joi, 30 iulie 2015

Val cosmic fără precedent va atinge Pământul în septembrie 2015


                                                             mesaj channeling de la Arhanghelul Mihail
Dragii mei,
Lumea voastră este pe cale să se schimbe într-un mod profund în următoarele două luni, când un val puternic de lumină Gama provenind din Centrul Galactic, (pleromul) ating Pământului și ființele acesteia !


Este important de menționat că suntem deja în interiorul acestei explozii gamma cosmice denumită unda-X și mulți dintre voi ați simțit această creștere energetică, care va continua în intensitate fiecare zi până la 28 septembrie 2015.
Acest mare punct în evoluția omenirii este cunoscut ca „Orizontul Evenimentului”.
28 septembrie 2015 este atunci când această Super-Undă atinge apogeul și este la cea mai mare frecvență energetică măsurată vreodată în cosmos, din istoria modernă. Oricine se va înălța efectiv la această dată?
Da ! Orice ființă de lumină care deja vibrează aproape de frecvența 5D de 21 Hz va străpunge prin bariera de protecție 5D cunoscută ca „Marele Vid” și va putea experimenta o percepție susținută a Noului Pământ la acest mare moment din istoria noastră.

Multe ființe nu-și dau seama că această nouă realitate percepută, noul Pământ va fi în continuare interiorul unei-matrice hologramă, cu toate acestea, va fi unul îmbunătățit considerabil față de grila veche de control pe care o cunoaștem de peste 300.000 ani.
Noul Pământ este încă o hologramă percepută pentru că fiind în interiorul unei holograme este singura modalitate ca un suflet să poată fi fizic și să experimenteze cele 5 simțuri.
Partea fizică a tuturor acestora încă vibrează în a 3-a dimensiune, dar gândesc la nivelul dimensional 5D ca fiind suprapus deasupra părții superioare a 3D. Singura modalitate de a nu exista într-o matrice holografică, indiferent cât de dominantă sau cerească ar putea fi este de a deveni non-fizic. V-ați incarnat aici iar și iar, cu scopul de a evolua înapoi la natura voastră superioara, dar adevăratul motiv pentru care continuați sa veniți aici și veți rămâne aici este pentru că vă place să fiți în corp fizic și să experimentați cele 5 simțuri. Dacă ați avea un mediu mai bun pentru a face aceste lucruri, totul ar fi perfect! Asta este ceea ce este pe cale să se întâmple !

În același moment în care experimentați simțurile 3D într-o matrice de lumină 5D veți putea să vă mutați în corpul vostru de lumina (Mer-ka-ba) și să fiți capabili să navigați in tărâmurile superioare fără limitări.
Iată, am văzut un Nou Rai și un Nou Pământ „. Aceste două lucruri nu sunt identice. Noul Pământ include 3D, 4D și 5D iar Noul Rai este de dimensiuni 6 până la 12 pe care le puteți doar traversa în corpul de lumină.
E ca și cum , nu părăsiți 3D ! În schimb veți continua să existați în 3D, 4D și 5D în același timp, spațiu (acum aici) si veți fi pe deplin conștienți de experiența voastră în fiecare dimensiune.
În prezent, ne confruntăm cu o curbă clopot constantă gamma de creștere a frecvenței de lumină pe măsură ce înaintăm în partea cea mai intensă a Centurii Fotonice, astfel vedeți dacă puteți fi conștienți de efectele acesteia asupra corpului, minții si emoțiilor în următoarele două luni !
Această energie gamma intensă vine datorită evenimentelor multiple celeste toate care apar în același timp permițând o cantitate incredibilă de date de lumină cosmice să curgă în acest sistem !

