sâmbătă, 22 august 2015

Vindecarea cancerului - Vitamina B-17: cea mai mare acoperire din istorie

Expresia "Să-ți fie alimentele medicament…" nu ar putea lovi nicicând mai greu, decât în prezent, mai ales atunci când vine vorba despre cancer și starea noastră actuală de nutriție și sănătate. Cred că aventura în această discuție ar putea fi sensibilă datorită faptului că le-am permis doar medicilor să dicteze prezentele cauze, cure acceptabile și cele mai recente tratamente cu privire la cancer; în timp ce cetățeanul fără o oarecare pregătire medicală și-a cedat propria viață în mâinile acestora și astfel se trezește într-o zi că are cancer într-o formă sau alta.
Despre nutriție prea puțin se vorbește, în facultățile de medicină prea puțin se studiază această disciplină, cât despre vindecarea prin nutriție să ne bucurăm că încă nu este considerată ilegală !... Am fără echivoc convingerea că mai multe tipuri de cancer pot fi vindecate prin alimentație și elemente ale pământului, precum și vindecarea de multe alte tipuri de boli care există azi.

   Notă bloger
Un medic v-ar îndemna să nu renunțați la tratamentul alopat dar personal sunt împotriva oricărui medicament de sinteză. Cât despre tratamentul cancerului, există chimioterapia și radioterapia care prin efectele lor nocive asupra celulelor sănătoase, fac mai mult rău decât bine și ce-i mai important, NU VINDECA. Acest sistem este bazat pe moarte și distrugere, la fel cum baza obținerii energiei în actuala paradigmă se bazează pe violarea planetei, extragere și explozie controlată (vezi motorul cu ardere internă, fisiunea nucleară, etc.). Tratamentul cancerului se bazează pe uciderea celulelor canceroase printr-un compus chimic sau prin iradierea cu un anumit tip de unde, nu printr-un tratament care să stimuleze sistemul imunitar să înlăture în mod natural aceste celule canceroase. Să nu mai vorbim despre miliarde și miliarde de dolari care se iau din buzunarul pacienților în fiecare an pe aceste tratamente de către corporațiile farmaceutice și institutele și clinicile oncologice, acestea din urmă adaptându-se prezentului, unele dintre ele devenind ,,de fitze”, adică pe bani mulți pentru pacienți cu bani în care tot așa se moare.

In acest context este important să evidențiez una dintre cele mai mari acoperiri din istoria tratamentului cancerului către mare public, remediu anti-cancer cunoscut sub numele de Laetrile ce este, de asemenea, cunoscut sub numele de vitamina B17. Una din sursele cele mai mari de vitamina B17 concentrată poate fi găsită în sâmburii de caise și mere. Agentul anti-cancer găsit în actuala vitamină Laetrile B17 este cunoscută ca amygdalin.

Intrebare: "Dacă B17 este atât de puternică și de ajutor în eliminarea cancerului de ce nu este prescrisă de către medicii moderni ca tratament?"
Răspuns simplu:  "Un control asupra cancerului este cunoscut și el vine din natură,  dar nu este disponibil pe scară largă publicului, deoarece acesta nu poate fi brevetat, și, prin urmare, nu este atractiv comercial pentru industria farmaceutică."  - G. Edward Griffin.  

Dacă, aceasta s-ar întâmpla, viața multor bolnavi ar fi salvată cu costuri minime, iar veniturile anumitor doctori și a centrelor de chimioterapie s-ar reduce drastic; ceea ce ar duce astfel la profituri minime pentru industria farmaceutică. Ceea ce face vitamina B17 atât de puternică este faptul că aceasta este formată din glucoză și acid cianhidric. Modul în care aceasta distruge celulele canceroase în mod activ este "injectarea" glucozei în celula canceroasă. Apoi cianura și benzaldahida din  glucoză crează o otravă țintă care ucide celulele canceroase. Această formă  naturală de chimioterapie a fost (și încă este) considerată controversată. Mulți profesioniști din domeniul medical susțin că B17 este toxică. Ei bine, ultima dată când am verificat, având cancer (sub orice formă) este toxică în sine și provoacă moartea celulei canceroase. Singurul lucru pentru care B17 este toxică nu numai  pentru celulele canceroase este un guvern corupt ce lucrează în slujba corporațiilor.


