miercuri, 19 august 2015

Lupta pentru planeta Pământ intră într-o fază decisivă în această toamnă (Ben Fulford – 18 august 2015)


 De mult timp nu am mai publicat actualizările lui Benjamin Fulford, dar ținând cont de faptul că ne apropiem de această toamnă ,,fierbinte”, voi publica din nou actualizările lui pentru ca cititorii acestui blog să-și poată face o imagine de ansamblu a ceea ce ne așteaptă în curând. Pe lângă actualizările lui Cobra, mesaje channeling și articole ale unor faimoși economiști, aceste informații completează informațiile despre momentul crucial pentru civilizația umană ce ne așteaptă, se pare în această toamnă.

   Ben Fulford – 18 august 2015
Încă o dată sezonul de toamnă este de așteptat să aducă turbulență și luptă pentru  putere cu o nouă intensitate și cu termen limită 30 septembrie. Întrebarea pentru Cabala este ce fel de tranzacționări, amenințări și compromisuri vor fi făcute de către aceasta pentru a lovi cu piciorul cutia de pe drum pentru a păstra structura lor de putere frauduloasă intactă. Întrebarea pentru restul dintre noi este cum putem pune capăt în cele din urmă unui final permanent regimului lor de sclavie și a datoriei de coșmar.

În scopul pregătirii pentru campania din toamnă va fi util să revizuim lupta de până acum, în scopul de a identifica ceea ce trebuie făcut în continuare. Cel mai bun moment pentru a începe este să ne uităm înapoi la evenimentele din 11 septembrie 2001 și să începem de acolo. Ceea ce am văzut acolo a fost o lovitură de stat fascistă împotriva democrației din SUA, care a fost realizată de același grup care a pierdut al doilea Război Mondial, reprezentând grafic o răzbunare. Informații din surse guvernamentale secrete occidentale și asiatice au arătat că familiile care dețin Federal Reserve Board, în special filiala sa din New York, sunt în stare de faliment. Ei datorează cantități mari de aur familiilor regale din Asia și au fost obligate să înceapă returnarea lui în data de 12 septembrie 2001 (acesta este verdict al Curții Internaționale de la Haga, dintr-un proces de durată pe baza acordului de la Bretton Woods din 1945 – a se citi articolele cu acest subiect din blog, n.b. http://burebista2012.blogspot.ro/search?q=un+proces+de+miliarde ). În schimb, ei au decis să declare război împotriva restului planetei.

A fost în mod clar un aspect nazist-german la evenimentele din 11 septembrie. Oamenii-cheie responsabili la acel moment în Occident au fost toți naziști afiliați, inclusiv președintele american George Bush Jr., Secretarul apărării - Donald Rumsfeld, premierul britanic Tony Blair, Papa Benedict (Ratzinger) XVI, etc. Atacul din 11 septembrie a fost urmat imediat de intrarea în vigoare a Patriot Act, care este practic identic cu constituția nazistă germană și, prin urmare a marcat începutul celui de-al patrulea Reich nazist. Politicienii, figuri media și alte persoane care nu au mers împreună cu preluarea fascistă au fost fie uciși fie intimidați pentru a-i reduce la tăcere. Donald Rumsfeld a declarat pe 10 septembrie 2001 că 2,3 trilioane de dolari din bugetul Pentagonului au "dispărut". Martori precum fostul nazist de top Michael Meiring (mai târziu Van de Meer) a explicat că banii au fost folosiți pentru a configura o versiune militară americană paralelă cu fostele trupe SS germane. Această nouă armată urma să fie parte a creației naziste Departamentul pentru Securitate Internă (DHS) sau deghizată ca antreprenori militari privați. 

