vineri, 15 mai 2015

Globalizarea NATO : Doctrina militară de dominare planetară


Lumea este învăluită într-o pătură de conflict perpetuu. Invaziile, ocupația militară, sancțiuni ilegale, și schimbarea regimurilor au devenit monede și ordine de zi. O organizație - Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) - este în mod repetat, și foarte controversat, implicată într-o formă sau alta, în multe dintre aceste conflicte conduse de SUA și aliații săi.
NATO a generat de asemenea Războiul Rece din anii ’80. Existența sa a fost justificată de Washington și de blocul politic occidental ca garant împotriva invaziei sovietice și a Blocului Est-European în Europa Occidentală, dar de-a lungul timpului Alianța a servit la cimentarea influenței Washingtonului în Europa și va continua ceea ce a fost de fapt după cel de-al doilea Război Mondial, ocupația americană asupra continentului european.

Războiul Rece a fost inițiat de către guvernul ocult prin brațul său înarmat NATO, pentru a justifica imensele fonduri pentru înarmare, care defapt erau folosite la construirea de imense baze secrete de care, poate, nici în ziua de azi unii politicieni americani habar nu au. Comunismul după cum se știe a fost tot experiment ocult al maleficei elite sioniste planetare pentru menținerea omenirii în amenințare și frică, pentru a munci la proiectele lor sinistre și pentru a mai reduce populația globului prin genocidul regimurilor comuniste odioase. În 1991 rațiunea amenințării sovietice s-a încheiat odată cu prăbușirea URSS, sfârșitul Războiului Rece și desființarea Tratatului de la Varșovia ca alianță militară a fostelor state socialiste. Logic, după relaxarea politică și militară din acele vremuri și după nenumărate acorduri de pace și de neproliferare a armelor atomice, ar fi trebuit ca și NATO să se desființeze. Nemaiexistând cele două blocuri militare antagoniste ar fi trebuit să trăim o fericită perioadă de pace planetară.

Dar nu! Scopurile războinice și expansioniste ale NATO abia acum ies la lumină, simțindu-se unică și atotputernică, fără un alt pol de putere care să i se opună. Astfel, NATO continuă să se întărească și să se extindă spre est alarmant, antagonizând, pe bună dreptate Rusia și aliații săi ex-sovietici. Pentru că scenariul se cunoaște : După invadarea unui teritoriu sau a unei țări de către trupele NATO sub sloganul instaurării democrației și după distrugerea infrastructurii politico-militare, sociale și economice a acelei țări, vine FMI și Banca Mondială să acorde împrumuturi pentru reconstrucție și dezvoltare. Apoi, mascate sau nu sosesc adevărații șacali – corporațiile - pentru a instaura guverne cu lideri corupți și obedienți și a instaura legislația extrem de permisivă (pentru corporații) pentru a fura bogățiile acestui stat și a îndatora populația pe vecie. Puteți considera acest scenariu perfect valabil și României, doar cu diferența că aici nu au intervenit direct ci doar prin serviciile secrete care au organizat și pus în scenă Lovitura de stat din 1989.


Iugoslavia a fost un punct de cotitură pentru Alianța Atlantică și mandatul acesteia. Organizația s-a mutat de la masca unei poziții defensive, într-o poziție ofensivă sub pretextele umanitarismului. Aduceți-vă aminte de bombardamentele asupra Belgradului. Psihopații militari din armata SUA scriau ,,Paște Fericit !” pe bombele care erau încărcate în bombardierele ce urmau să aducă moartea în orașele sârbești chiar în ziua de Paști, altfel pozând în mari creștini. 
Pornind de la Iugoslavia, NATO a început călătoria spre a deveni o forță militară globală ofensivă și hegemonică. De la războaiele din Balcani, a început să-și lărgească aria sa internațională de operațiuni în afara zonei euro-atlantice, în Caucaz, Asia Centrală, Africa de Est, Orientul Mijlociu, Africa de Nord, și Oceanul Indian. Ea a transformat practic Marea Mediterană într-un lac NATO prin Dialogul Mediteranian NATO și Inițiativa de Cooperare de la Istanbul, în timp ce încearcă să facă același lucru și cu Marea Neagră pentru a obține un punct de sprijin strategic în regiunea Mării Caspice, cu alte cuvinte încet, încet să înconjoare Rusia care nu se mai supune Noii Ordini Mondiale și nu este de acord să fie jefuită de către corporațiile occidentale. 

