vineri, 28 august 2015

COBRA – Actualizarea situaţiei planetare – 26.08.2015


Curăţirea Grupului Chimera continuă.
Majoritatea operaţiunilor sub-lunare au fost finalizate, acum accentul punându-se pe curăţarea Grupului Chimera şi a tehnologiilor lor exotice plasmatice de la suprafaţa Planetei.
Una dintre aceste tehnologii este reprezentată de Camerele Plasmatice Miniaturale, puse încă de acum câţiva ani în cele mai multe din telefoanele mobile, calculatoare personale şi rutere Wi-Fi.
Funcţia acestor Camere Plasmatice este de a reface forţa Vălului (a Carantinei), însă acestea vor fi eliminate în curând.
Un pic mai problematică este prezenţa Bombelor plasmatice STRANGELET şi chiar ale celor de tip TOPLET, care au fost introduse în implanturile unora dintre cei mai evoluaţi şi mai puternici Lucrători în Lumină şi Luptători ai Luminii, ca un mecanism de control de tip „Ostatici”, ca o asigurare a Cabalei că aceştia nu scapă de Carantină.

Acestea vor fi îndepărtate, de asemenea, foarte curând. Cabala încearcă să îngenuncheze Alianţa Estică, prin atacarea Chinei, prin evenimente cum ar fi exploziile de la Tianjin, care  a fost comandată de către iezuiţi şi efectuată de către facţiunea Bush (explozia din China a fost efectuată cu o armă kinetică din spaţiul cosmic şi a avut un efect comparabil cu o explozie nucleară de 4Kt, n.b.).
Este inutil să mai spunem că planurile lor nu vor avea succes.

Albaştrii au avut succes în calmarea Roşilor şi a Galbenilor (familiile DRAGON din China), care ar fi dorit să se răzbune şi care ar fi putut duce la un război global... Aici a fost puternic resimţită şi influenţa lui DOU MU.
      Zeiţa doreşte Pace şi PACE va fi !


Corecţiile actuale de pe Piaţa Financiară sunt semne ale Resetării Financiare care va veni, deşi încă nu suntem în acel punct. Este interesant de văzut ce instrucţiuni de pregătire pentru Eveniment au primit mass-media oficială („Mainstream”)

Poate că Damian McBride ar trebui să citească acest document, care va fi vital la momentul Evenimentului : http://communityleadersbrief.org/

Ar fi bine dacă cineva îl va informa despre acest aspect. În cazul în care se va produce Resetarea, acesta va fi în „Eroare în MATRIX”: http://www.zerohedge.com/news/2015-08-08/12-trillion-fat-finger-how-glitch-nearly-crashed-global-financials-system-true-story

Spargerea Compresiei este aproape !

        Sursa : http://2012portal.blogspot.ro/ 

Un comentariu:

  1. NAMASTE DRAGĂ MARIUS ! De mult nu am mai scris nimic ,deoarece aşa cum zice şi MarYan,evenimentele se desfăşoară dincolo de vălul iluziei atît de dragă nouă celor cădicei ! Chiar şi aşa,paleta evenimentelor ce sînt prezentate de către SURSELE CENZURATE de la Tv sau radio ori presa clasică,pentru cei atenţi ,tot sînt piste spre evenimente care -cred eu ,ÎN CURÎND NU VOR MAI PUTEA FI ŢINUTE ÎN FRÎU. Fără a avea pretenţia unei analize detaliate,se vede cu ochiul liber că atît de iubita lor U.E. ,iată ,se dovedeşte a fi un pai în faţa incendiului ce a cuprins vestul asfixiat de venirea intempestivă a miilor de emigranţi fugiţi din teatrele de război.Apoi -şi e la început-contraofensiva neonazistă ,agreată de tot mai mulţi nemţi.Doamna Merkel ,din încercarea de a ţine piept opozanţilor fanatici,face eforturi considerabile de a anima atît cît îi stă în putere forţata uniune. Ce va urma DUPĂ acest neprevăzut eveniment ? Greu de vizualizat ,dar se pot face unele deducţii din datele existente pînă acum.Una din eventualităţi ar fi ca U.E. să ceară ajutor armat american spre a face descinderi şi a anihila califatul issis în speranţa de a trimite nechemaţii musafiri înapoi. Ceea ce nu cred că ar agrea americanii deoarece, ce au avut de jefuit de acolo au jefuit şi dacă nu mai e nimic de păpat...ADIO !. Al doilea scenariu,deja propus ,este ca fiecare ţară membră a U.E să primească o cotă ,un număr de emigranţi în raport cu puterea de absorbţie a fiecărui stat membru. Ori vedem că Ungaria i-a primit cu garduri de sîrmă ghimpată,preconizînd să trimită armata la frontiera cu Serbia.Ce mai tura vura ,una peste alta ,finalul este că nu se vor înţelege la care se mai adaugă şi acei refugiaţi neamprentaţi care s-au ferit de punctele de înregistrare şi control. DE CE ? Se speculează ideea că printre adevăraţii refugiaţi să se fi infiltrat şi agenţi ISSIS. Pericol mare ,nu ? Aşa după cum am citit un articol scris de un jurnalist care pretinde că deja ,atît în Gernmania cît şi în Franţa,Olanda,Italia,U.K. şi în alte părţi ,deja există enclave musulmane unde accesul este foarte restricţionat,chiar şi organele de control ale poliţiei,ezitînd să-şi facă treaba în acele zone,deja musulmanii socotindu-se stăpîni şi unde şi-au implementat propriile obiceiuri. ÎN această imensă oală EUROPA plină cu ghiveci etnic să-i vedem pe deştepţii de la Bruxelles pe unde vor scoate cămaşa sau o vor lua în scăfîrlie !

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.