vineri, 25 septembrie 2015

Neînțelegerea Valului undelor X


Există multe discuții despre ce acest val de energie are de gând să facă pentru noi, și ce putem face pentru a ne pregăti. Deci, multe evenimente sunt așteptate odată cu această mare energie ce invadează deja planeta.
In realitate, umanitatea și Pământul au fost pregătite pentru acest lucru în ultimii 26.000 de ani. A fost un proces continuu, iar energia a fost întotdeauna aici. Acest Val de energie X, la care m-am referit ca Azot în articolul precedent pe acest subiect, este în primul rând un eveniment intern. "Cum este în interior, așa și-n afară" cum enunța Hermes Trismegistos. Este o mare amplificare a ceea ce a fost trimis de ceva timp. Există unele idei preconcepute care simt că ar trebui să fie abordate, așa că nu repetăm o trezire spirituală a oamenilor care să devină deprimantă și confuză, așa cum am avut în 2012.

     Valul interior
Acest prim val de energie curge prin miezul nostru intern. El ne schimbă din interior spre exterior, începând cu inima și se deplasează spre exterior. Încercarea de a manipula lumea exterioară nu va avea niciun efect în timpul acestui proces inițial. Din punct de vedere spiritual, aceasta este faza cea mai interesantă! Pe măsură ce acest val trece, inimile noastre vor fi cântărite, la fel ca în ceremonia  cântăririi inimii din Cartea egipteană a morților, numai că noi nu trecem în lumea de dincolo, trecem în Epoca de Aur. Această energie a Azotului va trece prin toată lumea care este într-un corp uman și toți vor primi aceeași cantitate. Acum, aici este locul unde apar diferențele. Frecvența reală a energiei inimii voastre va determina cât de mult din această energie Azoth veți accesa. Valul X / Azoth este un "angajator de șanse egale", doar cantitatea de alchimie interioară cu care ați participat va determina rezultatul pentru fiecare persoană. Acesta este motivul pentru care atât de mulți vor fi dezamăgiți, deoarece aceștia nu vor ști că acest val de energie a trecut prin ei sau vor simți foarte puține schimbări (așa cum mulți afirmă despre 21 decembrie 2012 - ,,ce s-a schimbat, nu s-a schimbat nimic…?!, n.b.).

Această energie vă va oferi posibilitatea de a face munca voastră interioară la viteza luminii. Ce înainte dura ani de zile pentru a trece peste și transmuta, se poate face în luni! Cu toate astea, trebuie să facem această muncă. Valul nu face munca pentru tine. Deci, cum te pregătești pentru aceasta la nivel interior? Făcând aceeași muncă interioară, sunteți gata pentru a o face. Meditație, exerciții de iertare, practicarea non-judecății etc ... Ar trebuit să fiți pregătiți pentru această energie de la început. 
Acesta este primul eveniment interior înainte de a funcționa pe drumul său spre exterior. Este vorba despre tine, și totul depinde de tine. Sunteți centrul transformării voastre, și tu ești vedeta acestui spectacol. Aceasta este cea mai mare concepție greșită a acestui val, în opinia mea. Este mult mai ușor să încerci să te pregăteşti pentru ceva, prin modul în care am fost mereu învățați s-o facem, care este manipularea lumii exterioare. Acest lucru nu va funcționa pe acest eveniment interior.

     Efectul secundar al Valului
Odată ce acest val interior se mişcă prin Pământ, care este mai pregătit decât orice persoana medie, începe distracția. Noua energie a Pământului stabilește standardele pe care omenirea trebuie să le trăiască de-acum încolo. Această energie se mută apoi din miezul planetei spre experimentarea exterioară, și tot ce nu este în conformitate cu această frecvență va pleca. Aceasta include şi oamenii! 
Noi suntem cei care vom fi schimbați prin această energie ce ne loveşte inimile, pentru ca apoi să fim cei care vor schimba sistemele actuale în vigoare. Ne mișcăm de la sentimentul de deconectare de planetă, de elementele sale și unii de alții pentru a simți acel simțământ interior al conexiunii cu tot! 
Imaginați-vă cum aruncați un gunoi pe Pământ și apoi simți corpul tău cum se îmbolnăveşte, la fel cum ai făcut tu Pământul bolnav. Acesta este tipul conexiunii spre care ne îndreptăm și nu va fi plăcută pentru mulți.

În cele din urmă persoanele ce tot aruncă gunoi vor învăța sau se vor îmbolnăvi atât de grav, că vor trebui să părăsească planeta prin moarte. Acest lucru se datorează faptului că aceştia nu sunt în conformitate (rezonanță) cu noua frecvență, și nu au făcut nici o lucrare interioară pentru a remedia acest lucru. Când vom simți conexiunea cu ceilalți va fi mai greu de-a acționa din lăcomie și putere pentru a opera sistemele noastre curente. Văd această energie forțând actualii lideri să facă modificările necesare sau vor trebui să plece. Noi suntem cei care am așteptat acest lucru și vom fi cei care vom face aceste schimbări - tot ceea ce ar putea fi. Acest val nu va elimina doar sistemele actuale, noi vom fi cei care vom face acest lucru. Dar numai după ce schimbarea interioară este completă. Această energie se mută de la interior la exterior. Cât timp va lua acest proces…, depinde de noi.
Cum vă pregătiți și mai important, cum priviți actul de pregătire? Fă munca ta interioară urmându-ți inima. Munca noastră interioara este cheia. Nimic altceva nu va funcționa fără această cheie. Exterior nu poate fi stabilită fără ca ființa interioară să fie pregătită. Tu pregăteşti un loc pentru ca această energie să existe în exterior.

