miercuri, 8 iulie 2015

Anunnaki și vechiul Summer


Vechiul Summer a fost subiect de dezbateri pentru numeroși ani. Teoria extratereștrilor antici s-a născut acolo, în Mesopotamia antică, unde a început totul. Printre poveștile incredibile de întâlniri, zei, și tehnologia care face parte din cultura sumeriană antică, există mai multe povestiri care indică spre o origine extraterestră.

Un artefact din acele timpuri ne informează :
"Apoi a venit potopul și după potop nava regală a coborât din nou din cer."

"După ce nava regală a coborât din cer, a început Lista Regilor noștri, erau cinci cetăți "înainte de potop" ai cărei opt regi fabuloși au domnit nu mai puțin de 241.200 ani”.
În urma hegemoniei acestor cinci orașe antediluviene, documentul continuă să ne spună:

,,Potopul a măturat totul (http://humansarefree.com/2012/12/the-anunnaki-built-pyramids.html). După potop nava regală a coborât (încă odată) din cer, iar Kish a devenit sediul regalității”


Sumerienii antici au trăit în Mesopotamia, între fluviile Tigru și Eufrat și au reprezentat o formă superioară de cultură. Ei aveau cunoștințe astronomice foarte avansate și erau capabili să efectueze calcule cu 15 cifre, adică cu numere peste 100 trilioane. Pentru a o compara cu alte civilizații antice, cred că este suficient să spunem că grecii nu au putut calcula mai sus de 10.000. Sumerienii îi preced pe babilonieni care au stabilit civilizația și cultura modernă așa cum o știm (și actualul sistem financiar tot de la ei se trage).

Istoria ne spune că primii zece regi sumerieni au trăit un total de 456.000 ani, ceea ce ne dă o durată de viață medie de 45.600 ani fiecare! Fiecare oraș sumerian a fost protejat de un "dumnezeu". Numeroasele tăblițe din lut care au fost recuperate din regiune vorbesc de o tehnologie incredibilă, o istorie incredibilă care nu poate fi împărtășită cu arheologia și istoria de masă. 

Un OZN în vechea istorie sumeriană?

Ei bine, dacă ai crezut că Sumerul și OZN-urile au fost două lucruri care nu au nimic în comun ... te înșeli. Textele antice care vorbesc despre legenda regelui Etana, găsite la Ninive, în biblioteca Ashurbanipal menționa un fenomen foarte interesant, în trecutul îndepărtat. Etana a fost un rege sumerian antic al orașului Kish. Conform listei regilor sumerieni, a domnit după potop. El este listat ca succesor al lui Arwium, fiul lui Mashda, ca rege al orașului Kish.

Lista îl numește de asemenea pe Etana "păstorul, care s-a înălțat la cer și a consolidat toate țările străine", și afirmă că a domnit 1560 ani (unele exemplare spun 635) înainte de a fi urmat de fiul său Balih, ce se spune că a domnit 400 de ani. Priviți gravura : 

Ascensiunea regelui Etana
Etana apare pe lista regilor sumerieni (http://humansarefree.com/2014/06/the-sumerian-king-list-spans-for-over.html) ca al 13-lea rege al primei dinastii Kish, care a fost stabilită în urma marelui potop. El a fost "cel care s-a înălțat la cer (ascensionat)." 
Etana a trăit după potop, și povestea lui este bine descrisă de istoricul italian Alberto Fenoglio, "Regele Etana a trăit acum aproximativ 5000 de ani, el a fost numit Regele Zeu și a fost luat ca oaspete de onoare în interiorul unei nave care zboară sub forma unui scut, ce a aterizat în spatele Palatului Regal, înconjurat de un vârtej de flăcări”.

,,Cu această navă au venit oameni înalți, blonzi cu pielea negricioasă, îmbrăcați în alb, care s-au declarat a fi frumoși ca Zeii. L-au invitat pe regele Etana să vină cu ei, consilierii regelui Etana încercând să-l descurajeze să meargă în interiorul obiectului zburător. Într-un vârtej de flăcări și fum, el a crescut la fel de mare ca Pământul cu mările, insulele și continentele păreau un coc într-un coș, apoi a dispărut din vedere”.

,,După ce l-a purtat sus un BERU,
 Vultur îi spune lui Etana:
  Vezi, prietene, cum apare țara!
  Peer la mare, în părțile laterale ale Casei Muntelui:
 Terenul a devenit într-adevăr un simplu deal,
 Marea largă este la fel ca o cadă.”

Cu această "navă" Regele Etana a reușit să ajungă pe Lună, Marte și Venus, și după ce a lipsit două săptămâni, atunci când oamenii din împărăția lui se pregăteau să numească un nou rege, crezând că "zeii" le-au luat regele cu ei, regele Etana a zburat deasupra orașului și a aterizat, însoțit de unul dintre "oamenii blonzi" care a rămas ca invitat de către rege.

