marți, 16 iunie 2015

Noi suntem deja în război !


Tot ce este acum pe planetă nimic nu este în regulă. Suntem în mijlocul celui de-al treilea Război Mondial, și nu avem nevoie de vreun politician în mod oficial pe vreun post media controlat corporativ să recunoască asta. Acesta este un război financiar, un război tehnologic, un război informativ, un război psihologic, un război spiritual, și un război cu noi înșine.
Poate că cea mai grea parte a acestui război, este faptul că nu a fost încă declarat oficial, de aceea oamenii medii nu au capacitatea de a face față. Dacă te gândești la asta, Primul și al Doilea Război Mondial au fost anunțate și cunoscute prin faptul că, în general, s-a declarat: "Suntem în război și lucrurile sunt diferite de-acum, așa că trebuie să trăim diferit".

Pentru mulți, aceasta a dat oamenilor puterea să îndure, să găsească o cale de supraviețuire prin greutățile lor. A furnizat motivații pentru unele dintre atrocitățile care au apărut. Noi nu avem acest lucru în prezent, în timp ce Războiul Mondial actual se duce în secret și, ca rezultat, ne-am pierdut unele mecanisme de adaptare de bază. Acest război este diferit. Este nedeclarat, acesta este ascuns vederii. Iar persoana medie este spălată pe creier să creadă că toată lumea este în regulă și că greutățile lor personale sunt doar un ghinion.
Trădarea este motivul numarul unu pentru care anumite persoane nu pot vedea adevărul a ceea ce se întâmplă cu adevărat. Pentru ca o persoană să realizeze că a fost atât de profund mințită, că oamenii s-au uitat la lideri ca la niște prieteni sau familie, unde ei au fost atât de diabolic răi, și că tot în ce au avut încredere vreodată să fie real în viața lor a fost un fals, necesită ca el să accepte cea mai profundă trădare și să se confrunte cu un rău pe care nu a vrut să-l  recunoască. Când încerci să te apropii de un prieten sau membru al familiei, cu dovezi documentate despre crime împotriva umanității, iar ei te iau peste picior și te consideră un teoretician al conspirației, prezintă disonanță cognitivă, sau dispreț înainte de investigație. Aceasta se datorează faptului că sufletul lor nu este în măsură să se ocupe de trădarea pe care ar trebui să o recunoască.
Toată lumea va trebui să se confrunte cu aceasta mai devreme sau mai târziu. Cu cât așteptați, cu atat mai greu vă va lovi !

    Războiul financiar  
Întregul nostru sistem de creare și tranzacționare a valorilor cu alte ființe umane a fost deturnat. Banii sunt imprimați din aer de o mână de bancheri; oamenii își pierd tot pentru care au muncit o viață. Milioane sunt aruncați în închisoare pentru crime non-violente pentru că au fost făcuți săraci, și niciun singur bancher nu a fost arestat sau tras la răspundere pentru nedreptățile oribile pe care le-a efectuat. Pentru a acoperi mai mult crimele, bancherii care s-au "sinucis" sunt cei din pozițiile care aveau cunoștințe exacte despre acest sistem, iar aceste informații nu trebuiau să parvină sclavilor.

    Războiul tehnologic  
Mii de brevete care ar putea furniza energie alternativă independent și să pună capăt suferinței umane și poluării planetare au fost suprimate de către guvernul Statelor Unite. Bugete imense finanțează suprimarea continuă a acestor tehnologii. Inventatorii sunt hărțuiți, uciși sau discreditați.

   Războiul informațional
Aproape toată mass-media principală este deținută de o mână de corporații.  Minciuni, steaguri false și distracții lipsite de sens sunt lingurița cu care este alimentat un public credincios 24/7. Informațiile esențiale și adevărate sunt ascunse. Adânci sunt încă minciunile din istoria noastră antică și modernă care a fost rescrisă de "învingători". Sistemele noastre educaționale redactează teorii întregi de cunoștințe denaturate sau depășite deja despre natura cosmică sau natura ființei umane. Scopul comun este de a păstra fiecare femeie, bărbat și copil ignorant față de adevărata natură a lumii și mereu dependent de un guvern al oricărui stat de tip polițienesc.

   Războiul psihologic  
Poate una dintre cele mai perverse tactici de război este războiul psihologic care se desfășoară pe planeta noastră. Cu totul computerizat, datele de marketing sunt colectate și folosite împotriva persoanelor pe bază individuală pentru a influența societăți întregi într-o direcție mentală sau alta. Documentele lui Edward Snowden au lansat dovada unor forme psihologice dintre cele mai sinistre de tortură, care sunt utilizate asupra cetățenilor. Aceste tactici crează un mediu psihologic unde se induce că nu se poate avea încredere în nimeni sau nimic, nici măcar în tine însuți. Mințile oamenilor sunt condiționate și apoi oamenii încep să se autoculpabilizeze. Puținii care sunt scutiți de spălarea pe creier simt că acesta este un gând nebun. Mai multe medicamente sunt utilizate decât oricând înainte pentru boli psihice închipuite sau deliberat denumite de către ,,specialiști”. Aproape că toată lumea suferă de "ceva" și nimeni nu este în mințile sale.

