miercuri, 12 august 2015

Nu vine nimeni să ne salveze?


Ați auzit expresiile "Noi suntem cei pe care-i așteptăm", și "Nu vine nimeni să ne salveze". Când am auzit pentru prima dată aceste fraze, ceva nu se potrivea cu modul în care au fost prezentate. Răspunsul la întrebarea, "Vine cineva să ne salveze?" este în același timp un răsunător DA și NU. 
Au existat câțiva oameni spălați pe creier care au încercat să spună că Pământul nu este o planetă-închisoare. Dacă îi credeți, puteți porni în povestea în care starea actuală a Pământului este că acesta este o minunată școală, în care lecțiile sunt învățate și ar trebui să fim recunoscători pentru experiența noastră aici, deoarece am semnat pentru aceasta (când am ales să ne încarnăm aici, n.b). Da, Pământul a fost acest lucru în trecut, dar acest șablon a fost deturnat. Puteți vedea atât adevărul cât și neadevărul în declarația că Pământul este doar o școală, în funcție de ce agendă aveți.

Nerevelând adevărul nu este doar complicat, ci de asemenea șocant. Este nevoie de un anumit nivel de obiectivitate și "înțelegere interioară sau intuiție" pentru a putea să te ocupi de adevăr, fără a deveni nebun sau deprimat. Majoritatea oamenilor de pe planetă nu au nici-o idee că există un câmp de forță în jurul planetei noastre, care se întinde în sistemul solar și chiar dincolo care nu numai că ne ține ca într-o capcană, dar sunt și cei care lucrează pentru a ne subjuga. 
Cum ai putea explica asta cuiva care nu este deschis suficient la minte, să creadă în viața de pe alte planete și că această planetă a fost preluată de un mic grup de archoni –forme-gând inteligente artificiale? 
Evaluând întrebarea "Noi vom fi mântuiți?" Primul lucru de făcut este să simțim întrebarea. Cum te face să te simți? Te-a lovit un gol în stomac atunci când crezi că suntem blocați aici fără nici un ajutor, doar să ne descurcăm singuri împotriva unui inamic pe care nu-l putem vedea?

În timp ce unii oameni simt un rău chinuitor în plexul solar la acest gând, alții simt un sentiment de împuternicire, știind că ei sunt aici pentru a ajuta umanitatea gratuit. Ei știu că, prin trezirea la cine sunt ei cu adevărat, în timp ce cea mai mare parte a omenirii este adormită, trebuie să fie aici pentru un motiv foarte important. Deci, în timp ce este adevărat că noi suntem cei pe care i-am așteptat și că ne-am oferit voluntar să venim pe Pământ pentru această experiență, există, de asemenea, alții care trag sfori pentru a se asigura că vom putea face ceea ce am venit aici pentru a face. 
Adevărul este că timpul în care trăim a fost planificat încă dinainte ca planeta să fi fost preluată. Sursa sau Creatorul acestui Univers cunoaște totul, așa cum știe ce se v-a întâmpla sau cum să corecteze un astfel de dezechilibru. Există un plan, dincolo de înțelegerea noastră deplină în conștiința noastră actuală, care implică ajutoare din afara matricei pentru a ne ajuta la ieșirea din închisoarea în care am fost prinși de mai multe cicluri după cicluri.

Toată creația este ciclică și în timp ea are un început și un sfârșit, acest lucru fiind realizat doar în timp și spațiu. Deoarece ne aflăm în timp și spațiu, ne confruntăm cu "vremurile din urmă", unde cicluri după cicluri de experiență sunt acum la încheiere, astfel încât o nouă experiență poate fi creată. Nu numai că sfârșitul a fost planificat de o lungă perioadă de timp, dar eliberarea omenirii s-a întâmplat deja sinelor noastre viitoare dinafara timpului. Orice posibilitate care a fost un gând, are o linie temporală unde gândul dezvăluit și-a creat un viitor probabil. Creatorii prin noi experimentează colectiv "realitatea" pe baza alegerilor făcute de nivelurile conștiente și subconștiente ale gândirii. Asta înseamnă cu adevărat cât de puternici  suntem. Posibilitățile care nu au loc se estompează mai departe și mai departe de noi, iar posibilitățile pe care intenționăm să le manifestăm sunt magnetizate mai aproape. În cele din urmă rezultatul final este același, cu toate acestea cum ajungem acolo depinde de creatorii care experimentează toate acestea.