Masivul secret public și militar construit a fost urmat de invazia în Irak și Afganistan cu pretexte false. Aceste invazii au fost parte dintr-un plan de a răsturna cel puțin 7 națiuni din regiune, în scopul de a înființa un imperiu controlat de Mafia Khazară (este vorba despre falșii evrei khazari din SV Asiei, fosta Khazaria care acum este elita sionistă ce a subjugat planeta, n.b.). În același timp, cu invazia militară a Orientului Mijlociu, naziștii care lucrează pentru regimul Bush au început răspândirea armelor biologice cu viruși modificați genetic. Acestea au inclus SARS (etno-specifice asiaticilor), Gripa aviară, MERS și Ebola si au fost parte dintr-un plan de a șterge 90% din populația lumii, în scopul de a "salva  mediul". Au fost o mulțime dintre noi, care pur și simplu nu puteam crede că aceste lucruri se întâmplă cu adevărat în Occident și a fost nevoie de o perioadă lungă de timp pentru ca mulți dintre noi să ne trezim.

Opoziția în Occident își are originea într-o facțiune a Cabalei de guvernământ care a hotărât că mediul ar putea fi salvat fără a ucide 90% din populația lumii. Soluția lor a fost un impozit global pe mediu, bazat pe fraudă științifică a încălzirii globale pe baza carbonului. Ei au pierdut alegerile din anul 2000, dar au păstrat și împins agenda lor mai departe. Unele piețe de tranzacționare a emisiei de carbon au fost înființate, dar acestea s-au dovedit a fi cuiburi de fraudă și au fost închise. Adevărata opoziție față de lovitura de stat nazistă din SUA nu a venit din Vest, ci de la restul lumii, în special din Asia.

Autorul (Ben Fulford) a fost introdus în cadrul unei societăți mondiale vechi secrete în 2006. Sfatul lui a fost ca ei să oprească imediat finanțarea guvernului SUA, până la oprirea războaielor de invazie și furt al resurselor naturale. Asiaticii au fost de acord să facă asta precum și dumpingul en-gros pe Trezoreria SUA care a început la scurt timp după aceea. Conducerea japoneză a fost în cele din urmă hărțuită și chiar ucisă pentru a finanța guvernul american, dar chinezii nu au fost intimidați. Rezultatul a fost că Cabala Occidentală a pornit tactici și a început o campanie majoră de a ,,suge” China. Chinezii au spus că vor să conducă lumea. Mafia nazistă Bush / Clinton a început să vândă tot petrolul furat din Irak Chinei. Banii au fost folosiți pentru a cumpăra influență în guvernul chinez.


Fratele lui George Bush Sr., Prescott Bush a avut o societate comercială în China, care a conlucrat cu Partidul Comunist Chinez prin vânzarea de secrete militare ale SUA. De exemplu, potrivit oficialilor Agenției de Informații a Apărării din SUA Mafia Bush a furnizat chinezilor tehnologia ce permite rachetelor balistice intercontinentale să lovească cu precizie obiective din Statele Unite ale Americii. Prezența unui beat și drogat precum George Bush Jr. să obțină tratament VIP la Olimpiada de la Beijing din 2008, a fost o dovadă vizibilă că Bush trage în interiorul Chinei. Cabala Khazară, și nu doar facțiunea nazistă Bush, a turnat investiții mari în China. Rezultatul tuturor acestor investiții a fost creșterea spectaculoasă a Chinei de la lumea a treia la statutul de super-putere în doar câțiva ani. Chinezii au promis, de asemenea, că totul se va schimba în 2008. De fapt, au existat o mulțime de schimbări. Șocul Lehman a fost parte din asta pentru că a tăiat capacitatea anumitor facțiuni din SUA de a imprima dolari pentru a cumpăra mărfuri de la restul lumii. Rezultatul a fost o scădere scurtă / bruscă a importurilor în SUA.
Consiliul Rezervei Federale și filiala sa Corporația Statele Unite ale Americii se aflau în faliment în acel an, dar promiteau a pune pe comunistul Barack Obama ca președinte. Rezultatul a fost continuarea finanțării guvernului Cabalei Khazare al SUA. Ca eveniment, politicile lui Obama s-au dovedit a fi practic identice cu cele ale facțiunii Bush, dar Cabala în general a reușit să cumpere timp. Între timp, Tony Blair și George Bush Jr. au plecat imediat pentru o întâlnire privată cu Papa Benedict (Maledict) XVI și s-au convertit la catolicism. Cu alte cuvinte, s-au dus la P2 (Loja francmasonică Propadanda Due din Italia, n.b.) pentru a cere protecție.

