luni, 13 iulie 2015

Filmele difuzate de mass-media cu decapitările ostaticilor de către jihadiştii Statului Islamic au fost FALSE !


Aceste informații au fost extrase din ediția în limba franceză a Sputnik News, ce au fost distribuite publicației de un om cu conştiință din stafful lui John McCain, care l-a însoțit pe acesta în Ucraina.

Cum am specificat în comentariile mele, la timpul respectiv, creația ISIS sau Statul Islamic, cum este cunoscută în prezent, este creația SUA şi a Israelului, dar mai dă câte-un sprijin logistic şi Marea Britanie (vedeți imaginile de pe net a unui avion cargo britanic plin cu armament destinat organizației Stat Islamic, care a fost doborât de către armara iraniană). Aici este vorba despre teatrul ieftin regizat de către serviciile secrete americane cu aşa-numitele DECAPITARI ale ostaticilor de către islamiştii cruzi ai Statului Islamic.

De când televiziunile ne-au intoxicat cu acele imagini şi comentarii emoționale, nu am crezut. Si iată că până la urmă adevărul iese la suprafață. In publicația specificată mai sus, au apărut informații şi foto cu regizarea acestui fals eveniment tragic ce le-a fost atribuit islamiştilor.

Iată unul dintre videoclipuri (ostaticul care urmează să moară prin decapitare este foarte calm şi liniştit…, asta mi-a sărit în ochi de la început) :


Acum priviți imaginea din informațiile sustrase :


Hackerii de grupul CyberBerkut au reuşit să sustragă acest videoclip cu regizarea unei aşa-zise decapitări, care a fost filmată într-un studio de înregistrări profesionist : Acest grup a transmis şi un mesaj : "Noi, grupul CyberBerkut, am avut la dispoziție un fișier căruia este dificil să-i subestimăm importanța! Dragă senatorule McCain, îți recomandăm să nu mai iei cu tine documente secrete în orice fel de călătorie în străinătate, în special în Ucraina".
  
Incepând cu august 2014, mass-media occidentală a fost invadată de aceste aşa-zise decapitări de către islamişti care vorbeau o engleză perfectă, chiar cu accent britanic, stupefiind emoțional populația ignorantă şi credulă. Mulți utilizatori de internet încă de atunci au descoperit falsul, dar am zis să aştept până când vor exista dovezi şi pentru cârcotaşii sceptici şi iată că au apărut…
Americanii au fost acuzați în mod repetat că sunt la baza creării Statului Islamic precum şi a logisticii necesare credibilizării acestora (filme şi foto cu islamişti care ucid creştini, etc.). Un student de la Universitatea din Nevada, Ivy Zidrich, a declarat că Jeb Bush, fratele ,,teroristului internațional” şi fost ,,dictator” al SUA George W.Bush a organizat crearea organizației Stat Islamic, după ce Al Qaeda, era deja decredibilizată şi expirată.

 Cu cât înaintăm în timp, îmi întăresc convingerea că terorism adevărat nu există. Totul este fabricat pentru interesele meschine corporatiste şi expansioniste şi pentru a menține populația planetei într-o permanentă stare de frică, de dezbinare şi ură împotriva arabilor, care sunt tot frați de-ai noştri şi au dreptul la viață la fel ca şi noi. Le-au fost invadate teritoriile pentru a le fura petrolul şi asta, culmea, în numele democrației, care a devenit un cuvânt gol, fără semnificație ce-mi provoacă deja greață şi indigestie….

Nu vă mai lăsați duşi de diversele scenarii care se ,,coc” din umbră, gândiți cu mintea voastră nu prin TV şi mass-media şi fiți suverani aşa cum Creatorul nostru ne-a creat de la începuturi.  Drum drept spre Lumină !

Un comentariu:

  1. NAMASTE ! Pe tipul asta de SACRIFICIU mai e putin si ]l pufneste risul................

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.