Ajutoarele pot face modificări ale liniilor temporale și pot aduce mesaje până la echipajul de la sol, aici pe Pământ, celor care au o conexiune puternică cu ei. Deși de multe ori întunericul a fost cu doi pași 
înainte în interceptarea acestor mesaje dându-se drept aceste ajutoare, în scopul de a răsuci mesajele, multe au rămas adevărate și clare și au reușit să împărtășească mesajul original (este vorba despre mesajele channeling, n.b.). Ajutoarele nu se pot rupe de legea universală a liberului arbitru de pe planetă. Cu toate acestea, liberul nostru arbitru a fost luat de la noi într-un mod complicat, pentru că am fost obligați de atâtea ori prin capcana reîncarnării să luăm decizii gratuite de a suferi în diferite vieti, astfel ca energia noastră emoțională să poată fi recoltată de la noi. Amintirile noastre au fost șterse de timp din nou și din nou, vieți false ne-au fost introduse în amintirile noastre, care ne-au făcut să ne gândim că sufletelor noastre le sunt necesare pentru a echilibra karma, reîncarnarea și acceptarea contractelor de suferință și boală. 
Da, am ales să venim aici, dar nu am ales să fim sclavi doar pentru a învăța lecții din iad !

Deci, răspunsul la întrebarea inițială este că da, avem mai mulți membri ai familiei de suflet și alte grupuri de ajutoare care sunt aici și se uită peste noi și care luptă pentru libertatea noastră în afara zidurilor închisorii. Unii au tehnologie care le va permite să vină și să treacă prin zidurile închisorii, atunci când este necesar sau atunci când o directivă de intervenție se produce din cauza încălcării (din nou) a unei legi universale de către asupritori. 
Unii au fost destul de curajoși să se încarneze direct în corpuri umane, luându-și riscul de a nu fi capabili a se trezi din forma somnului hipnotic. Avertismentul este că o masă critică de oameni a trebuit să se trezească și să ceară ajutor, să strălucească lumina lor atât de strălucitor încât cantitatea de energie a Sursei să poată fi măsurată pe planetă. Fără această masă critică, o altă linie temporală a decimării și transmutării ar fi avut loc. Pământul și experiența încarnării într-un corp uman, nu ar fi fost o opțiune pe această linie temporală, și toată munca depusă în crearea acestei biblioteci vii s-ar fi transformat într-o altă formă de energie.

Sarcina unui suflet de a trimite mai departe un aspect de sine într-un corp uman și să se "trezească", probabil, nu s-ar fi putut face fără ajutor. Omenirea nu ar fi mers atât de departe în acest război împotriva prădătorilor nevăzuți, fără ajutor de la toate ființele care s-au dedicat acestei ajutorări. Planul general pentru eliberarea umanității trece dincolo de această planetă și sistemul nostru solar. De fapt, opresorii care sunt aici pentru înrobirea umanității urmăresc doar ordine și nu și-au dat seama până acum că de fapt ei înșiși sunt sclavi. Ei s-au ocupat atât de mult de propria lor supraviețuire încât au căzut prin aceleași trucuri ale încarcerării ferme, sub dominația zeilor lor ierarhici pe care-i foloseau pentru oameni. 
Asupritorii sunt prinși, iar frecvența lor de vibrație nu va putea fi menținută când Pământul își ridică continuu frecvența lui. Ce se întâmplă pe Pământ nu rămâne doar în acest sistem solar, ci afectează tot Universul. Acest lucru sună ca foarte important, nu-i așa? 
Bunul simț spune că ceva atât de important ca și creșterea frecvenței întregului Univers și debarasarea de cancerul ce l-a afectat de eoni transmutându-l înapoi la o stare neutră, cu siguranță nu stă doar în puterea oamenilor blocați într-un costum de carne, care au fost în mod deliberat rupți de creatorul nostru, mental, fizic și spiritual.

