duminică, 20 septembrie 2015

COBRA – Meditaţie pentru Europa. Transmiteţi viral – 19 septembrie 2015


Există un progres recent în Europa care are nevoie de atenţia noastră urgentă. Criza refugiaţilor din Europa escladează:
De aceea s-a cerut de către Forţele Luminii cât mai mulţi oameni posibil să sprijine oamenii din Europa cu meditaţia noastră. Este o acţiune într-o zonă sensibilă de timp şi e nevoie să ajungă la cunoştinţa tuturor! Este nevoie să ajungem la mase de oameni pentru ca masa critică de oameni care fac meditaţia cu adevărat să fie atinsă. Este momentul pentru ca noi să ne unim într-un singur scop pentru ca Lumina să fie  victorioasă. Eşti rugat să publici aceasta pe site-ul tău sau blog. Dacă cunoşti o alternativă media, le poţi trimite şi lor. Poţi împărtăşi aceasta cu telefonul tău mobil. Poţi crea un grup pe Facebook pentru un grup local de oameni care fac asta în zona ta din lume. Poţi crea un videoclip despre asta şi să îl postezi pe YouTube. 
Studii ştiinţifice au confirmat efectele pozitive al meditaţiilor în masă în societatea umană, deci fiecare dintre voi care va participa la această meditaţie poate efectiv să salveze vieţi omeneşti în Europa şi-n lumea întreagă:


Vom practica această meditaţie la unison Duminică, 20 septembrie la ora 19.00, ora Central-Europeană (ora 20.00 la noi în România). Pentru verificarea timpului funcţie de zona de pe glob în care sunteţi accesaţi : http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+Europe&iso=20150920T19&p1=3904

  Instrucţiuni :
1.Foloseşte propria tehnică pentru a te aduce într-o stare relaxată de conştienţă

2. Afirmă intenţia ta pentru a aduce pace şi vindecare pentru situaţia din Europa

3. Vizualizează o rază de Lumină care emanează din chakra Steaua Sufletului (20 de centimetri / 8 inch deasupra capului) în chakrele Steaua Sufletului ale tuturor celor care meditează.


4. Vizualizează raza de Lumină, de-acum colectivă, cum se extinde în grila energetică a Terrei şi ajunge în Europa, conectând chakrele Steaua Sufletului ale tuturor celor implicaţi în situaţia de acolo, armonizându-le şi inspirându-le să găsească o soluţie pacifistă. Vizualizează cum toţi refugiaţii primesc  mâncare, apă, adăpost, asistenţă medicală şi un tratament uman.  Vizualizează toţi refugiaţii şi poliţiştii care ar putea deveni violenţi cum se calmează şi aleg soluţii pașnice. Vizualizează toţi membrii forţelor întunericului care încearcă să se infiltreze în Europa pozând în refugiaţi, cum sunt recunoscuţi şi deţinuţi de forţele legii. Vizualizează cum Europa menţine pacea şi stabilitatea pe care a avut-o în ultimii 70 ani.

Este foarte important pentru oamenii implicaţi în situaţia din Europa să fie conştienţi că îi vom sprijini cu această meditaţie pentru ca energia Luminii pe care o transmitem să fie recepţionată şi să fie capabilă să vindece situaţia. De aceea s-a cerut de către Forţele Luminii să informăm contactele din Europa că vom ajuta cu această meditaţie, folosind email-ul, Facebook, Twitter şi alte medii de comunicare. S-a cerut de asemenea ca oamenii din Europa să distribuie această informaţie în reţelele lor.
  Distribuiţi videoclipul :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.