luni, 8 iunie 2015

COBRA - Eliberează Coloniile - Raport şi scurtă actualizare planetară - 2 Iunie 2015


Activarea "Eliberează Coloniile" a fost un mare succes. Masa critică a populaţiei de la suprafaţă necesară pentru această activare a fost mai mică pentru că aveam de-a face cu o situaţie extra-planetară şi a fost atinsă uşor. Partea cea mai critică a operaţiunilor de Penetrare pentru Sistemul Solar a avut loc între 28 Mai şi 2 Iunie şi acum este finalizată.


Marea majoritate a bazelor Chimera şi staţiilor de implantare, inclusiv staţiile de implantare de pe Iapetus, Enceladus şi Mimas au fost scoase. Toţi ostaticii din aceste colonii au fost eliberaţi. Singurele baze Chimera şi staţii de implantare din Sistemul Solar care mai rămîn acum sînt cel mai mult localizate pe anumiţi asteroizi (mulţi dintre ei Obiecte Aproape de Terra (Near Earth Objects - NEOs), şi acestea sînt cele care controlează direct Planeta Terra şi populaţia sa. Se va avea de-a face cu acestea într-o etapă ulterioară a MOSS. 

Meridianul de plasmă principal din Sistemul Solar (Saturn-Terra, tunelul lui Set) a fost dezintegrat.

Recentele scoateri ale staţiilor de implantare ale Chimera de pe punctele Lagrange L4 şi L5 ale sistemelor Terra-Lună este o mare victorie. Propunerea de a construi o colonie spaţială pe punctele Lagrange este veche de zeci de ani:
www.nss.org/settlement/MikeCombs/SCTHF
hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/mechanics/lagpt

Această propunere a fost respinsă de marea majoritate a facţiunilor programului spaţial secret căci aceste colonii ar fi fost prea mari şi deci uşor detectabile de pe Terra. Chimera, pe cealaltă parte, a avut staţii de implantare mici dar puternice, poziţionate pe diferite puncte Lagrange în ultimii 26000 de ani. 


Informaţia despre staţiile de implantare L1 şi L3 este încă secretă.

Densitatea vortexului de acreţie de plasmă, cu originea pe Terra şi extinzîndu-se prin Sistemul Solar a fost mult redusă. Densitatea acestui vortex de acreţie de plasmă, ca anomalie primară, este practic neglijabilă în afara heliopauzei şi nu se mai extinde în spaţiul interstelar.

Un nou cerc în lanul de cereale, cu mesaj codat despre reuşita finalizare a operaţiunilor, a apărut în ziua activării în Dorset, UK:recreatingbalance1.blogspot.com/2015/05/free-colonies-crop-circle-may30th

Ca un proces de dezvăluire suavă, umanitatea este pregătită încet pentru realitatea coloniilor spaţiale, în special Marte:
www.nasa.gov/feature/nasas-exploration-plans-include-living-off-the-land
www.examiner.com/article/the-house-passes-the-space-act-covering-commercial-space-mining
www.spacesafetymagazine.com/space-exploration/space-colonization/food-leisure-social-life

Pe măsură ce Forţele Luminii procedează prin Sistemul Solar, Alianţa de la suprafaţă pregăteşte Evenimentul. Pregătirile de fundal pentru Resetare se află în etapa finală:
www.businessinsider.com/r-exclusive-chinas-international-payments-system-ready-could-launch-by-year-end
sputniknews.com/asia/20150520/

Speranţe şi temeri despre Resetare au ajuns în mass-media principală, mai ales în Rusia:
english.pravda.ru/business/finance/15-05-2015/130611-china_gold_dollar
rt.com/business/russian-lawmaker-dollar-ban

Cum s-a spus de multe ori, Iezuiţii încearcă (fără succes) să pirateze procesul:
www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=18080

Este mai tulburător că Statul Islamic, o creaţie iezuită, încearcă să distrugă Palmyra, un oraş Roman antic din Siria şi deja a demolat statui relaţionate cu zeiţa antică pre-Islamică:
www.dailymail.co.uk/news/article-3101031/ISIS-destroys-famous-lion-god-statue-captured-Syrian-city-just-days-promising-locals

Pe lîngă distrugerea vortexurilor zeiţei, agenda acestei organizaţii este să şteargă faptul că Israeliţii erau un trib Arabic care trăia în teritoriile din Arabia Saudită şi Yemen şi niciodată nu au pus piciorul în Palestina şi suprimă şi distrug dovezile arheologice:
www.oneworldofnations.com/2015/04/isil-helps-israel-conceal-historical

E interesant de notat că Palmyra a fost un important centru pe o rută de comerţ majoră pentru triburile arabe şi multe din dovezile arheologice despre adevărata istorie a israeliţilor se poate găsi acolo.

Actualul război din Yemen este o încercare iezuită de a şterge toate dovezile despre adevărata istorie a isrealiţilor. Dacă această istorie devine cunoscută va face ţăndări Biserica Catolică Romană.

Pe o mină mai pozitivă, noile tehnologii de construcţie a caselor, care vor revoluţiona planificare de infrastructură vor reduce drastic preţul locuinţelor, şi încep să fie introduse:
www.zerohedge.com/news/2015-05-17/chinese-firm-reveals-worlds-first-3d-printed-five-story-apartment-building
  

  ( Specific ca exista deja o tehnologie a unei firme chineze care poate construi 10 case in 24 de ore la un pret de 5.000 $ bucata, deci foarte curand pretul caselor se va prabusi pentru totdeauna, n.b.).

Strapungerea compresiei este aproape! 

11 comentarii:

 1. Seriously, I consider your blog is one amongst best blogs that I found. Your efforts awfully help make reading your blog considerably easier.
  Packers And Movers Hyderabad
  Packers And Movers Hyderabad to Kolkata
  Packers And Movers Hyderabad to Chennai

  RăspundețiȘtergere
 2. really a very nice blog i really appreciate all your efforts ,thank you so much for sharing this valuable information with all of us
  Packers and Movers Mumbai

  RăspundețiȘtergere
 3. Lovely Website, Maintain the fantastic work. Thank you so much!
  Local Packers and Movers Ahmedabad list, Cheap Packers Movers Ahmedabad Charges, Affordable, Best Household Shifting Ahmedabad @ Packers and Movers Ahmedabad

  RăspundețiȘtergere
 4. Wonderful site. Lots of helpful information here. I am sending it to a few friends ans also sharing in delicious. And naturally, thanks to your effort!
  Packers And Movers Bangalore

  RăspundețiȘtergere
 5. Excellent post! I must thank you for this informative read. I hope you will post again soon. Warehousing of merchandise....
  Packers And Movers Bangalore charges
  Packers And Movers Bangalore

  RăspundețiȘtergere

 6. i really like your blog, thanks for share...
  please visit are website..
  Packers And Movers Bangalore

  RăspundețiȘtergere
 7. I cannot truly enable but admire your weblog, your weblog is so adorable and great.It has given me courage to try scarier things. I tend to steer clear of them but not anymore.
  Packers And Movers Hyderabad

  RăspundețiȘtergere
 8. nice really like your blog, thanks for share...
  please visit are website..
  Packers and Movers Mumbai

  RăspundețiȘtergere
 9. nice really like your blog, thanks for share...
  please visit are website..
  Packers And Movers Pune

  RăspundețiȘtergere
 10. Excellent Post...I must thank you for this informative news....
  This is my first time go to see at here and i am really pleassant to read
  all at one place
  http://packersmovershyderabadcity.in/
  http://packersmovershyderabadcity.in/packers-and-movers-hyderabad-to-bangalore

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.