vineri, 12 iunie 2015

COBRA : Piatra Cintamani – 8 iunie 2015


Cintamani este o piatră sacră care a venit din Sistemul Stelar Sirius. Acum milioane de ani, în timpul unei super-unde galactice, o planetă care orbita Sirius A a explodat. Fragmentele sale au călătorit în toate direcţiile, unele din ele ajungând pe Terra după un lung parcurs prin spaţiul insterstelar. 
În ultimii 26.000 de ani, Agarthanii Pozitivi erau gardienii pietrelor Cintamani. Pe parcursul istoriei, ei au dat bucăţi de Cintamani unora dintre acei indivizi care au avut potenţialul maxim de influenţă pozitivă în istoria umanităţii. Regele Solomon, Alexandru cel Mare şi Akbar au fost în posesia unei piese de piatră Cintamani.
O piesă de Cintamani, anterior în posesia Templierilor, a fost dată lui Edward Bulwer-Lytton, care a dezvăluit existenţa Agarthei umanităţii în faimoasa sa nuvelă "The Coming Race" (Rasa ce Vine):
Gutemberg file 1951 

Mai tâziu aceeaşi piesă a fost dată unui anumit grup de Templieri de lângă Untersberg şi apoi fetelor Vril (die Vrilerinnen) care au canalizat cunoaşterea tehnologică pentru primul program spaţial de la suprafaţa planetei de la căderea Atlantisului.
Altă piesă a fost dată lui Nicholas Roerich, care a încercat să obţină pacea lumii cu ea. Cunoscutul său Banner al Păcii este un simbol legat de triplul Sistem Stelar Sirius:
Banner_of_Peace


Forţele întunericului, de la Inchiziţie, la Iezuiţi, la Hitler, au încercat să obţină o bucată de Cintamani în mâinile lor distorsionate, dar fără succes.
Cintamani este piatra sacră a Frăţiei Stelei, ultima reminiscenţă adevărată a Şcolilor Misterelor Luminii din Atlantis: 
brotherhood-of-star
Mulţi Lucrători ai Luminii şi Luptători ai Luminii aparţin mandalei celor 144000 de suflete ale Luminii care au venit pe Planeta Terra acum multe încarnări pentru a asista la eliberarea acestei planete şi Schimbarea Erelor.
De la deschiderea Portalului IS:IS în Decembrie 2014, Lumina curge fluid dinspre Soarele Central Galactic, condusă prin faţetele potirului de Moldavită ale Sf
ântului Graal care serveşte ca lentilă, direcţionat către cei 144000 pentru a declanşa  trezirea lor. Piatra Cintamani este pasul următor în acest proces energetic. De la începutul MOSS, Forţele Luminii mi-au cerut să împart piese de piatră Cintamani printre cei mai conştienţi Lucrători ai Luminii şi Luptători ai Luminii.
La Eveniment, Pulsul Galactic va circula fluid prin pietrele Cintamani. Fiecare deţinător de piatră Cintamani va servi drept Conductă Galactică, transmiţ
ând  energiile Penetrării prin Compresie în Grila Energetică Planetară. Dacă eşti ghidat să participi la acest proces poţi obţine o piesă de piatră Cintamani aici (la finalul paginii): Tachyonis.org  

O foarte limitată cantitate de pietre Cintamani a fost pusă pe StratoProbe 3, un vehicol de spaţiu apropiat pe care l-am lansat împreună cu echipa mea. StratoProbe 3 a atins altitudinea maximă de aproximativ 40Km (25 mile) şi fotografiile pe care le-a luat la acea altitudine arată cu claritate curbatura Terrei:


Sper ca aceasta să fie probă suficientă pentru cei mai mulţi că Terra nu este plană, sau cel puţin nu era aşa pe 19 Mai 2015 când a fostă făcută fotografia.
Poţi obţine piese de Cintamani care au fost dincolo de Văl pe StratoProbe 2 la acelaşi link ca şi cele normale.
Pietrele Cintamani sunt Lumină Pură şi energia lor nu poate fi folosită în mod greşit. Ele ajută dizolvarea implanturilor şi împuternicirea ghidării interioare. Dar fii conştient că sunt amplificatoare puternice şi servesc drept lupe pentru a arăta ce se află în interiorul tău, pentru a te ajuta să te transformi şi să devi mai pregătit pentru misiunea ta, ca să poţi îndeplini partea ta în procesul de eliberare planetară.

Un lot de pietre Cintamani este acum gata pentru acei Lucrători ai Luminii şi Luptători ai Luminii care nu au bani pentru a o cumpăra. Ei vor primi piatra gratuit, dar va trebui doar să plătească costurile reale de transport. 
Daca sunteti din Asia sau Australia și doriti să primiti piatra, vă rugăm să contactați anthem.chang@gmail.com . Oamenii din America de Nord și de Sud pot contacta cittamani777@gmail.com
Detalii de contact pentru persoanele din Europa și Africa :  dijkstrasanne@hotmail.com .

      Spargerea Compresiei este aproape !

2 comentarii:

  1. Exista cineva care a scris si a primit o piatra ? Cat a costat ?

    RăspundețiȘtergere
  2. ...unde nu patrunde lumina e intuneric..o piatra negra si mata oare are lumina in ea?

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.