luni, 21 septembrie 2015

Conștiința ADN-ului – Valul X (Valul de IUBIRE)


Așa cum am menționat în recentul articol despre  Valul X /Valul de Iubire, lunile ce vin vestesc un potențial salt în conștiință, aici pe Pământ.
Pe măsură ce Pământul se aliniază pe planul galactic, primim ‘valuri de Iubire’ energetice din centrul galaxiei (Marele Soare central), prin intermediul lui Sirius (Soare central mai mare), a Pleiadelor (Soare central), prin Soarele nostru și în Pământ.
IUBIREA există în ADN-ul nostru
Aceste transmisii directe de valuri de IUBIRE (valul X) stimulează electromagnetic câmpul toroidal al Pământului (câmpul inimii sale) și au un impact profund asupra ADN-ului nostru.
Vă împărtășesc cel mai recent articol al meu despre ADN și trezirea lui, prin cele 13 niveluri ale conștiinței lui.

        Ce este ADN-ul?
ADN-ul există în nucleul fiecărei celule din corp – iar în corpul uman există aproximativ 100 de trilioane de celule.
ADN-ul e responsabil de dirijarea activității celulare și este un plan genetic ce conține informații codificate despre piele, culoarea ochilor și a părului, înălțime, tipul de sânge și amprente. De asemenea, el deține amprentele noastre ancestrale și culturale, inclusiv caracteristicile bolilor.

       ‘Vechea’ perspectivă științifică asupra ADN-ului
‘Proiectul genomul uman’, un proiect internațional de cercetare științifică, a stabilit în 1990 să cartografieze genomul uman. Până în 2003, întregul genom uman a fost decodificat.
S-a descoperit astfel că ADN-ul uman specifică codurile genetice pentru aproximativ 30.000 de gene și că oamenii își utilizează mai puțin de 5% din ADN. Restul de 95% e numit ‘ADN rezidual’ și se consideră că nu are nicio funcție în organismul uman, deoarece este o un rest de prisos din evoluția noastră.

​        ADN – vechea știință
 ADN-ul este ‘creierul celulei’
‘Creierul’ ADN-ului din celulă îi spune celulei ce să facă
Așadar, Proiectul genomul uman a cartografiat în întregime 5% din ADN-ul activ (codoni/gene), ca să înțeleagă cum controlează această codificare genetică funcționarea, comportamentul și dezvoltarea corpului uman, în calitate de ‘creier’ al celulei.
Întrucât s-a descoperit că acest 5% ADN activ CONTROLEAZĂ funcționarea corpului uman, ADN-ul a fost considerat ‘creierul’ celulei.
       Perspectiva științei ‘trezite’ asupra ADN-ului
În 1990, în timp ce știința occidentală se concentra pe proiectul genomul uman, o echipă rusă de cercetare, condusă de Dr. Pjotr Garjajev și alcătuită din biologi din domeniul biologiei moleculare, fizicieni, embriologi și lingviști, a început și ea să facă cercetări.
Cercetările ei au arătat că 95% din ADN-ul rezidual este de fapt o combinație foarte inteligentă de secvențe de codoni, ce vorbesc o ‘limbă’. Acest limbaj biologic explica nu doar originile limbajului uman, dar era și un text ce putea fi modificat. Asta înseamnă că ADN-ul poate fi reprogramat, iar secvențele de codoni pot fi interschimbate și activate.
Biologul din domeniul biologiei celulare, Bruce Lipton (autorul cărții Biologia credinței*, apărută în 2005), este unul din sutele de oameni de știință care re-scriu știința veche cu privire la cunoștințele noastre despre funcționarea ADN-ului.
* Carte publicată de editura For You. N.tr. (sunt conferintele sale cu subt.RO pe internet).
​        ADN-ul – perspectiva științei  trezite
Mediul înconjurător = Energie, alimente, apă, sunet, culoare, emoții, sentimente, gânduri, credințe, frecvențe, energie cosmică, planete, stele, cristale, esențe, alinieri galactice, tonalități sacre, simboluri sacre, natură, elementali, explozii solare, valul de IUBIRE
Membrana celulară/Cell Wall (receptori)
Receptorul trimite mesaje ADN-ului / Receptor sends message to DNA
Date de ieșire – schimbări în activitatea celulei / output – change in cell function
ADN-ul răspunde corespunzător / DNA responds accordingly
Anii  de cercetări efectuate de Bruce Lipton au scos la iveală faptul că ADN-ul din nucleul fiecărei celule e doar o unitate de răspuns la mediu. Receptorii de pe membranele celulare (pereții celulelor) ‘citesc’ mesajele din mediu și îi ‘spun’ ADN-ului cum să răspundă în mod corespunzător.
Prin urmare, ‘mediul’ inhibă sau susține activitatea ADN-ului și are capacitatea de a reprograma / activa ADN-ul inactiv.
Mediul e considerat a fi o combinație de:
§  Alimente/apă/substanțe nutritive pe care le consumăm
§  Sunet, culoare, lumină, limbajul luminii etc.
§  Forțe energetice cosmice – planetare, solare, electromagnetice
§  Vorbire, gânduri, emoții, sentimente, credințe (conștiente/inconștiente)
§  Câmpul auric – ca oglindire imediată a expresiei sufletului nostru stelar
§  Natura – câmpul cristalin al Pământului, energii device, elementali etc.

