sâmbătă, 6 iunie 2015

Tehnologia Fundaţiei KESHE va transforma foarte curând civilizaţia umană


Despre Fundaţia KESHE şi tehnologia dezvoltată de grupul de oameni de ştiinţă în frunte cu inginerul Mehran Tavakoli Keshe am mai publicat articole. Am revenit pentru a mai detalia informaţiile şi a creea o puternică undă de optimism în masă, pentru ca astfel să determinăm schimbarea actualei Paradigme.

Poate cea mai uluitoare tehnologie care se dezvoltă în prezent în folosul libertăţii oamenilor de pe întreaga planetă este cea descoperită şi aplicată de către membrii Fundaţiei Keshe. Tehnologia Keshe se anunţă absolut revoluţionară şi ea pare să aibă cu uşurinţă potenţialul de a restructura complet toate domeniile vieţii economice, politice, sociale sau militare. Tocmai de aceea nici nu ne mai mirăm prea mult că în mass-media internaţională informaţiile despre această organizaţie sunt aproape cu desăvârşire absente. Şi totuşi, fundaţia are filiale în zeci de ţări ale lumii, iar site-ul său oficial (www.keshefoundation.org) a înregistrat chiar şi un milion de vizite pe zi. Iată clipul de prezentare al Fundaţiei Keshe:


Fondatorul organizaţiei, savantul iranian Mehran Tavakoli Keshe, susţine că sistemele dezvoltate de Fundaţia Keshe au ajuns la capacitatea de a produce şi controla câmpuri magnetice şi gravitaţionale. Această realizare are în consecinţă sute de potenţiale aplicaţii ce ar putea conduce la rezolvarea celor mai stringente probleme ale omenirii cum ar fi lipsa de energie, de mâncare sau de apă, precum şi la îndepărtarea rapidă şi sigură a poluării mediului. Printre cele mai importante aplicaţii, ar fi de menţionat cele din domeniul transporturilor, în care prin intermediul reactoarelor plasmatice se creează capacitatea de levitaţie şi mişcare ultra-rapidă a vehiculelor şi aeronavelor, indiferent de greutatea lor. În domeniul sănătăţii, se afirmă că metodele Keshe operează direct cu structurile plasmatice şi atomice ale corpului uman, reuşindu-se refacerea stării de sănătate pentru orice tip de boală sau tulburare. De asemenea, printre multe altele, sistemele Keshe pot genera apă curată în orice zonă de pe glob, sau pot crea câmpuri plasmatice din care apoi să fie materializat orice element chimic.

Fundaţia Keshe anunţă că metodele tehnologiei sale au fost deja testate şi că ele  funcţionează. Fizicianul şi inginerul iranian Mehran Keshe a lucrat mai bine de două decenii pentru a înregistra patente în toată lumea, astfel încât atunci când noua tehnologie va fi oferită pe piaţă, să nu fie nevoie de sume colosale pentru a putea fi folosită. Intenţia de bază a membrilor fundaţiei este ca noua tehnologie să fie oferită în mod caritabil tuturor oamenilor de pe această planetă. 

După cum era însă din păcate de aşteptat, problema majoră care a apărut în toată această situaţie (atât de aducătoare de speranţă pentru populaţie), este că inovaţiile cu totul extraordinare propuse de Fundaţia Keshe se lovesc de interesele marilor companii şi ale structurilor de putere existente la ora actuală. Aceste structuri doresc cu disperare să-şi păstreze status quo-ul prezent prin care îşi asigură dominaţia mondială şi din acest motiv sunt gata să distrugă fără milă pe oricine le-ar ameninţa poziţia. Este din această perspectivă cu totul naiv să credem că cei care controlează în prezent lumea doresc ca masele de oameni să aibă de-acum la dispoziţie energie gratuită şi să nu mai poată fi condiţionaţi (controlaţi) prin taxe, impozite şi necesităţi de tot felul.

Tocmai de aceea, punerea la dispoziţia umanităţii a acestor descoperiri este mult mai complicată decât ar putea să pară la prima vedere. Mulţi se aşteaptă să vadă dovezile de eficienţă ale tehnologiei Keshe la programele televizate de ştiri, sau pe Internet, ori în demonstraţii publice, dar nu se întreabă ce consecinţe ar avea aceste demonstraţii. Dacă ne vom gândi mai atent, vom înţelege că situaţia trebuie rezolvată cu o mare prudenţă şi înţelepciune. Impunerea acestei tehnologii printr-o rivalitate arogantă faţă de sistemele convenţionale, nu doar că ar crea uriaşe tensiuni sociale care ar degenera rapid în războaie, dar ar crea şi riscul scăpării de sub control a noii tehnologii şi al folosirii ei în scopuri distructive.
Din aceste motive, chiar dacă pentru unii este destul de greu de înţeles, calea pe care Fundaţia Keshe o urmează pentru a evita haosul social, este aceea a cooperării cu toate guvernele care acceptă să implementeze această tehnologie în mod paşnic pentru naţiunile lor. Este util să ştim că M. Keshe face în mod frecvent următoarea recomandare: „Sfatul meu pentru oameni este foarte simplu: nu acţionaţi împotriva guvernelor voastre. Tehnologia pe care o oferim este aici pentru a sprijini guvernele în trecerea gradată către un alt nivel”. MT Keshe a declarat că nu doreşte să submineze autoritatea guvernelor, pentru că este indispensabil ca acestea să-şi folosească pârghiile de care dispun şi să implementeze noua tehnologie în mod oficial. În acest scop savantul iranian a hotărât să nu ofere cheile operative principale şi dispozitivele efective în mod liber, ci numai cu aprobarea şi protecţia autorităţilor.

Deşi calea colaborării cu autorităţile este singura opţiune viabilă pe care Fundaţia Keshe o ia în considerare, această colaborare este de o dificultate pe care puţini şi-o imaginează. Pentru a fi totuşi sigur că implementarea noii tehnologii va avea loc, Mehran Keshe deja a răspândit principiile de bază ale acesteia prin zeci de conferinţe ţinute în marile oraşe ale lumii, prin zeci de interviuri on-line şi prin numeroase work-shop-uri. Aceasta face ca acum noua tehnologie Keshe să fie aproape imposibil de suprimat. Chiar dacă – aşa cum a fost de multe ori ameninţat – fondatorul Fundaţiei Keshe ar fi asasinat, tehnologia oferită de el va rămâne.
Datorită promisiunii de a colabora nemijlocit cu guvernele tuturor naţiunilor, pe site-ul Fundaţiei Keshe nu au putut fi încă prezentate rezultatele principale, extraordinare, ale noii tehnologii. Sunt prezentate doar o serie de rezultate experimentale oarecum secundare atât din domeniul fizicii, cât şi din domeniul medical. Acestea dovedesc totuşi că metodele Keshe funcţionează. Cu privire la dovezile şi experimentele principale, membrii Fundaţiei Keshe au declarat categoric că au multiple înregistrări video (de exemplu cu sisteme de zbor operaţionale, capabile să realizeze deplasări extrem de rapide pe verticală sau lateral), dar că deocamdată nu pot să le facă publice. De altfel este de remarcat că MT Keshe a dorit de mai multe ori să prezinte public rezultate foarte concrete ale tehnologiilor sale, dar a fost de fiecare dată în mod prompt blocat de către diferiţi agenţi guvernamentali.


