sâmbătă, 1 august 2015

Linia genealogică a Zeilor


Pentru specia umană, există patru tipuri primare de sânge. Ele sunt A, B, AB, și O.
Clasificările sunt derivate din antigenele celulelor sanguine ale unei persoane - antigenele fiind proteine care se găsesc pe suprafața celulelor și care sunt concepute pentru a combate bacteriile și virusurile. Cea mai mare parte a populației umane are astfel de proteine pe celulele lor. Aceștia reprezintă procentul cel mai mare cu Rh pozitiv de oameni ai Pământului.

În Statele Unite, estimările actuale sugerează că aproximativ 85% din toți  caucazienii, aproximativ 90% din afro-americani, și aproximativ 98% din asiaticii-americani au Rh pozitiv. Un mic procent din populația SUA (și din cea a restului lumii) care nu prezintă proteinele relevante se încadrează într-o categorie foarte diferită, cea cu Rh negativ. De ce un grup special de oameni ar trebui să aibă sânge, care este atât de incredibil de diferit față de oricine altcineva, este o chestiune controversată și adâncă.
Este o problemă care a dus la dezvoltarea unei teorii uimitoare: că în trecutul îndepărtat, vizitați de extratereștrii, oamenii timpurii, primitivi, au fost supuși unor tehnici de manipulare celulară avansată, de despicare a genelor, aparent pentru a crea o rasă de sclavi. În acest sens, au dat naștere Rh-ului negativ

Pentru a demonstra cât de incredibil de diferiți sunt cei cu Rh negative de restul populației lumii, trebuie să ne uităm doar la problema sarcinii. Pentru o femeie însărcinată care are Rh negativ, pericolele pot fi considerabile și periculoase. Dacă o femeie ce are Rh negativ rămâne gravidă cu un bărbat care are, de asemenea Rh negativ, problemele sunt inexistente și nu trebuie să se îngrijoreze: ambele persoane sunt în întregime compatibile unul cu altul, fătul se va dezvolta în mod normal iar copilul se va naște cu Rh negativ.
Dacă tatăl are Rh pozitiv iar mama Rh negativ, acesta e cazul în care problemele pot începe și rezultatele se pot dovedi a fi foarte diferite - chiar tragice - căci copilul va avea Rh pozitiv sau negativ. Aceasta este a doua problemă prin care ajungem la esența problemei. Cât de incredibil ar suna, sângele unei femei însărcinate cu Rh negativ poate fi complet incompatibil cu sângele unui copil cu Rh pozitiv pe care ea îl poartă. O astfel de situație poate provoca de foarte multe ori ca propriul sânge al mamei să producă anticorpi potențial letali, care sunt concepuți pentru a ataca sângele fătului, dacă și atunci când primul este expus acestuia din urmă. Cu alte cuvinte, copilul pozitiv este perceput de către sistemul imunitar negativ al mamei ca ceva ostil. Din toate punctele de vedere, copilul nenăscut este considerat ca ceva străin și ceva de care trebuie să fie scăpat organismul mamei în cel mai scurt timp.

Mai îngrijorător este faptul că de cele mai multe ori când o femeie devine gravidă, anticorpii ei devin mai puternici și mai mortali. Pe scurt, corpul mamei găsește moduri de a declanșa procesul de omorâre a fătului din ce în ce mai puternic, rapid, și eficient cu fiecare sarcină succesivă. Este aproape ca și cum ar exista ceva profund, vechi și non-uman codificat în ADN-ul nostru, ce vede pozitiv și negativ ca fiind acut diferit unul față de altul, și nu ar intenționa niciodată pentru unificare. Ceea ce poate fi exact cazul nostru.

Dacă noi azi - și în special cei cu Rh negativ - suntem produsul manipulării extraterestre, atunci cine au fost ființele care au decis să joace rolul de Dumnezeu cu formele mai vechi ale omenirii? De ce au avut intenția să creeze tipuri noi și radical diferite de oameni? De unde au venit? Sunt încă printre noi? 

