joi, 16 iulie 2015

Cobra - Operaţiuni sublunare - 14 iulie 2015


Rezistenţa defineşte spaţiul sublunar ca spaţiul de sub orbita Lunii şi deasupra orbitei celor mai de jos sateliţi realizaţi de oameni.
Forţele Luminii au început operaţiunile sublunare astăzi, ca următorul pas logic către completarea MOSS.


Spaţiul sublunar a fost întotdeauna o regiune de activitate intensă a Chimera deoarece este ultima linie de apărare înainte de suprafaţa planetară.
Sunt mulţi sateliţi făcuţi de om care orbitează Terra şi unii dintre ei sunt dubluri ale staţiilor de implantare cu bombe de plasmă strangelet ale Chimera:
Obiecte în spaţiu
Cel mai important de menţionat este propunerea Laboratorului Orbital operat de Om: 
Manned_Orbiting_Laboratory  
Acest proiect a fost oficial oprit în 1969, dar în realitate a trecut adânc în secretism ca proiect negru şi încă este şi acum cea mai importantă staţie de implantare a Chimera.
Al doilea grup al staţiilor de implanturi ale Chimera sunt unii din sateliţii geostaţionari şi geosicroni:
geostationary-satellites
Şi al treilea grup sunt unii sateliţi din Orbita Aproape Terrestră (Near Earth Orbit -NEO) în special grupul de sateliţi Keyhole (KH):
Satellites-Spy
Spaţiul sublunar este monitorizat constant de către Chimera, infiltrată în armata SUA, căut
ând orice semn de contact extraterestru:
capturing-space
United_States_Space_Surveillance_Network  
Şi în armata Chineză, de asemenea, prin infiltratul Henry Kissinger:
huodezu
Operaţiunile sublunare vor elimina prezenţa Chimera, staţiile lor de implantare şi toate bombele de plasmă strangelet şi toplet din spaţiul sublunar. Toate părţile sateliţilor făcuţi de om, relaţionaţi direct cu operaţiunile Chimera (precum camerele de plasmă ionică, unele camere de spionaj de înaltă definiţie etc.) vor deveni în cur
ând nefuncţionale.
Este o "coincidenţă" foarte interesantă că operaţiunile din spaţiul sublunar au început în aceeaşi zi în care proba spaţială New Horizons a NASA a realizat cea mai mare apropiere de Pluto şi luna sa Charon:
new-horizons-is-making-its-closest-approach-to-pluto

Acum 15 ani, Charon a fost principalul depozit de arme exotice al Chimera-Draco-Illuminati şi programul spaţial secret. Toate acestea au fost curăţate de Forţele Luminii c
âţiva ani mai tîrziu. Acum, Charon este principalul portal între Sistemul  Solar şi Galaxia M87 din Fecioară. Acum, Charon este unul din cele mai frumoase şi pozitive locuri din întregul Sistem Solar şi va avea un rol foarte important în eliberarea planetei noastre ca fiind una din cele mai importante staţii releu pentru flash-ul Evenimentului.
Te poţi conecta cu energia lui Charon prin această imagine: 
  Spargerea compresiei este aproape !
   sursa : http://2012portal.blogspot.ro/ 

Un comentariu:

  1. NAMASTE ! Aşa se explică şi activitatea intensă văzută de noi-doi prieteni-care serile de vară le alocăm observaţiilor şi încercării de corelaţionare cu FRAGAlactici-deci e de înţeles numărul mare de nave văzute pe boltă cînd activitatea este mai intensă după orele 23.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.