sâmbătă, 29 august 2015

Ascensiunea Globală în Masă – În 28 septembrie 2015 un uriaș val de Unde X va bombarda Pământul


Pământul se mișcă într-o regiune a galaxiei ce duce la creșterea impactului cu energii cosmice înalt vibraționale modulate prin soarele nostru. Aceasta va duce de asemenea la modificarea, sau mai bine zis activarea ADN-ului uman. Acest eveniment a fost prezis și consemnat în multe culturi antice ale vechilor civilizații de pe tot globul (dar toate acestea ne sunt ascunse cu premeditare). 
Acest lucru va conduce la mai multe schimbări în societatea umană, inclusiv dezvăluiri majore de tehnologii avansate, programe spațiale secrete și existența vieții extraterestre. Iată câteva previziuni uimitoare primite, despre aceste energii cosmice și impactul acestora:
Accelerarea și înălțarea energiei electromagnetice de la soare și a altor energii cosmice vor construi în special din august până târziu în septembrie și vor provoca în jurul datei de 28 septembrie ceea ce este descris ca o "schimbare de frecvență", sau ,,salt” în conștiință. Vom experimenta un "salt” în evoluție. Suntem pe cale să aflăm la un nivel mare, nemaiauzit în istorie la scară de masă adevăratul răspuns la întrebările esențiale: "Cine suntem noi?", "De unde venim?" și "Care este scopul nostru?" Planeta are de gând să evolueze în astfel de moduri incredibile.

Exercițiul Jade Helm, care a început pe data de 15 iulie și durează până la 15 septembrie, are cu adevărat scopul de a obține informații cu privire la efectele energiilor cosmice primite, în scopul de a gestiona mai bine schimbările pe care le declanșează în umanitate. Acest exercițiu este foarte mult legat de ,,schimbarea de frecvență” în care statele mici unde exercițiile sunt efectuate, se vor confrunta cu un câmp de înaltă frecvență în iulie și august - scopul fiind de a învăța gestionarea efectelor rezultate asupra populației, înainte ca acest câmp să crească și mai mult în statele mai mari în luna septembrie. 
Comunitatea de Informații a SUA este  conștientă de efectele potențiale ale energiilor cosmice ce intră și ia măsuri pentru a gestiona acest lucru. Comunitatea de Informații a SUA foarte probabil nu este singura entitate globală conștientă de energiile cosmice ce intră, care iau măsuri pentru a gestiona acest lucru.

O schimbare de frecvență va avea loc în septembrie, intervalul de timp 23-28 este foarte semnificativ. Acesta este, de asemenea, momentul în care Papa Francisc se va întâlni cu președintele negru de la Casa Albă (23 septembrie), și va vorbi în fața Congresului SUA (24 sept.) și de asemenea va fi o încercare de a utiliza CERN (Acceleratorul de particule de la granița Elveției cu Franța, n.b.) pentru a devia acest masiv val de energie care vine. Si pentru a pune capac la toate, Papa Francisc se va adresa adunării liderilor politici mondiali la adunarea generală ONU în 25 septembrie. Serviciile de informații proprii ale Vaticanului sunt, de asemenea, foarte probabil conștiente de aceste energii cosmice care vin. E mai mult decât o coincidență faptul că, în același timp cu energiile cosmice care bombardează Pământul, liderii religioși și politici cei mai puternici din lume se întâlnesc. Vaticanul pare a fi conștient de energia cosmică care ne inundă și efectul puternic de transformare care-l va avea asupra omenirii.

Energiile cosmice primite vor avea efecte profunde asupra ADN-ului uman și vor declanșa dezvăluiri majore. Anumiți Ambasadori Stelari din Federația Galactică staționați pe Pământ, au fost deja numiți delegați ai unui grup de extratereștri numit  Alianța Ființelor Sferice
Alianța Ființelor Sferice au venit în sistemul nostru solar prin 2012-2013 cu sfere (nave mamă) de dimensiuni la mărimea planetei Neptun care au format scuturi de frecvență în jurul sistemului solar și soarelui. Una dintre cele mai importante funcții ale acestor sfere a fost de a regla cantitatea de energie cosmică care vine asupra sistemul nostru solar și Pământului astfel încât omenirea să poată integra mai bine aceste energii cosmice și să se pregătească pentru schimbări majore.

