duminică, 5 iulie 2015

Elita sionistă este şocată ! David Rockefeller a murit, Jacob Rothschild este în comă


Informaţii recente scot la iveală faptul că David Rockefeller a murit în data de 24 iunie. 

Această ştire aşteptaţi-vă să nu fie confirmată prea devreme. S-a născut în 12 iunie 1915 la New York. Acesta era unul din capii Illuminati, cu funcţii centrale de conducere şi decizie în numeroasele instituţii ale cabalei precum grupul Bilderberg, Comisia Trilaterală, Consiliul Relaţiilor Externe şi de asemenea în numeroase corporaţii din domeniul petrolier – Chevron – chimico-farmaceutic, agro-alimentar, bancar, etc. 
Amintesc aici faptul că sediul actual al ONU a fost construit pe terenul donat de către David Rockefeller. 
Acesta recent făcuse al şaselea transplant de inimă. Avea o avere estimată la 3 miliarde dolari.

De asemenea Jacob Rothschild probabil îl va urma curând. Din 25 iunie este în comă. Acesta s-a născut în 29 aprilie 1936 în Marea Britanie. Despre acesta cred că este de prisos să amintesc puterea ce o deţinea, făcând parte din toate instituţiile cabalei şi deţinând imperiul bancar occidental. Era si consilier economic al Actualului premier britanic David Cameron. Familia Rothschild deţine toate Bancile Centrale ale ţărilor occidentale (europene şi ale SUA) şi multe din orient (Australia, Japonia, Coreea de Sud, etc.).
Aceste două familii au avut în ultimii 200 de ani o influenţă negativă extremă în lume, dar în special în America de Nord şi Europa. Sistemul financiar actual este construit de ei, de-asta nu există naţiune occidentală, în special, care să nu fie datoare băncilor lor. 

Se zvoneşte că din timp în timp acestora li se schimba total sângele de la copii crescuţi special pentru asta. Cei cârcotaşi pot să zâmbească, dar până în prezent toate zvonurile s-au adeverit şi chiar mai mult, informaţiile despre ritualurile satanice cu sacrificii umane ce se fac de către toate familiile regale europene în castele europene sau catedrale din Canada sunt confirmate şi incriminate (a se citi articolele despre dezvaluirile lui Kevin Annett).

Deci aceste informaţii ne confirmă că ,,stăpânii noştri” încep să părăsească această planetă. Publicasem recent un articol despre buncărele ce şi le pregătesc pentru a supravieţui schimbărilor planetare. 
Nu vor supravieţui. Frecvenţa Shumann planetară creşte în mod constant, în prezent fiind de cca. 8,24 Hz. Datorită energiei înalt vibraţionale ce este direcţionată spre Pământ din centrul galaxiei, totul vibrează din ce în ce mai rapid. Tot acest proces se va intensifica dramatic după Eveniment
Cine rămâne în egoism, separare, teamă, răutate nu va fi în rezonanţă cu vibraţia planetară, iar corpul fizic va ceda. Ori aceste personaje în niciun caz nu sunt benefice pentru umanitate. 
Sperăm să-i vedem cât de curând părăsind planeta şi pe Bushi, ceilalţi din familiile Rockefeller şi Rothschild, Henry Kisinger, George Soros şi mulţi alţii ce-şi doresc controlul planetar iar pe noi sclavi.


  Drum drept spre Lumină ! 

19 comentarii:

 1. Namaste,tuturor !!!!!! Vor urma cat de curand sa ne lase in Lumina ,toti dar absolut toti acesti sinistri devoratori. Locul lor nu poate sa mai fie aici !!!!!!! Lumina si Iubire !!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. A murit unu de 100 de ani...mai urmeaza altii care sunt intre 84 si 99 de ani!

  RăspundețiȘtergere
 3. Pai ia inchipuiti-va cum dau ei socoteala acum dincolo ? Ii ajuta cu ceva banii stransi in lumea asta? Sau distrugerile, saracia si lacomia ce au aplicat-o constant? Toate-s noi si vechi sunt toate, iar ei , "iluminati", nu au invatat nimic pana acum din asta !

  RăspundețiȘtergere
 4. Pe astia nici MSC ul nu-i primeste,au ei alta locatie rezervata,mai grav ca sunt multi servitori ai lor mai tineri,lor trebuie sa le luam glanda sa nu mai ajunga la 100 de ani.tuturor cabalilor le urez hai sictir si vira de pe mama GAIA!urmati-va seful,jigodiilor!Aviz tuturor serviciilor secrete din toate tarile,care au suprimat libertatea oamenilor. NAMASTE tuturor fiintelor pasnice,de Lumina!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Ce fete hidoase mai au, precum sufletele lor... Doamne ajuta-ne !!!!!

  RăspundețiȘtergere
 6. SA MEARGA ACOLO UNDE LE E LOCUL,TOTI CULEGEM CE SADIM,E TIMPUL .....!

  RăspundețiȘtergere
 7. Oricum vin mostenitorii lor la loc

  RăspundețiȘtergere
 8. Nu stiu de unde ai tu informatia asta, dar David Rockefeller nu a murit. Este inca in viata.

  RăspundețiȘtergere
 9. Va fi mult mai bine! PACE ȘI IUBIRE!

  RăspundețiȘtergere
 10. gata, mor reptilele parazite jidanesti
  nu rezista la lumina
  sa scapam planeta de ei

  RăspundețiȘtergere
 11. v am gasit intamplator, v am citit comenturile, si ma uimesc, vorbiti de rautate ego, etc, dar nu vedeti ca voi insiva expirmari rautate? nu rezista la lumina nu e vorba de lumina aici, e vorba de raze x, ultraviolete, care nu e musai sa fii reptila sa fii mai sensibil la piele, asta v-o spun din proprie experienta. Asa ca nu mai judecati atat, nu mai scuipati voi insiva cu venin creati confuzie, incat nu mai stim cine sunteti, ei sau voi.

  RăspundețiȘtergere
 12. si inca ceva, da cred ca sunteti de ai lor, dezinformati intentionat, nici macar nu e adevarat, a murit baiatul lui in accident de masina, si nu el, asa ca inainte sa comentati domnilor studiati, ca sa nu mai puneti botul la blogurile astea contrafacute in spiritul ocultei.

  RăspundețiȘtergere
 13. Alma draga,si daca mai are zile in fizic si fiecare sa imputa cu lesul lor ,monument al descompunerii universale toata bruma de viata prezenta, care e castigul tau moral/teoretic ? Faptul ca greata imensa si scarba de acesti....Creatori este evidenta ,nu e decat un mare adevar. Care candva, in mod sigur ne va elibera !

  RăspundețiȘtergere
 14. stati linistiti ca au urmasi sa preia traditia, nu va agitati

  RăspundețiȘtergere
 15. N-a murit ba, trăiește!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.