         Vechii noștri străbuni… înțelepciune pentru viitor
Înțelepciunea străbunilor noștri din vremuri străvechi furnizează o imagine mult mai detaliată a structurii ADN-ului nostru, atât fizică, cât și energetică.
Această înțelepciune e păstrată în adâncul rețelei cristaline a Gaiei (Arhivele Akashice ale Pământului) și este o istorie bogată atât în informații de la toate formele de viață ce au existat vreodată pe Pământ, precum și în învățături dimensionale mai înalte, din Pleiade, Sirius și centrul galactic. Aceste arhive de lumină ale creației sunt accesibile și prin intermediul străvechiului simbol al vieții OmAhOm.
Arhivele Akashice de lumină revelează faptul că străbunii noștri erau total versați în diferitele niveluri ale ADN-ului – cele 13 niveluri de conștiință ale ADN-ului nostru.
Primele două niveluri sunt asociate cu cele 2 spirale ale ADN-ului fizic, ce creează spirala dublă.
Următoarele 11 niveluri sunt asociate cu cele 11 corpuri energetice (niveluri aurice) ce înconjoară ADN-ul.

Diagrama de mai jos ilustrează spirala dublă (2 spirale) a ADN-ului, precum și cele 11 corpuri energetice din jurul fiecărei spirale de ADN – reprezentând cele 13 niveluri ale conștiinței ADN-ului nostru, prin intermediul cubului lui Metatron (numit și codul nostru genetic 11:11).

13 niveluri ale conștiinței ADN-ului (pentru fiecare spirală dublă de ADN)
2 spirale de ADN , 11 corpuri energetice ale ADN-ului
Deși fiecare din cele 11 corpuri energetice ale ADN-ului pare să fie straturi separate suprapuse unul peste altul (semănând un pic cu păpușile rusești Matrioșka), în realitate, fiecare strat exterior conține toate straturile aflate imediat sub el.
Multe persoane de pe Pământ numesc această configurație a ADN-ului, ADN-ul cu 12 spirale  (ADN-ul fizic + 11 spirale suplimentare). Această aparență de 12 spirale ar putea rezulta ca fenomen holografic, atunci când corpurile energetice ale ADN-ului sunt privite de la distanță.
În orice cazCrystal Light Healing®/ Vindecarea prin lumina cristalelor rămâne fidelă învățăturilor strămoșilor noștri, astfel că structura ADN-ului nostru este spirala dublă a ADN-ului fizic  + cele 11 corpuri energetice, ce creează 13 niveluri de conștiință conținute în ADN.

Străbunii noștri din vremuri străvechi au lucrat conștient cu cele 2 spirale fizice ale ADN-ului + cele 11 corpuri energetice (prin urmare, cele 13 niveluri ale conștiinței ADN-ului) în scopul de a-și activa aspecte din ADN care, în termenii de azi, sunt numite ‘ADN rezidual’.
Fiecare corp energetic al ADN-ului e în legătură cu una sau mai multe secvențe din ADN-ul rezidual – numite coduri de lumină. La fel ca străbunii noștri, avem același potențial de a ne ‘aprinde’ codurile de Lumină și de a trezi acele aspecte din ADN-ul nostru care sunt ‘adormite’.