Alianța Sferei s-a axat mai mult pe schimbările energetice care au loc în Grupul Nostru Local din galaxie. Ei au folosit mii de sfere camuflate, care sunt echidistant dispersate peste tot în sistemul nostru solar și-n vecinătatea planetei (conectate ca într-un "web cosmic" și un portal natural) ca un tampon pentru a difuza valurile tsunami de energie extrem de încărcată de intrare, care au schimbat starea vibratorie a continuum-ului spațiu / timp al energiei și materiei pentru a ridica întregul sistem la o stare mai mare în "spectrul de densitate". Printre modificările care vor fi declanșate prin energiile cosmice ce intră este eliberarea de informații  referitoare la tehnologii avansate, programe spațiale secrete și existența vieții extraterestre. Acesta poate fi descris ca fiind un "eveniment al dezvăluirii totale". 
Alianța a anunțat că aceste sfere de dimensiunile lui Neptun sunt pe cale să părăsească sistemul nostru solar, deoarece și-au atins funcția lor principală.

Aceste "sfere" par să se apropie de sfârșitul scopului lor, deoarece acestea încep să slăbească tamponul pus împotriva energiei cosmice ce vine, permițând astfel mai mult și mai mult acestei energii să intre în sistemul nostru solar iar soarele să aibă un efect direct asupra planetei și ființelor umane, care vor fi expuse acestor energii. La un moment dat sferele vor pleca și vom fi considerați pe deplin ca civilizație de tranziție 4D spre 5D. Există, desigur, destul de multe alte evenimente care vor apărea, înainte ca acest ultim eveniment să ne lase în picioare pe cont propriu în cele din urmă.

Pe 28/09/2015, Valul de Unde X va bombarda Pământul cu particule de lumină, fotoni-gamma și o schimbare de ADN instantanee se va produce. Ființele care intern s-au stabilizat la rezonanța Shuman de 17 Hz sau mai mare vor fi înălțate în a 5-a dimensiune! Numărul de persoane estimate în procesul de înălțare din 28/09/2015 este un pic peste 2,3 miliarde, iar numărul exact depinde de conștiința colectivă a umanității pentru a manifesta modificările de până atunci. Energiile cosmice tind spre punctul maxim iar "sferele" estompează aceste energii tot mai puțin și mai puțin. Toate acestea sugerează că târziu în septembrie ar putea fi un moment de vârf al energiei cosmice ce va produce schimbări semnificative în fiziologia umană, declanșând astfel o ascensiune în masă al ființelor de lumină care și-au ridicat frecvența lor interioară la un nivel destul de ridicat prin iubirea de Sine!

Data de 28/09/2015 este cunoscută sub numele de "Orizontul Evenimentului" și este cea mai importantă zi din istoria umanității! Acesta nu este sfârșitul, ci începutul unei ascensiuni la nivel global al ființelor vibratoare din 4D la cele superioare în 5D. Munca noastră reală va începe de la această dată pentru că va trebui să deținem această lumină în organismul fizic pentru a asista restul omenirii în ascensiunea ei! 

    sursa : http://zonnews.com/  


        Drum drept spre Lumină ! 

12 comentarii:

 1. Dupa 29.09.2015 promiti sa stergi blogul asta si sa pui mana pe o carte de fizica/astromonie/cosmologie?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ...ADEVĂRATA PROBLEMĂ DIN LUME, ÎN VREMURILE DE AZI Buletin săptămânal nr. 660 28 August 2015 Neale Donald WALSCH

   Ștergere
 2. :)))))) cand muriti sa nu va mai integrati in absolut , ca absolut nu exista si daca mai vreti vibratii , am sa va cant la contrabas :)))

  RăspundețiȘtergere
 3. Cacabala si-a trimis hibrizii sa scuipe venin,poate nici nu ne intereseaza ce ganditi denaturatilor! O sa o rog pe mami sa se scuture putin,atat cat sa ajungeti pe asteroizi,nicidecum pe alta planeta.Vine septembrie,vine sfarsitul 3d-ului pe planeta einsteinilor!Toamna se numara bobocii!O sa va mancati unul pe altul canibalilor,sunteti rasa pe cale de disparitie,adio animale la gratar! O sa va mancati sefii reptilieni,si ei pe voi,cum a-ti ales.NAMASTE! Sa vina 28 septembrie!Sa vina trierea!Sa mearga fiecare unde a ales.Ce o sa mai chertaniti dupa Lumina,dupa 5d.Compasion total.