Acesta nu este un lucru rău și cu siguranță nimic de care sa va temeți când aceste frecvențe de date noi vor bombarda pământul și ființele acestuia !
Va exista un nivel de haos când acestei noi date fotonice intră în matrice și sunt integrate, dar după efectul său va fi transformare graduală a vechii holograme matrice de control în noua matrice grilă cristalină și este lucrul pentru care am lucrat pentru atât de mult timp și pe care doriți să îl vedeți îndeplinit.
Este dovedit faptul că lumina gamma poate dezvolta instantaneu ADN-ul oricărei specii în forma sa mai înaltă. Evoluați acum literalmente rapid, în cea mai mare versiune a voastră !
Unii predică apocalipsa și jalea despre toate acestea și există alții care sunt complet orbi la ceea ce se întâmplă cu adevărat.
Există mulți din Primul – Val care au trasat căile ascensiunii în ultimii 40-60 de ani, care nu sunt orbi deloc la acest lucru și se bucură pentru că ei știu ce se întâmplă.
 Noi vă spunem, mergeți înainte cu acest super-val fotonic cu tot ce aveți ! Priviți acest lucru ca pe începutul adevăratei libertăți a Umanității.
Bucurați-vă, vă spunem !
Fiți impecabili în fiecare domeniu al vieții voastre pe măsură ce înaintăm în fiecare moment de ACUM când ionii încep sa se rotească din ce în ce mai repede !
Este important să eliberați tot ceea ce nu a servit sufletului vostru până în acest punct și să vă deschideți complet pentru posibilitățile infinite ale universului.
Cei mai mulți dintre voi simțiți deja creșterea constantă a frecvenței în corp. Mulți dintre voi ați observat ca fiind mutați în jurul unor noi locații, pierderi de relații și lucruri materiale. Într-un fel v-ați putea simți total din alt loc, singuri și chiar pierduți.
Va asigurăm că tot ceea ce se întâmplă este precum trebuie să fie și este o curățare a energiilor vechi care le-ați deținut atât de puternic. Aceste frecvențe mai scăzute trebuie să fie transmutate astfel încât acest val divin de lumină si iubire să curgă prin corp și pământ în centrul Gaiei. Este imposibil să luați frecvențele inferioare ale traumelor emoționale reprimate și programarea eronată a ADN-ului (sisteme de credință limitate) în dimensiunile superioare !
Aceste vechi energii ale traumelor reprimate trebuie să fie eliberate din corp, astfel încât datele de lumină să curgă complet prin voi și să fie împământate corect. Acest lucru completează circuitele divine care vă fac super-ființa care sunteți cu adevărat.

Flăcările gemene de cel mai înalt nivel de pe Pământ, joacă un rol important în „Orizontul Evenimentului”. O mare mulțime de Flăcării Gemene deținătoare de coduri vor călăuzi drumul și vor deschide porțile cosmice cu puterea intensă a iubirii lor împletite și vor aduce această percepție a vibrației superioare numite „Noul Pământ și Noul Rai.”
Noi, ca îngeri în corpuri umane, am venit să organizăm spațiul în propriile noastre corpuri, pentru această minunată lumină pentru întreaga umanitate și să vestim acest mesaj minunat ! Să știți că multe rase stelare sunt acum aici pentru ultimul apel al cortinei din această mare poveste cosmică în care ați jucat un important rol.
Ființe minunate din multe lumi se află aici pe marginea scaunului (sunt  nerăbdători) să vadă ce faceți și ce veți face în continuare. Ei vă aplaudă !

Spunem că, după ce primul val de Flăcări Gemene – deținători de coduri vor trece prin vălul 5D, vor începe adevărata lor activitate ca echipe masculin / feminin, în cel mai mare serviciu pentru ceilalți, ajutând restul umanității să traverseze marele Pod Curcubeu.
Încheiem spunându-vă că este important să aveți grijă de voi în aceasta perioadă magnifică, astfel încât să puteți fi cei mai buni ce puteți fi !
Cea mai mare învățătura din toate universurile este aceasta:
„Iubește-l pe Dumnezeu cu toată inima, mintea și sufletul, acesta este secretul pentru a intra în Regatul Cerurilor. Vă întrebam cine este identitatea acestui măreț Dumnezeu?
Iubiți-va cu toată inima, mintea si sufletul ! Nu există nimic altceva de făcut decât acest lucru !

