miercuri, 30 septembrie 2015

Legendarul ,,Turn” al lui Nikola Tesla a fost construit şi testat în Rusia


Acest "copil al lui Tesla" poate produce suficientă energie cât toate facilitățile de generare a energiei din Rusia, atunci când fulgerul este descărcat pe o platformă. O echipă de oameni de ştiință ruşi lucrează deja la restaurarea "turnului Tesla" pentru transmisia puterii electrice fără fir, dezvoltat de Tesla în 1901-1902. 

Turnul Wardenclyffe, cunoscut de asemenea sub numele de Turnul Tesla, a fost construit în apropiere de insula Manhattan (SUA), la începutul anilor 1900, dar acesta a fost demolat iar laboratorul lui Tesla ars până la temelie. Această crimă împotriva umanității (căci poate fi considerată astfel această acțiune) a fost pusă la cale şi finanțată de bancherul cabalei JP Morgan. 
Această acțiune a fost întreprinsă în urma informării lui JP Morgan de către Tesla (care era finanțat în cercetările sale de către acesta) că, cu ajutorul acestui turn ar putea fi alimentată wireless întreaga omenire cu curent electric în mod gratuit. 
Ori JP Morgan deja avea un imens capital în fabricile de cabluri electrice investit pentru a-şi vedea afacerile falimentate dacă această invenție a lui Tesla ar fi fost aplicată. Si iată-ne astfel în anul de grație 2015 cu cabluri atârnate pe stâlpi, cu costuri imense de întreținere şi foarte vulnerabile la capriciile vremii.
Unii speculează că inițial Turnul Tesla a fost închis din cauza lipsei de fonduri. Tesla credea că acest proiect, dacă ar fi fost realizat, ar fi fost unul dintre cele mai eficiente sisteme electrice din lume care să îi permită să producă și să transmită energie electrică pe distanțe foarte mari. Nikola Tesla a fost un geniu, un inventator genial și pionier al puterii de transmisie wireless, care în 1891, a dezvoltat principiile unei antene care era capabilă să furnizeze energie electrică către orice dispozitiv fără utilizarea de cabluri sau conectori. Proiectul lui Tesla era bazat pe variațiile fluxului magnetic și, în ciuda potențialului incredibil al proiectului, se pare că nu a reușit să-l dezvolte mai mult decât simple încercări. 


Versiunea rusă a Turnului Tesla este situată la aproximativ 40 km de Moscova. În prezent complexul de cercetare, numit "Facilitatea de cercetare și generare de înaltă tensiune Marx și Tesla", este cu adevărat unul care prin puterea generată poate satisface cererea de energie pentru întreaga țară, deși numai pentru o perioadă de aproximativ 100 de microsecunde. În Rusia, experimentele sau practicile legate de energie nu sunt noi. În anii 1980, sovieticii au construit un turn care "canaliza" energia creată de furtuni cu fulgere și o utilizau în numeroase scopuri.


Acest proiect incredibil din Rusia este unic, și este ceva ce probabil, nu veți găsi nicăieri altundeva în lume. De ce? Datorită designului său incredibil și capacității foarte mari de încărcare. Așa cum am descris mai sus, acest "copil al lui Tesla" poate produce suficientă energie cât toate facilitățile de generare a energiei din Rusia, atunci când fulgerul este descărcat pe o platformă. Având în vedere costul ridicat de întreținere, această facilitate Tesla rusă ,,secretă” nu este operațională 24/7, dar este activată numai la ocazii speciale.

Potrivit Rossiya-1 TV, atunci când instalația funcționează, încărcarea electrostatică în "zona fierbinte" este atât de mare încât părul cuiva ar sta pe cap ca la arici.
Priviți și videoclipul : 



Sursa : http://humansarefree.com/ 

8 comentarii:

 1. Salutare la toata lumea !

  Alo, lumea de aici, nimeni nu spune nimic despre valul care ne-a acoperit in data de 28 septembrie 2015 ?
  Spuneti ca a simtit cineva ceva, ca s-a transformat ceva in interior sau exterior sau ati plecat cu totii in alte dimensiuni ?
  Eu am simtit ceea ce am simtit si in decembrie 2012 ...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Au bagat concediu fara plata si au luat bilet dus in a 6-a dimensiune :)).

   Ps: chiar daca acel presupus val energetic incarcat puternic cu energi gama ar fi lovit pamantul :)) ironia sorti ar fi fost luna, eclipsa, efect de oglinda :)) deci teapa pentru cei dornici de evolutie :))

   Ștergere
  2. cred ca-s morti toti din cauza fluxului prea puternic simntit..

