joi, 11 iunie 2015

Regina Dugan director executiv la Google aduce în atenţia grupului Bilderberg ingerarea unui microcip pentru identificarea persoanelor


Regina Dugan, director executiv la Google şi fost director al DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) a fost colegă cu Barry Soetoro alias Barack Obama în cadrul Proiectelor Negre de călătorie pe Marte prin teleportare (a se vedea articole mai vechi : http://burebista2012.blogspot.ro/2013/10/basiago-si-stillings-confirma-barack.html ).

Fostul director DARPA contribuie la dezvoltarea și promovarea ideii unui microcip de identificare ingerabil şi va fi prezentă în secret la conferința Bilderberg din Telfs-Buchen, Austria din această perioadă. Numele Dugan a apărut pe lista oficială a participanților pe site-ul oficial al Grupului Bilderberg. Unul dintre subiectele în discuție vor fi "inteligența artificială". Președintele Google - Erich Schmidt, împreună cu Demis Hassabis, Vice President of Engineering pentru Google DeepMind, se va întâlni, de asemenea, cu peste 100 de brokeri de putere la nivel mondial din finanțe, politică și mediul academic.

Dugan a spus audienței din 2013 la o Conferință, că societatea lucrează la un microcip ce va fi în interiorul unei pastile pe care utilizatorii ar înghiți-o zilnic pentru a obține "superputere". Acesta ar acţiona în întreg corpul precum şi în exterior ca un sistem de autentificare biologic pentru telefoane mobile, autoturisme, uși și alte dispozitive.
"Această pilulă are un mic cip în interior cu un comutator", a declarat Dugan. "El are, de asemenea, sistemul de alimentare ca o baterie de cartofi. Când îl înghiți, acizii din stomac servesc ca electrolit și-l activează. Comutatorul continuă iar în afară creează 18 biţi ECG semnal larg în organismul dumneavoastră și, în esență, întregul corp devine simbol de autentificare." Dugan a adăugat că cipul a fost deja aprobat de FDA (Agenţia federală de autorizare a medicamentelor) şi poate fi luat de 30 ori pe zi, toată viața fără a afecta sănătatea.
Din fosta poziție ca director al DARPA, Dugan este văzută de mulți ca un lider de forţă într-o mișcare răuvoitoare către o societate supravegheată tip Big Brother, şi sigur alimentează și mai mult îngrijorarea în rândul avocaților pentru confidențialitatea vieţii. 

 Adam Clark Estes menționa că numirea fostului director DARPA la Google revelează implicarea în "legături strânse cu conducerea militară". DARPA, de asemenea, avea în curs de dezvoltare cipuri pentru implantul creierului care va elimina amintiri specifice ale unui subiect, vestind începutul unei "epoci de aur", în cazul în care mintea ar putea fi manipulată pentru a funcționa mai bine. http://www.infowars.com/darpa-brain-chips-to-implant-false-memories/
  Directorul executiv al Tesla, Elon Musk a provocat consternare luna trecută, când și-a exprimat teama că cofondatorul Google, Larry Page va fi responsabil pentru crearea tehnologiei artificiale care ar putea în cele din urmă distruge omenirea. "Sunt foarte îngrijorat de acest lucru", Musk este citat ca spunând în biografia sa lansată recent, remarcând, "El ar putea produce ceva rău prin accident". De altfel Google lucrează asiduu împreună cu forurile cabalei pentru cenzurarea pe internet. Cenzurarea se face în momentul căutării după anumite cuvinte cheie pentru interzicerea anumitor bloguri și site-uri ce oferă informații ,,sensibile” despre anumite subiecte. In paralel am găsit o informație că o mică companie lucrează pentru înființarea unui nou motor de căutare, total liber care să fie alternativa la cenzurarea actuală a internetului. Până la iarnă s-ar putea să fie funcțional. Si eu am avut probleme la accesarea anumitor site-uri, asta-i clar.
   


     Drum drept spre Lumină !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.