luni, 11 mai 2015

Ziua Europei – Ziua Hoţilor


În 9 Mai a fost ziua Europei , practic se împlinesc 57 de ani de când a intrat în vigoare Tratatul de la Roma (1958). Prima uniune vamală totală, denumită iniţial drept Comunitatea Economică Europeană (informal chiar şi Piaţa Comună), a fost  creată prin Tratatul de la Roma în 1957 şi implementată la 1 ianuarie 1958. Aceasta din urmă s-a transformat în Comunitatea Europeană care este în prezent „primul pilon” al Uniunii Europene.

Români de pretutindeni au sărbătorit integrarea crezând că le va fi mai bine însă nu multi sunt cei care pot spune că asta s-a și întâmplat. Prin diferite orașe am fost bombardati obsesiv de steagurile albastre ale U.E arborate pe multi din stâlpii de  iluminat.
De ce? Pentru ca să ne fie impuse legi pe care nu le putem refuza. Pentru ca românul să fie bombardat de nenumarate norme, de la autorizarea unor alimente și plante, până la creșterea aberantă a pretului energiei, pe care, sub oblăduirea obedientă a unei clase politice atohtone corupte, imorală și ignorantă, trebuie să le respecte fără a comenta.
Mai tine cineva minte ce înseamnă 9 mai? Au trecut 138 de ani de când România și-a proclamat independenta de stat și ziua cănd oficial s-a încheiat cel de-al doilea Război Mondial și s-a semnat pacea. Așa că nu trebuia să sărbătorim Europa, trebuie să ne gândim că la 138 de ani Rom
ânia e doar o simplă provincie a Uniunii Europene.
Însă copiii sunt îndobitociti în fata televizoarelor sau a scenelor pline de steaguri albastre și bannere ale partidelor politice care sărbătoresc o Europă rasistă în care românii sunt etichetati ca tigani, de niște conducători fără coloană vertebrală, obedienti și incompetenti, în schimb se uită ușor istoria și suntem dezrădăcinati. Cei care critică tara și poporul român, gen Patapievici și altii sunt decorati si privilegiati.  Nu are nimeni dreptul să ne impună legi în tara noastră, nu are nimeni dreptul să ne spună ce să facem, nu are nimeni dreptul să se bage în viata noastră și nu are nimeni dreptul să ne îngrădească libertatea sau să ne spioneze, nici măcar politicienii noștri, EI NU NE REPREZINTA !

Observăm că generatia actuală care nu se încadrează neaparat într-o limită de vârstă - adică generatia dependentilor de consum și fitze sunt niște oameni lipsiti de coloană vertebrală ,ajunși într-un stadiu primitiv de existentă .
Dacă viitorul nostru stă în mâinile lor suntem pe cale de disparitie dar dacă cei care avem mai mult de un neuron în cap, putem actiona și atunci mai rămâne o minimă sperantă.
Având în vedere că 9 mai, este ziua acestui superstat, fascist, s-a promovat prin mass-media ticăloșită, prin institutiile de învătământ și prin alte locuri, „cât de bine că suntem în UE”. UE face parte din planul de Globalizare și instaurare a Noii Ordini Mondiale!
În prezent România este condusă de nişte marionete dirijate de la Washington şi Bruxelles. Ţara este masiv îndatorată la FMI şi bănci occidentale, iar politica şi măsurile economice ale guvernului sunt dictate de FMI/BM/CE. Bogăţiile ţării sunt exploatate masiv de multinaţionale din Vest. Mass-media oficiale sunt aservite şi fac propagada pro SUA/UE/NATO. Generaţiile tinere sunt sub influenţa totală a culturii pop americane. Mai toată lumea vorbeşte romgleza. Pe teritoriul României sunt amplasate baze militare americane.

Oamenii nu înţeleg că soluţia ca să trăim mai bine este să ne câştigăm independenţa faţă de UE, SUA şi finanţa occidentală. Până nu vom face asta nu se va schimba nimic în bine. Nu achitarea datoriilor înseamnă independenţă (pe care oricum elita occidentală are grijă să nu reușim niciodată acest lucru), dimpotrivă. Independenţă înseamnă ieşirea din sistemul financiar occidental controlat de americani, ieşirea din UE şi NATO și ieşirea de sub influenţa politico-economică, culturală, propagandistică şi subversivă a SUA.
În prezent populaţia nu a înţeles că, începând cu decembrie 1989, conducerea României a fost preluată de puteri străine. Începând de atunci, ţara noastră nu a mai avut conducători. Iliescu, Constantinescu, Băsescu, prim-miniştrii şi politicienii de până acum, nu au fost conducătorii ţării, care au luat decizii şi au condus destinele ţării, ci doar nişte marionete, nişte păpuşi manevrate din umbră de către agenţii puterilor străine care conduc România de facto. Până nu va înţelege asta toată lumea nu vom avea nici o şansă să redevenim o ţară independentă şi suverană. Atât timp cât vom da vina doar pe politicieni, nu vom putea scăpa de cei care ne conduc şi ne înrobesc cu adevărat.