Bineînţeles, lipsa expunerii publice a rezultatelor principale creează numeroase suspiciuni. Unii afirmă că toată această organizaţie nu este decât o farsă de care se lasă amăgiţi doar cei mult prea creduli. Merită totuşi să observăm că dacă ar fi fost aşa, atunci este foarte puţin probabil ca savantul iranian Mehran Keshe ar mai fi fost urmărit şi supravegheat permanent de către serviciile secrete din mai multe ţări (casa sa este păzită încontinuu de agenţi, iar familia sa este urmărită peste tot). Dacă Keshe nu ar fi decât un lunatic, atunci este puţin probabil că ar mai fi fost arestat, că ar mai fi fost supus la nenumărate presiuni de către agenţi guvernamentali şi – mai grav – că ar mai fi existat atâtea tentative de asasinat la adresa sa. Dacă toate acestea nu ar fi decât o farsă, atunci ar fi fost de asemenea foarte puţin probabil ca mai mulţi membri ai Fundaţiei Keshe să fi fost ameninţaţi la rândul lor cu moartea, iar site-ul organizaţiei să fi fost atacat şi blocat atât de intensiv. Cu privire la toate acestea, fizicianul iranian spunea: „Multă lume nu înţelege prin ce trece un om de ştiinţă în asemenea situaţii. Ştim ce i s-a întâmplat lui Tesla sau altor savanţi. Noi vrem să rămânem în viaţă”.

        Impactul tehnologiei Keshe
O confirmare deosebit de concretă a impactului real pe care tehnologia Keshe deja a început să îl imprime pe plan internaţional, a avut loc la sfârşitul anului 2011. În data de 4 decembrie 2011 numeroase televiziuni ale lumii au dat publicităţii faptul că o navă-spion militară (dronă) americană, folosind o tehnologie high-tech de ultimă generaţie, a fost capturată de forţele militare iraniene. Televiziunile iraniene au difuzat imagini detaliate cu nava de spionaj, care era complet nevătămată. Incidentul a pus administraţia SUA într-o postură foarte delicată, din două motive. În primul rând pentru că asemenea acţiuni de spionaj se plasează împotriva tuturor legilor şi regulamentelor internaţionale, fiind asimilate cu acte de război. În al doilea rând, situaţia concretă a dovedit că cele mai performante şi mai secrete aeronave high-tech americane nu sunt decât simple jucării faţă de tehnologia iraniană. Această umilitoare constatare a lovit foarte puternic în orgoliul american de „cea mai puternică naţiune a globului”, deşi bineînţeles că mass-media occidentală s-a grăbit să minimalizeze cât mai mult incidentul. Faptul că totuşi lucrurile s-au petrecut exact aşa a fost confirmat de nimeni altul decât Preşedintele SUA, Barack Obama. Acesta a apărut public la postul de televiziune CBS News în ipostaza jenantă de a recunoaşte că a cerut iranienilor să dea drona înapoi (ceea ce de altfel iranienii au refuzat). Puteţi urmări această declaraţie în înregistrarea de mai jos: Este important să evidenţiem că deşi acea dronă se deplasa la o înălţime de 20.000 de picioare (aproximativ 6 km), iranienii au capturat-o fără să-i producă nicio zgârietură! Aceasta exclude ipoteza că nava s-ar fi putut prăbuşi întâmplător (şi să fie apoi găsită de iranieni), sau că ar fi fost lovită de un proiectil, ori că ar fi fost defectată prin operaţiuni de interferenţă tip hackering. În toate aceste cazuri aparatul ar fi suferit distrugeri majore în urma prăbuşirii. De asemenea, drona era monitorizată de la distanţă de agenţi CIA prin intermediul a opt sateliţi. Era exclus ca ea să se fi rătăcit şi să ajungă în teritoriul iranian dintr-o eroare. În plus, drona era prevăzută cu un sistem de autodistrugere în cazul în care ar fi fost capturată. De fapt, americanii erau absolut siguri că datorită tehnologiei high-tech de ultimă generaţie pe care o considerau imbatabilă, nava lor spion nici măcar nu poate fi detectată de iranieni (datorită tehnologiei stealth). Şi totuşi drona a fost detectată şi capturată din zbor de către iranieni şi apoi adusă intactă la sol. În aceste condiţii apare următoarea întrebare foarte bulversantă: „Ce tehnologie a reuşit să realizeze o asemenea performanţă?” Şi încă „De unde au avut iranienii asemenea disponibilităţi atât de avansate?”. Specialiştii au evaluat că o asemenea tehnologie a implicat o navă ce poate dezvolta o viteză uriaşă, ce are totală invizibilitate faţă de radare, a dovedit capacitatea de a bloca fluxul de date ce venea de la sateliţi pentru a ghida drona, precum şi posibilitatea de a genera o undă tractoare!

Acesta este punctul în care în tabloul de ansamblu lucrurile se conectează perfect cu apariţia tehnologiei Keshe. Nu este un secret că Mehran Keshe a oferit în anul 2008 tehnologia sa guvernului iranian tocmai pentru ca Iranul să se poată apăra şi să rămână o ţară liberă. De altfel membrii Fundaţiei Keshe recunosc că exact tehnologia lor a stat la baza capturării navetei americane. Mai mult, ei avertizează forţele militare americane că dacă ar trimite cele mai avansate prototipuri de avioane de vânătoare pentru a ataca Iranul, atunci acestea vor fi transformate cu cea mai mare uşurinţă (prin declanşarea unor câmpuri magnetice şi gravitaţionale foarte puternice) în simple mormane de fiare vechi. Membrii Fundaţiei Keshe ţin însă să sublinieze că nu vor folosi niciodată această tehnologie pentru a ataca, ci doar pentru a menţine un climat de pace şi securitate.

