vineri, 11 septembrie 2015

Astăzi se împlinesc 14 ani de la crima în masă din 11 septembrie 2001


Astăzi se împlinesc 14 ani de la operațiunea ,,steag fals” 9/11. Recunoștință și reculegere pentru toți cei dispăruți în acele momente tragice !

Este o perioadă mare de timp în care, oficial se mai susține varianta falsă a evenimentelor și și mai mare vis-à-vis de masa de oameni ignoranți care mai cred această variantă mincinoasă a desfășurării evenimentelor. In acest timp prezent trebuia de mult ca vinovații să fie în pușcării. Si totuși acest lucru nu s-a întâmplat. S-a scris enorm despre acest subiect, s-au realizat multe filme documentare în care s-au dezbătut cu argumente toate informațiile disponibile, inclusiv înregistrări video ale acelui eveniment. Doar ignoranța sau reavoința ar mai face pe cineva să creadă varianta oficială cu care ni se spală în continuare creierele.

In acel eveniment au fost implicate guvernul SUA, Arabia Saudită, precum și serviciile secrete israeliene Mosad. Turnurile au fost prăbușite controlat prin explozii sincronizate în care s-au folosit explozibili ultraperformanți de tip nanotermită și explozie nucleară cu minibomba W-54 creată de Israel și care are echivalentul a 2 Kt de TNT. Nu a lovit niciun avion turnurile, ce s-a vazut la TV au fost holograme create cu ajutorul armelor din spațiul cosmic create prin intermediul bugetului negru de cabală. Pentagonul a fost lovit cu o rachetă hipersonică folosită de US Navy, la fel și cealaltă așa-zisă prăbușire în care nu s-au găsit la sol scaune, valize și rămășițe ale fuselajului așa-ziselor avioane (mai ales turbinele motoarelor care sunt fabricate din titan). 
Despre toate acestea există dovezi, filme si fotografii ale satelitilor pe care Rusia le detine, iar presedintele Putin, probabil, le va face publice la momentul oportun, ca si lovitură fatală dată sistemului sclavagist occidental.
Apoi a urmat campania masivă de spălare a creierului în masă la nivel global, sub influența emotivă extremă a evenimentului, de către mass-media obedientă a cabalei. Vă prezint în continuare cel mai nou documentar pe acest subiect apărut, dar din păcate fără subtitrare RO, care evidențiază implicarea Mosadului în evenimentul din 11 sept. 2001. 


  Drum drept spre Lumina !

3 comentarii:

 1. Iar autorul articolului a venit călare pe o rachetă de tip pat zburător, marca Bălăceanca.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt multi spalati pe creier asa,ca tine ? Si pe statul de plata al Cabalei evident...

   Ștergere
 2. Eu cred ca au mai multe planuri maleficii,ori cad la pace cu rusii si chinezii pentru nom,daca nu se inteleg cu ei scapa vreo racheta intr-una din cele 3flote navale de razboi,nu conteaza ca e chineza,rusa sau americana,sau chiar mai scapa un glonte in Obama,Putin sau Chinez,de popartoi nu cred ca se leaga,mai e si asteroidul,sunt super dotati maleficii,dar eu cred ca isi joaca ultima carte.Noi suntem jokerii,si cei treziti si cei netreziti inca,la noi e dezlegarea labirintului,va trebui cu multa iubire si constientizare sa cerem Creatorului,Cerului si Stelarilor sa apere planeta si umanitatea de orice actiune agresiva,distrugatoare a acestor paraziti ai universului.Oricum va fi prapad in randul serviciilor secrete si a celor pe care ei ii slujesc cu adevarat,daca armatele principale intorc armele contra lor, au pus-o categoric.Ne-au plantat adn reptilian,acum or sa aiba parte de el daca nu dispar de pe planeta, nu cred ca mai pot parasi planeta,e un labirint fara iesire pentru ei,ii asteapta efectul.Sper sa nu pateasca nimic rau populatia civila ,pasnica a planetei.Scuze,si sa ne vedem in 5d sau macar in 4d nivelele superioare.Va iubesc pe toti pasnicii,beneficii din Univers si Multivers.Namaste fiintelor de iubire si de lumina!!!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.