   Războiul spiritual
Indiferent dacă alegeți să credeți sau nu, există un univers spiritual în  universul nostru fizic. Există ființe și energii pe care nu le puteți vedea cu ochiul liber. În ceea ce privește exact cine și ce suntem, există multe interpretări diferite. Doar un lucru este sigur, există și bine și rău. Acum, unele forțe malefice destul de serioase dețin planeta noastră. Tot ceea ce apare în tărâmul fizic a început în tărâmul spiritual. Deci, lupta împotriva răului pe această planetă are loc pe un tărâm spiritual. Conștiința colectivă determină realitatea în care se manifestă, deci până când omenirea nu se va schimba dpdv spiritual nu vă așteptați la schimbări fizice planetare.

   Războiul pe care-l ducem
Amenințarea cea mai periculoasă pentru orice structură de putere existentă provine de la un singur lucru și numai un singur lucru: ACTIUNE. Acest lucru se datorează faptului că acțiunea unită este cel mai eficient mod de a schimba lucrurile. Este mai eficace decât vorbele, mai eficace decât intențiile nefocalizate și mai eficient decât teoriile. În acest război, există două părți; Împlinitorii și Negativii. Autori sunt oamenii care fac munca, care construiesc soluții, care creează schimbarea. Ei sunt, de asemenea, adepții ordinii precum și cei care efectuează acțiuni rele. Negativii sunt vorbăreți, cei pentru care statutul social reprezintă totul, cei care creează distragerile. Singurul lucru al Negativilor de fapt, este de a lua calea Împlinitorilor.

Dacă ar fi să ne reconcentrăm perspectiva noastră despre absolut tot ceea ce vedem și auzim și în loc să ne uităm la fiecare situație printr-un sistem de măsurători, să ne uităm pe progresul real, vom vedea o imagine total diferită. Si atunci am  înțelege că există un război în desfășurare. Există oameni în această lume care sunt axați pe un loc de muncă și obținerea de foloase din munca lor și ei sunt sub atac în fiecare zi. Informații denaturate, atacuri spirituale și tactici psihologice sunt folosite cu un singur scop unic: pentru a întârzia schimbarea

   Cum supraviețuim acestui război?

Autodisciplina - Pentru a scăpa de sub controlul gândurilor și acțiunilor voastre va trebui să vă părăsiți vulnerabilitatea. Găsiți o formă productivă și sănătoasă a disciplinei de sine (arte marțiale, yoga, dezvoltarea vreunei abilități sau exerciții de întărire mentală) și ocupați-vă de propria minte în orice mod posibil, pentru a reconstrui propria dvs. putere. Acest lucru vă va ajuta enorm.

Cunoașterea – Controlorii noștri vor ca tu să fii prost, acest lucru te face mai ușor de controlat. Deși acest lucru este bine ascuns, cunoașterea este bunul cel mai râvnit în lumea noastră. Faceți tot ce puteți pentru a dobândi dreptul la cunoaștere. Echipează-te cu cunoștințe. Întotdeauna rămâi umil. Nu presupune că știi deja totul. Investighează pentru tine și analizează cât de mult poți pentru a înțelege lucrurile și fenomenele cu adevărat. Având cunoștințe te autoîmputernicești și nimeni nu te poate prosti sau minți. Ignoranța voită înseamnă putere pentru Ei.


Rugăciunea - Rugăciunea este extrem de eficientă în a ajuta la combaterea negativității și răului. Rugați-vă bine și Rugați-vă de multe ori. Asemenea și meditația focalizată.

Folosiți judecata și discernământul - Fiecăruia dintre noi i-a fost dată o minte și o voință liberă pentru un motiv. Acesta nu este doar dreptul nostru, este chiar responsabilitatea noastră să judecăm și să discernem datele cu care suntem alimentați. Utilizați o minte echilibrată pentru a filtra toate informațiile, iar cele mai sensibile treceți-le prin inimă. Ea niciodată nu se-nșală.

Fii activ în crearea a ceva. Lenea și apatia nu te poate duce decât la autodistrugere. Începe un proiect, implică-te în ceva în care să produci ceva pozitiv. Păstrându-te ocupat te va ajuta să-ți menții sănătatea mentală și să stai departe de pericole.

        Sursa : https://hopegirl2012.wordpress.com

     Drum drept spre Lumină !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.