Mult dincolo de stadiul discuţiilor şi tratativelor, tehnologia Keshe pune într-un mod foarte concret bazele instituirii unui climat de pace mondială pentru ca prin adoptarea acestor sisteme, orice naţiune poate avea posibilitatea de a trimite efectiv înapoi la destinatar eventualele rachete nucleare distrugătoare. Acest program este denumit „Return to the sender”. Prin acest program sistemele Keshe nu doar că pot capta din zbor rachetele insurgente (care conform tehnologiei curente au o viteză de aproximativ 2-3 Mach, 2-3 ori viteza sunetului), dar sunt capabile să identifice imediat de unde au fost trimise şi să le returneze cu viteze chiar mult mai mari decât cele cu care au fost expediate iniţial (este vorba de viteze de retur estimate la 35-40 Mach). Mehran Keshe mărturisea cu o tristă ironie că „Mă întreb cine doreşte să testeze asta prima dată”.


Să observăm acum un alt lucru foarte semnificativ: deşi – conform numeroaselor declaraţii prezentate în mass-media – SUA erau într-adevăr pe punctul de a ataca Iranul la sfârşitul anului 2011, americanii s-au abţinut totuşi să mai facă aceasta! Avem acum un argument foarte clar pentru a deduce care a fost motivul real. Scopul atacării Iranului făcea, bineînţeles, parte din politica imperialistă de cucerire şi exploatare a altor state pe care a adoptat-o SUA de zeci de ani. Pretextul folosit era acelaşi ca cel folosit în cazul Irak-ului: că există informaţii că Iranul ar avea arme nucleare (şi aceasta bineînţeles combinată cu insistenţa Israelului prin liderul său satanist Benjamin Netanyahu). Ca o sfidare a jocului politic american, să nu uităm că după invazia Irak-ului s-a anunţat oficial că … totuşi nu au fost găsite arme nucleare. Să mai remarcăm şi că în timp ce Iranul se comportă şi acum exemplar faţă de comisarii IRA veniţi să verifice dacă pe teritoriul iranian există armament nuclear (şi de fiecare dată constată că nu există), Israelul are cu certitudine arme nucleare, dar nicio comisie internaţională nu se alarmează pentru asta.

           Studiile şi patentele lui Mehran Keshe

Revenind la studiile inginerului în fizică nucleară M.T.Keshe, acesta şi-a publicat studiile în trei cărţi, astfel : Ordinea universală a creării materiei (2009) , Structura Luminii (2010) , Originea Universului (2011). Ele conţin demonstraţii matematice, precum şi descrierea unor modele tehnologice care pot fi verificate atât teoretic cât şi experimental (cine doreşte aceste cărţi în fişier electronic în limba engleză să-mi trimită mail şi vi le trimit – în limba română nu există, m-am interesat). De asemenea patentele Keshe pot fi accesate de aici : http://www.keshefoundation.org/applications/licensing/112-licensing-en.html

Tot în anul 2005 MT Keshe a construit primele reactoare statice cu plasmă. Concluziile teoretice enunţate anterior au fost confirmate în practică: aceste reactoare produc tensiune și curent la temperatura camerei și la presiunea atmosferică obişnuită. Ulterior au fost construite şi evaluate mai multe prototipuri de asemenea reactoare cu plasmă. Reactoarele au fost testate şi în scopuri medicale, în prezența medicilor. Din nou, brevetele de invenţie au fost înregistrate la Oficiul European de Brevete (http://docs14.chomikuj.pl/3812434735,PL,0,0,Patent-description-werk.doc). 
Pe ansamblu, în anul 2005 au fost îndosariate patente pentru mai mult de 300 de aplicaţii ale acestei tehnologii. În anul 2009 Ghent University din Belgia a confirmat că prin tehnologia Keshe au putut fi asimilate în mod direct gaze din mediul înconjurător (dioxid de carbon-CO2 și metan-CH4) şi că ele au putut fi transformate la temperatura şi presiunea camerei în nano-soluții și nano-solide. Aceste rezultate au fost confirmate experimental prin analiză spectroscopică şi de către Institutul din New York. Rapoartele acestor instituţii au fost publicate în cea de-a doua dintre cărţile lui MT Keshe, „The structure of Light”, ce poate fi consultată în format pdf la adresa http://www.savchev.org/keshe/Book_2_-_The_Structure_of_the_Light.pdf 

În fotografia alăturată puteţi vedea câteva recipiente cu dioxid de carbon şi metan menţinute în stare lichidă la temperatura şi presiunea camerei.

După câteva atentate asupra ing. Mehran Keshe soldate cu eşec şi după numeroase ameninţări ale guvernului şi inclusiv al Prinţului Albert al II-lea al Belgiei (satanist al cabalei), acesta părăseşte această ţară şi se stabileşte în Italia.  Italia este singurul stat din Europa care şi-a manifestat la nivel guvernamental interesul pentru tehnologia inovatoare pe care Fundaţia Keshe o propune. Din data de 2 martie 2012 sediul Fundaţiei Keshe a fost stabilit în Italia. Este de remarcat că şi guvernele altor naţiuni în afară de Italia au primit pe cale oficială planurile complete ale tehnologiei Keshe. Printre acestea se află guvernele din Iran, Brazilia, Rusia, India, China, Japonia, Australia, Taiwan, Armenia, Sudan, Thailanda, Bangladesh, Sierra Leone sau Congo. De fapt, prin ambasadorii lor, toate guvernele lumii au fost deja anunţate de existenţa acestei tehnologii revoluţionare.

 Fundaţia Keshe a urmărit să ofere întregii lumi în mod gratuit planurile şi dispozitivele tehnologice pe care le-a proiectat şi dezvoltat. Prima iniţiativă pe această linie a avut loc pe 21 aprilie 2012 la Bruxelles (Belgia), când fundaţia a invitat toate naţiunile globului la o conferinţă de pace în care se viza printre altele predarea către fiecare guvern al lumii a unui stick-USB cu informaţii esenţiale despre tehnologia Keshe. Însă, datorită presiunilor mari care s-au făcut asupra liderilor lor, relativ puţine state au răspuns pozitiv la invitaţia Fundaţiei. Chiar şi câteva dintre statele care şi-au confirmat participarea s-au răzgândit brusc, cu 48 sau chiar cu 24 de ore înaintea conferinţei (cum a fost cazul SUA). A doua iniţiativă de acest gen a avut loc în tot în Belgia, pe data de 6 septembrie 2012.
Începând cu 21 martie 2013 Fundaţia Keshe a început susţinerea unei serii de conferinţe publice (workshop-uri) referitoare la implementarea cât mai rapidă a tehnologiei sale revoluţionare în viaţa comunităţilor. Aceste work-shop-uri sunt distribuite şi pe internet (inclusiv facebook), având un număr impresionant de accesări. La sfârşitul lunii iulie 2014 s-a ajuns deja la cel de-al 20-lea work-shop distribuit prin Internet pe tot globul. Există de asemenea sute de persoane care au confirmat că experimentele simple ce au fost propuse sunt cu adevărat viabile şi funcţionează. Iată o adresă la care puteţi viziona mai multe asemenea workshop-uri: http://www.livestream.com/kesheworkshop