Vă mulțumim, ființe mărețe, pentru venirea pe Pământ în această mare misiune folositoare.
Bine făcut, bune și credincioase ființe, intrați ! Acesta este ceasul vostru să străluciți.
Voi sunteți lumina lumii acesteia, precum a spus odată un mare maestru. Străluciți luminos pentru ca toți să vă poată vedea !
Aceste lucruri sunt foarte reale, dragi prieteni, se întâmplă deja și se vor întâmpla exact așa cum s-a spus. Este frumos și minunat și nu există nimic de care să vă temeți. Nici un rău nu se va abate asupra niciunuia dintre voi.
Lumea voastră va fi eliberată pentru totdeauna ! Nivelul de suferință și haos pe această planetă nu mai poate fi susținută nici chiar încă câteva luni ! Ceva trebuie să se întâmple simultan și într-adevăr deja se întâmplă acum când miliarde de ființe de lumina (VOI) continuă să transmită în acest evolutiv Val al Supra Conștiinței să ne transformăm noi înșine și percepția exterioară a acestui loc în paradisul care a fost menit să fie !
Informațiile conținute în acest mesaj curg din energia de la Sursă prin intermediul acestui vas.
Eu sunt marele Arhanghel Mihail, Îngerul Păzitor al Iubirii și Protecției care vă rostește aceste cuvinte.
Viteză Divină tuturor ființelor mărețe de lumină !
Arhanghelul Mihail”


    Drum drept spre Lumină !

4 comentarii:

 1. Ar fi bine sa se curete energiile vechi dar asa s a spus si despre 2012 si nu s a intamplat nimic bun, toate merg anapoda si chiar din ce in ce mai rau. Iubirea s a pierdut demult, chestia cu valul de energie este o mare bazaconie, pana la venirea lui Isus toate se vor intampla cum scrie in Biblie.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Fiti mai retinuta in a cataloga perceptiile dvs. despre aceste vremuri de Mari Schimbari. Nu va mai luati dupa prejudecati sau sabloane religioase vechi pentru ca nimic nu mai sta in picioare. Totul va fi spulberat in curand, adica lumea 3D si asta o spun nu distructiv, ci pozitiv pentru ca in 2012, contrar conceptiilor dvs. s-a incheiat un mare ciclu cosmic si o noua lume se naste acum. De-asta vedeti numai rau in jur, ptr. ca tot raul trebuie sa iasa la suprafata pentru a fi ars, purificat si fiintele umane sunt deja in acest proces de cca. 50 de ani. Fiecare celula si atom din aceasta lume va suferi transformari vibrationale si fizice datorita valurilor imense de energie inalt-vibrationala din Centrul (Inima) Galaxiei. Acest proces de transformare se va intinde pana in 2100 si va culmina cu ascensiunea planetei si fiintelor umane in corp fizic in 4D si apoi 5D.
   Iar daca-l asteptati pe Iisus in corp fizic, asteptati degeaba ! A doua Venire a lui Iisus este defapt ascensiunea noastra prin activarea Corpului Christic. Cititi sau urmariti Gregg Braden si multi altii.....
   Numai bine !

   Ștergere
  2. Adica vreti sa spuneti ca Biblia nu este adevarata? Cuvantul lui Dumnezeu nu este adevarat?? Ati citit macar aceasta carte? Se intampla exact ce scrie acolo, adevarul este unul singur precum credinta. Eu nu simt si nu numai eu nici o energie, nu sunt un om pesimist si mi doressc mai mult decat oricine sa plece toate energiile negative sa se curete pamantul de tot ce l apasa dar am credinta doar in cuvantul lui Isus. Nu ma astept sa l vad dar am incredere ca va face cum a promis. Voi in schimb nu aveti nici o dovada decat PAROLE. Vin valuri de energie, trecem de la 3D la 4D noi suntem in schimb aceiasi. L am urmarit si pe Gregg Braden, am citit destul de mult am o minte deschisa dar n au reusit sa ma convinga, eu L am lasat pe El sa lucreze in viata mea si sunt un om fericit. Numai bine.

   Ștergere
 2. Sa inteleg ca tot ce ati spus nu poate fi probat decat in 2100? Pana atunci se intinde, asa zisa ascensiune? Nici eu nu am simtit nimic, credeti ca o sa mai pacaliti oamenii la infinit? Nu s-a verificat nimic din ce spuneti pana acum...

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.