Suntem în ultimele zile ale războiului asupra conștiinței. Un val de energie a Sursei este emis din centrul cosmosului care va afecta fiecare celulă de pe planetă. Sursa se vindecă pe sine și vom avea în cele din urmă posibilitatea de a trăi fără instinctele de supraviețuire acerbă.
Sursa este iubire și orice fără dragoste va fi transmutat. Paraziții vor fi dizolvați și numai cei care aleg să conecteze energia lor cu Sursa vor fi capabili să existe în Universul vindecat. 
Nu rezonați cu teama propagandei, pentru că avem această responsabilitate uriașă de a face acest lucru singuri. Da, putem alege să fim o parte a transformării, și da, noi suntem fractali puternici ai Sursei, și da, va veni un timp în care vom fi capabili să stăm pe deplin în puterea noastră astfel, putând vindeca tot ceea ce este în afara echilibrului. 
În timp ce facem trecerea la acel moment, avem un număr infinit de ființe ce ne ajută și ne așteaptă să fie chemate la asistență pentru a fi în măsură să facem o alegere în cunoștință de cauză față de adevărata libertate.

      sursa : http://howtoexitthematrix.com/

   Drum drept spre Lumină ! 

16 comentarii:

 1. Perfect de acord...De mic copil ziceam ca eu am aterizat pe planeta inchisoare.Numeam Terra un iad mai mic si nu-mi doream decat sa fug de aici,intocmai ca si condamnatul care cauta o cale de evadare.Ceea ce se intampla aici mi se parea si inca mi se pare incredibil,nivelurile suferintei au depasit orice limita a suportabilitatii.Ce nu inteleg este de ce civilizatiile exterioare benevolente nu au voie sa intervina aici pe motiv ca ne incalca liberul arbitru,dar archonilor,reptilelor si cabalilor inca li se permite sa ne calce in picioare.O alta problema apare cand esti bolnav de cand te sti,iar religia iti spune ca esti pacatos,spiritualitatea ca ai fost un om "rau" si trebuie sa platesti in aceasta viata,echilibrand karma iar mama omida iti zice ca ai fost blestemat.Nimic nu este atat de categoric,adevarul este mereu undeva la mijloc.
  Poate ca tocmai aceasta propaganda este menita sa ne tina in vibratiile inferioare ale vinovatiei si remuscarilor.Iar apoi murim si ne ducem in Iad,pentru ca am fost bolnavi de vinovatie...Asta se datoreaza paznicilor inchisorii,pentru ca isi bat joc de noi,nu de altceva.Chiar si Iisus a spus ca el nu a creat iadul pentru oameni,ci pentru Satan si demonii sai.
  Atunci,cum se face ca oamenii ajung totusi in iad?Asta e numai lucratura acestor reptile si archoni.
  De ce se permite inca incalcarea acestor legi universale,asta numai Dumnezeu stie.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mira....ai punctat bine cand ai intrebat: "de ce civilizatiile exterioare benevolente nu au voie sa intervina aici pe motiv ca ne incalca liberul arbitru,dar archonilor,reptilelor si cabalilor inca li se permite sa ne calce in picioare?".
   Nici eu nu cunosc acest raspuns. Marius spune ca am venit aici cu voia noastra, eu cred ca am fost fortat sa vin aici, deoarece inca de la nastere m-am pus cu fundul spre iesire si m-au scos prin cezariana cam vanat, asta consider eu ca nu a fost voia mea. Am fost si sunt constient ca ceva de sus ma supravegheaza indeaproape si ma fereste de multe probleme aici pe pamant. In comparatie cu persoanele pe care le-am intalnit pot sa spun ca am o viata linistita. Nu am nici un fel de avere si nu ma leaga nimic aici, cand va trebui sa fac pasul in partea cealalta, o fac fara nici un regret si fara nici o legatura cu ceva de pe aceasta planeta.
   In legatura cu iadul, acolo ajung oamenii manipulati in timpul vietii carora le-au fost bagate in cap tot felul de pacate inventate si care se simt vinovati pentru nimicuri infaptuite. Ei se duc singuri si de buna voie acolo, apoi o parte isi dau seama si recunosc lumina si pleaca de acolo. Isus a venit aici si ne-a invatat cum sa evitam acel iad.

