joi, 20 august 2015

Viitorul educației – O școală cum toți am vrea să fie !


Dacă ați avea o șansă să votați asupra ce subiecte de studiu copiii noștri ați vrea să aibă în școli pe Noul Pământ, care ar fi acestea? Un echilibru al adevăratei istorii  galactice, interacțiunea socială, matematica, dezvoltarea diverselor abilități creative, artistice par a fi un mix bun. Fie că sunteți profesor, părinte, sau student, acum este momentul de a decide modul în care vom schimba educația copiilor indigo și cristal care au mai multe catene ale ADN-ului activate decât orice alți oameni de pe planetă. 

   Agenda actuală coruptă a școlarizării

Sistemul de școlarizare public de astăzi este construit în jurul programării copiilor noștri să se supună și să gândească în afara lor înșiși. Școlile au devenit afaceri care sunt conduse de consilii de învățământ care să răspundă dominării și controlului grupului de top al planetei. Creativitatea și flexibilitatea au fost eliminate din programa școlară iar profesorii sunt frustrați și obosiți în a menține copiii rupți de potențialul lor uimitor. 

Istoria predată în școli este în cea mai mare parte o minciună, creată pentru a acoperi adevărul despre Vatican și bastionul Reginei Angliei asupra lumii. Deși aceste forțe par că sunt în spatele a celei mai mari iluzii de pe această planetă, o mulțime de marionete sunt de fapt atrase de încrucișatele familii draconice ale Rothschilds, Rockefeller, și alți pionieri bancari care controlează cea mai mare parte a bogăției de pe această planetă. 

Aproape fiecare carte din sistemul nostru de învățământ cu subiecte de istorie, matematică, engleză, studii sociale și știință  poate fi aruncată, deoarece baza fiecăreia este de a preda acoperirea adevăratei povești în orice mod posibil. Planul împletește politica, finanțele, și religia cu educația în scopul de a menține oamenii în întuneric cu privire la adevărul a ceea ce sunt, în scopul de a-i menține înrobiți într-un sistem de control. Acesta a fost parte dintr-un plan genial de control pe această planetă pentru a îndoctrina omenirea în anii cei mai formatori din viața ei, dar jocul s-a sfârșit, iar adevărul a fost dezvăluit. 

Școlile private Montessori sunt cel mai apropiat lucru pe care îl avem în Statele Unite ale Americii spre educația sensibilă, cu toate acestea este încă un strigăt, departe de locul unde ar trebui să fie. Mulți oameni au ales școlarizarea la domiciliu prin școlile publice, care este o alegere mai bună, dar dacă o GED este de dorit, trebuie să urmezi în continuare un curriculum. 
Sistemul a fost creat ca după ce deții o diplomă de liceu, pur și simplu aceasta arată că ai fost programat suficient să urmezi ordinele și prin urmare, ați fi un angajat bun. Plata facultății, în scopul de a obține un loc de muncă mai bine plătit a devenit o capcană crudă pentru tinerii noștri. Plata unei facultăți poate dura mai mulți ani pentru a o achita și mulți adulți au luat împrumuturi pentru studenți, iar aceste costuri nu pot fi achitate.

   Sistemul va intra în colaps inclusiv educația
Sistemul economic actual susține instituționalismul și atunci când acest sistem se va prăbuși (și asta va fi până la sfârșitul anului, n.b.), asta se va întâmpla și cu sistemul educațional. Omenirea trebuie să fie gata să creeze un mod cu totul nou de a gândi în jurul a ceea ce fel de curriculum vor beneficia copiii noștri, cât timp ar trebui să rămână în școală în fiecare zi, și ce fel de alimente vor mânca pentru a rămâne sănătoși.
Când Pluto a intrat în Capricorn în 2008, am văzut un colaps al sistemului bancar, cu excepția "Celor prea mari pentru a eșua (în pușcării)" băncilor. 


Pluto este cunoscut sub numele de "Distrugătorul" și va dărâma tot ceea ce nu este în acord cu cele mai bune interese ale omenirii, ce ne va permite să reconstruim un mod de viață de care să beneficieze întreaga umanitate. Pluto rămâne în Capricorn până în 2023. Ultima dată când Pluto a fost în Capricorn a fost în anii 1700, în timpul revoluțiilor franceze și americane. Chiar acum, revoluțiile se întâmplă în  întreaga lume. Acest lucru ne arată în mod clar modul în care astrologia reflectă ciclurile temporale și ne oferă o oportunitate de a învăța din aceste lecții.

