marți, 2 iunie 2015

Rezonanța Schumann este cheia bunăstării noastre


Legea biogenezei prevede că viața nu poate fi creată din nimic, întotdeauna doar viața creează viață. Această declarație profundă poate începe o serie de întrebări în știința necunoscutului referitoare la cine sau ce a creat viața umană.
,,Omne vivum ex vivo - toată viața este de la viață "

În 1952, fizicianul german profesorul W.O. Schumann de la Universitatea Tehnică din Munchen încercat să răspundă sau nu, dacă pământul însuși are o  frecvență, un puls. Ipoteza despre existența acestei frecvențe a venit de la înțelegerea lui că  atunci când există o sferă în interiorul altei sfere, există o tensiune electrică care este creată. Deoarece pământul este încărcat negativ și interiorul ionosferei este încărcată pozitiv, trebuie să existe tensiune între cele două, oferind pământului o anumită frecvență. În urma ipotezelor sale printr-o serie de calcule, a fost capabil să stabilească o frecvență care el credea a fi pulsul pământului. Această frecvență a fost stabilită de 10Hz.


Aceasta nu a fost până în 1954 când echipa Schumann cu un alt om de știință (Herbert König), a confirmat faptul că rezonanța pământului a menținut o frecvență de 7,83 Hz. Această descoperire a fost ulterior testată de mai mulți oameni de știință și a fost confirmată. De atunci, Rezonanța Schumann a fost termenul folosit și acceptat științific atunci când se caută a se descrie sau a măsura pulsul sau bătăile inimii pământului. Chiar dacă existența Rezonanței Schumann este un fapt științific stabilit, rămân  puțini oameni de știință care înțeleg pe deplin importanța acestei frecvențe în ceea ce înseamnă viață. În 1920 un alt om de știință german, Hans Berger, a construit un aparat EEG (electroencefalograf) care a dus pentru prima dată la înregistrarea frecvenței transmise de creier. În timp ce acest lucru a fost o descoperire profundă în sine, ea este și mai importantă atunci când o legăm de rezonanța Schumann, astfel putând vedea un adevăr și mai profund.

Dr. Anker Mueller, o colegă a lui Hans Berger, a dat peste rezultatele cercetărilor publicate de Schumann în revista Technische Physik. La citirea rezultatelor lui Schumann despre frecvența pământului, Dr. Anker Mueller a fost uimită să descopere că frecvența pământului se potrivește exact cu frecvența creierului uman. Herbert König care a devenit succesorul lui Schumann de la Universitatea din München, a descoperit și a demonstrat în continuare o legătură clară între Rezonanța Schumann și pulsațiile (undele) cerebrale. El a comparat înregistrările EEG ale omului cu câmpurile electromagnetice naturale ale mediului (1979) și a constatat că frecvența principală (7,83Hz) produsă de oscilațiile Schumann este extrem de aproape de frecvența undelor alfa.

Cercetarea realizată de E. Jacobi de la Universitatea din Dusseldorf a arătat că lipsa undelor Schumann creează probleme de sănătate mintală și fizică în corpul uman (aici este marea problemă a cosmonauților, care sunt afectati de asemenea de lipsa gravitației, n.b.). Profesorul R.Wever de la Institutul Max Planck pentru Fiziologie Comportamentală din Erling-Andechs, a început un studiu în care a construit un buncăr subteran, ce era complet ecranat de câmpurile magnetice. Apoi a luat studenți voluntari pentru a trăi în buncăr timp de patru săptămâni, unde au fost închiși ermetic în acest mediu. De-a lungul celor patru săptămâni, profesorul Wever a menționat că ritmurile circadiene ale lor au deviat și au suferit de stări emoționale de teamă și migrene. Având în vedere că ei erau tineri și sănătoși, fără condiții grave de sănătate prezentate. Apoi a adăugat frecvența Schumann înapoi în mediul înconjurător, iar rezultatele au fost uimitoare. După numai o expunere de scurtă durată la 7,8 Hz (frecvența pe care el a eliminat-o), starea de sănătate a voluntarilor s-a stabilizat. Acest lucru a demonstrat o legătură directă între oameni și pulsul pământului. Acest lucru a fost confirmat ulterior în 2011 de către Luca Montanye care a dat peste o descoperire în timpul cercetării memoriei apei.

Ne întoarcem la afirmația că toată viața trebuie să vină de la viață. Această viață a fost întotdeauna considerată a proveni de la forme materiale, cum ar fi ouă și spermă sau spori și diviziunea celulară. Profesorul a arătat că secvențe de ADN comunică una cu cealaltă prin frecvență. Mai mult, el a fost capabil să demonstreze că comunicarea prin frecvență a fost atât de avansată încât a fost în stare să organizeze nucleotide, care sunt ingredientele ce compun ADN-ul, în așa fel încât să poată face un nou ADN. În timp ce alte studii anterioare au fost în măsură să demonstreze acest lucru, Montanye a făcut ceva diferit care nici un alt studiu nu a făcut. El a îndepărtat tot ADN-ul din apă și a introdus o frecvență. Frecvența a fost 7,83 Hz - Rezonanța Schumann. Când a fost introdusă, probele eprubetelor au demonstrat noi spirale ADN. Când frecvența nu a fost prezentă, niciun ADN nou nu s-a format. Astfel, avem o legătură demonstrată între Rezonanța Schumann și crearea vieții.


Chiar dacă Rezonanța Schumann a putut fi confirmată prin măsurători la momentul descoperirii, acum este mult mai greu de detectat această rezonanță datorită faptului că atmosfera noastră este acum puternic inundată de radiații ceate de om pe diferite frecvențe. Acest lucru sugerează că tehnologiile noastre wireless de azi îneacă semnalul natural care este necesar pentru funcționarea corpului nostru mental și fizic într-un mod sănătos. Ar putea fi aceasta în legătură cu creșterea cazurilor de cancer în ultimele decenii? Având în vedere importanța Rezonanței Schumann care se referă la sănătate și crearea vieții, ne putem asuma spațiul nostru aerian energetic poluat, ce cu siguranță, nu ne ajută. 

   Mai multe despre profesorul W.O. Shumann
Winfried Schumann s-a născut în Tubingen, Germania, fiul unui fizician-chimist. Primii ani și i-a petrecur în Kassel și Berndorf, un oraș din apropierea Vienei. S-a specializat în inginerie electrică la Colegiul Tehnic din Karlsruhe. În 1912 el a câștigat un doctorat cu teza sa în tehnologia înaltei tensiuni. Înainte de Primul Război Mondial, a condus laboratorul de înaltă tensiune de la Brown, Boveri & Cie.

În 1920, a fost numit profesor la Universitatea Tehnică din Stuttgart, unde a fost  anterior angajat ca asistent de cercetare. El a luat, ulterior, o poziție ca profesor de fizică la Universitatea din Jena. În 1924, a fost numit profesor și director al Laboratorului Electrofizic la Universitatea Tehnică din Munchen. Laboratorul Munchen a devenit ulterior Institutul Electrofizic, unde Schumann a continuat să lucreze până la pensionare din cercetarea activă în 1961, la vârsta de 73 de ani, deși a continuat să predea pentru încă doi ani. Schumann a trăit până la 86 de ani și a murit pe 22 septembrie 1974.

    Sursa : http://in5d.com/

  Drum drept spre Lumină ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.