miercuri, 10 iunie 2015

Grupul Bilderberg se întruneşte între 11-14 iunie 2015 – Un eveniment major se va manifesta în toamnă


Ca în fiecare an elita planetară, grupul exclusivist Bilderberg se întruneşte din nou în hotelul Interalpin din Tyrol – Austria. Aceasta este cea de a 63-a întrunire de la înfiinţarea lui în 1954. Vor fi 140 de participanţi din toate ţările planetei, aleşi ,,pe sprânceană”. Această întrunire nu este mediatizată şi nici participanţii. Putem doar bănui cine participă după participanţii de anul trecut, exemplu : şeful FMI; şeful NATO; şeful MI-6; Comandantul Suprem al NATO din Europa; miniştrii de externe ai naţiunilor occidentale; preşedinţi de concerne bancare; preşedinţii Shell, Google, BP, Boeing, Airbus, Pepsi-Cola, Coca-Cola, etc.

Hotel Interalpin - Tyrol - Austria
 Discuţiile se vor baza probabil pe politicile de depopulare şi agenda lor secretă din spatele uşilor închise. Agenda lor de această dată pare a fi extrem de încărcată, mai ales că evenimentul are loc la 3 zile după intâlnirea G7 din Germania, dar de această dată fără Rusia. Ordinea de zi, conform unui site de specialitate din UK ar putea cuprinde situaţia din Ucraina, Grecia şi Siria, acordul comercial TTIP (Acordul Comercial Transatlantic). Vor discuta despre crearea unei societăţi fără numerar , precum şi problemele imigrării ilegale din Europa.
Problema se pune foarte acut pentru aceşti aroganţi care probabil nu vor să recunoască, că lumea de ei construită se prăbuşeşte în jurul lor. De la problemele majore financiare ale SUA căruia din 2011 PIB-ul i-a scăzut cu 24%, fondurile private de pensii au fost pur şi simplu furate de către statul corporatist şi datoria publică cea mai mare din istoria omenirii, până la problemele Europei, respectiv Grecia care va declanşa efectul domino. In aceste doar două cazuri ne asteptăm la anunţarea falimentului cât mai curând posibil. 
Acest fapt nu reprezintă nimic rău. Dacă ne gândim la Argentina sau Islanda, după recunoaşterea oficială a acestui fapt şi repornirea sistemului pe baze sănătoase (arestarea politicienilor şi bancherilor corupţi şi speculanţi), se poate ajunge repede la creştere economică, dar asta ar fi contrar planurilor elitei planetare malefice. Germania nu mai poate susţine moneda euro, economia germană abia se menţine puţin peste zero ca şi creştere economică. Recent Angela Merkel a fost la cerşit bani în China şi Japonia şi s-a întors cu mâna goală. După declararea falimentului Greciei şi trecerea acesteia la fosta lor monedă Drahma, va urma cu siguranţă Germania la Marcă, iar construcţia pe principii false a UE şi Euro se va prăbuşi. In acest context mă minunez cum ,,aleşii noştri” vorbesc de trecerea României la moneda euro, cred că aceşti idioţi trăiesc în altă lume sau consilierii lor îi sfătuiesc premeditat fals referitor la mersul economiei mondiale, dar în special al celei occidentale.
Pe de altă parte populaţia occidentală s-a trezit (în afară de români), a conştientizat înşelăciunea evreilor Khazari din fruntea corporaţiilor bancare ale familiei Rothschild şi tot mai mulţi ies în stradă.

In Grecia militarii participă la demonstraţii împreună cu poporul, priviţi: 


La fel în Germania unde poliţia, dându-şi căştile jos pactizează cu populaţia. Cca. 20.000 de oameni au protestat împotriva capitalismului în Frankfurt, cel mai mare centru financiar european, blocând sediul Băncii Centrale Europene, iată :


In afară de problemele economice care sunt extreme pentru acest sistem sclavagist, există problema unui mare eveniment care va veni. Numeroase site-uri americane scriu şi comentează despre acest lucru. Se anunţă că elita, în ascuns se pregăteşte pentru acest lucru. Este mişcare mare în jurul bazelor subterane şi bazelor militare, precum şi a locaţiilor FEMA. Militari, mijloace militare terestre, navale şi aeriene precum şi vestitele drone se mişcă peste tot. Toate acestea pe fondul unor evenimente meteorologice extrem de severe, izbucniri de vulcani si cutremure pe tot globul cu pierderi materiale şi vieţi omeneşti. 

Se speculează că până în toamnă sau cel târziu la sfârşitul lui septembrie (unii afirmă chiar şi ziua – 23) acest eveniment va avea loc. Nu este vorba despre Evenimentul lui COBRA, ci unul distructiv. Unii spun despre colapsul economic prin prăbuşirea dolarului şi a bursei, alţii despre apropierea planetei Nibiru, cataclisme ale scoarţei terestre prin fragmentarea continentului nord-american (cca. 1/3 se va scufunda), după o hartă a NAVY, caderea unui asteroid gigant în oceanul Atlantic, etc. Cert este că vom intra într-o perioadă şi de transformări fizice ale scoarţei terestre. Aceste informaţii ne sunt oferite şi prin diverşi channeleri http://spirituletern.blogspot.ro/2015/06/in-curand-va-avea-loc-saltul-cuantic-i.html

Aceste transformări sunt necesare Gaiei pentru a putea intra cu corpul ei fizic în procesul de ascensiune, deci ceva adevăr există, dar ce, cum şi când va fi nu putem şti. Important este să fiţi pregătiţi pentru încercarea vieţii voastre de acum înainte, pentru că intrăm în linie dreaptă în procesul de transformare planetară. 
In acest context întrunirea disperată a elitelor nu va schimba cu nimic situaţia în folosul lor, cred că li se apropie ceasul renunţării şi asumarea dezastrului planetar cu consecinţele de rigoare. In acest proces să nu uitaţi că suntem ajutaţi din toate planurile universului de nenumărate civilizaţii, iar în acest context vă anunţ că se pregăteşte şi Dezvăluirea (existenţa ET).
    
       Solidaritate şi iubire :   
            Drum drept spre Lumină !  

3 comentarii:

  1. ...iar romanii scumpesc gazele in fiecare vara ca sa nu observe multimea...

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.