   Ștergere
 2. Din pacate ,a te erija in ..Creator si a pune pe net niste date ale unui timp fizic pentru manifestarea a ceva, nu reprezinta cea mai buna alegere...Tocmai de aceea, e bine sa asculti perfect Sinele Tau Inalt. Si indiferent de pozitia ta in nu stiu ce ierarhie ,a te abtine este aproape...Divin !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu mi-am facut datoria de a informa cititorii blogului cu informatiile din media alternativa. Acum fiecare discerne ce-i bun pentru el. Si referitor la subiect, aceste transformari chiar se petrec, eu am simtit asta si si alti cunoscuti, dealtfel in ultimul articol despre Valul X se spune clar ca transformarile vor fi de natura interioara pentru ca apoi sa se materializeze in lumea fizica prin actiunea noastra CONSTIENTA. Deci cei care asteptau cine stie ce schimbari fizice, normal ca sunt deceptionati...si totusi, chiar pe 28 sept. NASA a anuntat descoperirea apei pe Marte. Oare acesta nu este un anunt important? Insemna ca incet, incet, se pregateste anuntul vietii extraterestre oficial....
   Drum drept spre Lumina !

   Ștergere
  2. Articole de genu asta ar trebui publicate: http://bacaustars.com/2014/06/clipul-acesta-ar-trebui-sa-fie-difuzat.html

   Ștergere
 3. Namaste dragă sihas ! Valul la care faci tu referire se aDRESEAZĂ DOAR CELOR CARE AU LĂSAT POARTA INTENŢIEI DESCHISĂ a celor CARE CRED CU ADEVĂRAT,deoarece orice urmă de îndoială are efecte directe asupra acceptării ca energia asta să ne penetreze fiinţa. Nu poate fi simţită de o fiinţă care de la bun început NU ADMITE faptul că astfel de energii ne pot influenţa decisiv,aşa cum nu o poţi convinge că OMUL FĂRĂ ACEA SCÎNTEIE NUMITĂ SUFLET nu ar fi decît un boţ de carne NEÎNSUFLEŢIT.Tot aşa cum nu admit că sufletul nostru are o familie de şase perechi de suprasufuflet din care şase sînt pe pămînt sau în altă parte a universului şi celelalte şase sînt aici,iar noi avem o familie de suflet care abia aşteaptă ca noi să NE TREZIM intrînd în legătură cu familia noastră de suflet ,la care ne vom RE-întoarec atunci cînd contractul nostru semnat chiar de noi înainte DE VENIREA AICI PE PĂMÎNT se va încheia. După cum vezi,dragul meu,NIMIC NU E LĂSAT LA VOIA ÎNTÎMPLĂRII,iar tu poţi să mă crezi sau nu poţi a mă crede.Înainte de a-mi da mie girul ,priveşte în jurul tău la perfecţiunea mecanismului anotimpurilor, a matematicii cosmice, a neştiutelor de om pîrghii care funcţionează în corpul nostru fără să ne întrebe de sîntem sau nu de acord,dacă sîntem -de exemplu -conştienţi de cîte respiraţii avem de executat în timpul somnului,ritmul cardiac,atunci cînd şi INIMA profitînd de somnul nostru ,ar putea să tragă un somn ,profitînd de faptul că noi dormim........ha...ha.....ha....vezi cît de supuse ne sînt organele în corp ?Fac exact ceea ce au fost programate să facă prin ceea ce s-a demonstrat ştiinţific a fi un program biologic,pre.scris atunci cînd noi am decis să trăim aici pe planeta asta ,iar ghizii noştri ne-au informat despre riscurile pe care ni le asumăm ,ştiut fiind în tot universul că PLANETA PĂMÎNT ,pentru univers este asemeni unei SCOLI DE CORECŢIE A SUFLETELOR care nu şi-au învăţat pe deplin lecţiile SAMSAREI.

  RăspundețiȘtergere
 4. Cum trebuie iubiti ,,dusmanii lui Christos’’?
  IORDACHE AUREL·SATURDAY, APRIL 16, 2016
  Odata un Crestin O.K. ce spera sa devina candva,Super O.K. a dat 1 pound la un musulman in caruicior fara sa stie ca acela e musulman ! Inainte de ai da banutul i-a cerut sa zica : Te iubesc Iisuse, al meu sfant Mentor ! de dragul lui Iisus ! intuind ca acest cersetor,nu e european,dupa felul cum arata ! dupa fizionomia lui ! Bietul de el cersetor,tanar,voinic,puternic dar imobilizat in carucior,s-a scuzat ca e musulman si ca nu poate zice ce i-a cerut Crestinul ! : Bine dar ,eu stiu ca voi musulmanii il respectati pe Iisus ! ,- da,a zis el,dar nu pot zice ce mi-ati cerut ! , -Nu-i nimic,poate alta data si dandu-i banutul a adaugat : Nu uita : Bar Eli Lahai =Fiul Adevaratului Allah,adica Dumnezeul lui Iisus, al lui Avraam,etc ! si i-a intns mana strangandui-o sub forma crucii ,adica prieteniei in Christos si i-a urat : Christ bless you ,Amen ! Asa sa ne ajute Dumnezeul lui Christos,al lui Avraam,Isaac si Iacov,devenit ,,ISRAEL ‘’ adica XX-RA-EL ,Dumnezeul Adevaratului Allah,sa iubim pururi pe dusmanii lui Mesiah,in veci,Amin.
  Multumesc Tie Doamne Iisuse Christoase ,Bar Eli Lahai ,Fiul Adevaratului Allah,ca ne ajuti sa semanam respectul fata de Tine, ca sa culegem roada cuvenita la vremea recoltei, in veci,Amin

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.