miercuri, 29 iulie 2015

US Dolar și acordul de la Bretton Woods sunt terminate – Summitul BRICS/SCO a redeschis ,,Drumul Mătăsii”


Sunteți gata pentru spargerea monopolului planetar și schimbări geopolitice?

La intersecția dintre Asia și Europa, s-a decis ca orașul rusesc Ufa să fie punctul de convergență pentru toate inițiativele și proiectele Silk World Order a comerțului și integrării în care China și Rusia sunt vârful de lance. Ufa, care este capitala Bashkortostan din Rusia, a găzduit simultan un summit extraordinar, atât pentru țările BRICS - care au crescut încât a devenit un forum alternativ cu cel al G7, cât și pentru Organizația de Cooperare de la Shanghai (SCO), în perioada 8-10 iulie 2015.

     Mergând împreună în Eurasia și dincolo
Summit-ul țărilor BRICS și SCO în Ufa a fost organizat de Moscova în calitate de titular simultan atât a președințiilor prin rotație a BRICS cât și SCO. Nu este o coincidență, însă, că al șaptelea summit BRICS și al-XV-lea SCO au fost amalgamate ca un summit internațional mare. Kremlinul a folosit ocazia pentru a aduce partenerii Rusiei împreună. Aceasta este parte a procesului de integrare a Silk World Order. Fiind o sesiune comună a BRICS și SCO au fost multe schimburi importante și discuții cu privire la un nou arhetip economic mondial, cu mai mulți poli de putere nu ca până acum, în care SUA și l-a asumat în 1945 prin acordul de la Bretton Woods și pe care nu l-a finalizat, ba dimpotrivă, a abuzat.

O sesiune informală din Ufa a inclus nu numai membri BRICS și SCO, ci și toți membrii Uniunii Economice Eurasiatice (EEU), în conformitate cu informațiile dezvăluite de către consilierul președintelui Putin, Yury Ushakov în mass-media. În afară de Brazilia și Africa de Sud, toți ceilalți membri BRICS și SCO se află în Eurasia, Kremlinul văzând pertinent ca EEU să fie implicate în unele tipuri de discuții cu privire la dezvoltarea spațiului eurasiatic (și mi se pare foarte corect, nu ca la noi, Bruxelles-ul ne trasează directivele iar noi executăm n.b.).
În esență, aceasta înseamnă că Armenia a fost invitată și prezentă la acest summit, deoarece toți ceilalți membri ai Spațiului Economic Eurasia sunt fie membrii SCO complet sau, în cazul Belarus, un partener de dialog SCO. Potrivit Institutului de Studii pentru China, Mercator (MERICS) din Berlin, se afirmă că discuțiile BRICS-SCO-EEU sunt ,,un semn că Rusia are scopul de a construi un bloc politic separat de Occident”. Republica Azerbaidjan și Turkmenistan au luat, de asemenea parte la reuniunea informală a BRICS, SCO, și EEU.  


Convergențele eurasiatice și globale din Ufa sunt clare. Folosind legăturile care există deja între cele două, China și Rusia, se deschide un Nou Drum al Mătăsii care cuprinde întreg spațiul eurasiatic prin Uniunea Economică Eurasiatică. Aceasta se întâmplă după discuțiile la nivel înalt, care au avut loc între președintele chinez Xi Jinping și Putin pe 8 mai la sosirea lui Xi Jinping la Moscova, înainte de festivitățile de Ziua Victoriei din 9 mai 2015. După încercări eșuate din diferite locuri, prim-ministrul indian Narendra Modi și președintele iranian Hassan Rohani s-au întâlnit în cele din urmă în Ufa. India și Iran își reaprind obligațiunile lor strategice care au fost neglijate de către guvernul predecesorului lui Modi, prim-ministrul Manmohan Singh. Utilizarea Chabahar - portul iranian - de India pentru a avea acces la Rusia și Asia Centrală, prin Coridorul Nord-Sud au fost discutate de oficialii indieni și iranieni la Ufa


În timp ce țările BRICS au inițiat împreună o hartă de dezvoltare, SCO a prezentat planurile de extindere pentru noi membrii cu drepturi depline. Cererile de aderare ale Indiei, Iranului, Pakistanului și statutul de membru deplin au fost abordate. Mai mult decât atât, Egipt și alte câteva țări s-au exprimat pentru aderarea la SCO în acest context. Ufa a fost folosit pentru a elimina o foaie de parcurs pentru «Eurasia Century» și Silk World Order, care merge dincolo de Eurasia și include totul, de la o megarețea de cale ferată transcontinentală conectând Peninsula Iberică la Marea Chinei de Sud și a ceea ce a fost numit ca «orașul modern al continentului Eurasia» în Belarus.
SUA este în mod clar îngrijorată de Silk World Order, care este în curs de dezvoltare. A început să scoată toate armele pentru a opri ridicarea dragonului, de la curtarea Braziliei în ajunul summit-ului de la Ufa, până la apelurile către Uniunea Europeană să nu mai participe la proiectul bancar din China. Strategia militară a Pentagonului în 2015 adresează posibilitatea de confruntare cu o actualizată «Axă a Răului» compusă din China, Rusia, Iran și Coreea de Nord și este prevăzută ca tendință a Washingtonului de a se confrunta cu țările care provoacă ordinea internațională dominantă a SUA.