Poporul Român este indus grav în eroare, văzând că români ai săi mint şi comit infracţiuni mari, împotriva intereselor Etniei Româneşti. Astfel, poporul este condus, de toate forţele conspirationiste și mass-media coruptă, să adopte concluzia eronată că românii sunt de vină pentru suferinţa pe care o îndură şi nu sunt capabili să se conducă singuri şi deci trebuie să apeleze la străini. Observaţi, vă rog, cât de bine a funcţionat mecanismul acesta psihologic în mentalul colectiv de la alegerile prezidenţiale din 2014: un candidat (pretins comunist) este depăşit de un candidat german internaţionalist.
Conditia aderării Romaniei la NATO si UE: privatizările strategice, distrugerea agriculturii, a industriei de orice fel și a armatei, promovarea homosexualitătii, sărăcirea și înrobirea populatiei.
Fam. Rothschild este deosebit de activă în România, atât prin pătrunderea pe piată a ABN AMRO Rothschild dar și prin achizitii sau implicare în privatizări strategice deja realizate sau de perspectivă: BCR- Erste Bank, Banca Ion Tiriac –  HVB Bank, Romportmet – Mittal Steel, Petrom, Alro, Azomures, Arctic Arcelik, Luxten, Terapia Advent, Enel – pentru Distrigaz Sud si Nord, ultimele filiale Electrica, Trigranit, Esplanada City Center, dezvoltatorul Planorama, Asiban, etc.

Care este folosul economic de până acum al aderărilor la NATO și UE?  Deocamdată doar cheltuim. Cumpărăm echipamente militare expirate de la ei (vezi avioanele F-16 pe care le vom achizitiona), trimitem pe cheltuiala noastră militari unde au ELITELE interes (în Afghanistan pentru a securiza transporturile de droguri ale armatei americane), vărsăm bani multi Europei. Mai mult, populatia este stoarsă de superpreturi și dobânzi de către bănci și cei cărora le-au fost date pe mai nimic sectoarele strategice.
Tot ce s-a privatizat până acum în România a costat aproximativ 12 miliarde de dolari. Se gândea cineva cât de ieftină este o tară? Ba ne-am și grăbit să dăm drepturi peste drepturi homosexualilor pe chestia asta, pentru că aceasta era una din  „conditiile de bază ale aderării“.
Înainte de aderarea la NATO şi Uniunea Europeană ni s-a promis siguranţă, dezvoltare, prosperitate şi faptul că vom ajunge şi noi o ţară la nivelul celor capitaliste avansate. Pentru asta ni s-au cerut o serie de sacrificii sau “cadouri” pentru Occident, concretizate în privatizări, schimbări de legislaţie, distrugeri de ramuri întregi ale economiei, împrumuturi la FMI şi Banca Mondială etc.
În ceea ce priveşte armata, România a fost obligată la restructurări masive (de la 240.000 de militari în 1989 ni s-a impus 70.000 cu personal civil și administrativ cu tot). Practic să nu mai existe o fortă care să poată reactiona la cererea poporului, pentru a expulza fortele străine din tară. Participarea la operaţiuni militare comune în diverse ţări sub sloganul păcii și democratiei, plus contribuţii financiare şi acceptarea unor obiective militare străine pe teritoriul său. De exemplu bazele militare americane din România au fost pur și simplu puse la dispozitia lor, după ce s-au investit de către guvern miliarde de lei în infrastructură, din banii noștri, iar ei nu plătesc nimic pentru aceasta…. Este corect nu? Dar nu avem voie să ne legăm de bazele NATO și de biserică, acestea sunt sfinte…

Pe toate aceste probleme trebuie făcut referendum national dacă până acum nu s-a făcut. Clasa politică a luat decizii fără acordul poporului. De aceea oameni buni TREZITI-VA ! Si haideti să ne luăm tara înapoi….

   sursa : http://meritocratia.ro/


    Drum drept spre Lumina !

Un comentariu:

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.