Pomul vietii si deasupra vulturul si zvastica(simboluri folosite mai tarziu de nazisti)

Toate cele relatate mai sus sunt traduceri de pe artefactele descoperite în zona respectivă. Cum spun de nenumărate ori : Adevărul iese la suprafață oricât se străduiesc unii să-l ascundă sau să-l mușamalizeze. Iar aceste plăcuțe sunt o mică parte din tezaure întregi care continuă să fie scoase la lumină intacte de către oameni pasionați ce vor să spună lumii adevărul despre trecutul îndepărtat al civilizației și planetei noastre. 
Acest trecut nu corespunde cu minciunile cu care suntem îndoctrinați zilnic de mass-media, inclusiv tratate de istorie sau canale TV specializate, gen History, Discovery, etc. Aceste adevăruri le-ar da peste cap întregul sistem, iar oamenii i-ar linșa pe cei care continuă să ne mențină într-o enormă minciună. Intreaga teorie evoluționistă s-ar prăbuși ca un castel de cărți, întreaga istorie a omenirii ar trebui rescrisă, la fel ca toate celelalte științe.

Acum înțelegeți de ce este această luptă cumplită a cabalei împotriva Dezvăluirii? Expunerea adevărului despre existența și interacțiunea din cele mai vechi timpuri cu anumite civilizații extraterestre este un punct de cotitură major pentru actuala civilizație umană. Cei care încă mai cred gogoșile oficiale, este timpul să se trezească. Incepeți studiul individual căci acest moment, al Dezvăluirii, nu este foarte departe iar șocul lui va fi enorm pentru anumite ființe ignorante…

Lăsați-vă mintea și inima deschise și porniți în căutarea adevărului. Recomand cărțile lui Zecharia SitchinIntoarcerea la Geneză ; Războiul zeilor cu oamenii; Regatele Pierdute; Trepte spre Cer; A 12-a Planetă
Cărțile lui Peter Moon și Preston Nichols din seria Proiectul Montauk și multe altele. Toate pot fi gasite pe internet in format electronic.

 Acum există informații, în urmă cu 25-30 de ani nici vorbă….

    sursa : http://humansarefree.com/

     Drum drept spre Lumină !  

5 comentarii:

 1. NAMASTE MARIUS ! Este foarte adevărat,numai cei cinstiţi căutători vor izbîndi,acolo se află lumina,în adîncuri.....abia aştept şi eu,cred că şi tu cartea lui Sal Richele-"ADEVĂRATA ISTORIE A PĂMÎNTULUI" Nu peste mult timp ne va putea fi pusă la dispoziţie ,aşa cum m-a anunţat George Acu,traducătorul ei de la ed. Proxima Mundi.Şi eu am mai citit în ultimul timp cîteva variante ale istoriei pămîntului de dinainte de potop...ia citeşte şi invers....POTOP sau de la dreapta spre stînga =POTOP......... şi atunci vom putea face anumite paralelisme....depinde de sursele superioare de la care chanalman-ul primeşte informaţia,cît de coerentă este aceasta şi cît de fidel este reprodusă de către channelmaan..(cred că mă fac de rîs faţă de tine că nu ştiu l.engleză).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Stai linistit George eu am invatat singur ceva...engleza, in scoala n-am facut deloc, dar am invatat SA INVAT SINGUR. Asta-i important. Cartile lui Sal le-am citit si eu o astept pe asta, dar mai ales traducerile cartilor lui Mehran Keshe daca se vor face vreodata.....
   Eu le am in limba engleza, acelea ne vor elibera cu adevarat..
   Numai bine !

   Ștergere
 2. Si eu am sesizat de mult timp ca informatiile din spatiul anglo-saxon , trec lejer pe langa esenta problemelor.Aceste canale de televiziune gen Discovery,nu intra in profunzimea lucrurilor. Astfel aduc un mare deserviciu informarii pure.

  RăspundețiȘtergere
 3. NAMASTE! DOMNULE MARIUS! În orice minciună este un sîmbure de adevăr trebuie doar simțit sau înțeles și corelat cu restul de adevăruri pentru înțelegerea întregului adevăr pe care îl întregești în acest fel !Cred că mare parte din omenire sa trezit dar mai există mici piedici care mai trebuiesc înlăturate pentru a evolua către adevărata stare umană sau revenirea la adevărata rădăcină din care am fost deturnați de niște țăcăniți care și au dorit să fie stăpîni pe o lume liberă! Vă urez din toată inima tot ce vă doriți să vi se împlinească! Bineînțeles pace și armonie veșnică și extrem de multă iubire să aveți parte! Pentru tot ceea ce am primit de la dvs.adică acea hrană spirituală de care orice OM are nevoie pentru a putea supraviețui !Să vă dea Domnul vitalitate maximă să hrăniți spiritual cît mai mulți OAMENI !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc frumos. Nu este meritul meu, eu doar indeplinesc niste sarcini, probabil asumate inainte se a veni aici, acum...Important este sa izbandim si sa creem acea societate galactica pe aceasta planeta superba....
   Dumnezeu se manifesta prin noi !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.