Conform programului, vedem un colaps al banilor, guvernului și religiei toate trei fiind folosite ca forme de control, în scopul de a ne menține sclavi economici servili într-un sistem eșuat. Am intrat de asemenea în Era Vărsătorului, care ne aduce o nouă energie ce funcționează împreună cu Pluto în Capricorn. Cu alte cuvinte, toate sistemele de control vor face implozie, pentru ca Noua Eră să înceapă. Primele forme de învățământ vor implica pe mulți dintre cititorii acestui blog, când va fi nevoie de-a ajuta la trezirea celor care au fost adormiți în timpul acestei tranziții. 

   Studiile vechi   

Pentru a avea o idee de ceea ce a fost școala înainte de instaurarea sistemului de dominație și control, ne putem întoarce la cartea Urantia Capitolul 7 "Adam și Eva":

,, Copiii lui Adam, cu excepția celor de până-n patru ani au participat la școlile occidentale, au trăit și au lucrat la "răsărit de Eden." Ei au fost instruiți intelectual până la șaisprezece ani, în conformitate cu metodele școlilor din Ierusalim. De la șaisprezece la douăzeci de ani li se preda în școlile Urantiei la celălalt capăt al Grădinii, servind acolo de asemenea, ca profesori pentru clasele inferioare. Întregul scop al sistemului școlar vestic al Grădinii a fost de socializare. 
Perioadele pauzei înainte de masă erau dedicate horticulturii practice și agriculturii, perioadele de după-amiază pentru jocuri competitive. Seara erau angajați în relațiile sociale și cultivarea prieteniilor personale. Formarea religioasă și sexuală au fost considerate ca fiind de datoria părinților.”

Predarea în aceste școli includea instruirea în ceea ce privește:
    1. Sănătatea și îngrijirea corpului.
    2. Regula de aur, standardul relațiilor sociale.
    3. Relația dintre drepturile individuale, drepturile de grup și obligațiile comunitare.
    4. Istoria și cultura diferitelor rase de pe Pământ.
    5. Metode de avansare și îmbunătățire a comerțului mondial.
    6. Coordonarea atribuțiilor și emoțiilor contradictorii.
    7. Cultivarea jocului, umorului, și a înlocuitorilor competitivi pentru lupta fizică.

   Exemplu de viitoare studii
Subiectele discutate în cartea Urantia construiesc o bază bună pentru educație, cursuri de învățământ superior și ar extinde subiecte care vor permite copiilor să fie încântați la școală. Exemple ale acestor tipuri de subiecte sunt: 

 Matematica - Geometria (și mai ales geometria sacră) este componenta de bază a tuturor formelor de viață. Matematica va lua un sens cu totul nou și noi modalități ale aritmeticii, împreună cu moduri distractive de a calcula vor fi predate.

 Stiința Cosmosului - Identitatea și plasamentul Universurilor în cosmosul nostru și diferența dintre Universurile liberului arbitru și Universurile fără liber arbitru.

 Stiința Universală - Cum planetele, lunile și stelele sunt ființe simțitoare și modul în care toate acestea lucrează împreună pentru a forma sisteme solare și galaxii.

 Istoria Universală - Istoria Universului, incluzând multitudinea de civilizații și plasarea lor în Cosmos.

 Stiința Creației - Studiul modului cum toată lumea și totul este conectat unui Creator și cum putem contribui la această Creație.

 Istoria omului – Studiul ADN, geneticii umane, și istoria omenirii din Lyra (de unde ne tragem defapt, n.b.) până în ziua de astăzi, inclusiv statistici sociale, comportamente, și caracteristicile tuturor oamenilor din universul nostru.

 Drepturile omului - Legea Constituțională cu privire la libertate și Regula de Aur.

 Relațiile sexuale - Responsabilitatea din spatele fuziunii energiilor cu un alt om și dezvoltarea capacității de a decide conștient crearea unui alt organism uman.

 Limbajul Universal - Învățarea limbii luminii care este înțeleasă în tot universul.

 Legea Universală – Învățarea importantei Legi Universale și a modului în care aceasta se referă la toate ființele simțitoare.

 Astrologia - Învățarea a cum să citești și să înțelegi pe deplin harta ta astrală.

 Astronomia - Înțelegerea importanței stelelor, planetelor și constelațiilor. Învățarea modului cum stelele ne pot arăta cicluri temporale alături de modul în care acestea pot fi folosite pentru navigație.

 Studiul celui de-al Saselea Simț - Dezvoltarea tuturor darurilor noastre înnăscute.

 Meditația - ghidarea în tehnicile de meditație pentru a intra în legătură cu universul prin conștiința noastră, învățarea și dezvoltarea unor noi tehnici de meditație.

 Exerciții - Yoga, Tai Chi, etc.

 Antrenament ca Ambasador Galactic – Antrenarea în a deveni un ambasador galactic și antrenamentul în zborul pe nave galactice.

