duminică, 21 iunie 2015

COBRA : Implanturile – 19 iunie 2015


Dacă cineva se mai întreabă de ce nu a avut loc încă Evenimentul, iată din nou răspunsul:
Fluctuaţiile anomaliei quantice primare ale Terrei, sau cu alte cuvinte vortexul de acreţie (acumulare) a anomaliei primare este menţinut de grila de implanturi cu plasmă şi sprijinit de mecanismele de represalii ale bombei de plasmă "strangelet" şi bombei "toplet" care este fundalul meta-strategiei Chimera ce menţine statutul de Carantină al Terrei şi care încă împiedică Evenimentul, Dezvăluirea şi Primul Contact.

Părţi ale structurii vortexului de acreţie din plasmă au fost recent detectate de ştiinţa de largă circulaţie:

 Activitatea acestui vortex de acreţie din plasmă se măreşte în fiecare lună în preajma momentelor de lună plină, când calea de plasmă Terra-Lună se deschide:

Când calea de plasmă Terra-Lună se deschide, prezenţa Luminii şi curăţarea întunericului sunt ambele amplificate. Implanturile de plamsă au fost pentru prima dată puse în populaţia de umani de la suprafaţă acum 26.000 de ani. De fiecare dată chiar înainte ca un individ să se încarneze, era re-implantat din nou. În acest fel, populaţia de la suprafaţă a fost menţinută în amnezie pentru întreg ciclul de 26.000 de ani. Implanturile au fost menţinute de către staţiile de implantare de sub suprafaţa planetei şi de prin Sistemul Solar şi au fost alimentate continuu cu plasmă de anomalie din spaţiul interplanetar şi interstelar.Un implant este o gaură neagră de plasmă cu un diametru aproximativ similar cu diametrul unui electron (10-17 metri). Se roteşte într-un puternic cîmp magnetic care produce un efect antigravitaţional asupra plasmei. 

Reţeaua de implanturi din corpurile de energie de plasmă ale umanităţii de la suprafaţă este cea mai adâncă gaură a subconştienţei colective şi baza vortexului de acreţie al anomaliei de plasmă planetară. Implanturile din lobul frontal al creierului compromit procesul de luare a deciziilor şi menţin persoana separată de Sursă. Implanturile din cortexul cerebelului reptilian menţin persoana blocată în frici de supravieţuire şi de aceea este susceptibilă să devină un sclav pentru sistemul bancar central al Cabalei. Implanturile de deasupra buricului separă Raiul de Terra, bărbatul de femeie, emoţiile de minte şi iubirea de sexualitate. Ele fragmentează personalitatea şi blochează fluxul forţei vieţii Kundalini. Ele suprimă emoţiile, ceea ce coboară frecvenţa lor vibraţională de la fericire la durere, şi mai departe în mânie şi în jos către tristeţe, mai departe în jos către frică, apoi apatie şi în final inconştienţă.  Acesta este motivul pentru care mulţi oameni nu simt nimic. 


Lumina emisă de Soarele Central Galactic dizolvă implanturile. Pietrele Cintamani servesc drept lentile de focalizare pentru Lumină şi uşurează procesul de dizolvare a plasmei. Poţi accelera procesul de eliminare a implanturilor cu această meditaţie foarte eficientă: http://www.imagerynet.com/ties/ties.html

În aceast exerciţiu de meditaţie, te aşezi într-o parte a figurii opt şi implanturile tale în cealaltă parte a figurii opt, aşa cum este descris în link-ul de mai jos.
Iată alt protocol interesant pentru curăţarea implanturilor: http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/05/implants-clearing-protocol.html 

Conceptul Karmei şi sistemul de pedeapsă şi răsplată şi conceptul că Planeta Terra este o şcoală a fost conceput de către Archoni pentru a preveni oamenii de la descoperirea adevărului despre sistemul de control Archoni/Chimera şi grila de implanturi. Este adevărat că fiecare este responsabil pentru acţiunile propri şi că putem învăţa din propriile greşeli, dar pentru a implica faptul că experimentând în condiţiile vieţii noastre prezente noi de fapt, "plătim datoria" karmei acţiunilor negative din trecutul nostru este o manipulare foarte subtilă şi profundă şi le-a venit foarte la îndemână ca scuză celor din Cabală pentru a continua să facă ceea ce fac, precum că ei doar ne "învaţă o lecţie în şcoala vieţii".

Anomalia primară este rădăcina cauzei întregii suferinţe şi toate acţiunile negative ale tuturor fiinţelor senzitive sunt un lanţ de reacţii al traumei generaţionale, care îşi are originea în "căderea din graţii" de la începuturi, întâlnirea originală cu anomalia primară cu milenii în urmă şi experienţa originală a procesului de implantare în trecutul distant. 

Toate acestea se vor rezolva ca rezultat al intervenţiei energetice dinspre Soarele Central Galactic.

    Spargerea compresiei este aproape !

      Sursa : http://2012portal.blogspot.ro/

    Drum drept spre Lumină !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.