sâmbătă, 4 iulie 2015

Doctorul american care a susținut că vaccinurile provoacă autism a fost găsit MORT. Familia lui Jeff Bradstreet nu crede în teoria sinuciderii


Unul dintre cei mai cunoscuți și controversați doctori anti-vaccin, Jeff Bradstreet, a fost găsit mort. Oficial, autoritățile americane spun că a fost vorba de sinucidere. Și că Bradstreet ar fi recurs la acest gest după ce agenți federali i-au percheziționat biroul din motive necunoscute.
Doctorul Jeff Bradstreet (61 de ani) a murit în urma unei răni în piept provocate de o armă. Aceasta este teoria oficială a poliției din Rutherford County. Moartea sa ar fi survenit în urma unei percheziții pe care agenții federali ai Adiminstrației Americane a Medicamentelor și Alimentelor au făcut-o la biroul său.
Cadavrul doctorului a fost găsit în râul Rocky Broad, în Chimney Rock, pe 19 iunie, de către un pescar. Acesta a cerut ajutorul unor echipe de salvare care au scos din apă corpul neînsuflețit. Tot în apă au găsit și arma cu care s-ar fi sinucis doctorul, relatează site-ul Daily Mail.
Bradstreet a condus Clinica Bradstreet Wellness Center din Buford, Georgia, și a fost autorul celui mai cunoscut studiu privind vaccinul care provoacă autism. Teorie, care, desigur, a fost desființată de comunitatea medicală care promovează vaccinarea copiilor. Poliția locală susține că a declanșat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale morții. Familia sa nu crede însă în teoria sinuciderii, ci în crimă. Așa că a decis să strângă fonduri pentru a porni propria anchetă, scrie presa americană.
Unul dintre membrii asociației persoanelor bolnave de autism s-a alăturat campaniei familiei, declarând că Dr Bradstreet este considerat un erou, iar moartea sa a fost, probabil, orchestrată de guvern sau de marile companii farmaceutice. Teoria doctorului american privind legătura între dozele crescute de mercur la sugari şi creşterea accelerată a cazurilor de tulburări neurologice, în special autism, a fost pusă la zid de susținătorii vaccinurilor, in mod special de marile corporații farmaceutice.


O reacție severă la vaccinul pentru prevenirea hepatitei:

O reacție îngrozitoare la vaccinul BCG:
Reacții cutanate severe după vaccinare:

Contorsiuni faciale și distorsiuni urmate după vaccinul DTP:

O altă victimă inocentă a vaccinului:

Distrusă neurologic de către vaccinul DTP: 
 Vaccin împotriva variolei care aproape că i-a distrus brațul și umărul acestei persoane:
O altă reacție severă la nivel cutanat, în urma vaccinării :
Tesut distrus în profunzime din cauza vaccinului:
Vaccinul pentru prevenire HPV, a transformat această fată sănătoasă și normală într-o victimă a vaccinului cu creierul distrus: 

Daca nu doriti sa riscati sa va vedeti copiii in aceste ipostaze NU- VACCINATI ! Dupa este deja prea tarziu pentru reprosuri si-l veti avea toata viata pe constiinta !
Copiii nevaccinati sunt mult mai sănătosi : 

  Vaccinarea – adevărul ascuns :

2 comentarii:

 1. Cand nu ai baza in ce afirmi... acum nu mai mult de 40 de ani lumea fugea sa se vaccineze, e un lucru normal sa apara tot felul de paranoici care militează impotriva vaccinarii pt ca in zilele noastre nu exista epidemi de boli. Lumea a uitat cum au murit milioane de oameni numai in 1967 .... au fost si cazuri izolate de efecte adverse consider ca e un preț mic in comparatie cu ravagile bolii....

  https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Variolă
  Si sa nu uitam ca Variola a fost prima si singura boala infectioasa care a fost eradicata de om. Dar va veni vremea cand vor aparea altele... si imi va fii mila de copii a caror parinti au facut studiu pe net. Stiinta face asta de 200 de ani un parinte face studiu 200 de minute si e expert in imunilogie.... privind cateva poze pe net

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Problema este ca intotdeauna sa fi deschis si altor pareri si daca nu crezi ceva sa cercetezi. Daca ai fi avut rabdare sa vizionezi filmul postat, in care biologi declara asta, ti-ai fi schimbat parerea. Citeste de exemplu cartea ,,VACCINAREA: Eroarea medicala a secolului" de dr. Louis de Brouwer si mai vizioneaza pe net cateva documentare despre vaccinuri. De exemplu urmareste documentarele cu biologul Leonard Horowitz si multe altele...
   Daca vrei sa-ti stergi programul mintii tale implantat de catre acest sistem prin medici platiti sa faca asta de catre corporatiile farmaceutice ce vor ori exterminarea noastra ori transformarea noastra in niste moluste fara vointa si dependente de medicamente...
   Dupa ce te mai informezi , mai vorbim....
   Numai bine si Trezire Usoara !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.