Cu toate acestea, grupurile vechi naziste Occidentale bolnave și obosite au început o ofensivă contra Papei Benedict ce a fost forțat să demisioneze, lucru care nu s-a întâmplat unui papă de 600 de ani. În plus, monarhii europeni din Olanda, Spania și Belgia au fost de asemenea obligați să abdice de pe tronurile lor, lucru care s-a și întâmplat. Biserica Catolică a început să se reformeze, preluând managementul Băncii Vaticanului și concediind mii de preoți pedofili. Rețele puternice de pedofili din Marea Britanie au fost, de asemenea, expuse în mod sistematic și continuă să fie expuse și-n prezent. Poate că cea mai mare schimbare ce a avut loc, deși a fost cu acordul Marii Britanii, Franței, Germaniei, Italiei, Elveției și Luxemburgului, a fost să renunțe la facțiunea Federal Reserve Board din SUA și să se alăture Asian Infrastructure Investment Bank din China. Aceasta a marcat o ruptură fundamentală în rândurile de sus ale puterii Cabalei Occidentale.

În mod evident însă, războiul nu este încă câștigat și multe bătălii rămân de dus. Cea mai mare problemă rămâne în Statele Unite, care rămâne sub controlul gangsterilor Khazari vicios conduse de clanurile Bush / Clinton / Rockefeller. In prezent 8 din 10 americani sunt, și vor rămâne pe viață, sclavi ai datoriei controlată de acest regim mafiot. Farsa electorală nu se mai termină în SUA fiind acum complet controlată de sume mari de bani, neținându-se cont de interesele americanului de rând. Acesta este motivul pentru care ucigașii cunoscuți, cum ar fi Hillary (Kilary) Clinton și Jeb Bush apar zi de zi în mass-media de propagandă controlată ca și cum ar fi popularii aleși ai poporului.

Militarii și serviciile de informații ale SUA rămân speranța principală pentru eliberarea inimii întunericului din lume, care este Corporația Statele Unite ale Americii și populația sa sclavă. Până acum însă, ei s-au limitat la limitarea agresiunii israeliene în Orientul Mijlociu și zăngănitul sabiei împotriva Chinei. Ei nu au făcut nimic cu cel mai mare dușman cu care se confruntă și care este oligarhii Khazari care controlează politica SUA, finanțele și mass-media. Oamenii trebuie să mențină presiunea asupra șefilor agențiilor guvernamentale până la naționalizarea Federal Reserve Board pentru a lua sursa puterii Khazarilor, care este nota datoriei (așa-numitul "dolar") prin tipărirea de bani din aer.

Japonia de asemenea, este o colonie de sclavi ai Khazarilor condusă de un guvern marionetă instituit prin alegeri frauduloase. În Japonia conducătorii Khazari sunt Richard Armitage, Michael Green și șefii lor Benyamin Netanyahu și clanul Bush / Clinton. Ei nu vor mai avea puterea prea mult. Cu toate acestea, structurile militare / de informații japoneze vor să-și coordoneze activitățile cu contra-părțile din SUA pentru a se asigura că Japonia și Statele Unite vor fi eliberate simultan. Din punct de vedere militar, avem de-a face cu doar câteva zeci de persoane din funcții importante de conducere care pot fi ușor supuse. Structurile de mercenari pot fi sincer convinse să stea deoparte.

      sursa : http://antimatrix.org/   


  Victoria este aproape !  

