duminică, 28 iunie 2015

Războiul global este iminent, la fel și ascensiunea noastră


                                                    de Georgi Stankov - 27 iunie 2015
                                                        Traducere Const. Mihăilescu

       Prefață de G. Stancov

"Toate drumurile duc la Roma", așa cum spunem noi în Europa, la fel și toate acțiunile guvernanților din vest, aserviți întunericului, duc spre un război global devastator. Aceasta este ultima lor opțiune căci au constatat că, pe zi ce trece, își pierd puterea. 

Orice eveniment major poate declanșa un război global:
 *  uciderea guvernului elen de către serviciile secrete întunecate din Occident,
 *  o criză a creditelor și o suprasolicitare de numerar, poate să conducă la închiderea tuturor băncilor în Occident,
 *  intenția declarată a Texasului de a se desprinde economic de guvernul central.
 *  stabilirea legii marțiale în SUA,
 *  un război între China și Imperiul Răului,
 * o escaladare a războiului NATO în Ucraina împotriva Rusiei, etc.
Instabilitatea „matricii Orion” a atins un vârf fără precedent și valurile de căldură așteptate (peste 40 grade Celsius aici, în Canada), însoțite de o secetă nemaivăzută în California și în mai multe state din SUA (cititi aici: here), poate constitui amestecul perfect pentru o cădere nervoasă (panică) la nivel global.
Nu mai vorbim de tsunami, valuri cu  energie uriașă care sparg chiar structurile energetice cele mai închise și rele ale organismelor mentale și emoționale ale personalităților umane încarnate pe aceasta planetă, într-o anumită cronologie.
Așa cum am spus de multe ori, toate conflictele majore din istoria omenirii au început vara și și-au produs efectele devastatoare toamna.
Conflictul final iminent al acestei umanități urmează, se pare, să aibă un deznodământ fatal.

Speranța omenirii rămâne în intervenția Divină care să împiedice declanșarea unui război nuclear global. Dacă „mâna salvatoare” va interveni, ascensiunea noastră poate fi sigură și garantată, în ciuda viitoarelor și iminentelor catastrofe „naturale” majore, care vor distruge zone vaste ale infrastructurii Imperiului Răului și Marionetelor NATO din Europa sau chiar o lovitură de stat la Washington și în alte state.


Când presiunea va deveni de nesuportat pentru cabala de la guvernare și pentru numeroasele facțiuni rivale, orice scenariu poate deveni posibil și ar trebui să fie luat în considerare.
Umanitatea este acum într-o situație paradoxală: în timp ce rușii și chinezii știu foarte bine că un război cu Imperiul Răului este inevitabil, având în vedere decizia nebunească a Cabalei care a decis să declanșeze un război cu orice preț, pentru a-și prelungi agonia, populația din Vest este ținută complet în întuneric în ceea ce privește intenția elitelor malefice conducătoare.
Conducătorii ruși și chinezi  sunt foarte sinceri cu populația căreia îi cer să se pregătească pentru un război, deoarece, evident, nu ei sunt autorii acestui război, și nu au nimic de ascuns.
Cabala  guvernelor din Vest este făptuitorul real al acestui război și, din acest motiv, ține  masele din Europa și America de Nord în ignoranță, cu privire la intențiile lor insidioase.


Câteva sondaje publicate recent arată că marea majoritate a oamenilor din țările membre NATO resping politica de escaladare a războiului dusă de această alianță, împotriva Rusiei și a Chinei și nu sunt de acord să ajute alte țări NATO, în cazul declanșării unor războaie locale.
Aceasta explică disperarea și pregătirile febrile de război ale guvernului American și partenerilor din capitalele occidentale, care constată cum opoziția maselor împotriva politicii lor de război este în creștere exponențială.
Acțiunile în creștere ale societății civile erodează puternic democrația occidentală, mai puternic și mai rapid decât politica rațională a Rusiei și Chinei, care încearcă să mențină pacea în lume, împotriva agresiunii hegemonice a "Imperiului Haosului" (Pepe Escobar).