În luna martie 2014, site-ul şi serverul Fundaţiei Keshe au fost atacate aproape non-stop prin acţiuni de hacker. Având mai multe informaţii care îl avertizau că viaţa sa este serios ameninţată, în data de 14 martie 2014 Mehran Keshe, a acordat un interviu emisiunii „Mike Harris Show”, pe care au accesat-o peste 3 milioane de vizitatori. Înregistrarea pe youtube a interviului poate fi consultată aici: http://www.youtube.com/watch?v=t86cWMBOzIA .
Datorită riscului major ca MT Keshe să fie asasinat şi pentru a preveni pierderea informaţiilor fundamentale despre tehnologia Keshe, în data de 15 martie 2014 a fost distribuit pe internet conţinutul „legendarului” stick USB (ce a fost oferit în aprilie 2012 naţiunilor ce au răspuns invitaţiei Fundaţiei Keshe) cu detalii despre tehnologia MAGRAV. Informaţiile au fost puse la dispoziţia întregii planete prin intermediul filialei din Taiwan a fundaţiei (printr-un articol le-am pus şi eu la dispoziţia cititorilor).

       Crearea Spaceship Institute
În ianuarie 2014 a fost înfiinţat „Spaceship Institute”. Site-ul Institutului este SpaceshipInstitute.org sau pe facebook https://www.facebook.com/SpaceshipInstitute . Practic toate cercetările şi realizările Fundaţiei Keshe sunt orientate pentru concretizarea în cadrul Spaceship
Institute. Scopul Institutului este acela de a oferi guvernelor lumii metodele dezvoltării unui Program Spaţial mult mai avansat decât cel actual (decât al NASA, de exemplu) pentru a trimite misiuni cu echipaj uman în spaţiul cosmic.
Conform site-ului http://keshefoundation.org/ Programul Spaţial va proteja Pământul şi va conferi Omului libertatea de a călători în Spaţiu şi de a avea noi aşezări pe Lună, pe Marte sau mai departe în Spaţiu. Construirea navelor spaţiale Magrav, pe baza sistemelor de reactoare plasmatice, a sistemelor de sănătate şi a sistemelor de locuit, va aduce o nouă industrie – cea a plasmei -, va crea noi locuri de muncă şi va aduce o mare prosperitate (apă, alimente, sănătate, spaţii de locuit) pentru toţi. Această tehnologie va aduce pacea deoarece nu va mai fi nevoie de războaie pentru securitatea lumii şi pentru resurse”. 

Spaceship Institute oferă cunoaşterea sa cercetătorilor oneşti din întreaga lume pentru ca ei să o poată transmite apoi guvernelor şi naţiunilor lor. Conform programului aflat în derulare, în luna decembrie 2014 vor fi acceptaţi 250 de noi membri. Este interesant să menţionăm că cercetătorii de la Spaceship Institute au evidenţiat prin sistemele pe care le deţin şi apariţia frecventă în atmosfera Pământului a globurilor de lumină ce sunt de obicei numite „UFO” (obiecte zburătoare neidentificate – OZN). Observând aceste apariţii, Mehran Keshe a remarcat că ele folosesc aceleaşi principii ale controlului câmpurilor magnetice şi gravitaţionale, întocmai ca şi tehnologia Keshe. În opinia sa, aceste vehicule aparţin unor fiinţe extraterestre care au venit să ne observe, ceea ce este cumva firesc. Savantul iranian mai spunea – mai în glumă, mai în serios – că destul de curând vom avea şi noi „UFO”-uri şi vom fi consideraţi „aliens” (străini din spaţiu) de către fiinţele de pe alte planete.

    Pe ce se bazează tehnologia Keshe şi câteva aplicaţii

Cercetările lui Mehran Tavakoli Keshe au pornit de la efortul de a înţelege cum este posibil ca mişcarea tuturor planetelor, stelelor, galaxiilor şi a celorlalte structuri din Univers să se auto-întreţină timp de miliarde de ani. După aproape 20 de ani de studii, el a elaborat un nou model teoretic despre natura gravitaţiei şi a celorlalte forţe fundamentale din Univers. Unul dintre principiile fundamentale ale teoriei sale este acela că orice entitate din Univers – fie ea un atom, o planetă, o stea sau o galaxie – are gravitaţie şi un câmp magnetic. Acestea două (gravitaţia şi magnetismul) formează un sistem unitar. Gravitaţia este atracţia, iar magnetismul este repulsia. De asemenea, fizicianul iranian afirmă că ceea ce produce efectele gravitaţionale ale planetelor, stelelor, precum şi dinamica de la nivelul atomilor este interacţiunea a două câmpuri magnetice care sunt produse de nucleele acestor corpuri. 

În cazul Pământului, de exemplu, teoria oficială în prezent acceptată descrie existenţa doar a unui singur câmp magnetic generat de nucleul planetei. În studiile sale, Keshe a ajuns totuşi la concluzia că există un dublu-câmp magnetic emanat de nucleul Pământului şi că tocmai interacţiunea continuă dintre aceste două câmpuri interioare generează apariţia gravitaţiei şi a magnetismului planetar. Mehran Keshe arată că partea cea mai interioară a nucleului Pământului posedă hidrogen şi alte câteva elemente care intră în anumite reacţii de fuziune plasmatică nucleară. Curenţii care se creează în acest proces generează un câmp magnetic de bază, care este suprapus peste câmpul magnetic (deja cunoscut) al nucleului.