4 comentarii:

 1. NAMASTE ! În 28 septembrie,anul de graţie 2015 îmi voi aminti cînd în 20 august,anul de graţie 2015 am scris aici : "Parcă ,pînă la 28 septembrie 2015 se va fi sfîrşit odată pentru totdeauna cu întunericul pe PĂMÎNTUL NOSTRU ŞI MAREA TRANSFORMARE ÎN LUMINĂ încă nu-şi face simţită prezenţa în toate formele de viaţă "-asta va fi întro zi de luni. Şi după aceea ,probabil că o explicaţie ar suna cam aşa : "LUPTELE NEVĂZUTE ŞI NEAUZITE CARE SE PETREC ÎN SPAŢIU VOR MAI DURA O scurtă perioadă pînă cîîîînd îîîîn sfîîîîrşit omenirea se va bucura şi pămîntul va fi în EPOCA DE AUR "

  RăspundețiȘtergere
 2. Dar vom stii oare sa ne bucuram? La atata experienta pe care o avem in suferinta....

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu vom putea sa nu ne bucuram,vom fi complet schimbati cei ce vom mai fi,nu vom putea concepe suferinta. Aceasta notiune/termen va dispare definitiv din mentalul nostru.

  RăspundețiȘtergere
 4. NAMASTE ! Dragi cititori şi Marius.Nici nu ştiţi cîtă bucurie în suflet mi-a adus articolul lui Lyn-prezentator al unui post de radio american,foarte popular care ori de cîte ori se simte nevoia şi sînt mesaje importante de trimis omenirii,COBRA ,aduce noutăţile,atît cît îi este permis,pentru ca cei CONŞTIENŢI de R M să afle la timp.Un astfel de interviu i-a fost luat în 31 augus a.c. iar informaţiile sînt neaşteptat de detaliate. Ştiu că vizitatorii frecvenţi ai site-lui lui Marius ,sînt la curent cu acest extraordinar interviu,rolul nostru nefiind decît acela de a-l (interviul) face cunoscut prin multiplicarea către cît mai multe adrese ale celor din agenda noastră de contacte. Este şi acesta un mod de a ne numi lucrători în lumină. E suficient un minim efort şi voinţă ca aceste INFORMAŢII SĂ FIE CONŞTIENTIZATE din mai multe motive printre care şi eliminarea fricii,eliminarea multor (informaţii de bine ? ) de la mass media aservită altor interese şi la care văd că mulţi din conaţionalii noştri înghit DEZ-informările în mod NEDIGERAT ! Apoi mai este important pentru că în perioada lunii septembrie -spre sfîrşitul acesteia ,propaganda cabalei emite avertismente printre cele mai teirfiante,băgînd spaima în populaţie. Avertizaţi de asemenea pe toţi televizoriştii amatori ai postului România Tv,un post ALARMIST CĂ MULTE DIN INFORMAŢIILE LOR DATE CU TITLUL "ULTIMA ORĂ" au scopul de a duce în eroare şi a îngrijora puţin citiţii ,care din păcate sînt întrun număr tot mai mare. E mai comod să iei ştirea brută,ARANJATĂ, decît să cauţi SURSE ALTERNATIVE DE INFORMAŢIE ! Acesta nu este singurul post Tv,din păcate boala s-a cronicizat şi cu zîmbetul pe buze îi urmează şi Antenele......ASERVIŢII mogulilor nu pot exista acolo decît urmînd ordinele celor care le aruncă dumicatul. Mai este şi simptomul vîrstei a treia,care în ţara noastră are o semnificativă cotă de televizorişti. Către acest segment ar fi bine să aruncăm un ochi,deoarece ei se descurcă mai greu cu tehnologia net-ului. La satele care se mai pot numi cît de cît populate INFORMAŢIILE ACESTEA POT FI ADUSE PRIN INTERMEDIUL TINERILOR ahtiaţi care caută sursele alternative de distracţie dar şi ALT FEL DE INFORMAŢII. Nu mi-am propus eu să fiu ghid prin această intervenţie-cu bunăvoinţa prietenului nostru Marius-dar, o iniţiativă tot trebuie luată de către cineva şi propulsată aşa în starea ei de "primă mână" .Vă mulţumesc şi IERTARE DACĂ AM ÎNDRĂZNIT MAI MULT ! GeorgedeDrobeta.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.