Acestea sunt întrebări care ne conduc la un corp legendar, puternic de entități care au devenit cunoscute sub numele de Anunnaki. Aceste întrebări ne duc în inima culturilor antice sumeriene, care pot fi localizate în ceea ce, astăzi, este sudul Irakului, și care, istorici și arheologi cred în a fi datată la un moment dat între 5.500 și 4.000 BC (Inainte de Christos).
Potrivit textelor sumeriene, cu mai mult de 400.000 de ani înainte un potop imens a devastat Pământul și a ucis milioane de oameni. Aceasta este timpul în care Anunnaki, această specie puternică de oameni legendari, au revenit pe planeta noastră ,,de sus din ceruri”. În timpul lor de aici, au adus o formă de stabilitate și  ordine socială triburilor primitive umane, dintre care unele au devenit în cele din urmă Cro-Magnon. Asta nu a fost, cu toate acestea, agenda inițială a Anunnaki.

Scopul principal al Anunnaki a fost de a modifica genetic oamenii primitivi pentru a crea o entitate solidă și puternică astfel încât, în mod eficient, să nu se ridice de la statutul unei rase de sclavi, concepută pentru a face față cererilor stăpânilor lor extratereștri - incluzând mineritul Pământului pentru aprovizionarea cu prețiosul și neprețuitul AUR. 


Când în cele din urmă Anunnaki au părăsit Pământul, au lăsat în urmă o moștenire uimitoare: o nouă formă umană, radical diferită de restul: cea cu RH negativ. Și care trăiesc și astăzi. Tulpina RH negativă trece prin familia regală britanică, ceea ce a provocat controverse despre faptul că familiile regale nu sunt ceea ce par a fi.


O întreagă subcultură există ce sugerează că, familiile regale sunt descendente direct dintr-un ordin vechi de extratereștrii-umani, care sunt adevărații conducători secreți ai planetei noastre. Există ceva în manipularea genetică prin Rh negativ ce-i face pe liderii născuți ca figuri puternice, probabil, spre deosebire de legendarii "eroi bătrâni" și "oameni renumiți", așa cum sunt descriși în paginile Bibliei (și aproape sigur cu Rh negativ)?

Ar face Rh-ul negativ să se ridice o armată subterană de hibrizi umani fiind atent, și în secret cultivată pentru motive ce ar putea fi nimic mai puțin decât să dea dreptul sinistru la moarte? Dacă, într-o zi se dovedește că un procent mic din specia umană nu este în întregime uman la urma urmei, vom vedea o reacție negativă împotriva lor?
Va exista din nou ,,vânătoarea de vrăjitoare”? S-ar putea să existe apeluri pentru a-i izola pe cei cu Rh negativ de restul societății? Ar putea exista o formă de "rasism extraterestru" - născut dintr-o teamă că unii dintre cei cu Rh negativ pot fi parte a unei agende sinistre, extraterestre - dezvoltate pe scară largă? Vom vedea construcția de nenumărate "Guantanamo Bays pentru extratereștrii"?

Acestea sunt tipurile de întrebări interesante și inflamatorii pe care multele și variatele mistere ale Rh-ului negativ le provoacă. Cercetătorii OZN, astronomii, și NASA au petrecut nenumărați ani în căutarea pe cer a dovezii că extratereștrii există sau NU…. Povestea ciudată a Rh-ului negativ, cu toate acestea, sugerează că nu spre stele trebuie să căutăm dovezi că există într-adevăr extratereștri. Ei sunt printre noi, în specia umană. Printr-o ciudată, fantastică, și chiar ironică, conjunctură - cel puțin unii dintre noi, cu Rh negativ - sunt chiar străinii pe care-i căutăm de atât de mult timp ..... 

Următorul articol va fi continuarea acestui subiect complex din acest ciclu, despre istoria ascunsă a omenirii :,,Cele 13 familii care stăpânesc Lumea…


      Drum drept spre Lumină !  

17 comentarii:

 1. Nu cred nimic din acest text. De ce? Pt ca.....sunt mama cu rh negativ si tatal pozitiv iar copilul e perfect sanatos.Am dus sarcina pana la 43 de saptamani ....deci.......