   Ștergere
  2. MIRA, sentimentul ca suntem parasiti si civilizatiile benevolente nu intervin este unul fals. Ei au intervenit dintotdeauna, altfel nu mai existam de mult pe aceasta planeta. Diferenta dintre ET benefici si cei ,,egotici" sau ,,in serviciu pentru sine" este ca actiunea lor respecta in totalitate toate legile divine precum si liberul nostru arbitru. Cei ,,malefici" tot datorita liberului arbitru folosesc orice mijloace pentru a-si atinge scopurile.
   ET benefici nu pot interactiona direct, inca cu noi pentru ca exista o diferenta mare ca nivel de vibratie intre corpurile lor si ale noastre, fizic, daca s-ar intampla asta noi am fi pulverizati pur si simplu.
   Apoi Ei nu vin sa ne salveze prin interventie directa, deoarece exista o mare masa de oameni care inca nu cred ca Ei exista si ar creea haos planetar ceea ce ar duce la schimbarea liniei temporale de evolutie a civilizatiei, si noi nu am absolvi in mod natural scoala pentru care am venit aici.
   Referitor la ce spune religia, etc. trebuie sa renuntam la vechile sabloane, prejudecati, credinte si sa devenim propriul nostru maestru, incercand sa intram in legatura cu Sinele Divin din interior, ascultandu-ne inima. Noi suntem creatorii propriei realitati si fiecare traieste asa cum gandeste.
   Cat despre Matrixul din jurul planetei, dupa cum ne-a confirmat si Cobra, acesta a fost din ce in ce mai mult destructurat, iar Evenimentul, prin acel flux energetic din centrul galactic, inima galaxiei, va da lovitura fatala acestuia si de atunci, cred ca schimbarile vor fi la vedere si foarte ample si rapide. Pregatiti-va pentru acel moment, mai este putin......

   Ștergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. NAMASTE dragii noştri TREZIŢI ! Toţi cei care rumegă cu con-ştiinţa acest articol înţeleg ,aprofundează dar în acelaşi timp se nasc alte şi alte întrebări pe care raţiunea egoistă le impune !Nu ar trebui să aprofundăm de fir a păr ceea ce încă ne depăşeşte ci să luăm -să ne luăm dreptul dea MERGE ACOLO UNDE SUFLETUL NE SPUNE CĂ CEEA CE FACEM ESTE ÎN LUMINĂ! E multă suferinţă ,vrînd nevrînd sîntem afectaţi la nivel emoţional şi toate ne sînt aşezate în faţă ca nişte porţi pe care sîntem încercaţi a le deschide,chemîndu-i şi pe cei în comună simţire cu noi să ne urmeze. Opinia mea este că oricît am încerca să schimbăm cărarea unor semeni cu fixaţii ,nu vom reuşi,mai bine activîndu-ne interesul şi aptitudinile fată de cei care discutînd aceste subiecte cu ei ,apleacă urechea,devin interesaţi iar în momentul în care pun întrebări să-i ajutăm pe măsura înţelegerii noastre să CAPETE ÎNCREDERE ÎN NOI DAR MAI ALES ÎN EI ÎNŞIŞI.Aşa cred eu că ne facem DATORIA ÎN TIMPUL ŞI LOCUL PE CARE L-AM ALES SPRE TREZIRE !

  RăspundețiȘtergere
 4. In viata mea nu am vazut avioane mai mari si povesti mai tampite decat astea. Greuceanu s-ar scutura in mormant, daca ar fi acolo...
  Avioane si camioane....visatorilor :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Marius,asa este.Civilizatiile benevolente nu intervin in mod direct,pentru ca inca sunt multe persoane care cred ca...sunt singure in Univers.Terra nu este nici pe departe pregatita si nici nu am idee cand va fi.Eu sunt gata practic de cand m-am nascut,dar uneori simt ca nu am venit in timpul corect.La cum este lumea acum,stransa cu usa in chingile intunericului,sansele par tot mai infime.Intunecatii nu se vor opri niciodata,sa faca asta ar insemna moartea lor.Numai o minune,un soc sau o bomba de lumina ar putea sa trezeasca omenirea din lungul ei somn.
  Dan,avem ceva in comun...Si eu am venit cu picioarele inainte,indoita si nemultumita :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Sunt curioasa cati dintre voi ati aflat de unde veniti,cine sunteti si incotro va indreptati...Isi cunoaste cineva originile?Si nu ma refer la Sursa,ca de acolo cu totii venim oricum.Ceva revelatii,vise,intuitii,viziuni?Planeta de bastina,sectorul,galaxia,universul? :D