Inițiativa de Securitate a Golfului între NATO și Consiliul de Cooperare al Golfului încearcă să domine Golful Persic și Iranul. Israelul a devenit un membru de facto al organizației militare și a ideologiei de exterminare a națiunilor arabe din zonă (exemplu palestinienii). În același timp, navele NATO navigă în Marea Roșie și Golful Aden. Aceste nave de război sunt dislocate în largul coastelor Somaliei, Djibouti și Yemen în cadrul obiectivelor NATO pentru a crea un cordon de control naval al mărilor, al căilor navigabile strategice importante și rutelor de tranzit maritime. China și Iranul monitorizează din ce în ce mai mult mișcările NATO, deoarece vin în contact tot mai frecvent cu ei. Scopul final al Alianței este de a stabili și fixa dominația globală a Imperiului corporatist american. NATO a jucat în mod clar un rol important în completarea strategiei SUA pentru a domina Eurasia. Aceasta include încercuirea Rusiei, Chinei, Iranului, și aliaților lor, cu un inel militar subordonat Washingtonului.
Proiectul global al scutului antirachetă, militarizarea Japoniei, conflictele armate din Libia și Siria, amenințările împotriva Iranului, precum și formarea unei alianțe militare NATO și în regiunea Asia-Pacific, sunt componente ale acestui proiect geopolitic colosal. 
Globalizarea NATO, însă, ca răspuns la această extindere și amenințare, aduce împreună o nouă serie de contra-alianțe euroasiatice cu legături la nivel mondial care se întind până în America Latină. Organizația Tratatului de  Securitate Colectivă (OTSC) și Organizația de Cooperare din Shanghai (OCS) au fost formate de către Rusia, China și aliații lor ca scuturi împotriva SUA și NATO și ca un mijloc de a le contesta. Globalizarea NATO se desfășoară sub riscul din ce în ce mai mare al unui război nuclear. Alianța Atlantică se îndreaptă către un curs de coliziune cu Rusia, China și Iran, care ar putea aprinde cel de-al treilea război mondial.

Toată propaganda cu care suntem manipulați de către mass-media este destinată acestui scop : declanșarea unui alt război mondial. Stau și mă minunez de comentarii aberante și idioate la TV, care chiar îndeamnă la acest lucru. Vreau să cred că omenirea a evoluat, nu mai suntem la acel stadiu din anii ’40 când se făceau apeluri la înrolare și la arme….sau în Războiul Rece când Estul ura Vestul și invers. Oameni buni, fac apel la ce aveți mai sfânt în interior, nu mai acordați credibilitate acestor idioți oficiali, de la simpli analiști până la deputați, prim-miniștrii sau chiar șefi de stat. Nu avem nimic de împărțit între noi, indiferent de ce rasă suntem iar planeta mamă ne dă din belșug tuturor. Războaiele nu sunt ale noastre ci ale acestei clici psihopate și sociopate care au defapt mai mult decât le trebuie, dar vor să ia altora și puținul care le-a mai rămas și să ucidă ființe umane din plăcerea de-a ucide. Fiți cu toată ființa voastră împotriva războiului și conștientizați pacea, armonia, prosperitatea pe întreaga planetă și aceasta se va manifesta negreșit.
 Război nuclear, pe cât ar vrea poate unii să creadă, NU VA FI ! Conform Primei Directive, chiar dacă cineva ar încerca escaladarea unui astfel de conflict va fi supus eșecului, datorită intervenției Federației Galactice și Comandamentului Ashtar care monitorizează permanent planeta cu milioane de nave. Deci NATO își trăiește ultimii ani, la fel ca toate conspirațiile puse la cale de cabală care acum este singură și înnebunită că șefii lor ierarhici interdimensionali au fost reduși la tăcere….

   PACE SI PROSPERITATE !
            M.S.


     Drum drept spre Lumină !     

12 comentarii:

 1. ...Ma intreb dece oare lacrimeaza icoana Parintelui Arsenie Boca?

  RăspundețiȘtergere
 2. Va mulțumesc ! Marius S. Pentru munca depusa !