Teoria lui Keshe arată că atunci când două câmpuri magnetice de intensităţi similare interacţionează, ele devin „înlănţuite” într-o sferă dinamică mai mare, iar când asemenea sfere dinamice interacţionează între ele, se produc câmpuri magnetice şi
gravitaţionale. Fiecare câmp magnetic conţine componente plasmatice ale celor trei tipuri de bază ale materiei: materie, antimaterie şi materie neagră. Interacţiunea dintre aceste trei forme de materie se regăseşte sub forma unui sistem mai mare de integrare dinamică, numit de Keshe „Plasma iniţială fundamentală” sau „Neutron”. Din neutron se disociază atomul (cu componentele sale – protonul şi electronul), procesul fiind însoţit de eliberarea unor mici fragmente de câmp magnetic sub formă de energie sau lumină.
Aspectul practic fundamental care a condus la crearea tehnologiei Keshe este bazat pe dinamica plasmei încărcate electric care devine sursă a câmpurilor magnetice şi gravitaţionale. Inginerul iranian Mehran Keshe a anunţat că pe baza noii înţelegeri a creării gravitaţiei şi a câmpurilor magnetice a reuşit să reproducă tipul de sisteme care se auto-alimentează în mod natural. El a construit un reactor plasmatic care reproduce fenomenele ce au loc în nucleul Pământului. Acest tip de reactor (care are cam 15-20 de cm în diametru) are capacitatea să îşi creeze propriile câmpuri magnetice şi gravitaţionale şi nu necesită combustibili convenţionali (fosili), funcţionând doar pe baza unei anumite utilizări a hidrogenului (care este cel mai răspândit element din Univers).
Au fost realizate numeroase teste cu reactoare plasmatice simple sau chiar cu banale sticle de plastic de Coca-Cola. Un experiment foarte simplu care evidenţiază producerea unei forme de energie electrică din plasmă, într-o sticlă de Coca-Cola, a fost realizat de MT Keshe în anul 2007. Înregistrarea acestui experiment este accesibilă la adresa : https://www.youtube.com/watch?v=h34Wyjo7L-8


Descoperirea acestor noi principii a făcut posibile foarte multe aplicaţii extraordinar de eficiente. Cercetările şi experimentele realizate au demonstrat în mod clar că acest tip de tehnologie este fezabilă și de încredere și că energia și materia pot fi generate ieftin şi curat (fără poluare), într-un mod extrem de performant, care a fost până acum total necunoscut științei oficiale. Au fost îndosariate patente pentru sute de aplicaţii ale acestei tehnologii, cum ar fi generatoare super-eficiente de energie, sisteme anti-gravitație, purificarea mediului ambiant, nanotehnologia, multiple aplicaţii în domeniul medical, etc.
Una dintre aplicaţii este un generator care prin intermediul rotaţiei unui câmp de plasmă magnetizată într-o bobină de sârmă de cupru are capacitatea să inducă un curent de electroni prin acea bobină, care poate genera astfel energie electrică oriunde în Univers, în orice moment. Mehran Keshe a explicat că întocmai cum electronii se rotesc în mod natural în interiorul atomilor, la fel se rotește şi miezul generatorului său, în virtutea legilor naturii.
Rezultatele experimentale obţinute de M. Keshe, arată că s-a reuşit ca prin modificarea câmpurilor magnetice şi gravitaţionale ale elementelor, acestea să poată fi trecute dintr-o stare de agregare în alta la temperatura şi presiunea camerei (adică în condiţiile obişnuite de mediu). În mod obişnuit trecerea materiei dintr-o stare în alta se face prin modificarea temperaturii sau presiunii. Mehran Keshe a extras prin noile metode, direct din aer, gaze precum dioxid de carbon (CO2) sau metan (CH4) şi a reuşit să le menţină sub formă de nano-particule în stare lichidă, de gel, sau de pudră.

Deşi poate să pară de necrezut, există rezultate foarte concrete care arată că prin reproducerea anumitor condiţii plasmatice în reactoare de tip Keshe pot fi produse direct orice fel de materiale, oriunde în spaţiu. Se creează mai întâi plasma (starea de plasmă) – să zicem – a cuprului din câmpul magnetic al Universului şi apoi acea plasmă poate fi convertită în materie. La fel se poate proceda şi pentru a produce aur, diamante, mercur, sau orice alt element pe frecvenţa căruia sunt acordate câmpurile generatorului.

Este util să amintim că plasma este cea de-a patra stare de agregare a materiei, celelalte trei fiind starea solidă, lichidă şi cea gazoasă. Plasma este starea principală a materiei din care sunt constituite stelele, ceea ce înseamnă că aceasta este starea preponderentă a materiei din întregul Univers.

O altă aplicaţie a sistemelor Keshe este aceea că prin modificarea câmpului magnetic şi gravitaţional al elementelor pot fi create (la presiunea şi temperatura camerei) nano-materiale şi super-conductori. Acest gen de materiale au fost evaluate şi confirmate de către mai multe universităţi. Super-conductorii obţinuţi prin tehnologia Keshe au o rezistenţă de aproape zero ohmi, ceea ce înseamnă că practic ele ar putea conferi computerelor viteze de mii de ori mai mari chiar şi decât ale celor mai rapide computere actuale, cum ar fi cele ale serviciilor secrete americane (de tip Cray 5). Un alt avantaj major al acestor calculatoare ar fi acela că ele nu se vor supra-încălzi.

Fundaţia Keshe anunţă că prin descifrarea legilor magnetismului a fost înţeleasă proprietatea naturală a magneţilor de a atrage anumite metale. Membrii fundaţiei arată că prin crearea altor câmpuri magnetice specifice se pot crea materiale magnetice care să atragă de exemplu doar lemn sau doar plastic. Folosind astfel principiile atracţiei magnetice paralele, sistemele Keshe pot decontamina mediul înconjurător de infestările chimice şi nucleare, pot îndepărta eficient emisiile de CO2 din atmosferă sau pot să purifice apa. Pot fi de asemenea îndepărtate şi radiaţiile din sol şi aer. În vederea realizării unei aplicaţii foarte necesare în acest sens, Fundaţia Keshe a luat legătura cu autorităţile oraşului Fukushima (afectat în anul 2013 de scurgeri de material radioactiv de la un reactor nuclear) pentru a extrage radiaţiile din sol, în mod gratuit. De menţionat că această decontaminare ar permite ca noile generaţii de copii care se nasc în zona Fukushima să nu fie afectate de malformaţii degenerative. Din nefericire, există o rezistenţă îndârjită din partea anumitor persoane din guvernul japonez faţă de aplicarea acestor metode (se pare că pentru a nu se ajunge la recunoaşterea publică a eficienţei lor).
Noua înţelegere a producerii forţei gravitaţionale a condus şi la capacitatea de a o replica. Mai exact, prin intermediul reactoarelor plasmatice cu câmp magnetic dublu se poate genera magnetism şi gravitaţie. Este vorba de aşa-numitele Reactoare MAGRAV. Aceasta conduce la o adevărată revoluţie în domeniul transporturilor de orice tip, devenind foarte uşor să fie făcute să leviteze vehicule şi aeronave, indiferent de greutatea lor.