Mai jos, veți găsi discuția mea cu Henry din Marea Britanie, cu privire la ultimele evoluții politice și financiare, cu unele referiri foarte interesante care confirmă concluzia noastră unanimă: umanitatea este pe marginea unui război nuclear mondial, care, însă, nu va avea loc, dacă înaintea declanșării lui se va produce Ascensiunea civilizației umane în Noua Lume, Noua Lemurie, adică dacă lumea pământeană va apuca să se transfere în totalitate în dimensiunea de tranziție 4D, continuându-și înaintarea spre dimensiunea superioară 5D, unde va începe Epoca de Aur a omenirii.
Aceasta este singura variabilă necunoscută în desfășurarea evenimentelor în timp liniar. Totul se accelerează, totul se precipită și asta impune ca fiecare ființă conștientă să urmărească foarte atent dinamica și fluiditatea evenimentelor viitoare, căci totul poate lua o altă turnură cu mare rapiditate.
Dragă Georgi,
Sper că tu și Carla sunteți bine și sănătoși. Am citit articolul de la adresa de mai jos și am simțit nevoia să-l împărtășesc cu tine.

http://kingworldnews.com/paul-craig-roberts-warns-greek-government-may-be-assassinated-in-this-crisis-if-they-pivot-east-to-stop-world-war-iii


Acesta mi-a amintit imediat de soarta unui mare număr de membri ai guvernul polonez în accidentul de avion din 2010 aflat în survol peste Smolensk, Rusia. Din moment ce se pare că ne aflăm deja la ora 11 și 59 minute în scenariul eșecului tratativelor financiare cu guvernul grec - al cărui deznodământ îl vom afla poate curând, în ziua de luni, săptămâna viitoare – când răufăcătorii din Washington vor fi nevoiți să-și declare opțiunile, căci ei deja au intrat în panică.
Am citit undeva că o strategie a negocierilor UE a fost de a face noul guvern grec să-și piardă popularitatea în rândul populației ca urmare a colapsului politicii pe care o desfășoară acest guvern. În felul acesta, se încearcă forțarea schimbării regimului din Grecia, cu unul care să satisfacă în mai mare măsură cerințele UE. Dacă Alexis Tsipras se va menține pe poziție, probabil că luni, elita criminală va decide înlăturarea SYRIZA printr-un „act satanic” lipsit de Dumnezeu.


Paul Craig Roberts se folosește de situația creată pentru a descrie Grecia ca deținând poziția de pivot, pentru a demonta obiectivul Occidentului de a începe Al Treilea RM.
El afirmă că există riscul ca miniștrii greci să nu fie pe deplin conștienți de imaginea de ansamblu ceea ce l-a determinat să le adreseze o scrisoare (deschisă). Ar fi bine dacă imediat după acest Grexit, care reprezintă o nouă "Black Swan" (Lebădă neagră, adică „oaia neagră”), s-ar scoate Grecia din lumina reflectoarelor. Poate Grecia, Rusia și China să fi pus la cale unele strategii mai elaborate?
Cu toate acestea, în cazul în care analiza lui Paul Craig Roberts a identificat un risc real în negocierile cu grecii, crezi că o rezoluție PAT, care să mandateze siguranța guvernului grec, ar fi prudent în acest moment?
Cu dragoste și lumină, Henry Bizon
------------------------------------------------------------------------