 Vindecarea – Metode pentru păstrarea corpului curat de negativitate (Reiki, masaj bioenergetic, etc ...), gândire responsabilă, servicii în folosul comunității.

 Grădinăritul - Cum să dezvoltăm alimente ecologice și cânepă prin cultivare, diferite forme de grădinărit, cum ar fi hydroponic sau permacultura, etc ...

 Științe Industriale și Tehnologice - Cum să faci aproape orice, de la cânepă,  imprimare 3D, tehnologia energiei libere, încurajând gândirea liberă și invențiile non-competitive.

 Mediu - Adevărata importanță în a fi administratori ai pământului, trăind pe el, fără a-l răni și de a vindeca mediul.

 Reciclarea - Maximizarea în curățirea a ceea ce a fost poluat în trecut în ceva durabil.

 Antrenarea pentru Consiliul Înțelepților - prin eliminarea guvernelor, un program de formare a viitoarelor Consilii a Bătrânilor va fi facilitată pentru a se asigura că viitorii Înțelepți vor lucra întotdeauna în interesul umanității.

 Muzica - Toate formele de muzică, inclusiv istorică, compoziții, trupă simfonică și de concert ori voce.

 Cercetarea OZN - Expunerea privind documentația existenței OZN-urilor, cum să interacționăm cu ei, cartografierea cerului, OZN-urile în istoria artei, etc ...

 Artele Creative - Toate formele de creativitate, incluzând arta, dansul, teatrul și scrisul.

 Comunitate - Cum să contribui economic la comunitate prin barter (schimb economic marfă contra marfă ce se va dezvolta odată cu prăbușirea acestui sistem, probabil din octombrie, n.b.), voluntariat, și a avea grijă de copiii comunității. Dezvoltarea aptitudinilor culinare creative și design imobiliar conform geometriei sacre și artei Feng-Shui.

 Dezvoltarea Căii Vieții – A-i ajuta pe oameni să găsească calea vieții lor, bazată pe diagrame astrologice, interesele lor personale și experiențe din viețile trecute.

 Psihologie Spirituală - Învățarea modului în care corpul, mintea, sufletul și spiritul interacționează. Analiza viselor, jurnalelor viselor, metode de consiliere, tehnici de regresie telepatică din viețile trecute, sunt incluse în acest gen.

   Schimbarea modului în care școala este structurată 

În afara studiului pe aceste subiecte, ar trebui să se acorde suficient timp social între ore pentru joacă (sau oportunități de somn scurt) ce ar trebui să fie permise dimineața și după-amiaza. 
Un "liber" de ore ar putea fi creat dacă un copil s-ar putea extinde pe orice subiect cu alți copii, de exemplu, copiii să fie lăsați să-i  învețe pe alți copii. Durata de timp pentru ore trebuie să fie mai puțin de o oră pentru fiecare clasă, iar orarele ar trebui să fie individualizate, temele pentru acasă ar trebui să fie o raritate și copiii nu ar trebui să fie suprasolicitați sau stresați. Notele din clasă ar trebui să se acorde pentru interacțiunea cu comunitatea de grădinărit, construirea infrastructurii, și grija față de alții. Scoala ar trebui să fie distractivă iar copiii vor adăuga cât de multe ore vor dori, atât cât aceștia pot.  Curriculum-ul ar trebui să fie o alegere interactivă între elevi, părinți, și un consilier, ce se bazează pe capacitatea copilului iar absolvirea școlilor primare și secundare să poată fi realizată la orice vârstă.

   Cariere prin educație   

Educația va trebui să fie continuu recreată așa cum ADN-ul nostru dezvoltă tot mai multe catene ce sunt activate și mai multe informații sunt disponibile oamenilor, prin sinele nostru superior și înregistrările noastre Akashice. Cele mai solicitate locuri de muncă vor fi de-a preda acestor copii strălucitori și va fi unul dintre cele mai satisfăcătoare cariere care pot fi. Administratorii învățământului vor fi gânditori liberi, organizatori, și mediatori, și se vor bucura de locul de muncă la fel de mult ca și profesorii. Acum este momentul pentru a începe ,,furtuna creierului” și de a forma grupuri pe Facebook și alte site-uri de social media, dedicate retehnologizării sistemul nostru de învățământ. 
Schimbarea va trebui să se întâmple la nivel comunitar prin exemplul personal și apoi răspândit în întreaga lume ca urmare a succesului unui anumit curriculum față de altul. Informarea și conștientizarea cu privire la corupția din sistemul nostru actual și ceea ce vom face în privința asta este cheia pentru a merge mai departe ca oameni cu voință liberă.

    sursa : http://in5d.com/

          Drum drept spre Lumină ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.