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunteti un caz fericit, nu este lege generala dar subiectul nu se refera in principal la partea de sanatate si procreere, ci la originea acestui Rh negativ pentru ca el nu exista pe planeta pana la venirea Anunnaki. Iar descendentii lor, familiile de ,,sange albastru" cum nu intamplator sunt supranumiti, mai au si alte elemente diferite fata de noi ,,muritorii".
   Numai bine !

   Ștergere
  2. Am Rh negativ, am reusit si am nascut 2 copii ! Pe primul cu 2 saptamani inainte de termen ,iar pe ce de-al doilea la aproape 8 luni, cu mari probleme ,in care atat viata mea cat si a fiicei mele a fost in mare pericol ! Am pierdut mai mult de jumatate din sange ,am primit 2 l de sange si alte perfuzii ! Am incercat fara succes sa mai avem copii, tineam sarcina pana in luna a-V-a ! Mult mai tarziu am inteles ! Am avut sansa sa inteleg ,studiind la facultate Genetica,altfel decat in liceu si chiar cred ca toti cei care vor sa-si intemeieze o familie, sa faca niste teste de Rh ! Suna aiurea , dar oare se merita atata suferinta ?!

   Ștergere
  3. Cum ramane cu ADEVARUL NE VA ELIBERA ?

   Ștergere
 2. Ar trebui modificat in articol, in sensul ca dintr-omama cu rh - si un tata cu rh +, copilul poate avea rh - sau +, nu neaparat +, asa cum se mentioneaza.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ditr-o mama cu Rh negativ se vor naste numai copii cu Rh negativ.

   Ștergere
  2. Eu am rh-, flăcăul meu rh+, ca si tatăl sau

   Ștergere
 3. Hai ca cretinii ce vor depopularea planetei pot sa convinga si sa atate oamenii intre ei pe baza unui idei stupide legata de rh

  RăspundețiȘtergere
 4. De ce am rh - daca parintii mei au rh + ?

  RăspundețiȘtergere
 5. Amindoi parintii mei au Rh pozitiv iar eu am Rh negativ cum se explica asta?

  RăspundețiȘtergere
 6. Sunt reticent, si la articol cat si la oamenii de stiinta incapabili sa explice fenomenul. Am 01 NEGATIV, recunosc am vazut un GREY intr-o noapte la mine in dormitor, si de multe ori nu gasesc sensul vietii pe aceasta planeta, dar nici extraterestru nu ma cred. Mai caut raspunsuri, ceea ce gasesc nu ma multumeste.

  RăspundețiȘtergere
 7. Dle Sumedrea, se spune că oamenii treziţi îşi dau seama că trebuie să emane acea vibraţie înaltă care să-i schimbe şi pe ceilalţi. E corect? Prin tot ceea ce fac şi simt încep să aducă o rază de lumină în sufletele celor netreziţi, celor care suferă, să-i facă să-şi dea seama cine sunt.
  V-am descoperit acum un, poate ceva mai mult. Am citit cu interes şi dor articolele dumneavoastră din dorinţa mea de a afla mai multe, de a vibra înalt. Unele din articole nu fac ceea ce presupune trezirea, dimpotrivă. Sunt alarmiste. Se citeşte din tonul cu care le scrieţi. Ştiţi bine că alarmismul e o acţiune ce poate provoca multe disensiuni în cel ce abia mijeşte spre acel adevăr pe care doar îl presupune. Provoacă teamă.Nu ştiu de unde le preluaţi, dar ar fi minunat să le alegeţi cu grijă tocmai pentru cei care caută pe net surse care să le explice noile trăiri.
  Ştiu că nu vă pică ce am scris aici. Îmi cer iertare pentru mâhnirea ce v-o pot provoca.

  RăspundețiȘtergere
 8. Nora mea are rh negativ,dar se gândește numai la bani ,mâncat bine si pula multa ,Dar i schimb e împuțită rău și aeriană ,habar nu are să spele un vas ,e greu ,cine stă în torna cu ea primește energie negativă destul

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.