Dragă Henry,
Acesta este un scenariu probabil, în modul cum drama grecească se poate desfășura iar analiza lui Paul Craig este corectă, el subliniind pericolul în care se află guvernul grec care ar putea fi răpus de Cabala de Vest.
Același lucru s-a întâmplat cu Lech Kaczynski, fostul președinte polonez, și aproape tot guvernul său, atunci când avionul lor s-a prăbușit în Rusia iar Occidentul l-a acuzat pe Putin și Rusia. După aceea, noile guverne poloneze și-au schimbat orientarea și au devenit marionete ale SUA. Polonia este foarte importantă în ecuația separării Rusiei de UE și asta face ravagii în frontul de Est; la fel și Grecia.
În plus față de aceste puncte fierbinți, există, de asemenea, un alt subiect care poate provoca un război civil în SUA - decizia statului Texas de a-și recupera aurul și de a deveni independent financiar de Fed și de regimul Obama. Detalii obții dacă accesezi:

http://www.sprottmoney.com/blog/texas-takes-first-steps-in-demanding-the-return-of-their-gold-nathan-mcdonald.html

Analiza arată cam ceea ce s-ar putea întâmpla foarte curând, dacă Texas-ul decide să se separe din Uniune.
http://www.whatdoesitmean.com/index1881.htm

În timp ce concluziile acestui raport nu pot fi adevărate așa cum îmi spune mie HS (Sinele Superior), toate referirile date sunt noutăți și arată pregătirea finală pentru un război global provocat de Cabala întunecată din Vest.
Prin urmare, vom avea o vară foarte fierbinte dacă un eveniment major va fi declanșat, căci el va provoca o avalanșă enormă, din cauză că și alte multe evenimente colaterale stau să dea în clocot. Un asemenea scenariu va distruge cu mare viteză matricea după care s-a desfășurat până acum viața pe Pământ.
Acum cabala SUA, din statul Washington este într-o stare de disperare totală și sub o presiune teribilă, în efortul de a face ceva pentru a-și păstra puterea, căci, în ultimul timp, tot ceea ce face nu are efectul așteptat. Ei nu-și mai pot impune voința asupra altor persoane așa că nimeni nu-i mai urmează. Aceasta disperare emană și mai multă teamă, căci toată lumea vede și știe cât de slabă a devenit cabala care compune guvernul și parlamentul SUA. Te edifici dacă urmărești discuția de la adresa:
http://rt.com/shows/crosstalk/269188-ukraine-economy-financial-default 

Punând piesele împreună, eu am ajuns la concluzia că se depune un mare efort pentru declanșarea unui război global care mi se pare a fi iminent. Un asemenea conflict ar putea fi pornit la fel de bine între SUA și China (amintesc că media de masă din China discută la nivel oficial despre inevitabilitatea războiului). Chiar presa rusă este de acord cu acest punct de vedere. Numai în Occident oamenii sunt ținuți în întuneric; dar deja și acolo lumea începe să se trezească și să înțeleagă cât de mare este acest pericol.
După cum știm, un astfel de război (nuclear) nu va fi permis pe acest calendar.
Deci, este interesant cum se va rezolva această contradicție: dorința Cabalei de a declanșa un război nuclear și interdicția ca un asemenea holocaust să se producă. Este posibil ca (de exemplu) prin catastrofe „naturale” să fie zădărnicită intenția de război a întunecaților. Există, de asemenea, multe alte posibilități.
Ieri seară s-a evitat, în mod aproape miraculos, amorsarea unei reacții chimice în lanț, care urma să fie provocată de un atentator sinucigaș. Din visele mele, din noaptea care a urmat, am înțeles că prin curajul său, o ființă umană (pompier) a acționat la timp, evitând-se o mare catastrofă.

 Cu dragoste și lumină, George
     Sursa : http://www.stankovuniversallaw.com 

   Preluare din : http://spirituletern.blogspot.ro/

      Notă bloger : Cum vă atenționam și în articole precedente :,,ceva mare este pe cale să se întâmple!”. Cabala este disperată să înceapă un război mondial, sistemul financiar european cât și cel american sunt în pragul colapsului și acesta va fi cât de curând, așteptați-vă la tot mai dese operațiuni ,,steag fals”( ca cele ce sunt în prezent mediatizate pentru a ține populația în spaimă și teroare). Operațiunea Jade Helm-15 este programată să înceapă în 15 iulie și sunt o grămadă de speculații, inclusiv cu introducerea legii marțiale pe teritoriile statelor unde operațiunea se va desfășura. Texasul a cerut FED să-i restituie aurul și probabil va urma ieșirea din federație (guvernatorul Texasului a mobilizat deja milițiile statale pentru a răspunde unei eventuale invazii militare ale trupelor federale) și este foarte posibil ca și alte state să urmeze exemplul (există premisele unui război civil în SUA).