   De unde vine această ,,acoperire” 

Cu toate că nu a fost aprobat pentru tratament de către FDA (departamentul de avizare al medicamentelor din SUA, n.b.), medicii, cum ar fi John A. Richardson MD a început să o folosească "ilegal" pentru a trata pacientii din clinica sa din San Francisco, și a fost un lucru remarcabil mai bun decât tratamentele ,,ortodoxe”. Succesul cu Laetrile a fost documentat în cartea ,, Laetrile Case Histories: The Richardson Cancer Clinic Experience” scrisă de John A. Richardson M.D. și Patricia Irving Griffin. Cu toate acestea, echipa a fost mai târziu forțată să minimalizeze beneficiile globale ale vitaminei B-17, vis-à-vis de tratamentele pentru cancer convenționale. FDA apoi a venit cu un atac greu asupra Laetrile. FDA consideră Laetrile o formă neaprobată de tratament și "ilegal" pentru un practicant de a-l administra, prin urmare, nu vă puteți cumpăra Laetrile în SUA, deși puteți cumpăra B17 / amygdalin sub formă de supliment. 
Puteți, de asemenea, aduna sâmburii de caise și consuma la discreție (după ce se sparg sâmburii, miezul conține B-17 și să nu se consume mai mult de 10 zilnic, n.b.), fie ca agent anti-cancer, preventiv sau chiar în mijlocul luptei cu cancerul (cum au raportat cei care au învins cancerul folosind B-17). 

  "Ce s-ar întâmpla dacă toți oamenii din lume ar mâncat corect, și, în plus față de aceasta ar ști despre efectele curative ale B-17?"
Această întrebare este una pe care mulți dintre cei ce atacă beneficiile documentate ale B-17 nu ar suporta să răspundă. Indignați de acoperirea B-17, de către FDA și AMA, au fost efectuate studii pe o perioadă de 5 ani între 1972 și 1977 de către Sloan-Kettering privind beneficiile anti-cancer ale B-17 și s-a ajuns la concluzia că:   
·        Laetrile a inhibat creșterea tumorilor.
·        A oprit răspândirea (metastaza) cancerului la șoareci.
·        Aceasta a eliminat durerile legate de cancer.
·        Aceasta a acționat ca preventiv împotriva cancerului.
·        A îmbunătățit starea generală de sănătate a pacientului cu cancer.

Dar în timp ce una este să auzi despre studiile clinice ale B-17 și modul în care se elimină celulele canceroase, este total diferit atunci când, persoane reale din viața reală s-au vindecat de cancer, trăiesc și vorbesc despre asta. Aceștia sunt oameni care s-au luptat împotriva sistemului, și-au preluat controlul asupra destinului lor și-au ascultat trupurile lor. Pentru a citi o astfel de poveste, cea a lui Christopher Wark, aici : http://www.chrisbeatcancer.com/b17-laetrile-alternative-cancer-treatment-suppressed-50-years/  

   Moștenirea Dr. Max Gerson
Nu aș face nici un serviciu sau act de justiție pentru a încerca să spun povestea Dr. Max Gerson, în această piesă specială. Dar ceea ce am să vă spun este că  moștenirea sa continuă prin fiica sa, Charlotte Gerson în San Diego. Locul San Diego acționează ca un hub informativ. Centrul de tratament real al cancerului este situat în Tijuana - Mexic și Budapesta - Ungaria din cauza legilor Statelor Unite cu privire la tratamentul cancerului.
In mare, Dr. Max Gerson a realizat o terapie pe bază de sucuri naturale din legume, în special morcovi, sfeclă roșie, mere, etc. și clismă cu cafea, înlocuind orice altă formă de alimentație cu preponderență carnea de orice fel. Această terapie este cunoscută ca Terapia Gerson. Acesta a fost marginalizat și deposedat de licența sa medicală. Pentru a ști mai multe despre asta, aici : http://gerson.org/gerpress/  