Cea mai importantă dintre aplicaţiile tehnologiei Keshe este cea referitoare la Programul Spaţial, în cadrul căruia se are în vedere construirea unor nave destinate călătoriilor în spaţiul cosmic. Capacităţile acestor nave construite prin tehnologia Keshe devin net superioare celor convenţionale, încât ele pur şi simplu par să fie de domeniul SF. Aceste nave ar putea depăşi viteza luminii şi în consecinţă ar traversa foarte rapid sistemul solar. De menţionat că prin intermediul unui scut energetic creat în jurul navei, ocupanţii săi ar fi protejaţi în mod implicit de forţele inerţiale (care sunt uriaşe la acceleraţii mari), precum şi de radiaţiile sau obiectele care ar putea lovi nava. Acest câmp energetic din jurul navei face, de asemenea, ca ea să nu mai poată fi detectată de radar. Pentru ochiul liber, o navă care utilizează această tehnologie va arăta ca o lumină strălucitoare. În plus, va fi eliminată problema majoră pe care o au navele şi rachetele actuale legată de încălzirea pereţilor exteriori din cauza frecării atmosferice.
Dar tehnologia Keshe vizează şi inovarea transportului „local”, cel de la suprafaţa planetei. Introdusă în transportul public, noua tehnologie ar face ca orice tip de autovehicul să se poată deplasa prin levitaţie şi să nu mai necesite roți. În acelaşi mod s-ar deplasa şi trenurile, tramvaiele sau metrourile, fără să mai fie nevoie de şine sau linii de tensiune.


Unitățile reactoarelor MAGRAV ar putea fi aplicate şi autovehiculelor electrice, care ar obține în acest fel o rază de autonomie de mişcare practic nelimitată (milioane de kilometri). Produsele de uz casnic și electronice pot beneficia şi ele de această tehnologie. Prin punerea în aplicare a unei versiuni la micro-scară a reactoarelor cu plasmă de tip Keshe, aceste produse ar putea funcţiona independent de o sursă exterioară de alimentare chiar şi pentru perioade foarte lungi de timp (o sută ani). Patentul pentru un astfel de Reactor micro-plasmatic (Micro-plasma-reactor) a fost deja eliberat de Biroul European de Patente şi poate fi consultat la adresa http://worldwide.espacenet.com/publicationDetails/originalDocument?CC=EP&NR=1770715A1&KC=A1&FT=D&date=20070404&DB=EPODOC&locale=en_EP

        Aplicaţii în domeniul medicinei
Aplicaţii deosebit de eficiente au fost realizate în domeniul vindecării diferitelor tipuri de boli. Aspectul esenţial este că metodele Keshe operează direct la nivelul structurilor plasmatice şi atomice ale corpului uman. Odată ce o boala este diagnosticată, reactorul plasmatic este calibrat pe configuraţia şi frecvenţa necesară a organului afectat. Sistemul poate stimula organismul prin intermediul câmpurilor energetice în direcţia inversării unor procese maladive, sau pentru deschiderea unor blocaje, pentru a dizolva/resorbi anumite structuri materiale (inflamaţii, pietre, nisip, polipi, celule canceroase) sau pentru a stimula creşterea unor zone afectate. În acest mod celulele bolnave sau deteriorate ale organelor pot fi aduse înapoi la starea de sănătate. Câmpurile energetice care acţionează la nivel informaţional sunt resetate permanent, iar informațiile eronate din organism sunt complet șterse și înlocuite cu informațiile corecte.
Procedura nu presupune pastile, injecţii şi nici efecte secundare, precum în cazul medicinii actuale. Testarea pe mulți voluntari (care epuizaseră toate opţiunile de tratament convenţionale!) a demonstrat în mod clar că rezultatele sunt certe. Pe site-ul Fundaţiei Keshe puteţi consulta mai multe mărturii şi probe video http://keshefoundation.org/media-a-papers/health-kt-videos-all.html  în cazuri de cancer, scleroză multiplă, Parkinson, cangrenă, A.L.S., fibromialgie, alergii, epilepsie şi altele, care au fost cu succes anulate definitiv.

Într-un mod deschis şi sugestiv, membrii Fundaţiei Keshe ne transmit că: „Tot ceea ce vă prezentăm poate părea mult prea frumos ca să fie adevărat. Dar cu toate acestea este vorba despre nişte fapte”.
Ei consideră că este important ca toţi oamenii să ştie că este dreptul lor legitim să beneficieze de această tehnologie care poate transforma radical lumea. După cum este specificat şi în videoclipul promoţional al Fundaţiei, pentru a ajuta la implementarea noilor sisteme este util ca toţi cei interesaţi să distribuie informaţiile despre aceste perspective revoluţionare, să caute să se informeze cât mai bine în continuare ei înşişi şi chiar să solicite guvernelor lor informaţii oficiale despre tehnologia Keshe.
Cu privire la ceea ce va urma în viitorul apropiat, opinia lui Mehran Keshe este că „Aplicarea noii tehnologii pe scena mondială trebuie decisă acum de către guverne. Însă guvernele marilor ţări trebuie să înveţe să ofere şi să ajute şi nu să jefuiască aşa cum au făcut timp de secole”.

Vă oferim în încheiere o prezentare mai detaliată a Tehnologiei Keshe dintr-un interviu acordat de către Mehran Tavakoli Keshe cu subt.RO :
   Vizionare placuta !            sursa : https://armoniacosmica.wordpress.com

            Drum drept spre Lumină !
15 comentarii:

 1. Am revenit pentru a mai detalia informaţiile şi a creea o puternică undă de optimism în masă, pentru ca astfel să determinăm schimbarea actualei Paradigme.

  -Sa vina cu ceva functional, se zice ca mai multe guverne au achizitionat aceasta tehnologie...dar de iesit ceva concret pe piata au iesit doar...vorbe!

  RăspundețiȘtergere
 2. Indiferent de rezistenta uriasa manifestata ridicol de mult prea multi subjugati mental si dominati de constiinte de nivel redus,inevitabilul se va produce : umanitatea va intra din plin in drepturile firesti de a avea aceasta tehnologie. Ar fi oricum un lucru lipsit de sens sa ne refuzam asa ceva,nu poate avea rost a ne lipsi de astfel tehnologii. Desigur ca ,fara un pas major,cum este saltul in 5D si transformarea definitiva si ireversibila a multor constiinte concomitent cu desfiintarea/disolutia altora (nu numai si a multor guverne de autentici imbecili subjugati profund de Cabala) inca va mai fi haos. Dar,din pacate pentru promotorii lui acesta a ajuns aproape de capatul capatului,si-a pierdut orice urma de vigoare sau forta...