De asemenea sunt informații despre lovirea Pământului de către un asteroid de vreo 140 metri diametru (cel din Rusia a avut cca. 35). Acesta ar putea cădea în Atlantic în zona Puerto Rico și sunt pregătiri intense pentru acest eveniment (ei spun că s-ar întâmpla între 21-28 septembrie). Apoi este planeta Nibiru care se apropie, iar punctul maxim ar putea fi în 6 decembrie. In altă ordine de idei, Evenimentul este iminent precum și alte evenimente ca Dezvăluirea și alte evenimente spiritual-energetice sunt în desfășurare. Nimeni nu poate prezice ce și când se vor întâmpla, important este ca noi să ne pastrăm echilibrul psihomental și emoțional indiferent ce se va întâmpla. Să nu intrăm în niciun caz în panică, să-i informăm pe cei ignoranți dacă ei o cer și faceți-vă rezerve de alimente greu perisabile și apă pentru măcar o lună. Scoateți-vă banii din bănci și nu țineți bani pe carduri, să aveți cash la dispoziție…și n u uitați rugăciunile din inimă și meditațiile focalizate.

In rest sănătate și aveți grijă unii de alții…Dumnezeu este cu noi ! Va veni schimbarea cea mare…. 

                    
Drum drept spre Lumină !

7 comentarii:

 1. Salutare la toti !!!

  Acest articol arata unul din planurile elitei pentru a impune noua ordine mondiala. Azi am mai citit un articol cu un alt plan de introducere al NOM, din el redau un mic fragment:
  "Fed știe că singurul lucru care susține piețele americane sunt banii gratis și credința oarbă a publicului că băncile și guvernul vor acționa pentru a opri orice suferință economică care ar apărea ca urmare a unei potențiale crize. Atunci când banii lichizi și credința oarbă vor dispărea, vom avea parte de o catastrofă majoră în jurul nostru. Globaliștii din cadrul Fed știu și doresc acest lucru sau, cel puțin, își doresc o versiune controlată a lui. Elitele au nevoie de căderea sistemului american actual, tocmai pentru că acest lucru va face loc apariției a ceea ce numim adesea „marea resetare economică”. Această resetare va reprezenta următoarea etapă a planului centralizării economice totale globale."

  Incep sa inteleg unde bate acel personaj "luminat" numit smechereste "COBRA", acum inteleg de ce resetarea va incepe din SUA si acea lege a abundentei de dupa resterare numita NESARA va pleca tot din SUA.
  Cine vrea sa citeasca articolul il gaseste aici:

  https://lumeacarnavalului.wordpress.com/2015/06/28/sua-si-ue-se-vor-prabusi-indiferent-de-contaminarea-economica/