       Beneficiile activării și acordării ADN-ului
Activarea și acordarea codurilor de lumină din ADN-ul nostru, la frecvența lor cea mai înaltă, înseamnă că folosim procente din ce în ce mai mari din ADN.
În loc să fim victime ale împrejurărilor sau să avem o expresie a ADN-ului care e rezultatul viețuirii într-un mediu bazat pe o paradigmă a fricii, avem potențialul de a sta ‘în afara cutiei’ și de a ne exprima ADN-ul la potențialul lui cel mai înalt.
Pe măsură ce vă sunt ACTIVATE și apoi ACORDATE toate cele 64 de coduri de lumină din ADN, cu timpul, ați putea simți următoarele schimbări în modul vostru de ființare fizică, emoțională/mentală și spirituală:
Beneficii fizice – Activarea ADN-ului
§  Metabolism celular îmbunătățit – vitalitate și energie sporită
§  Echilibru grăsime naturală/mușchi
§  Poftă de alimente mai sănătoase – crude, organice, neprocesate, de sezon, locale
§  Dorință de a vă purifica corpul cu apă vitală
§  Scăderea dorinței de a consuma în exces alimente lipsite de viață
§  Detoxifiere, piele, păr, unghii lucioase
§  Îmbunățește digestia, absorbția și asimilarea substanțelor nutritive
§  Ameliorări ale vederii (vedere multidimensională)
§  Reducerea procesului de îmbătrânire și depășirea bolii
Beneficii emoționale/mentale – Activarea ADN-ului
§  Ameliorează memoria, claritatea mentală, în primul rând pentru înțelepciunea străveche (nu baliverne!!!)
§  Iubire de sine, apreciere, compasiune și recunoștință
§  Vindecă relațiile, favorizează înțelegerea și bunătatea
§  Reduce anxietatea, stresul
§  Transcenderea monologului interior negativ, adoptarea vorbirii autentice (către sine și ceilalți)
§  Renunțare la luptă, la rezistență și nerăbdare
§  Ameliorează amintirea viselor și folosirea lor pentru ghidare și claritate
§  Eliberarea de vechi probleme și ‘declanșatori’, pe măsură ce sunt transcense vechile amintiri celulare
§  Sentimentul că ești IUBIT, stare de bine, sentimentul că ai un scop, sentiment de siguranță, de UNITATE
§  Credință în Sine, că tu contezi, ȘTII că poți fi schimbarea
§  Conștientizarea experiențelor ce au loc în momentul prezent fără a le judeca critic – trăind într-o stare de compasiune, bunătate și recunoștință
Beneficii spirituale – Activarea ADN-ului
§  Îți trăiești VIAȚA având o înțelepciune mai înaltă, un adevăr universal, dintr-o stare de IUBIRE
§  Trezire la o conștiință multidimensională
§  Transcenderea perspectivei materiale, trăind viața din perspectiva spirituală
§  Înțelegerea și cunoașterea lăuntrică a legilor universale
§  Trăirea VIEȚII prin abundență și prosperitate naturală
§  Îți cunoști și-ți trăiești scopul sufletului
§  Salt cuantic în evoluția sufletului
§  Îți trezești/dezvolți darurile – clarvedere, clarcunoaștere, clarsimțire etc.
§  Îți re-amintești, la un nivel adânc și foarte ancestral, CINE ești cu adevărat, DE CE ai venit pe Pământ și CUM poți fi o parte activă în evoluția personală și globală.
Dacă ești cu adevărat gata să treci la un nivel trezit de conștiință și să cunoști expresia cea mai sacră și iubitoare a sufletului tău, îți împărtășesc mai jos câteva INSTRUMENTE GRATUITE, create de mine. Ele te vor ajuta în săptămânile, lunile și anii ce vin, pe măsură ce ne aliniem cu planul galactic și primim cu brațele deschise potențialul cel mai înalt al valurilor de IUBIRE (valul X) venite din centrul galactic.

      Traducere: Ana Nicolai
         Sursa: editura foryou

6 comentarii:

 1. unde sunt publicate acele instrumente gratuite de care spuneati in articol ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Atatea valuri de iubire si cabala satanista isi face treaba nederanjata de nimeni ! Pfff

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asta-i adevarat, lasa ca dispar 1/3 din oameni pe 28 sa vezi ce se bucura cabala!

   Ștergere
 3. 239(23-9)pasageri,din 15(2015-'15)tari,natiuni,o fi ceva dl Marius?o fereastra de revenire a MH370? si de trezire in masa?sa-i bagam pe toti cabalii in cernul ala si sa-i trimitem pe asteroid!Sa fie sfarsitul cacabalei! nicidecum al omenirii. Bun revenit SANANDA!!! NAMASTE!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Din pacate pentru ea,baroneasa Philippine de Rotschild nu a apucat in viata 28.09.2015...Ce tristete.....

  RăspundețiȘtergere
 5. Pentru a câta oară AȘTEPTĂM (ȘI VOM TOT AȘTEPTA, AȘA) ca *ALTCINEVA* (mai nou, *Valul-X*) să facă treabă în locul nostru?! Credulii religioși ai creștinismului *așteaptă ce-a de-a doua sosire a lui Iisus, pentru *A-I MÂNTUI*...musulmanii *îl așteaptă* pe Mahomed-Profetul...iudeii îl așteaptă pe al lor *Mesia* (unii spun că cică tot Iisus ar fi)!
  I-ați auzit cumva pe hinduși și/sau pe taoiști, etc, că așteaptă și ei cea de-a doua sosire a vreunui Mesia-Buddha?! :)
  Și uite-așa, această lume a mincinoaselor religii inventate de niște *bine-intenționați* prooroci iudei (lumile mozaică, creștină și islamistă) va TOT AȘTEPTA pe un *Cineva* care să le ofere *Mântuirea* DIN *EXTERIOR*!
  Evident că NU VA EXISTA UN ACEL CINEVA...ACEL CINEVA SUNTEM CHIAR NOI ÎNȘINE!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.