marți, 25 august 2015

Cum lucrează Matrix – La început a existat un COD


La început a fost codul. Ce înseamnă această declarație faimoasă? Inseamnă că pur și simplu cuvintele și numerele au creat matricea!

Mulți filozofi New Age și cabaliști insistă că un anumit cuvânt spus la frecvența corectă poate manifesta materie din aer! În cadrul multor texte spirituale ni se spune că acest lucru reprezintă modul în care Creația a avut loc pe această planetă, de o ființă care a avut un dicționar special al vocabularului pentru creație. Dacă luăm această teorie literal, atunci poate fi greu de crezut, dar dintr-un alt punct de vedere, poate deveni mai clar. Dacă putem contempla care cuvinte ale unei limbi specifice au fost folosite, înglobate cu frecvențe specifice - de a programa modul în care este percepută această construcție a realității, în special modul în care mintea ființelor din bula (Pământ) percepe realitatea - atunci ne apropiem de adevăr.

La fel cum un program de calculator poate fi scris pentru a se comporta într-un anumit fel, sau cum o realitate virtuală este experimentată într-un joc video, astfel poate fi instalată o realitate, pusă în aplicare și difuzată prin frecvențe specifice de la un transmițător macrocosmic, care afectează tot microcosmosul în domeniul său de aplicare. În sistemul nostru solar, soarele este transformatorul principal ca "spray-ul" acestei realități în formă de lumină pentru noi privind-o. Din păcate, avem, de asemenea câteva corpuri în cadrul sistemului solar, cum ar fi Luna noastră și, fără îndoială Saturn, care au fracturat lumina / frecvența planului inițial de la soare, care ne cauzează matricea greșită ca adevărata realitate.

Acest lucru se realizează printr-o tehnologie mai sus de înțelegerea noastră care captează fotonii / lumina / frecvența de la soare, îi/o modifică în consecință, și o redirecționează în direcția Pământului. Aceasta determină o denaturare. Despre Lună au fost o mulțime de dezbateri, fiind acuzată a fi un satelit gol ce conține o mulțime de titan pe suprafața sa - un primmaterial pentru construirea navelor spațiale (sunt documente din istoria veche care atestă faptul că Luna nu a existat dintotdeauna pe cer, ci a apărut la un moment dat într-o poziție foarte precisă care influențează magnetismul Pământului și multe alte procese fiziologice ale lui și ale ființelor de pe suprafața sa, n.b.). 
Saturn, de asemenea, se crede că a fost un soare în trecutul nostru îndepărtat, ceea ce explică în plus cum poate funcționa în combinație cu Luna noastră pentru a difuza o realitate falsă Pământului (se confirmă cu ceea ce susține Cobra în interviurile sale referitor la baza grupului Chimera din inelele și lunile lui Saturn, n.b.).
Vă invit să faceți propriile cercetări suplimentare înainte de a vă forma o părere despre asta, deși ar putea fi evident acum de ce atât de multe ființe de pe planetă își pierd mințile în timpul lunii pline, hăcuirea fiind cu putere deplină atunci, sub formă de lumină / frecvență!

   Cuvintele sunt coduri
Toate cuvintele sunt vrăji într-un fel sau altul. Noi practicăm ortografia de mici, astfel încât să putem învăța să scriem cuvinte și să le utilizăm ca vrăji în propriile noastre vieți. Cuvintele dețin o putere incredibilă! Mai ales dacă nu ați deslușit adevăratul sens ascuns încorporat în multe dintre ele, care, desigur, oferă indicii despre cum ești ținut sub vraja lor. Aceste vrăji își au sursa în codul scris în matrice! (Pentru a aprofunda aceste aspecte vă recomand două cărți ale lui Gregg BradenCodul lui Dumnezeu și Matricea Divină, n.b).

Un lucru este sigur, și anume că realitatea holografică în care trăim conține un cod programat care a fost scris de creator. Și toate ființele care se încarnează în această realitate, se încadrează în normele și constrângerile limitării acestui cod. Aceste norme și constrângeri reprezintă în principal legile materiale, așa cum le știm, din știința de masă, care a decodat parțial natura fizică a acestei realități holografice. Le place să vă spună despre toate lucrurile pe care le puteți sau nu le puteți face, și voi, ca ființe nemuritoare și infinite de lumină, trebuie să ascultați de ce sunteți într-un fel temporar muritori.
  Desigur, există un șarpe în iarbă!

