sâmbătă, 15 august 2015

Actualizare Cobra - Zeiţa Galactică - 14 August 2015


Pe măsură ce energiile dinspre Centrul Galactic se intensifică, este important pentru oameni să fie conştienţi de Zeiţa Galactică. În trecut, oamenii erau conştienţi de energiile masculine dinspre Centrul Galactic, care se manifestau ca super-unde galactice, capabile să schimbe polii planetari, să declanşeze schimbări climatice drastice şi să ducă la extincţia speciilor. Este timpul acum să devenim conştienţi de Zeiţa Galactică, aspectul feminin al super-undei galactice, care se va manifesta ca Iubire, cum nu a fost niciciodată cunoscut pe această planetă.


Această energie va uşura penetrarea noastră la momentul Evenimentului şi va anula în mod efectiv marea majoritate a negativităţii, la vîrful tranziţiei.

Cu c
ât mai mult oamenii sunt conştienţi de această energie şi sunt capabili să o canalizeze prin câmpurile lor energetice şi corpurile lor, cu atât mai mult vor fi capabili să ,, îndulcească” calea colectivă globală.

Acesta este un exemplu de cum se manifestă:
Ar fi bine cât mai multe grupuri posibile ale Frăţiei Trandafirului să fie formate în lumea întreagă pentru a canaliza această energie galactică. Dacă doreşti să formezi un grup în zona ta, poţi merge aici:
sisterhood-of-the-rose-member-assistance-form   Sau să contactezi sisterhood@prepareforchange.net

Următoarele grupuri nu sunt direct conectate cu Fr
ăția Trandafirului dar sunt foarte aliniate cu esenţa Zeiţei şi sunt un bun exemplu de cum ar putea opera grupurile Frăţiei Trandafirului: http://awakeningwomen.com/womens-temple/

Cabala este foarte conştientă de puterea energiei Zeiţei în manifestarea Evenimentului şi cu toate că nu mai suntem în Evul Mediu, ei încă o suprimă:
http://www.dailydot.com/lifestyle/instagram-goddess-tag-banned/?fb=ss&prtnr=xojane
Cel mai probabil ați observat că nici o informaţie importantă nu a fost eliberată în ultimele câteva săptămâni. Cele mai de încredere surse de informaţii nu au primit nimic semnificativ sau li s-a cerut să nu elibereze nimic semnificativ până când   anumite operaţiuni ale Forţelor Luminii sunt completate. Aceasta a făcut loc pentru multă dezinformare şi blogosfera este plină de speculaţii care cu precădere nu sunt bazate pe realitate, şi de asemenea o mulţime de oameni se acuză unii pe alţii că sunt "Inteligenţe Artificiale (AI) sau programaţi mental". Rugămintea este să fiţi conştienţi că pe această planetă, evident, toată lumea este programată mental într-un anumit grad şi încă, majoritatea oamenilor sunt buni în esenţa lor şi încearcă să facă ce-i mai bine pentru a îmbunătăţi situaţia. În această direcție ar fi bine să fie concentrarea noastră.

Se aşteaptă ca situaţia să se îmbunătăţească într-o săptăm
ână sau două căci o  anumită fază este completată, noi informaţii vor fi eliberate şi întâmplări din spatele scenei vor fi în sfîrşit eliberate în blogosferă.

Spargerea Compresiei este aproape! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.