În timp ce Washington și NATO fac apel general și disperat la arme, chinezii construiesc rețele noi de infrastructură pentru comerț și transport. În Belarus, chinezii construiesc primul «orașul modern a continentului Eurasia» în pădurile de lângă Aeroportul Național Minsk, ca parte a ceea ce putem numi Bloomberg <


Dolarul american și Bretton Woods sunt terminate
Silk World Order, care este în curs de formare va vedea arhitectura financiară existentă a lumii de la Bretton Woods dezvaluită și înlocuită cu una care nu mai este dominată de gruparea trilaterală a Statelor Unite, Europa de Vest, și Japonia. Monopolul Băncii Mondiale și Fondului Monetar Internațional de la Washington, este la capătul său. Dolarul american ca monedă în comerțul bilateral și multilateral este fragmentat de BRICS, SCO, și EEU – Washington-ul a inundat piețele petrolului având ca scop forțarea dependenței reînnoite pe dolarul american pentru comerțul cu energie. 

New Development Bank (NDB) deschisă recent de statele BRICS, este legată de Banca de Dezvoltare a SCO și de recenta lansată Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB). Acestea au lansat atacul final asupra instituțiilor convenite la Bretton Woods. Sunt numărate zilele dominației SUA. Arhitectura post-al doilea război mondial sau ordinea mondială de după 1945 este acum în patul său de moarte și e terminată. Cu sau fără Washington, o ,,lume a mătăsii” este în curs de dezvoltare și venirea ei este trâmbițată de Ufa care întărește SCO și BRICS și se instituționalizează ca piatră de temelie a unei noi ordini mondiale MULTIPOLARE.

       Concluzie bloger
Pentru cei care nu sunt prea informați referitor la convenția de la Bretton Woods de dupa cel de-al doilea RM, este vorba, pe scurt de faptul că atunci s-a convenit ca atât Occidentul cât și Orientul, în special China căci Japonia era deja a dinastiei Rothschild, să contribuie cu aur fizic, stocat de către Federal Reserve care să emită dolarul american ca rezervă valutară a lumii. Prin această convenție se stabilise să fie eradicată sărăcia din lume și să se impulsioneze dezvoltarea statelor prin împrumuturi deosebit de convenabile de către FMI și Banca Mondială create cu acest scop tot atunci. Apoi, totul s-a desfășurat altfel. Dolarul a fost folosit pentru îndatorarea lumii și sclavizarea statelor și popoarelor, iar aurul nu a mai fost returnat nici în prezent (este vorba despre sute de mii de tone…). Citiți pe blog amănuntele despre această mare mârșăvie a Occidentului, în frunte cu SUA.

Deci după această mare țeapă luată de către Orient, în special China și după hegemonia dolarului creat din aer pe piețele lumii, era de așteptat la o astfel de mișcare din partea Orientului și nu numai, după cum ați vazut (sunt state de pe toate continentele în această uniune economică). Aceste state reprezintă în prezent cca. 60% din populația globului și 40% din PIB-ul mondial și acum reprezintă un alt pol economic al planetei. Ele au convenit să excludă din toate tranzacțiile dolarul american, iar rezervele pe care le dețin în dolari (cele mai mari China) să fie folosite în momente cruciale în acest război financiar. Economia occidentală se prăbușește văzând cu ochii, nivelul de trai scade, colapsul economico-financiar este aproape. Noul sistem financiar se va porni din Est. Nu este o profeție va fi un fapt.

Si ca dovadă, habotnicii din occident ticluiesc alte conspirații pentru a-și menține sistemul muribund în viață. Economistul Martin Armstrong a dezvăluit faptul că elita financiară occidentală a planificat o întâlnire secretă la sfârșitul acestei luni în City of London pentru a stabili SFARSITUL BANILOR CASH cât mai urgent.
Deja în UK și SUA depunerea sau retragerea de 5.000 de dolari este considerată suspectă, iar în Franța mai mari de 1.000 de euro.

Iată ce scrie Michael Krieger : ,,In mintea unui tiran economic, interzicerea banilor în numerar reprezintă Sfântul Graal” și tot el susține : ,,Forțarea plebei într-un sistem de tranzacții valutare fiat digitale, oferă control total printr-o urmărire fără sudură a tuturor tranzacțiilor din economie și capacitatea de a bloca orice tranzacție dacă un cetățean îndrăznește să ,,iasă din rând”.

Deci dragilor rugați-vă ca acest colaps să se întâmple cât mai repede pentru a se porni noul sistem echitabil și pe baze reale, altfel subjugarea noastră totală este aproape !

     sursa : http://beforeitsnews.com/

       Drum drept spre Lumină !

6 comentarii:

 1. NAMASTE DRAGILOR ŞI MARIUS ! ASTA, DA VESTE !!! Nu că noi cei care vizităm des aceste bloguri şi agreem încurajînd şi pe alţii la deschiderea minţii şi a fugii din imperiul manipulativ,să ne cam ridicăm lichidităţile de prin conturi,deocamdată,deşi e cald,ciorapul e cel mai sigur,e pe numărul meu de la picior !

  RăspundețiȘtergere
 2. Dar de vestea aceasta ce spuneti? Noul vicepresedinte al bancii BRICS este Paulo Noguera Batista, care este si directorul executiv al FMI. Interesant, nu ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si ce vrei sa insinuezi? Citeste intrega poveste ca sa intelegi de ce. China, sau mai precis familia Dragon detine cele mai mari active ale SUA. Ori in baza acestora de anul trecut actionar majoritar al FMI este China, in speta stele BRICS. Si astfel cand schimbarea va fi declansata si structurile occidentale invechite vor fi transformate din interior.
   Vom trai si vom vedea...

   Ștergere
 3. NAMASTE ! PUNEM PARIU CA IN DOUA -TREI SAPTAMANI GRECIA VA FI PARTE DIN BRICS ?

  RăspundețiȘtergere
 4. NAMASTE ! Nuuu cred...nu ar avea cum deoarece BRICS este TOTAL OPUS FMI ! Să nu se fi prins ăia de la BRICS ? le spunem noi şi dacă nici atunci nu reacţionează,e clar că sînt aceiaşi Mărie !

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.