Trezirea conștiinței de masă de pe planetă are ca suport limba engleză, deoarece această limbă conține toate codurile care ne țin în staționare! Credeți sau nu, eliberarea noastră din această matrice iluzorie poate fi atinsă prin studierea cuvintelor în limba engleză și originile lor.

   Folosind cuvintele obturezi Realitatea Matrix
Să analizăm cuvântul "Intention"(Intenție). După o privire mai atentă, se poate descoperi sensuri multiple, cum ar fi "In-tension"(In tensiune) - o forță incomodă care exercită presiune asupra ta, iar cuvântul inițial "Intenție" - se referă la o idee concentrată asupra unui obiect, un scop sau un plan. Cum cuvântul "Intenție" se referă la cadrul principal al matricei? Cadrul principal are intenția de a vă menține în tensiune! Sunteți obiectul care este ținut în tensiune. Prin urmare, cuvântul Intenție este parola cadrului principal.

Codurile / Cuvintele dețin un arsenal de vrăji pentru a vă păstra în confuzie, stres și slăbiciune. Acest efect duce în cele din urmă la incapacitatea de a te manifesta, ceea ce duce incontrolabil la a deveni ceea ce matricea are de gând cu tine - sau să spun, instalat pentru tine? Fiecărui individ i se cere de la matrice să îndeplinească un destin predeterminat, programat, care este configurat pentru a absorbi cât mai multă energie de la tine în timp ce te afli în viață în acest plan. Acesta este motivul pentru care calea către suveranitate și libertate totală este atât de dificilă, pentru că te abați de la ceea ce creatorul a stabilit pentru tine, mai mult chin fiind experiența minții, ca urmare a nonconformismului la destinul tău.

Oamenii care nu încearcă să trăiască o viață egoistă, de sine stătătoare în afara matricei, de obicei, încheie cu probleme psihice din cauză că se confruntă cu atât de multe conflicte, cadrul principal al matricei încercând să-i ia înapoi ceea ce ar presupune să facă: energizarea iluziei
In acest moment, există atât de multe dispozitive de captare a atenției în această realitate, care caută să ne captiveze astfel încât să putem fi ținuți în captivitate. Din nou, vă rugăm să rețineți conectarea cu vraja, captivate – captivity – captive (captivat – captivitate – captiv); cei ce sunt captivați de această realitate, sunt, de fapt, cei care trăiesc în captivitate, ca păsările într-o cușcă.

Cei care încearcă să se elibereze din conștiința de bază a matricei sunt cei mai viteji dintre noi, iar provocările cu care se pot confrunta sunt mai mari; dar, recompensele sunt cele mai înalte ce pot fi atinse. Devii doar tu însuți din nou, atunci când inversezi toate vrăjile și le transformi înapoi în cele cinci elemente care au fost schimbate de la tine. Cele cinci elemente alcătuiesc forțele creației și cele mai multe suflete au fost păcălite a le da mai departe, în schimbul unei simple iluzii.

          sursa : http://howtoexitthematrix.com/


   Drum drept spre Lumină !  

2 comentarii:

 1. Super, Marius...SUPER!
  Sper din tot sufletul ca cei care au citit (sau vor citi) acest articol să conștientizeze că acordarea benevolă a intenției lor *bune* (energia Sufletului propriu) către Entitățile *Falsei Matrici de Lumină* (respectiv, *Cei Căzuți* sau *Saturnienii*) nu înseamnă nimic altceva decât continuarea Planului Lor, de a păstra, cu orice preț, Rețeaua Fantomă.
  Codurile încorporate în această Matrice Fantomă sunt coduri defazate ale Tiparului Originar Divin (Galactic și/sau Universal), și au fost introduse cu scopul de a păcăli umanitatea, astfel încât cei care *au căzut* să aibă o sursă de *hrană*: Energia Individuală a tuturor Sufletelor încarnate pe Pământ.
  Așadar, mare atenție cui transmitem *seva* noastră!
  Toate cele bune!

  RăspundețiȘtergere 2. o conferintă super - http://fymaaa.blogspot.ro/2017/04/david-icke-matricea-saturn-luna.html
  David Icke - Matricea Saturn-Lună
  http://www.dailymotion.com/video/x5h59gr_david-icke-matricea-saturn-luna_school
  https://drive.google.com/file/d/0B3J_5rh4UP1mT0x2QUNISkNTNTQ/view
  https://ok.ru/video/256457706151

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.