  RăspundețiȘtergere
 3. Chiar ma bucur mult ca ai redeschis acest subiect despre Keshe. La inceputul lui 2014, Keshe facea niste promisiuni pe care le puteti reciti in acest articol:

  http://burebista2012.blogspot.ro/2014/01/mtkeshe-2014-va-fi-anul-marilor.html

  Va rog sa-mi subliniati macar una din acele promisiuni care s-a realizat ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai perfecta dreptate. Si eu am urmarit... dar nimic.

   Ștergere
 4. Specialiştii au evaluat că o asemenea tehnologie a implicat o navă ce poate dezvolta o viteză uriaşă, ce are totală invizibilitate faţă de radare, a dovedit capacitatea de a bloca fluxul de date ce venea de la sateliţi pentru a ghida drona, precum şi posibilitatea de a genera o undă tractoar

  Specialistii aia care isi dau cu parerea..sa intelegem ca au construit deja "o navă ce poate dezvolta o viteză uriaşă, ce are totală invizibilitate faţă de radare, a dovedit capacitatea de a bloca fluxul de date ce venea de la sateliţi pentru a ghida drona, precum şi posibilitatea de a genera o undă tractoare! " din moment ce ne descriu cum s-a intamplat. Am cazut de pe scaun de atat ras !!!!

  datul cu parerea a ajuns sport international

  vorbe...vorbe....ca sa treaca timpul...nimic concret...vorba lui Corut...."maresti franghia fraierului de la 2 la 3 metri, iar mancarea o muti la 4 metri"...desi nu ajunge la mancare, fraierul e fericit ca a castigat 1 metru care nu i folseste la nimic
  uite asa ne irosim vietile.....

  RăspundețiȘtergere
 5. si ii multumesc pe aceasta cale lui dan benjamin care ne-a adus aminte de aritcolul http://burebista2012.blogspot.ro/2014/01/mtkeshe-2014-va-fi-anul-marilor.html, din care CITEZ
  "Promisiunile de schimbare, așa cum s-a profetit în cărțile sfinte din trecut, si pe care omul le așteapta de secole se vor împlini.
  Programul nostru pentru acest an este setat pentru a fi.

  Vom pune capăt în primul rând problemei de la Fukushima, în ianuarie.

  În luna februarie, vom face toate eforturile de a crea mediul pentru a opri producerea de arme in întreaga lume, prin eliberarea de tehnologii, ceea ce va face ca aeronavele avansate si rachetele din prezent precum si armele nucleare sa fie irelevante și vechi.

  În iunie, vom livra tehnologii, care pot oferi subzistență pentru populația mondială complet lipsite de orice costuri, prin lansarea de noi sisteme care pot schimba aerul în alimente durabile și furnizarea de energie fără a fi nevoie de terenuri agricole si nici un copil nu va mai adormi infometat .

  Pana in septembrie vom elibera tehnologia pentru ca fiecare om de pe planeta sa fie protejat impotriva elementelor naturale, cum ar fi frigul si ploaia, fara a mai fi dependent de un alt om.
  Vom face livrarea de apă curată în orice punct de pe pământ gratuit prin eliberarea tehnologiilor deja dezvoltate.

  Până la sfârșitul lunii decembrie, va vom asigura, că nu există motive pentru întreruperea călătoriilor spațiale pe baze regulate, din toate națiunile de pe această planetă, in care toți vor recolta cunoastere din colțuri ale universului colectiv și în mod egal.

  Cei care au îndoieli cu privire la munca noastră, să fie gata pentru a deveni soldați ai păcii și unității înainte de sfârșitul acestui an”.

  M.T.Keshe"
  AIci se incheie citatul din articolul numit mai sus

  as vrea sa subliniez un lucru

  in Africa si nu numai lumea moare de foame
  copii malnutriti, bolile ii secera...sa te apuci sa promiti in stanga si in dreapta..mi se pare capital politic si/sau electoral
  si cea mai curata bataie de joc cand stii ca exista pe pamant copii care daca nu manaca ceva imediat ..mor de foame.....
  ne intoarcem la bla bla blauri
  desi am fost un entuziast al acestui blog....incep sa citesc articolele postate aici cu din ce in ce mai multa retinere
  RESPECT pentru munca celui care se ocupa de acest blog......

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce pot să spun, dacă tu cazi de pe scaun de râs!
   Când vom ajunge să credem 51 % dintre noi că este posibil, atunci va fi posibil. Asta spiritual vorbind,
   Am mai găsit un articol (de fapt mai multe evenimente comasate într-un articol), care mie personal mi-a adus un pic de speranţă în suflet.
   Acum nu ştiu dacă este adevărat, (sursele fiind parcă numai din media rusească, iar conform articolului tehnologia a fost folosită deocamdată doar împotriva armelor americane... în fine), stiu doar ca sufleteşte mă bucură dacă există aşa ceva, să-i mai domolească pe americani, sau pe cei care îşi doresc război):
   https://armoniacosmica.wordpress.com/2015/05/06/armele-high-tech-americane-au-inceput-sa-fie-blocate-prin-tehnologia-keshe/

   Ștergere
 6. Draga Alex, cine cade de pe scaun de ras ?...nu vad pe nimeni sa rada aici. Am mai spus de atatea ori, cei care urmaresc acest blog, sunt persoane care incearca sa inteleaga sau chiar inteleg cum se manifesta realitatea in lumea actuala. Comentariile pe care le postez, nu sunt cu rea intentie, dar nu vreau nici sa tragem sperante desarte in spatele unor promisiuni care nu pot fi duse la indeplinire in actualul sistem. Acele promisiuni nu aveau cum sa fie reale deoarece sunt prea bruste in actuala societate. Lupta binelui cu raul se duce de secole, iar raul este inca majoritar aici. Sa schimbi actualul sistem, Keshe trebuie sa arate lumii intregi ca tehnologia lui este reala, nu scrisa pe bloguri sau prin media alternativa. Omul trebuie sa vada cu ochii lui o masina care zboara sau un generator electric autosustenabil. Articolele si video de pe net raman povesti in fata majoritatii, care iti garantez ca habar nu au de Keshe si tehnologia lui.
  Alex, mai sus de tine a comentat un cititor al acestui blog "prostul satului" care incepe sa fie dezamagit de acest blog. Sincer nu sunt dezamagit deloc de Marius, el incearca sa aduca aici pe blog informatii care crede el ca ne sunt folositoare si sunt pentru ca, cel putin pentru mine, inca imi mentine speranta ca va veni momentul mult asteptat si chiar daca nu ar veni acel moment, informatia citita aici ma face sa fac pasi mari spre a intelege ce se intampla in lumea asta.
  Tineti minte, orice sut in fund e un pas inainte :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. D-le Dan, in primul sau mesaj, persoana la care eu am raspuns a scris asta: "Am cazut de pe scaun de atat ras !!!!"
   Scuze, nu-mi vine sa-i scriu numele, dar nu am incotr-o, el singur si l-a pus: "prostu satului".
   Si nu inteleg, de ce va luati de mine, eu am spus ca acest articol mie personal "mi-a adus o speranta in suflet", am tot dreptul sa simt ceea ce vrea sufletul meu, iar dvs de asemeni. Toate cele bune va doresc.