  RăspundețiȘtergere
 4. dupa Elena Blavatsky inainte toti :)) sa mai emiteti teoriile distugerii ca sia sa ati produs nazim pe paine , dar cum va prevedeti distrugerea tot asa o sa fiti mereu , numai incompetenti si asistati sociali , sllugi ale partidelor si sa aveti numai religii universale si globaliste :)) voi astia deschisi la minte , mai inchideti-va la nadragi :))))

  RăspundețiȘtergere
 5. Pe undeva s-a emis o judecată, nu mai ştiu unde am citit. Era vorba deja că nu vor fi ascensionaţi mai mult de un anumit număr ca nu cumva "noul pământ" să fie suprapopulat. Păi, voi nu vedeţi judecata emisă aici? Deja, cel care a pus în circulaţie mesajul acesta a creat un venin global. Ură şi vibraţie joasă. O competiţie şi, după cum ştiţi, competiţia deja admite că cineva e inferior. :(

  RăspundețiȘtergere
 6. In calea mintuirii nu exista competitie,e loc pentru toata lumea...dar fiecare fiinta trebuie sa aleaga aceasta cale.Cine nu traieste conform legilor divine nu poate avea pretentia sa ,,urce,,pe un alt nivel de vibratie superior(chiar daca ar urca,nu ar putea sa reziste acelor energii specifice planului subtil respectiv).Daca pe timpul vietii pe pamint nu trezesti in tine nivelul de vibratie specific unui rai-o lume astrala superioara-unde lumina divina ,iubirea sunt energiile principale care guverneaza acolo,este evident ca nu vei putea accesa acel plan.Si in planul 5D energiile sunt puternice-nu poti patrunde in acel plan daca aici si acum nu ai trezit in tine acele frecvente de vibratie...asta e planul divin-faci ce vrei,dar la un moment dat vine cernerea-poti ramine in planul fizic celui corespondent celui de aici-eventual pe alte planete,sau sa evoluezi in alt plan superior ca vibratie(in LUMINA,IUBIRE,FRATERNITATE...)

  RăspundețiȘtergere
 7. Dacă vreunul dintre cele 2.3 miliarde de ascensionați e pe aici, să ne dea un semn. Mulțumim!

  RăspundețiȘtergere
 8. Deoarece constat că autorul blog-ului (sau persoana care îl moderează) este corectă și publică și comentariile non-laudative, lucru de apreciat, aș mai dori să ridic o problemă, poate vreunul dintre cititori va răspunde. În citatul următor:

  „Valul de Unde X va bombarda Pământul cu particule de lumină, fotoni-gamma și o schimbare de ADN instantanee se va produce.”

  Știe cineva ce sunt radiațiile gamma și care sunt efectele lor asupra țesuturilor vii și în special asupra ADN-ului? Eu am văzut personal aceste efecte. Sunt curios, dintre cei care citesc acest articol și care așteaptă cu nerăbdare să fie iradiați cu raze gamma, câtă lume știe ce sunt și la ce să se aștepte.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu stiu de unde atata frica si pesimism vis-a vis de acest subiect in articolele publicate cand, se explica ca acest proces abia incepe si este de natura interioara, nicidecum la ce se asteptau unii in plan fizic.
   Undele gamma sunt unde inalt vibrationale cu o enorma incarcare energetica care sunt emise din centrul galaxiei. Ele contin energie pe o infinitate de frecvente, coduri de lumina si tipare vibrationale care pot declansa prin cheile detinute de noi in ADN de la CREATIE activarea lui. Deci nu este vorba de schimbarea ADN-ului ci de activarea anumitor chei care pot declansa procesul de reactivare al celorlalte 10 spirale care le are fiecare in ADN-UL din fiecare celula. DAR, acest proces depinde de fiecare din noi, functie de credintele noastre si de nivelul de evolutie al fiecaruia. Toti vom ascensiona dar, unii vor mai intarzia pentru a-si invata lectiile 3D si a intra constienti in acest proces evolutiv obligatoriu....timpul in Univers nu exista, doar aici..
   Drum drept spre Lumina !