     Când se va sfârşi?
Acesta este cel mai probabil, momentul cel mai crucial din istorie și cum ne focusăm asupra obiectivului nostru este imperativ. Alegeți să vă faceți griji cu privire la exterior sau vă concentrați pe interior mai întâi? Personal, voi fi în refugiul meu interior pregătită să-mi schimbe viața mea exterioară ca şi Pământul de asemenea. Este un proces continuu și nu se va termina. Această energie va  continua să crească. Acesta nu se va opri, astfel încât într-un sens nu există nici o pregătire necesară pentru ceva măreț, este o presupunere a unui final în viitor - Marele rezultat obținut. Acest lucru nu este cazul când vorbim de evoluție. Tu trebuie să fi mereu în stare de pregătire, pentru că veți fi mereu în mișcare spre următorul nivel superior de existență. Deci, nu ar trebui să te gândești la pregătire ca la un lucru făcut odată. Nu cu acest eveniment. Ea trebuie să devină un mod de viață, nu ceva pentru care te pregăteşti deoarece sfârșitul este aproape.
Suntem acum în energia infinitului. Nu există nici un sfârșit sau început. Nu există nici o pregătire, ci un nou mod de viață.

    Conexiunea cu interiorul şi cu ceilalți
Așa cum omenirea este schimbată de la interior, vom fi înclinați să trăim într-un mod diferit experiența exterioară fără prea mult efort. Rezistența este inutilă ... Aceste două experiențe vor deveni una. Dacă oamenii nu se schimbă, nu se vor simți bine. Ei nu vor fi în echilibru cu Pământul. Atunci când o persoană este  aliniată cu transformarea interioară, experiența exterioară va fuziona în însăși ființa ei. Acestora le va fi atât de ușor a lua deciziile de viață necesare pe care le fac în fiecare zi, pentru că va exista un echilibru între interior și exterior, și vor fi în rezonanță cu frecvența Pământului. Acest lucru va da un sens multidimensional ființei umane.

  Multă iubire tuturor,

Echinoctiul final      Lisa Rising Berry / https://lisarisingberry.wordpress.com 

      Drum drept spre Lumină ! 

4 comentarii:

 1. NAMASTE DRAGĂ MARIUS ! În "ECHINOCŢIU FINAL" de SANDRA WALTER se afirmă, la minutul 2,o7 că "Frecventa de Aur este interfaţa dintre Sursă şi ADN-ul nostru.Meditaţi pe această frecvenţă" Te rog să-mi spui,de vrei-bineînţeles -care este această frecvenţă.În Hz-la ce valoare,amplitudine se poate corpul meu interior ARMONIZA cu EA ? Te rog să-mi răspunzi deoarece pe lîngă munca personală pe care o fac ,ţinînd cont şi de sugestiile pe care mi le trimiţi ,cred că şi MODULATORUL MEU DE FRECVENŢĂ ÎMI ESTE DE FOLOS,plus că mai lucrez şi cu "BIOSINERGI" şi "MINDSINERGI" -două instrumente achiziţionate de la AIM GROUP.Băieţii aştia chiar fac treabă bună ! MULŢUMESC MULT şi aştept o lămurire din partea ta !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draga George drept sa-ti spun frecventa de aur nu stiu daca se refera la frecventa iubirii. Daca este asa ea este de 528 Hz. Daca reprezinta altceva, chiar nu stiu. Cat despre cea de 528 Hz uite un articol aici : http://www.almeea.ro/iubirea-este-acordata-pe-frecventa-de-528-hz-daca-am-folosi-o-toate-bolile-si-rautatile-de-pe-aceasta-planeta-ar-disparea/
   Numai bine si stai centrat in inima, ea stie cel mai bine cum sa se acordeze la frecventa planetara...

   Ștergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă bucur că ai ales să publici articolele Lisei, articole care oferă o perspectivă cu mult mai aproape de adevăr decât *celebrele* dezinformări ale lui Atkins & Co...opinia mea este că Atkins o face cu bună-știință, sau, în cel mai fericit caz, a fost *ajutat* (manipulat) s-o facă, în scopul de a deveni un mesaj viral!
   Pe 28 septembrie (și am scris și pe blogul lui Daniel, acum câteva săptămâni) NU VA AVEA LOC NICIO ASCENSIUNE ÎN MASĂ, ÎN CORP FIZIC...PUNCT!

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.