joi, 24 septembrie 2015

COBRA – Raport asupra meditației pentru Europa (22.sept.2015)

Meditația pentru Europa a fost un mare succes. Mase mari de oameni au răspuns foarte repede la apel și împreună am reușit să stabilizăm energia în Europa într-o mare măsură.
Este interesant de observat, că răspunsul cel mai mare a fost din țările cele mai afectate de criza refugiaților: Germania și Ungaria. Deși sursa crizei refugiaților (Cabala) nu a fost eliminată încă, vigilența noastră și acțiunea rapidă au putut contracara consecințele acțiunilor lor în mare măsură.
Prin urmare, forțele Luminii au cerut să se păstreze focalizarea și să facem această meditație zi de zi, în același timp (19.00 Ora Centrală de vară a Europei – 20.00 ora României), până când situația se stabilizează în continuare.

Cei care se simt călăuziți să participe pot găsi instrucțiuni aici: http://2012portal.blogspot.si/2015/09/time-sensitive-make-this-viral.html


De asemenea, există o tehnică foarte simplă de a consolida vortexul Zeiței din Siria pe care archonii încearcă să-l suprime. Pur și simplu a vizualiza această bucată de ceramică antică Halafian rotindu-se pe întreaga regiune Siria / Irak, consolidând astfel vortexul Zeiței acolo și eliminând tot întunericul din regiune: 

Această piesă de ceramică Halafian, de acum 7000 de ani, conține coduri ale geometriei sacre care activeaza prezența Zeiței și elimină întunericul din toate cele patru direcții.
Energiile din a doua parte a lunii septembrie sunt destul de intense și declanșează aspectele-umbră suprimate ale personalității oamenilor de pe suprafața planetei. Forțele Luminii au solicitat ca în special în această perioadă oamenii să lucreze la integrarea personalității lor, pentru ca aceștia să nu proiecteze aspectele-umbră pentru atacarea altora, ci mai degrabă să se concentreze pe crearea a ceva pozitiv. De asemenea, forțele Luminii așteaptă Înălțarea în masă din 28 septembrie / Luna sângerie iș tetra Eclipsa / impactul asteroidului / Sfârșitul lumii / NOW, inaugurarea mai multor colapsuri,etc. dar nimic extrem de drastic nu se va întâmpla în acea zi, iar apoi voi avea lumină verde pentru a elibera destul de multe informații substanțiale.

       Victorie Luminii !

Un comentariu:

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.