  RăspundețiȘtergere
 3. Domnule..."M.S." !
  -Sinteti atit de responsabil incit ati semnat doar cu initialele. Good!
  -Postati un alt material,in antiteza,in care sa pozitivati maximal Rusia si tarile islamice,pentru ca nestiutorii sa afle capacitatile imense de binefacere ale acestora si starea de bine si prosperitate in care se va afla omenirea cind acestea(Rusia + Islamul) vor inlocui Washingtonul la comanda globala. Good!
  -In spiritul,proclamat,al benevolentei la care indemnati,va rog sa comunicati calea de contact catre Federatia Galactica si Comandamentul Ashtar > recte > Univers/Galaxie/Sistem planetar/Statul/Provincia/Orasul/Strada/Numar/Cod postal/Numar telefon/Site/Adresa e-mail. Aceasta,pentru ca oricare dintre paminteni sa poata contacta respectivele entitati spre a afla continutul Primei Directive. Good!
  Al dumneavoastra Barbu Barabancea.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunteti putin cam acid. Daca va place de ceea ce vedeti acum in lume OK.Este viata dumitale si daca-ti place sa fii sclavul unui sistem total corupt si comandat de catre o elita, tot OK.Dar mie nu-mi place, chiar daca as trai foarte bine sa nu duc nicio grija, ar fi injositor si mi-ar fi rusine! Cum sa vad semeni de-ai mei care abia isi duc zilele iar eu sa ma plimb in limuzine si cu iahturi? Deci dpmdv acest sistem trebuie eliminat, dar noi multimea nu o putem face, tot datorita masei mari de IGNORANTI. Atunci o forta pe masura trebuie sa i se supuna si aceasta este Alianta de Est si statele BRICS. Se va schimba foarte curand sistemul financiar, cu unul echitabil care sa dea un nou curs economiei globale, iar Rusia nu va avea niciun rol conducator cum sunteti indoctrinat sa credeti. In acest sistem toate tarile sunt echitabil reprezentate, va fi altceva fata de acum TARTORUL PLANETAR SUA. Cat despre Islam, sunteti din nou indoctrinat, nu va mai uitati la TV. Islamul nu reprezinta niciun pericol. Toate atacurile teroriste sunt create de CIA si Mosad. Al Qaida si ISIS sunt creatia CIA, si sunt finantate de CIA Mosad si MI5-MI6. In afara de asta Islamul exista iar musulmanii au dreptul la viata cum aveti si dvs. Intr-o lume echilibrata economic este loc pentru toti, daca concernele americane nu ar secatui resursele la nivel planetar.
   Despre civilizatiile ET, mai informati-va, exista informatii suficiente acum. In urma cu 30 de ani cand ma interesam de astfel de subiecte existau informatii extrem de putine si cenzurate, deci va las placerea de-a descoperi singur, ce-i cu Prima Directiva Divina si cu modalitatea de-a contacta o civilizatie ET. Mai trebuie si munca, nu chiar totul se primeste gratis !
   Numai bine !

   Ștergere
 4. Felicitari pentru acest raspuns complet si pertinent ! cred ca marea majoritate care-ti citesc blogul gandesc asa. Cei care scriu ca domnul de mai sus sunt posibili postaci pusi de anumiti cei care vor sa zapaceasca mintile unora care gandesc ca dumnealui...
  Dumnezeu sa ne lumineze mintile si inimile !

  RăspundețiȘtergere
 5. Gândiți cu frică de cel de sus din ceruri

  RăspundețiȘtergere
 6. El are grijă ca totul sa se facă după voia lui fiți optimiști nu vă speriați de cei din jur

  RăspundețiȘtergere
 7. Gândiți cu frică de cel de sus din ceruri

  RăspundețiȘtergere
 8. Urați in fiecare dimineață celui de sus din ceruri să ne binecuvinteze pe TOTI oameni de pe pămint cantați în gînd orice muzica cu versuri de laudă .Romanilor nu v-a mai închinați la morți nu vă mai plângeți de voi sau de alte neamuri .aveți aceeași capacitate ca orice popor de pe acest glob.IUBTI-VA și totul se v-a schimba.Stiu că toți facem păcate .dar seara putem trimite un suflu de smerenie de iertare creatorului IEHOVA să ne deie cunoștință și cunoaștere pentru tot ce e bun ai frumos tuturor.

  RăspundețiȘtergere
 9. Daca avem cu totii aceasi obirsie inseamna de fapt ca ne omorim in familie ca prostii doar din nestiinta si pentru ca ni sa ascuns adevarul dar asta nu e o scuza pentru a fi criminal!

  RăspundețiȘtergere
 10. Oameni buni învățați sa aveți grije ce ginditi alfel veți fi cîrpă de șters pe jos pentru odioși lumii

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.