   Ștergere
 7. Raspund tuturor celor ce au publicat comentarii
  Probabil ca nu ati vizionat interviul video cu MT Keshe in totalitate sau v-au scapat unele idei esentiale pe care le expune. Tehnologia lui exista atat la nivel teoretic demonstrat cat si fizic, practic. Dispozitivele exista pentru ca Fundatia le-a fabricat. Apoi el expune faptul ca a fost intimidat si amenintat, iar el si familia sa sunt urmariti pas cu pas. Deci nu a fost lasat sa implementeze tehnologia sa de catre cozile de topor ale cabalei din fruntea guvernelor. De exemplu la Fukushima aplicarea tehnologiei sale a fost refuzata de catre guvernul aservit cabalei in frunte cu Prim Ministrul Shinzo Abe care este omul cabalistilor.
  Prin institutul Spaceship se scolarizeaza vreo 3-4 ani specialisti din toate nationalitatile dispuse sa aplice aceste tehnologii, pentru ca apoi sa se intoarca in tara lor si sa se apuce de munca. Dupa cum ati vazut din enumerare, Romania nu exista, deci nu va asteptati sa iesim prea curand din sclavie. Multe tari se vor transforma peste noapte, dar noi NU. Asta datorita conducatorilor corupti si obedienti precum si mentalitatilor de masa, dupa cum se vede si-n multe comentarii.
  Cat despre Ascensiune, cei care nu inteleg aceasta perioada prin care trecem, mai documentati-va, mai lucrati cu voi insiva si nu mai comentati rautacios acest proces. Va veni vremea sa-l intelegeti....
  Toate aceste tehnologii, ale Fundatiei Keshe precum si altele de tip ,,free energy" exista si ne asteapta pentru a fi implementate, dar dupa inlaturarea cabalistilor de la puterea mondiala si schimbarea mentalitatilor in masa care lasa mult de dorit. Cei care dau cu ciocanul 12 ore sa dea in continuare, poate asta au ales sa faca in viata asta. Universul ii asteapta pe toti, dincolo nu exista timp.
  Dumnezeu iti da dar nu-ti baga-n traista ! spune un proverb romanesc si asta asa este. Fiecare crede si-si croieste viata cum crede el, Dumnezeu nu obliga pe nimeni, dar pentru aceasta planeta va sosi ora scadentei pentru a putea ascensiona si deocamdata cam 10% s-ar putea sa o insoteasca.
  Numai bine si traiti-va viata !

  RăspundețiȘtergere
 8. NAMASTE !!! DRAGII NOŞTRI,indiferent de comentariile noastre pro sau contra saltului,că vom cădea sau nu de pe scaun de rîs,că ne vom bucura sau vom visa la vremurile care se conjugă cu trecutul sau oricît de mult s-ar opune CABALA NOILOR DESCOPERIRI,acestea se vor împlini la vremea deja scrisă în calendarul cosmic al evenimentelor ce va fi să urmeze.Şi eu ca orice vizitator al site-ului semnat de MARIUS nu pot decît să visez cu ochii deschişi dar şi cu speranţa că şi noi musafirii temporari ai acestei minunate planete vom simţi binefacerile şi ieşirea din întuneric.

  RăspundețiȘtergere
 9. De departe,nu am compenta de a intelege posibilitatatea producerii acestor reactii si fenomene in mediul ambiant in care traim(760mm.col.Hg;si 20gr.Celsius ).Daca se dovedesc adevarate,le consider,,EPOCALE" si definitorii pentru desvoltarea ulterioara vietii si civilizatiei pe intreaga planeta si nu numai .Daca asa ceva se poate demonstra ,,PE BUNE ",cred ca,,Guvernul Mondial "lasand la o parte orgoliile,dar si perderile financiare colosale poate da O.K.pentru un viitor exceptional al omenirii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa judecam : FUNDATIA KESHE, in frunte cu Mehran Keshe si asa zisa ei tehnologie, anuntata absolut revolutionara, ( la o asteptare prea mult dorita de noi ) , ce ne ofera, cu multe semne de intrebare, ? " o finalitate anume croita", si ca sa fim in ton cu ei, cu rezonanta ticluita.

   Ce vine sa o combata ? Descoperire istorica: "Sfantul Graal" al astronomiei e real. Teoria lui Einstein, confirmata dupa 100 de ani
   Undele gravitationale, teoretizate prima oara de Albert Einstein, au fost confirmate joi de echipe internationale de oameni de stiinta.
   http://www.ziare.com/magazin/stiinta-tehnica/descoperire-istorica-sfantul-graal-al-astronomiei-e-real-teoria-lui-einstein-confirmata-dupa-100-de-ani-140833
   CONCLUZII : Daca Fundatia Keshe are are ceva de spus, sa vina cu probe certe de maniera : uite nava, uite cum zboara si aceasta in prezenta mass-mediei, precum si ori orce altceva care sa creeze o certitudine ! .

   Cu alte cuvinte sa nu dam crezare la tot ce se publica pe internet, " pentru ca nu tot ce zboara se maninca, " dar, nici sa credem orbeste in formulari de maniera : Nu fi prost cum ai mai fost, stai linistit , lasa ca avem noi grija de tine !

   Un mare adevar, pare a fi expus, intr-o inteleapta formulare si anume :

   " Viata se traieste lund-o de la capat spre sfarsit si se destainuie lund-o de la sfarsit catre capat" Cu alte cuvinte traieste-ti viata de la inceput pana la sfarsit ( cu decenta necesara ) si analizeaz-o când ai experienta si capacitatea de a o intelege. C-am tot asa trebuie judecata si informatia de pe internet, nu in pripa, ci in timp, cu intelepciune si dupa o reala si argumentata convingere.

   Ștergere
 10. Și au trecut vreo 4 ani și nimic. La alte descoperiri... gen Tesla au trecut zeci de ani și nimic. Nu contest aceste descoperiri, ba chiar cred că există...a rămas numai speranța, totul depinde de......timp, singurul care stă intre noi și aceste descoperiri. O zi faină.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.