  Video Miracolul terapiei Gerson (cu subt.RO) – partea 1: https://vimeo.com/25942282

    Miracolul terapiei Gerson (cu subt.RO) – partea a 2-a : https://vimeo.com/25953628

   Fiți proactivi în lupta noastră împotriva cancerului 

Cel mai bun medicament este PREVENTIA. Si asta poate porni de la proastele obiceiuri alimentare inoculate cu bună știință prin reclame, mesaje subliminale de către societatea actuală, adică pentru profit (nu întâmplător, poate se și numește așa. Pentru că profită de noi…n.b.). Există unele cazuri, atunci când, indiferent de ceea ce faci, te îmbolnăvești. Chiar dacă acest lucru se întâmplă, aceasta nu este o scuză să nu fie proactiv și să te debarasezi chiar și de cea mai mică posibilitate de-a avea cancer, în orice formă.
La fel de puternic ca B-17, există de asemenea multe alte alimente naturale care s-au dovedit a fi de ajutor în apărarea împotriva cancerului. Consumul de: semințe negre (Nigella sativa), gel de aloe, suc de aloe, ghimbir, Chia, chimen, in, cantități mari de fructe și legume crude (mai ales cele cu coajă neagră sau mov închis), turmeric, fructe de pădure Goji, ciuperci alimentare (buton alb, Shiitake, etc), chard elvețian, ardei chili, spirulină, iarbă de grâu, și sumac, toate sunt benefice – la fel cum este postul total, doar cu apă 24 de ore, periodic. Multe alte mirodenii și amestecuri pe bază de plante s-au dovedit a fi de ajutor în lupta de a păstra cancerul la distanță. Posibilitățile de alimentație este un aspect, modul în care trăim și credințele noastre că este altul. Faceți meditații zilnic și nu fumați …

Tot ce deține pământul cu adevărat în această lume, poate trata orice boală în prezent. În acest moment, trebuie să învățăm singuri despre tratamente naturale, suprimate de către instituțiile guvernamentale care lucrează în folosul corporațiilor și-n detrimentul nostru. Există leacuri și informații ca nicicând pe această planetă, dar și în acest caz trebuie să ne asumăm responsabilitatea propriei vindecări. De ce nu este nutriția și medicina tradițională alternativă predată în mod constant în școala medicală? Pentru ca viitorii medici să trateze efectul bolilor și nu cauza, astfel bolile nefiind vindecate, iar pacienții să devină dependenți de niște chimicale premeditat concepute în laboratoarele institutelor farmaceutice care sunt finanțate cu miliarde de dolari anual, în timp ce sistemele de sănătate ale statelor naționale sunt în mod constant subfinanțate.
Nu este niciodată prea târziu pentru a schimba toate acestea, trebuie doar să ne trezim, să conștientizăm faptul că suntem o ființă complexă energetică în primul rând, nu doar o mașinărie biochimică cum suntem considerați de către acest sistem medical redundant și să ne asumăm sănătatea fizică, emoțională, psihică, mentală și spirituală în mod conștient și responsabil.

   surse : Daud Scott/ http://humansarefree.com/ și inspirație proprie M.S.

  video ,,Povestea Vitaminei B-17 “ (cu subt.RO) : 2 comentarii:

  1. MULTUMIM PT.POSTARE.MULTE PERSOANE DISPERATE VOR FI BUCUROASE SA CITEASCA ACEST MATERIAL.BINECUVANTARI DE LA NOI SI DE LA TATAL.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe herbacom.ro am gasit vitamina b17 la o concentratie de 500 mg. Ma intreb daca este buna si daca a incercat cineva produsul? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.