  Unde-s multi,puterea creste!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ideea de grup este implementata aici pe pamant si tot aici am fost invatati sa traim cu impresia ca apartinem unui grup: catolic, ortodox, musulman, yogin, budism, etc. Acum se incearca sa se implementeze ca exista si grupuri extraterestre gen, acturieni, pleiaidieni, etc. Eu simt ca totul e un fals, in partea cealalta nu exista grup si nu apartine nimeni de nici o planeta sau galaxie, toate fintele sunt si traiesc in unime. Cand lumea va intelege acest lucru, va fi facut un pas urias spre adevarata libertate.

   Ștergere
 7. Dan,eu simteam ca apartin de un anume grup inca dinainte sa citesc sau sau aud macar despre arcturieni.
  "Precum in Cer asa si pe Pamant",ceea ce inseamna ca ceea se afla in Cer are corespondent si aici.
  Cu totii venim din Unime,dar Universul este structurat,organizat,ierarhizat,pentru ca altfel s-ar crea haos.
  Din clipa in care am fost creati si pana acum,fiecare a avut un alt drum,alta evolutie,alte experiente,asa ca inevitabil s-au format grupuri de suflete-pereche care au mers in aceeasi directie si s-au dezvoltat impreuna,datorita rezonantei sau structurii sufletului asemanatoare.Daca acum ne-am grupa cu totii indiferent de evolutie,ar iesi un talmes-balmes,razboaie si altele,ceea ce putem vedea clar pe Terra.Organizarea este cuvantul cheie in acest Univers.
  De asta exista extraterestri-care inseamna "Cei veniti din afara Pamantului"deci care nu sunt de aici pentru ca Universul este...ei bine,mare,mare si nu putem fi cu totii terrani,ingeri,spiritele naturii si oamenii,care au fost de la inceput structurati diferit.Numai aici pe Terra si in locuri asemanatoare se experimenteaza acest mix de rase,aceasta harababura planetara.
  De unde venim,este esential sa avem o familie de suflete "din acelasi aluat",pentru ca doar asa ne-am dezvolta armonios..

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vad ca nu ai inteles ceea ce am spus eu, dar va venit momentul cand vei intelege. Inca esti prinsa in gandirea pamanteana unde orice grup format se separa de ceilalti, si se ramane in acelasi concept "Cine nu e cu noi, este impotriva noastra". Iti dau un singur indiciu....legea inimii. Gandeste si vei intelege ce am vrut sa spun mai sus.

   Ștergere
 8. Acelasi lucru iti spun si eu:nu ai inteles ceea ce am incercat sa zic.Nu emite pareri pentru ca nu ma cunosti,ceea ce faci acum este sa cataloghezi si sa imi tii o mica predica.Conceptul pe care mi l-ai spus imi este strain.

  RăspundețiȘtergere
 9. Inainte sa scriu comentariul de mai sus, ceva imi spunea sa ma abtin, dar nu am ascultat si acum am inteles de ce. Imi pare rau ca te-am disturbat din drumul tau.

  RăspundețiȘtergere
 10. Nu-mi bat capul cu: de unde, ce şi cum. Şi nici ameninţare nu se simte. Singura mea preocupare e să simt mereu şi mereu iubirea. E atât de magnific, înălţător! Restul vine de la sine, nu credeţi, dragii mei?
  Atâtea şi atâtea teorii conspiraţioniste de te ameţesc... cred că ăsta-i motivul pentru care nici nu prea "văd" anumite bloguri/site-uri, o fi vreun instinct ce mă fereşte, cine ştie...
  Haideţi să iubim TOTUL. De la gândăcei, copaci, gărgăriţe până la munţi şi văi... chiar şi masa pe care scriu. Nu vă mai gândiţi la vibraţii joase, că se sting de la sine. N-au putere decât dacă le daţi putere. Tot ce se-ntâmplă e minunat! Nu credeţi?
  Iertare pentru intervenţie :)

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.