueze profețiile finale ale timpului biblic. Ei se pretind a fi creștini, musulmani și evrei, cu scopul de a încerca să manipuleze guvernele lumii și agențiile militare pentru a face ca Armaghedonul lor să se întâmple. Fondatorul lor a fost un nebun pe nume Sabbatai Zevi care a pretins a fi Mesia și mai târziu a fost de acord să se convertească la Islam, cu scopul de a-și salva viața. Există aproximativ un milion de membri ai sectei sale, mulți dintre ei situați în poziții înalte de putere în Israel, Statele Unite, Europa, Iran și țările din Golf. Ei au efectuat multiple atacuri nucleare (de exemplu,11 martie ce a declanșat tzunami-ul devastator asupra Japoniei), precum și alte atacuri teroriste (11 septembrie 2001), ca parte a sistemelor lor fanatice. Această sectă trebuie să fie desființată.

Noi toți trebuie să facem presiune asupra instituțiilor guvernamentale și militare pentru a-i aresta pe acești fanatici. Criminalii de la putere trebuie să fie eliminați și controlul sistemului financiar trebuie să fie returnat oamenilor. Dacă liderii acestor agenții nu reușesc să acționeze, trebuie să-i presăm de jos în sus pentru a-i  înlocui cu lideri care sunt dispuși să acționeze. Nu o navă gigant plină cu extratereștrii prietenoși vor salva această planetă, va trebui s-o facem noi înșine. Așa cum se spune, "dacă vrei să faci ceva corect, trebuie să o faci singur."

În următorul raport din 7 septembrie voi rezuma ceea ce am aflat din Canada în această vară. Voi relata, de asemenea cum lupta reală pentru eliberarea umanității și de a salva planeta Pământ progresează.

     Sursa : Benjamin Fulford / http://antimatrix.org/


         Drum drept spre Lumină !     

Un comentariu:

  1. Pai si ce mai asteapta??? Trebuie ca populatia globului sa suporte tembelile unor oameni datori vanduti necuratului????

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.