   Ștergere
 9. Nu e vorba de frică sau pesimism. E vorba de o necesitate, zic eu foarte reală, de a așeza informația și afirmațiile din articol peste niște date concrete, reale, explicabile. Pentru că dacă această suprapunere nu se produce, intrăm pe teritoriul fanteziei și imaginației. Când vorbim de radiații, de ADN și alte lucruri care cel puțin sună științific, ele trebuie să poată fi justificate de o înțelegere bazată pe cunoștințele științifice pe care fiecare le posedă.

  "Undele gamma sunt unde inalt vibrationale cu o enorma incarcare energetica care sunt emise din centrul galaxiei. Ele contin energie pe o infinitate de frecvente, coduri de lumina si tipare vibrationale care pot declansa prin cheile detinute de noi in ADN de la CREATIE activarea lui."

  Afirmația de mai sus îmi spune unul din următoarele două lucruri:

  fie „undele” care sunt amintite în articol nu au nici o legătură cu radiația gamma cunoscută în fizică, caz în care utilizarea acestui termen produce confuzie și/sau este o încercare de a da credibilitate ideilor exprimate prin utilizarea unui termen cu „aură” științifică.

  fie se face referire chiar la radiația gamma cunoscută în fizică, caz în care e clar că cel care a scris articolul nu are cunoștințe de fizică nici măcar la nivel de clasa a 5-a, ceea ce spune multe despre credibilitatea autorului.

  Radiația gamma, așa cum este cunoscută ea în fizica modernă, este cea mai periculoasă formă de radiație electromagnetică. Are într-adevăr o foarte mare energie și din acest motiv este capabilă să rupă lanțul ADN provocând cancer și ale boli foarte grave.
  Nu este o energie dotată cu „inteligență”. Nu știe să „activeze” ADN-ul ca să îl modifice în mod pozitiv. Este o particulă de înaltă energie care poate ucide un om în câteva minute. O simplă documentare pe wikipedia i-ar fi spus autorului suficiente lucruri:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Gamma_ray#Risk_assessment
  Cum am mai spus, am văzut personal ce efecte au aceste radiații. Cu siguranță, radiația gamma va pătrunde în țesuturi dar nu va fi ceva pozitiv.

  „Undele gamma sunt unde inalt vibrationale cu o enorma incarcare energetica care sunt emise din centrul galaxiei.”

  Găurile negre, ca cea din centrul galaxiei noastre, emit o multitudine de radiații, nu doar gamma iar planul de emisie este aproape întotdeauna perpendicular pe discul ce reprezintă planul găurii negre. Acest plan este și cel în care se rotește galaxia. Deci jetul respective de particule nu prea are cum să ajungă spre noi. Doar dacă ar fi deviat de ceva. Altfel merge în sus, perpendicular pe planul de rotație al galaxiei. Și și dacă ar fi deviat, planeta noastră nu are „vizibilitate directă” spre centrul galaxiei, fiind blocată de alte corpuri cerești (stele, planete, etc). De aceea și este foarte greu de observat centrul galaxiei.

  http://www.space.com/18893-black-hole-jets-similarities.html

  „Ele contin energie pe o infinitate de frecvente”
  Nu prea... Frecvența undei electromagnetice este clar determinată și e departe de a fi infinită în vreun fel.

  „coduri de lumina si tipare vibrationale care pot declansa prin cheile detinute de noi in ADN de la CREATIE activarea lui.”

  „Codurile de lumină” nu le prea înțeleg, radiația gamma nu e lumină. Lumină e doar cea din spectrul vizibil. Iar activarea ADN-ului latent intră cam în aceeași categorie științifică cu afirmația că ne folosim doar 10% din creier.
  ADN-ul se poate transforma, e adevărat, dar acesta e un proces foarte lent, care durează sute de mii dacă nu milioane de ani și nu se face așa brusc.

  Dar apropo de asta, alții zic că avem 12 spirale!!! Foarte interesant cum numărul de spirale e direct proporțional cu dorința de a părea interesant:
  http://humansarefree.com/2011/04/amazing-scientists-our-dna-is-mutating.html

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.