  Raman la ideea mea ca raul actual instaurat in lume in urma cu mii de ani, nu va putea muri brusc, ci ne va astepta un labiurint plin de fel si fel de capcane, pana vom iesi la adevarata lumina. Nu va asteptati ca problemele actuale a lumii sa vina cu legi gen NESARA care sa stearga toate datoriile si pe deasupra sa ne mai si bage bani in conturi, fara ca aceasta lege sa nu bage omenirea si mai adanc in intuneric. Consider ca momentele unice pe care le traieste omenirea sunt atunci cand se schimba sistemele lumii si se introduc altele noi. Atunci daca cei luminati nu actioneaza, urmeaza alta perioada de intuneric pentru omenire. Lumea trebuie sa se transforme din spectatori in actori in care fiecare sa-si joace rolul cu care a venit.
  O seara buna :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salutari de lumina !
   Proiectul NESARA s-a transformat in GESARA( adica global...). Acest fapt nu este rau, ca va fi aplicat sau nu , vom vedea, dar Resetarea Financiara la care te referi nu este racolata de catre Elita. Exista aceasta incercare, dar sunt multe forte care actioneaza in prezent, inclusiv ET ce actioneaza la implementarea noului sistem financiar global si asta chiar nu mai depinde de fortele financiare occidentale. Aceste forte sunt in colaps, iar tot ce incearca sunt jocuri financiare vechi pe care le incearca din nou...si din nou...Nu mai credeti niciun scenariu al occidentului, totul de-acum este minciuna si asta se poate simti prin nivelul de trai al fiecaruia. Acest sistem nu va dainui. Contrar viziunii prezente el se destrama, conform legilor eterne universale. Tot ce este fals nu va dainui! Ori noi (sistemul solar, galaxia si Universul) ne aflam intr-un moment de salt evolutional, totul va trece la un alt nivel de evolutie. Incercarea Intunecatilor de-a prelua acest sistem este sortita pieirii. Cat despre COBRA, nu trebuie imediat sa criticam, are rolul sau si il consider un element important in informarea noastra despre schimbarile planetare din prezent. Eu zic sa fim mai profunzi , sa traim interior fiecare informatie de pe net, sa incercam sa ne transformam intr-un mod benefic si sa participam la aceste transformari activ si pozitiv pentru ca defapt noi suntem actorii si publicul. Prin noi se va transforma lumea , nu prin ideologii sau concepte sterile gen Uniunea Europeana sau Noua Ordine Mondiala. Constientizand in orice moment ce si cine suntem cu adevarat vom putea trece de acest prag major 3D. Daca dorim sa fim in 5D trebuie sa gandim astfe,, N-avem cum sa ajungem acolo gandind 3D. Aceasta lume este in dezintegrare rapida, cine nu simte asta este in afara acestui proces. Cine nu se adapteaza noii lumi va pleca...si asta nu trebuie luat ca ceva fatidic. Fiecare are contractul sufletului cu care a venit in aceasta lume si nimic nu este gresit, deasta trebuie sa existe toleranta. Nu trebuie incriminat Dumnezeu pentru ce se intampla acum in lume, totul urmeaza legile divine, iar tot ce se intampla este efectul constiintei colective planetare care trebuie sa se consume din trecutul omenirii, pentru a putea trece intr-o dimensiune superioara vibrational.
   Totul este un joc...un joc divin in care noi, scantei divine, picaturi in ocean vrem sa constientizam oceanul . Dumnezeu prin noi isi cunoasteA propria Creatie, nu uitati asta...totul este posibil....
   Drum drept spre Lumina !

   Ștergere
  2. Frumos si la subiect!!!!!

   Ștergere
 2. Cu adevărat o explicație fantastic de adevărata și exactă după umila mea părere !Aprindeți instant lumina sufletului și ne goliți de "mizeria" adunată în timpul zilei!SUPERBA SUPERBA SUPERBA.......

  RăspundețiȘtergere
 3. Marius, te rog din suflet, poti sa-mi explici si mie un pic ce inseamna asta " Daca dorim sa fim in 5D trebuie sa gandim astfel. N-avem cum sa ajungem acolo gandind 3D".
  Deci cum anume sa gandim 5D? Efectiv, practic? Ce inseamna asta?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Uite, citeste cu atentie aceste articole tot din blog : http://burebista2012.blogspot.ro/2014/03/tranzitia-din-dualitate-3d-prin-4d-spre.html si asta : http://burebista2012.blogspot.ro/2014/10/dincolo-de-treia-dimensiune.html si o sa intelegi ce spuneam
   Numai bine !

   Ștergere
  2. Multumesc, Marius!
   Observ ca sunt din 2014, ori anul trecut eu deja citeam aticolele de aici, nu stiu cum de aceste doua mi-au scapat (probabil nu era timpul potrivit pentru mine sa le citesc atunci, altfel nu-mi explic).

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.